- 18 Ekim 2010
- 622
- 402
- 323
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.541
benden de bir tane
azılı hırsız 3 kardeş varmış. bir gün tövbe etmeye karar vermişler. gece mahalle arasından geçerken, birinin kapısının önünde kazma görmüşler. büyük kardeş Ya Hak demiş, ortancası Kazmayaa baaak demiş, küçük kardeş, sapını çıkar çuvala bırak demiş. Bunları duyan evin hanımı
ezmeyi ezmeyi
bırakın kapı kapı gezmeyi
başınız gözünüz kırılmadan
yerine bırakın kazmayı
iyi akşamlar bacıcanlar geçmişi okuyayım dedim ama başa çıkamadım. Her gün birine birşey oluyor Allahım hepimizi korusun Ben de dün akşam çok korktum bebek kafasını tam orta yere getirdi ve karnım tek şerit halinde kasılmaya başladı yaklaşık bir saat kasılmalarım oldu. Ayrıca kasıkların altından hareketler geliyor iyice aşağıya indi. sonra geçti gün içinde de biraz kasılmalar oldu ve de karnım hala sert bebek hareket edince ayaktaysam çok canım yanıyor. Sizde var mı buna benzer şeyler sizden bir akıl alayım dedim
mersinli42 elif gökçenin cicisini aldım yolluycam inşallah en kısa zamanda
iyi akşamlar bacıcanlar geçmişi okuyayım dedim ama başa çıkamadım. Her gün birine birşey oluyor Allahım hepimizi korusun Ben de dün akşam çok korktum bebek kafasını tam orta yere getirdi ve karnım tek şerit halinde kasılmaya başladı yaklaşık bir saat kasılmalarım oldu. Ayrıca kasıkların altından hareketler geliyor iyice aşağıya indi. sonra geçti gün içinde de biraz kasılmalar oldu ve de karnım hala sert bebek hareket edince ayaktaysam çok canım yanıyor. Sizde var mı buna benzer şeyler sizden bir akıl alayım dedim
mersinli42 elif gökçenin cicisini aldım yolluycam inşallah en kısa zamanda
Kuzenimin 11 yaşındaki sıpası facede şimdi paylaşmış bu fıkrayı. Velet :26::26::26:
KAPAK BUDUR
İtalyan demişki bizim kızlar harika.
Alman demişki bizim arabalar süper.
İngilizler demişki bizim bira meşhur.
Fransız demişki bizim evler tasarım harikası.
İranlı demişki bizim el dokuması halılarımız harika, eşi benzeri yok.
Ruslar ise radarlarıyla övünmüş. Dünyanın öbür ucunda sinek uçsa haberimiz olur.
Sıra türk erkeğine gelmiş.
- Bizim delikanlılar meşhur. Alır italyan kızını, atar alman arabasına. İçer ingiliz birasını, götürür fransız evine. Yatırır iran halısına. Öyle bir koyarki; değil rusyanın radarı, dünyanın haberi olmaz.
midem yanıyor diye gaviskon içtim kızımın hoşuna gitti herhalde tadı sıpam deli gibi hıçkırıyor.
sağol trawma ya en azından o normalmişcanım benim benim öyle kasılmalarım olmuyor ama ayakda isem yada yürürken hareket edince canım çok yanıyor:26:
bendede oluyor ve canım çok yanıyo bazen daha öncede oluyodu ama son zamanlarda sert , uzun ve acı verici pazartesi kontrol var o zaman sorucam doktoruma...
Kuzenimin 11 yaşındaki sıpası facede şimdi paylaşmış bu fıkrayı. Velet :26::26::26:
KAPAK BUDUR
İtalyan demişki bizim kızlar harika.
Alman demişki bizim arabalar süper.
İngilizler demişki bizim bira meşhur.
Fransız demişki bizim evler tasarım harikası.
İranlı demişki bizim el dokuması halılarımız harika, eşi benzeri yok.
Ruslar ise radarlarıyla övünmüş. Dünyanın öbür ucunda sinek uçsa haberimiz olur.
Sıra türk erkeğine gelmiş.
- Bizim delikanlılar meşhur. Alır italyan kızını, atar alman arabasına. İçer ingiliz birasını, götürür fransız evine. Yatırır iran halısına. Öyle bir koyarki; değil rusyanın radarı, dünyanın haberi olmaz.
biri kasılma mı dedi yürürken ayaktayken hele ki dolmuştayken Allahım bu kız beni deli edecek. yürürken kasılıyor. ayaktayken ve dolmuş otobüsteyken bildiğin yuppi yapıyor. Deli gibi oynuyor. Geçen durakta eşime sarıldım çüş dedi kızım abarttın artık durakta da babaya vurulur mu hiç dedi.
bir de bacaklarım öldürecek beni
biri alsa bi mengeneye sıkıştırıp çekse gerse ohhhh
yok ölecem kasılmaktan
karın diil bacak kasığı benimki
kız oraya mı indi acep
kelin merhemi olsa başına sürer
2. aydan beri alyansım yok ayaklarım davul sebep ?? yok
olur hamilelikte
şimdi de burnum şiş bide ellerim
bende face de kızlara sordumdu
ben yorulunca oluo bu meret
ödem işte
çabuk duydun sesimiiiikelin merhemi olsa başına sürer
2. aydan beri alyansım yok ayaklarım davul sebep ?? yok
olur hamilelikte
şimdi de burnum şiş bide ellerim
bende face de kızlara sordumdu
ben yorulunca oluo bu meret
ödem işte
bence oraya indi canım. bnimde aynı. ultrasonda tam yerleşememişti. kafasını kasığıma dayıyo:18:
bir de bacaklarım öldürecek beni
biri alsa bi mengeneye sıkıştırıp çekse gerse ohhhh
yok ölecem kasılmaktan
karın diil bacak kasığı benimki
kız oraya mı indi acep
ahaha
alemsin :)
ben dizim ile bileğim arasından bahsediorum kız :)
dıııt cevap veriyorum yorulmuycan yada şişim beeennnn diye kendini yemiycen.
Bitti zaten bizim işler bu hafta sonu nu da kazasız atlatayım bir kuaför işim kalıyor. (hafta sonu kızım cumartesi iş yapcak kocam şeref sözü verdi pazar camları ve perdeleri halletcek.) Pazartesiden itibaren ben sadece günlük yemek çamaşır ve ütü işim kalıyor.
Senin zaten hiç birşey kalmadı diye biliyorum. İlgimdisi komple hazır. Tarkull ve beyhan ne durumda bilmiyorum. Ama asifirari hazır ki önce ilgimdisi ve asifirari var. Bizim senle daha rahat 3 haftamız var. Bol bol dinlenelim doğumdan sonra sıpalarımız rahat bırakmıycak çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?