- 18 Ekim 2010
- 622
- 402
- 323
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.521
ya bende doktora hep anne babamla gidiyorum eşim arada geliyo yok toplantısı yok işi derken aslında gelmek istediğinizi de biliyorum ama kendimi gayri meşru bebek taşıyan kadınlar gibi hissediyorum
Bende burdayım bu gece.Kocam işte çünkü.
kanzy alemsin ya yatmaktan mı oldu ne oldu bu hormonlaraya bende doktora hep anne babamla gidiyorum eşim arada geliyo yok toplantısı yok işi derken aslında gelmek istediğinizi de biliyorum ama kendimi gayri meşru bebek taşıyan kadınlar gibi hissediyorum
Harikasın yaa çok güldüm:) doğru diyosun artık doğunca görürüm
sanırım bu konuşan ben değil hormonlarım :2:
ayy dur sana bişi anlatayım moralin düzelsin son kontrole gittiğimde bizden önce bi çift vardı daha bi orta yaşlı.ultrason odasına gidiyodu kadın eşinide çağrıyodu gelsene diye hemşirede gelebilir buyrun dedi.adam başladı söylenmeye töbe töbe ne işim var benim orda 15yaşında çocuğumuz var bizim görmemişmiyim ben diyesöleniyo delü delü kadın yazık girdi bi başına çıktı. ne alaka 15yaşında çocuğum var yaa.ardından biz eşimle girince tıktık yapıyo.
kızlar merhaba nasılsınız? biz yarın 36yı bitiriyoruz 37den gün almaya başlıyoruz bugün doktor kontrolümüz vardı bende az sancı çıktı bebegim hala yan duruyor, çatı muayneneside yaptı doktor çok müsait gözükmüyor dedi haftaya cuma tekrar bakıcak ve sanırım sezeryan için gün vericek, yan duran bebekler için son ana kadar beklemek çok tehlikeliymiş bebekde orun çıkabilirmiş ebe bugün böyle dedi, birde bana dediler ki sancın var doğum sancısı başlarsa sakın açılma olsun diye bekleme hemen hasteneye gel, bebeği tehlikeye sokabilir dedi sezeryana geçikmeden alınması lazım dediler, çok karmaşıgım, hemde .çok yorgun hala hastane çantamı hazırlayamdım, sizler nasılsınız? umarım bir sorun yoktur aman kızlar dikkaet edin bebeğiniz inşAllah hazneye girmiştir öpüyorum, Allah a emanet güzel yavrularımız[/QU
bebeğin yan duruyor demek seninde bende 36. haftadayım benimde yan duruyor daha şimdiden sezeryan yaparız dedi doktor,bakalım daha zamanın var belki döner falan demedidirek olumsuzluk durumu hissettiriyorlar. ne güzel sende de hiç bi problem yok sadece bebeğin yan duruyormuş ona rağmen olumsuzluk,felaket tellallığı senin ebenin yaptığı,sinir oluyorum böyle tiplere sakinleştireceğine,insanları tam tersi panik hale getiriyorlar..
Vallahi demin aklımdan sen geçtin. keşke burada olsaydın diye.
hepinize çok teşekkürler.bni yanlız bırakmayıp yazdıgınız için.birilerinin derlerime cvp verim akıl vermelerine ihtiyacım vardı.bana dua edin allah sabır versin.tekrar saolun....
ya bende doktora hep anne babamla gidiyorum eşim arada geliyo yok toplantısı yok işi derken aslında gelmek istediğinizi de biliyorum ama kendimi gayri meşru bebek taşıyan kadınlar gibi hissediyorum
sedus ya tecrübelisin sen bi fikir ver bu el ayak sismeleri hergün artıyo bende shrek gibi ayaklarım olacak yakında bu böyle mi olacak ne yapabiliriz ayakları dikip yatmak dısında
kızlar gecenin fıkrası benden
Üç erkek arkadaş balığa çıkmışlar, aralarında konuşuyorlar;
Birincisi: Bugün balığa çıkabilmek için karıma bir hafta içinde bütün evi boyayacağıma dair söz verdim...
Öteki: O da bir şey mi, ben bugün balığa çıkabilmek için karıma 1 hafta içinde bütün elektronik eşyaları yenileyeceğime dair söz verdim...
Üçüncüsünden ses çıkmayınca sormuşlar;
-Eee?... Sen ne söz verdin bugün balığa çıkabilmek için?...
Valla bir söz vermedim demiş adam;
-Sabah kalkınca karıma Balığa mı çıkayım, annemlere mi gideriz diye sordum... Cevabı kesin ve netti;
-Üstünü sıkı giyin, üşürsün...:))
bacılarrr bende burdayım koca nöbette, ben anamda, anam dizilerde, bende sizinle
sanırım bu konuşan ben değil hormonlarım :2:
Birincisi: Bugün balığa çıkabilmek için karıma bir hafta içinde bütün evi boyayacağıma dair söz verdim...”
Öteki: O da bir şey mi, ben bugün balığa çıkabilmek için karıma 1 hafta içinde bütün elektronik eşyaları yenileyeceğime dair söz verdim...
“Valla bir söz vermedim” demiş adam;
“-Sabah kalkınca karıma ‘Balığa mı çıkayım, annemlere mi gideriz’ diye sordum... Cevabı kesin ve netti;
“-Üstünü sıkı giyin, üşürsün...:))
tsk ederim:)o konuda hiç tecrübem yok çünkü benim alyansım hala ilk günkü gibi parmağımda dönüyor ayaklar desen anca yürüyünce bileklerim şişiyor okadar. Şişen birileri vardır örneğin Crafty girince ona sorarsın
Birincisi: Bugün balığa çıkabilmek için karıma bir hafta içinde bütün evi boyayacağıma dair söz verdim...”
“Valla bir söz vermedim” demiş adam;
“-Sabah kalkınca karıma ‘Balığa mı çıkayım, annemlere mi gideriz’ diye sordum... Cevabı kesin ve netti;
“-Üstünü sıkı giyin, üşürsün...:))
kızlar merhaba nasılsınız? biz yarın 36yı bitiriyoruz 37den gün almaya başlıyoruz bugün doktor kontrolümüz vardı bende az sancı çıktı bebegim hala yan duruyor, çatı muayneneside yaptı doktor çok müsait gözükmüyor dedi haftaya cuma tekrar bakıcak ve sanırım sezeryan için gün vericek, yan duran bebekler için son ana kadar beklemek çok tehlikeliymiş bebekde orun çıkabilirmiş ebe bugün böyle dedi, birde bana dediler ki sancın var doğum sancısı başlarsa sakın açılma olsun diye bekleme hemen hasteneye gel, bebeği tehlikeye sokabilir dedi sezeryana geçikmeden alınması lazım dediler, çok karmaşıgım, hemde .çok yorgun hala hastane çantamı hazırlayamdım, sizler nasılsınız? umarım bir sorun yoktur aman kızlar dikkaet edin bebeğiniz inşAllah hazneye girmiştir öpüyorum, Allah a emanet güzel yavrularımız[/QU
bebeğin yan duruyor demek seninde bende 36. haftadayım benimde yan duruyor daha şimdiden sezeryan yaparız dedi doktor,bakalım daha zamanın var belki döner falan demedidirek olumsuzluk durumu hissettiriyorlar. ne güzel sende de hiç bi problem yok sadece bebeğin yan duruyormuş ona rağmen olumsuzluk,felaket tellallığı senin ebenin yaptığı,sinir oluyorum böyle tiplere sakinleştireceğine,insanları tam tersi panik hale getiriyorlar..
öyle canım baya panik oldum inan işlere bakıyorum onlarda bana bakıyor hiç bişey yapamadım can sıkıntısından, bebekde yan çok sıkıntılı farkediyorum, aaa birde son ana kadar kalırsa bebiş Allah korusun kollunda elinde sıkıntı olabilir öykle doğabilir dedi ebe, hiç değilse 38 geçse sezeryan için kalbimi Allah a dayandım, benim bebiş kasım değilde ekim bebişi olcak sanırım kızlar, bize de dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?