2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlarrrrrrrr ciciliden haber getirdim annesiyle görüştüm dogum olmamış henüz suni sancı vermişler 2saate paşacık gelecek inşallah aksi bir durum yok çok şükür

hadi bakalım hayırlısıyla güzel habeerler bekliyoruzzz. paşayla beraber forumumuza neşe gelsin sevinç gelsin heerkes olumsuzlukları bi kenara bıraksın :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

kızlarrrrrrrr ciciliden haber getirdim annesiyle görüştüm dogum olmamış henüz suni sancı vermişler 2saate paşacık gelecek inşallah aksi bir durum yok çok şükür

allah yardımcısı olsun suni sancı çok kötüymüş ya ,aman sağsalim bebeğini kucaklasın da önemli olan o :emir_bebek:

selam arkadaşlar. nasılsınız. doğum yapan arkadaşa Allah yardım etsin.bende kaç gündür giremedim.bugün bebişimin son alışverişlerini yaptık...sadece pijamam kaldı alınacak...ALLAH bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...AMİN.benim bebeğim en son 32. haftada 1800 dü. doktor normal dedi...sizce nasıl. oğluşum 3 gündür sağ ğöğüsümün altına çok batıyor sizinde batıyor mu? galiba kemikleri gelişyor...sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum. iyi akşamlar arkadaşlar:64::64::64:

ayy cok heyecanlandım cıcılıye allah yardımcısı olsun en kısa zamanda kurtulur ınsallh bebegını saglıklı bı sekılde kucagına alır dualarımız onunla.....

arkadaşlar izmirliler hangi doktora gidiyorsunuz ve hangi hastanede doğum yapıcaksınız? ben reşat bozoklara gidiyorum...kısmetse karataş hastanesinde doğum yapacağım...şu ana kadar doktorumdan memnunum......işallah doğumumdada memnun kalırım...

allah aşkına diye başladığın cümleye diyecek birşeyim yok ne gerek var cümlesinede başına gelmeyen bilemez evet haklısın olumsuz bir cümleydi ama hamileyiz ve hassasız kabul ama cümleye ne olursa olsun başınız sağolsun diye başlaman gerekirdi bence duyuyoruz birinin bebeği erken gelmiş sağlıklıymış nasıl seviniyoruz dimi birbirimiz için veya birinin kaynanasıyla sorunu var içini dökmek istemiş rahatlatmaya çalışıyoruz dimi ne yazık ki bende istemem bu sıkıntıyı çekmeyi bebeğimi huzurla düşüncesiz doğurabilmeyi ama başıma geldi arkadaşım en yakınımdan hemde bana bizlere niye olmasın diye düşünmeden yapamıyorum ben herkezin düşüncesi farklı evet ama endişeleride öyle ben paylaşınca olumsuzluk diyerek paylaşma demeyi kendine görev bilmen beni üzdü tamam burda madem sevinçlerimi paylaşıyoruz dost olduk diyoruz neyseki ben laylaylom yapamayıp endişemden bahsettiğimde belki rahatlarım birinin söylediği içime bir nebze su serper düşüncesiyle davrandığımda ne gerek var olursa ben bir daha endişemi paylaşmam olur biter ama biraz daha yumuşak olursanda sende birşey kaybetmessin:50:

öncelikle uslubumda bir sertlik olduğunu asla kabul etmiyorum...
duygularımdan oldukça açık şekilde bahsettiğimi düşünüyorum...
mesajımı sildim çünkü herkesin zorlandığı şu günlerde topiği sıkmak istemedim...
karnım sertleşti, sancım var galiba, belim ağrıyor, şekerim yüksek, kasıklarımda batma var vb. durumlar burada paylaşılacak endişeler...
yoksa olumsuz doğum ya da kayıplar paylaşılacak endişeler değildir...
bunlar içte tutulur ve akla bile getirilmemeye çalışılır...
herkes aynı kaygı düzeyine sahip değildir...
30 haftadır bu topikteyim hiç bu tarz endişelerin paylaşıldığını görmedim...
kendime GÖREV bilmemden bahsetmişsin vallahi ben bu topiğin fedaisi değilim...sana tam okuduktan 4 saat sonra cevap yazdım asnırım çünkü içime oturdu...
aklıma takıldı ve kendi duygularımdan bahsetmek istedim...senin endişen bende de oluştu ve ben yeni oluşan endişemi paylaştım...
Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın diyerek sonlandırıyorum...

Son düzenleme:
kızlarrrr merhabalar
dün cok kötüydüm doğum yapacağım hastaneye kontrole gitmiştim plasentada erken yaşlanma olduğunu söylediler
inanırmısınız dun perişan oldum bebeğim küçük kalmış ve beslenemiyormuş
bugun tanıdık bir doktorla konuştk muayenesine gittik cok güzel kontrol etti erken doğum olucağı kesinleşti dışarda beslenmeye alınıcak ama bebeğin sağlığı gayet iyi 15 güne kadar sanırım kucağımıza almış olucaz kızımızı cok hyecanlı bir durum ama üzülmüyorum cunku sağlığının iyi olduğunu biliyorum sadece biraz küçük doğacak onu ben beslicem büyütücem cok zor bi durum doktordan bunları duymak ama bugun gittiğim doktor bizi cok rahatlattı hatta muayeneden cıktıktan sonra sevinçten ağladık eşimle şuan cok mutluyuz allaım başka bir sorunla karşılaştırmaz inşallah normal doğum yapamıcam sadece onada seviniyorum desem yeridir bu arada catı muayenesinden sakın korkmayın ben erken yaşadım bugun onuda hiç acıycak stres olcak bişey değil gayet rahat olun herkeze bol şans bebişlerinizle ben kasım annesi olucam derken ekim annesi olucam hepinizden önce çantasını hazırlamayanlar mutlaka hazrlasın şimdiden ne olucağı belli olmaz çünkü :emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar izmirliler hangi doktora gidiyorsunuz ve hangi hastanede doğum yapıcaksınız? ben reşat bozoklara gidiyorum...kısmetse karataş hastanesinde doğum yapacağım...şu ana kadar doktorumdan memnunum......işallah doğumumdada memnun kalırım...

kardeşim konak şifa hastanesinde yaptı...
epiduralli normal doğum ve çok memnun kaldı..

Kızlar Mert Bey artık aramızda Sinem arkadaşımız (cicili) doğum yapmış bebek sağlıklıymış kendisi de ameliyattaymış daha kendisinden detaylı bilgiyi sonra alırız artık

Gözümüz aydın hepimizin.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. İlk doğum sezeryanla olmuş. hadi hayırlısı...

Son düzenleme:
İlk bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.Günler hiç geçmeyecek gibi gelirken başlarda ,şimdi böylesi güzel bir haberi almak,bize de moral oldu.Çoğu gitti azı kaldı artık.Hep güzel haberler paylaşalım burda inşallah.

Bir güzel haber de benden olsun,çok korkmuştum doktor EKO istediği için benden.Allah'a bin şükür tüm kalp hareketleri normal çıktı.Endişelerim son buldu.

İlk bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.Günler hiç geçmeyecek gibi gelirken başlarda ,şimdi böylesi güzel bir haberi almak,bize de moral oldu.Çoğu gitti azı kaldı artık.Hep güzel haberler paylaşalım burda inşallah.

Bir güzel haber de benden olsun,çok korkmuştum doktor EKO istediği için benden.Allah'a bin şükür tüm kalp hareketleri normal çıktı.Endişelerim son buldu.

neden eko istedi ki canım?

Şüphelenmişti sanırım.Ultrasonda şüphelendiklerinde istiyolarmış.Normal çıkınca bulguları açıklama yapmadı.

Back
X