2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Zuzuu teyze hediyemizi aldık çok güzel çok teşekkür ederiz. Lena'yı da kocaman öpüyoruzz:69::71::69:

$168_0490.webp

kızlar ya bide ayıptır söylemesi benim şeyime ara ara feci ağrı giriyo sizdede var mı aynı durum o anda yürüyemiyorum bile:18::18:

kızlar ben de 3-4 gündür kasıklarımdan vajinama doğru ağrı-acı arası birşey hissediyorum hareket ederken hafifliyor ama hiç geçmiyor 2 hafta önce başı yerleşmişti doğum kanalına pazartesi kontrolüm var bakalım sorucam o zaman nasıl oluyor doğum belirtileri hiç bilmiyorum

Gunaydiin herkeseee,

Uykusuz bi gecenin ardindan bi rapor verek dedim :) hala hastanedeyim 4 saatde bir nst ve tansyon olcumu yapioruz....sabaha kadar karnim deli gibi kasildi hic bole olmamisti ve bu sabah ilk kes nst de sancilar (yada kasilmalar hangisi dogru bilemedim) gorundu 90 larda cikti ne demek bilmiorum gerci....sanirim sabaha kadar kesilmeyen ahhhh oooo uuuhhhh'lar ve bebek aglamalarindan etkilendim :( suan tek istegim evime gidip kendimi dezenfekte etmek mis gibi yatagima sokulmak :2:

Tut kızım pıtışını Cicili'nin oğlu zaten erken davrandı. Fırlama olacağını belli etti.

kızlar selam..uzun zamandır giremiyorum izne ayrıldım evde de internet yok.bizim durum kritikk..bebeğim aşağı inmiş sancılarım başladı hastanede kaldım 1gün serum verdiler durmuştu.ama şimdi gene başladı kasılmalarım.bi de bebeğim çok küçük 1680grm:( nolcak bilmiyorum doktor hep yatcaksın dedi.çok aşağıdaymış bebeğim.inşallah bişey olmaz çok korkuyorum.dua edin.nasıl kilo aldırabilirim bebeğime ya 2kilo bile değil:(

Muz ye süt yoğurt meyve ye. Ayrıca haftada iki kez en az oda küçük balık ye. (İstavrit hamsi sardalye) ve sol tarafına yat.

kızlarr harkese günaydınnn

ilk bebeğimiz bugün geliyooorrrrr.cicili arkadaşımız face de yazmış.aynen yazıyorum.

Bu mesajı size ben yazmak isterdim ama mert ımın babası benım yerıme yazıyor oglumuz bavulunu hazırlamıs bıraz erken yola cıktı gelıyor bugun oglenden sonra doguma gırıyorum hayırlısı ıle dualarınızı beklıyorum.

rabbim yardımcısı olsun.hayırlısıyla oğluşunu kucağına alsın inş.

:52::52::52::52::52::52::52: Cicili neden ama neden hani tutacaktık sırayı bozmayacaktık vermiycem kızımı Mert'e.
Şaka bi yana bir avazda kurtulursun İnşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ya çok duygulandım şimdi..Cicili kavuştu çok şükür oğluşuna..Benimle aynı gidiyodu haftası..
Allahım bize de zamanında nasip etsin..
01.11.2011 normal spinal sezeryan günüm ama benim oğland duracak gibi gelmiyo o güne kadar..
İnşallah sabreder!!
Herşeyimiz hazır çok şükür ama zaten sezeryanla olacağı için normal zamandan 13 gün önce dünyaya ce-ee yapacak..bi de erken gelirse ......

Kızım da hiç böyle sıkıntılarım olmamıştı..adet yerini bulsun diye kontrole gidityodum..dedikleri gün gittim aldırdım zilliyi..ne ağrı,ne sancı,ne kasılma ne bişey,hiçbi şey yoktu..üstelik tek bir vitamin bile içmedim önceki gebeliğimde..
Bu sefer çeşit içirdi doktorum..
her hamilelik farklı işte...

Allahım yardım etsin hepimize...

Pozer cim almışsın herhalde paketi..Kusura bakma not filan yazamadım aceleden..unutur giderdim daha dursaydı:))
eşimin eline tutuşturuverdim ertelemesin diye:)))

Çok kasılmam var benim..hiç rahat değilim..eşime de söyleyemiyorum,zorla taburcu ettirdim kendimi hastaneden çünkü..Doktor bile surat yaptı rahatlığıma..

bayanlar bende dün qece sancılandım bu kısa kasılmalarım qibi deqildi belim çok kötü aqrıdı 1dakika 2dakika boyunca karnımın alt kısmındada çok aqrı sancı wardı çok korktum heycanlandım baya elimayaqım titredi :18: :18: doqum sancısı böyle bişeymi acaba bi bilqimde yok ilk hamileliqim çok merak ediyorum bu doqum belrtilerini korkuyorumda anlamazsam diye doquran arkadaşımız warmış allah bir awazdakurtarsn inşllah nemutlu ona oqluşuna kawuşuo qelsede tecrubesini alsak

amaninnnnn dogum var topikte:52::52:cok heyecanlandim ya ne oldu acaba birden doguma gitti daha 40 gunum var diye yazmisti:26:

cicili insallah kolay ve huzurlu bir dogum gecirirsin canim Rabbim yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin.Rabbim yar ve yardimcin olsun darisida bize hayirlisiyla insallah:69:

selam kızlar...
dün kontrolüm vardı prensesim 2629gr olmuş boyuda 48 cm.dr herşey çok normal ve güzel görünüyo dedi.gelişimi öndeydi normale dönmüş dedi dr.çok şükür. bundan sonra haftada olmayacakmıydı kontroller ya gıcık oldum.2 hafta sonra görüşelim dedi.evimin temizliği kaldı halılarımı yıkamaya verecektim niye beklediysem bu kadar.tutuştum şimdi.yarında feci yağmur geliyomuş zaten.dr la doğum için 1 kasıma karar verdik.inşallah o zamana kadar bekler prensesim.1 kasımda doğum patlaması olacak gibi topikte:1:
cicili arkadaşımızın haberini okuyunca çok duygulandım inşallah hersey yolundadır ve sağlıkla almıştır oğluşunu kucağına.darısı zamanı geldiğinde hayırlısıyla hepimizi olsun inşallah.

Zuzuu teyze hediyemizi aldık çok güzel çok teşekkür ederiz. Lena'yı da kocaman öpüyoruzz:69::71::69:

Eki Görüntüle 269824

Rica ederiz canim benim, bizde ikinizi cok öpüyoruz...İnsallah Ada hanimin cicilerinin icinde cekilmis fotolarinida görmek nasip olur (kim bilir belkide lülülü saclariyla) :54:

kızlar ya bide ayıptır söylemesi benim şeyime ara ara feci ağrı giriyo sizdede var mı aynı durum o anda yürüyemiyorum bile:18::18:

benimde ayni sıkıntım var fakat gündüz ara ara olurken bende geceleri kuduruo bu agri. Gece kalkmakta bile zorlaniyorum kemiklerim ayriliyor sanki sanirim kemikler genisledigi icin oluyor....

ALLAH aşkına hepimiz herşeyin olabileceğinin farkındayız...
başınızdan geçen olumsuz şeyleri yazıp bunları kafamda ete kemiğe büründürmeye ne gerek var...
yukarda NUR11 arkadaşmın mesjını okudum saatler geçti...kafamda kaldı...
ne olur daha kaç kere rica edeceğiz...
olumsuzlukarı yazmayın...
kucağımıza alacağımızın hiç garantisi yok biliyorum...
ama okumak beni çok etkiledi...
zaten kafamız karışık...

sana katiliyorum arkadasim. Bende okudum bu kadar olumsuz biseyin burda not düsülmesi son derece yanlis bencede, dogumumuza haftalar kala okumamiz gereken son seyi arkadas sagolsun yazmis buraciga koymus :19:
Sanmiyorum ama insallah böyle bisey tekrarlanmaz bu günlerde :47:

Son düzenleme:
kizlar biz taburcu olduk nihayet hastaneden, simdilik yine hersey yolunda görünüyor...son haftalarda durmadan baska bisey serdiler önüme umarim bundan sonra oturup son günlerin keyfini cikarip dogumumu beklemek nasip olur artik....15. ekim civari dogumunu bekliyorum dedi daktir bakalim ne olacak :52:

bu arada cicili ile gorusen olursa bizide bilgilendirsin bi zahmet catlicaz yoksa orta yerimizden dimi amaaa :32:

allah aşkına diye başladığın cümleye diyecek birşeyim yok ne gerek var cümlesinede başına gelmeyen bilemez evet haklısın olumsuz bir cümleydi ama hamileyiz ve hassasız kabul ama cümleye ne olursa olsun başınız sağolsun diye başlaman gerekirdi bence duyuyoruz birinin bebeği erken gelmiş sağlıklıymış nasıl seviniyoruz dimi birbirimiz için veya birinin kaynanasıyla sorunu var içini dökmek istemiş rahatlatmaya çalışıyoruz dimi ne yazık ki bende istemem bu sıkıntıyı çekmeyi bebeğimi huzurla düşüncesiz doğurabilmeyi ama başıma geldi arkadaşım en yakınımdan hemde bana bizlere niye olmasın diye düşünmeden yapamıyorum ben herkezin düşüncesi farklı evet ama endişeleride öyle ben paylaşınca olumsuzluk diyerek paylaşma demeyi kendine görev bilmen beni üzdü tamam burda madem sevinçlerimi paylaşıyoruz dost olduk diyoruz neyseki ben laylaylom yapamayıp endişemden bahsettiğimde belki rahatlarım birinin söylediği içime bir nebze su serper düşüncesiyle davrandığımda ne gerek var olursa ben bir daha endişemi paylaşmam olur biter ama biraz daha yumuşak olursanda sende birşey kaybetmessin:50:

nur arkadasim dogru diosun burda olumsuzuyla olumlusuyla iyi yada kötü bir cok sey paylasiyoruz birlikte gülüp birlikte agliyoruz yeri geliyor....sende düsüncelerinde haklisin paylasmakdi sadece niyetin belki o anki üzüntünü dile getirmek sanirim sadece zamanlaman yanlis oldu, burda söylemek istedigimiz sey belkide bu kadar hassasken son günleri sayarken zaten aklimizin bir ucunu kemiren bir konuyu burda acik acik okumus olmamiz....aramizda bir cok arkadasimizin malesef kaybi olmus öncesinde bircogumuz bu aciyi tadmis Allaha siginmis son günlerimizide bitirmek icin dualar ediyoruz mesele sadece bu anladin mi canim? ben mesela dün hastanede yatarken okudum cümlelerini, dogumuma iki hafta kadar bi zaman belki var belki yok ve okudugum an kafamda canlandi insanin elinde olan birsey degil bu ve bende cok üzüldüm..... kimse seni üzmekde istemez üzülmenide arkadasim hepimizin burda olus nedeni belli umarim anlatabilmisimdir beni yanlis anlamamissindir....

kızlar bakıyorum da çoğunuzun hafif hafif sancıları başlamış. ben de tık yok yok walla endişlendim şimdi kendi adıma. netten de okuyorumda son ay braxton hick sancıları ile rahim doğuma hazırlanırmış. hoş bizimki de iş, sancımız olur endişeleniriz, olmaz endişeleniriz :))
ben 35+2 deyim. cumaya kontrolum var.
himmel77 arkadaşım, inşallah bebeğin kendi kendine döner ama Almanya gibi normal doğumu destekleyen, son raddeye kadar normal doğurtturmaya çalışan çok tecrübeli ebe ve doktorların olduğu yerde yaşadığın için şanslısın.( tabi doğum açısından dedim, yoksa gurbetlik elbette çok zordur,Allah yardımcın olsun ) bizim burda malumun, en ufak bir risk göze alınamıyor, çünkü bu tecrübede doktor ya da ebe çok az kaldı. benim de iri bebek riskim var, beni ve doktorumu düşündüren. bakalım Allahtan hayırlısı..

allah aşkına diye başladığın cümleye diyecek birşeyim yok ne gerek var cümlesinede başına gelmeyen bilemez evet haklısın olumsuz bir cümleydi ama hamileyiz ve hassasız kabul ama cümleye ne olursa olsun başınız sağolsun diye başlaman gerekirdi bence duyuyoruz birinin bebeği erken gelmiş sağlıklıymış nasıl seviniyoruz dimi birbirimiz için veya birinin kaynanasıyla sorunu var içini dökmek istemiş rahatlatmaya çalışıyoruz dimi ne yazık ki bende istemem bu sıkıntıyı çekmeyi bebeğimi huzurla düşüncesiz doğurabilmeyi ama başıma geldi arkadaşım en yakınımdan hemde bana bizlere niye olmasın diye düşünmeden yapamıyorum ben herkezin düşüncesi farklı evet ama endişeleride öyle ben paylaşınca olumsuzluk diyerek paylaşma demeyi kendine görev bilmen beni üzdü tamam burda madem sevinçlerimi paylaşıyoruz dost olduk diyoruz neyseki ben laylaylom yapamayıp endişemden bahsettiğimde belki rahatlarım birinin söylediği içime bir nebze su serper düşüncesiyle davrandığımda ne gerek var olursa ben bir daha endişemi paylaşmam olur biter ama biraz daha yumuşak olursanda sende birşey kaybetmessin:50:

canım ilk okuduğumda bende gollum arkadaşım gibi inan çok tepki gösterdim. okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyo malesef. böyle bişeyin yaşanabileceğini düşünmezdim. ama artık malesef buda korkularım arasına eklendi. tabiki başın sağolsun. bu çok acı bişey ama şu günlerde bunu paylaşmak inan çok iyi olmadı. ben bu siteyi çok seviyorum. pek bişey yazmaya vaktim olmasada okuyarak kendimde yaşadığım rahatsızlıkları başkasındada duyarak normalmiş diyorum, huzur buluyorum. zaten kafamızda sürekli korkular, sürekli kendimizi dinlemeler sözkonusu. bide böyle şeyler aklımıza girince tam panikatak olup çıkıyoruz.yoksa haftada bir korkudan doktora taşınırız. emin ol biçok arkadaşımızda böyle... ben de rica ediyorum lütfen bu tarz şeyleri paylaşmayalım.

kızlarrrrrrrr ciciliden haber getirdim annesiyle görüştüm dogum olmamış henüz suni sancı vermişler 2saate paşacık gelecek inşallah aksi bir durum yok çok şükür

Back
X