2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkdaşlar öncelikle doğum yapan arkadaşımıza hayırlı olsun rahatsızlananlara geçmiş olsun.ben çok üzgünüm yaa bugün sancım oldu acile gittik kimse ilgilenmeedi dr niye geldin gibisinden azarladı berbat bir akşamdı nst gayet güzel çıktı ama ben korktuğum için ultrasona girmek istedim dr hanım ben sana iyi diyorum gerek yok dedi gaz sancısıdr o dedi ben rahat olmadığımı söyleyince senin psikolojin bozuk dedi nasıl dr nasıl kadın nasıl hastane(medicana avcılar)şimdi doğuma az kala o hastanden soğudum napcam bilmiyorum dr.umu seviyorum(özgür hanım)ama o doğurtacak o kadar muhattabım bu ebeler akşamki nöbetçi dr lar olacak sonuçta offf offf,kadına yırt at o diplamayı dedim kalktım gittim,şikayet ettim ama dumur oldum tabi offff off

onlar şunu bi anlasalar:
herkesin gebeliği kendine kıymetli...
göre göre artık duyarsızlaşıyor bazı insanlar malesef..
onlara göre sıradan bişey...
sen doktorundan memnunsan onunla süreci doğum sürecini net olarak konuşursun...
saygısızlığı yanına kalmasın şikayet etmişsin ağzına sağlık...

iyi akşamlar kızlar size haberlerim var ben malesef kasım annesi olamıycam bu cumaya kadar doğum yapmam bekleniyo kızım yola girmiş her an doğabilir ve sancılarımda başladı dualarınızı esirgemeyin bende doğumda size çok dua edicem Allah hepinizin yardımcısı olsun çok heycanlıyım beeeennnn:52::52::52: inşallah kızımı sağsalim kucağıma aldığımda size yazıcam hamileleik boyunca çok güzel paylaşımlar yağtık sayenizde heycanlarımızı birlikte yaşadık gerçekten sizi tanıdığım için mutluyum hepinize tek tek teşekkür ederim:79::79::54::54:

sağlıkla ağrısız sancısız bir avazda kurtulmanı diliyorum arkadaşım rabbim yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz:nazar:

Arkadaşlar size bir sorum olacak bebek yan duruyor derken ne demek istiyorsunuz tam anlayamadım. Benim bebeğin başı aşağıda sırtı sol yanımda ayakları sağ yanımda yani baş aşağı yan yatıyor bunu mu kastediyorsunuz? Yoksa bebeğinizin başı aşağıda değil de sa ya da sol yanınız da mı? Beni de endişe kapladı şimdi salı günü doktora gittiğimezde 34+1 haftalıktı durum buydu hala da öyle dönmedi hareket edişleri duruşu aynı öyle hissediyorum.
Ayrıca çatı muayenesi kaçıncı hafta yapılıyor ve nasıl oluyor merak ediyorum anlatılabilecek bir durumsa biraz anlatabilir misiniz?

mrb cnm benimde kafası aşağıdaydı en son gittiğimde.pazartesi gtcem bakalım.çatı muanesi 36.haftada die biliyrm.ben bugn biraz temizlik yaptm kasılmam arttı ve sancım başladı inşallah doğurmam.34.haftam daha yeni bitti.oğlum 2 hafta daha sabret.

off çok kötüyüm yaa burnum akıyo, hapşuruyorum ve gözlerim yanıyo:(( palyaço gibi kıpkırmızı oldu burnum nerden çıktı şimdi bi bu eksikti:14::14::14::14::14:

amanınnnnnnn CİCİLİ dogum yapmış allah analı babalı büyütsün insallah ikiside iyidir....
hadi bakalım bundan sonra sık sık dogum haberi alırız diye düşünüyorum
EZKEN seninde dogum yakınmış saglıkla kucagına alırsın bebişini insallah.....

bana gelince benim muhtesem zekalı kaynanatör yine bombasını patlattı
uzun zamandır sesi çıkmıyodu ya duramadı
bugün bi tanıdıklarının bebek mevlütü vardı oradaki hoca benide tanır sormus ne zaman falan diye bizimkide ismini söylemiş DENİZ diye yok efendim hoca buna bi hikaye anlatmış (ama nedense hatırlamıyo henuz 6-7 saat geçmemişken)tek basına o isim konulmamlı diye DENİZİ kabul etti önüne kendininkiini istiyo galiba kendi ismi kuranda bir sure ismi birde hocaya ben söylersem yanlış anlarla siz ona anlatın demiş sanki isim için şeyhülislamdan fetva alıcaz tövbe tövbe sen bi ara bence iki isim koyun diyor allahım sabır ver bana....
bi akıl bi destek kızlarrrrrrr

allahtan eşim yanımda daha neler falan diyo ama nedense koymayan ve kötü olan ben oluyorum

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar şikayetvar a şikayet ettim bir de yazılı olarak hastaneye.pzrtsi başhekimle görüşüp bana dönecekler.aman insan herşeyden umudunu kesiveriyor işte bir anda...tekrar teşekkürler.

iyi akşamlar kızlar size haberlerim var ben malesef kasım annesi olamıycam bu cumaya kadar doğum yapmam bekleniyo kızım yola girmiş her an doğabilir ve sancılarımda başladı dualarınızı esirgemeyin bende doğumda size çok dua edicem Allah hepinizin yardımcısı olsun çok heycanlıyım beeeennnn:52::52::52: inşallah kızımı sağsalim kucağıma aldığımda size yazıcam hamileleik boyunca çok güzel paylaşımlar yağtık sayenizde heycanlarımızı birlikte yaşadık gerçekten sizi tanıdığım için mutluyum hepinize tek tek teşekkür ederim:79::79::54::54:

canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun... Amin... bir avazda doğurursun inş. amin..
sağlıcakla gelsin bebişimiz. bu arada uşağın oldu diyede bizi bırakma :63:

teşekkür ederim canım mesajın için. geçen hafta öğrenmiştim ama 1 haftadır çok sakindim risklerini okumuştum ama bugünkü çok ağır geldi :59: tam 2 saattir ağlıyorum kafam dağılsın diye buraya girdim ama yok. benim bildiğim gelişimi etkiler,erken doğuma sebep olur falandı haydi dedik gelişimde gerilik olursa beslenemezse alırlar bebeği bunada şükür ama pat diye kalbi durabilir dedi,inan hastaneden eve nasıl geldim hiç bilmiyorum.
aynı durumda olanlar sonrası ile ilgili bir şey yazmamışlar canım.kimisine özel mesajda attım ama dönmedi hiçbiri geri,konularda da sonrasından bahseden yok keşke yazsalar.
plasenta yaşlandıkça (üstünde beyaz kireç gibi bir tabaka olması) bebeğin gelişmesi yavaşlarmış,ama plasenta yaşlanması aslında her gebeliğin sonuna doğru olurmuş fakat benim 33te başladı yani erken normalde 37 de falan normal diyorlarmış.kimi yerde 5 haftaya kadar idare eder diyor.ama doktorun dediğine göre o riske kimse girmek istemez bekletmek istemez bebeğin rezervleri azaldığı için 36yı doldurduktan sonra alırlar dedi. bana kalsa hergün giderim kontrole artıyor mu azalıyor mu? nekadar hızlı artıyor diye.artık haftaya doğumevine gideceğim bakalım ne diyecekler.

ne olur dua edin bebeğime kızlar,erken gelmesini göze aldım ben yeter ki sağlıklı gelsin :59:

hayırlı geceler arkadaşlar ne zamandır uğramadım aranıza nassınız bakim???

canımmmm hiç üzülme ben kızımı plesenta yaşlanmasından sezeryanla 37 haftalıkken doğum yaptım en son gittiğimde artık bebek hiç beslenemiyor müdehale edelim dedi doktorum ona güvendim bende 36+5te 2600 kg sağlıkla çıktık hastaneden her taş zamanla yerini buluyor ne olur üzülme kendini yıpratma olur mu?sen kontrollerini ol dr alalım dediğinde doktoruna güven ve al bebişini kucağına hayırlısıyla sormak istediğin birşey olursa çekinme sor cevap veririm her zaman ama üzülmek yok pozitif düşüneceksin ki öyle olsun...
şükür ki oğlumda sorun yok şimdilik hakkımızda hayırlısı...

:71: :71: :71:

Amanınnn topiğin ilk bebeği gelmiş, gözümüz aydınnn :52: Allah hepimize sağlıklı ve sıralı doğumlar nasip etsin inş :16: cicilii tebrikler canım, Allahım sağlık versin, analı babalı büyütsün inş... darısı başımıza

ezken arkadaşım seni de rabbim bi avazda kurtarsın inş, yardımcın olsun.

ayy heyecanlandımm hee:69:

lifeisnoteasy cim, hediyeniz gelmiş, güvenliğe teslim etmişler, az önce aldık.. çoook güzeller, çok teşekkür ederiz, bebişim doğsun sağlıkla inş, fotolarımızıda koyarız teyzesi.. öpüyoruz sizi :54:

Son düzenleme:
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar şikayetvar a şikayet ettim bir de yazılı olarak hastaneye.pzrtsi başhekimle görüşüp bana dönecekler.aman insan herşeyden umudunu kesiveriyor işte bir anda...tekrar teşekkürler.

en hassas dönemimizdeyiz.. onlar için kolay bişi olabilir ama çoğumuzun ilk heyecanı bunlar (ki ikinci, üçüncü bile olsa heyecan hep aynı herkeste) o yüzden ister abartırız ister evhamlanırız kime ne... şikayet etmekle en iyisini yapmışsın canım, bırakma arkasını...:34:

cnm
breathe right die bi burun bandı var bilir misin bilmem
Carrefour migros gibi yerlerde de eczanede de var
al onlardan gece yatarken tak (mentollüsü daha etkili)
dua edeceksin bana

Biliyorum o bandı canım, evde de var hatta. Geçen gün eczaneye girdiğimde sordum hamileler kullanabiliyor mu diye
Eczacı bayan da emin olamadı, net bişey yok üzerinde, siz yine de kullanmayın bence dedi.

Sen biliyor musun, kullanılabiliyor muymuş ?

Cicilinin bebeği gelmiş demek.. Allah ömürlü yapsın inşallah. Ekim'de dökülmeler başlıyo desenize. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah...

allahım bebişlerin biri geldi,diğeri otobüse binmiş yola çıkmış.:21:
kızımda 35 i bitirdi.bakalım bizimki ne zaman pırtlayacak:30:

kızlarr harkese günaydınnn

ilk bebeğimiz bugün geliyooorrrrr.cicili arkadaşımız face de yazmış.aynen yazıyorum.

Bu mesajı size ben yazmak isterdim ama mert ımın babası benım yerıme yazıyor oglumuz bavulunu hazırlamıs bıraz erken yola cıktı gelıyor bugun oglenden sonra doguma gırıyorum hayırlısı ıle dualarınızı beklıyorum.

rabbim yardımcısı olsun.hayırlısıyla oğluşunu kucağına alsın inş.

sabah bu mesjı okuyunca çok heyecanlandım ama hemen çıkmam gerekiyordu bir şey yazmadım, bütün gün aklımdaydı, eve gelir gelmezde nete girip baktım ne oldu son durumlardiye... güzel haberler aldım, çok sveindim... gözümüz aydın olsun hepimizin ilk bebiş geldi...

cicili arkadasımıza cok sevındım sagsaglım kucagında gorsun ınsallah kuzusunu... Allah uzuunn uzuunn omurler versin..

buarada bgn ıtıbarıyle 37. haftamızı bıtırdım 38 den gun alıcaz ve dogum ıcın yarından ıtıbaren teklı sayılara dusucem sn 9 gunum kalıcak tabiinsabırsız davranmazsa bnm kızım.. tam anlamıyla herseyımz hazır bgn esımle kemeraltına gıdıcez bebek sekerlerımızı ve sepetımızı alıcaz... esım almak ıstemıyo yanına bılerek yorulmak ıstıyosun erken dogurmak ıstıyosun sen bu kızı dıyıp duruoo aksamdan berı ama anlamını bılmedgm bı enerjı var bgn ustumde ıyı hıssedıyrum kendımı metroyla gıdıcez nası olsa dıyıp kandırmaya calısıyorum du bakalım.. gerıye erken dogurmazsam carsamba gunu yapılıcak bebek kurabıylerımız kalıcak bırtek... sepete koyucaz... bızden haberler bunlar.. ıyı hafta sonlrı hepınıze yorulmayın dınleyın son haftalarımız..

çok az kaldı... sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inş....

sağlıkla gelsin inş..

bu da aramıza katılan bebişlerimizin listesi olsun, ne dersiniz? :nazar:

Kasım annemiz bebişimiz Doğum tarihi
cicili Mert 08.ekim.2010

inş herkese bebişlerini kucağına almak nasip olur.
:emir_bebek:

Son düzenleme:
Arkadaşlar size bir sorum olacak bebek yan duruyor derken ne demek istiyorsunuz tam anlayamadım. Benim bebeğin başı aşağıda sırtı sol yanımda ayakları sağ yanımda yani baş aşağı yan yatıyor bunu mu kastediyorsunuz? Yoksa bebeğinizin başı aşağıda değil de sa ya da sol yanınız da mı? Beni de endişe kapladı şimdi salı günü doktora gittiğimezde 34+1 haftalıktı durum buydu hala da öyle dönmedi hareket edişleri duruşu aynı öyle hissediyorum.
Ayrıca çatı muayenesi kaçıncı hafta yapılıyor ve nasıl oluyor merak ediyorum anlatılabilecek bir durumsa biraz anlatabilir misiniz?

Canım bebek yan duruyordan kastimiz bebegin basi sag tarafta ayaklari solda sirti ve poposu asagida yada yukarida.Normalde bebegin basi asagida olmasi lazim.

valla kimse kaynanatörün bombasına bi yorum yapmıyo
benim kafa karısık actım ütü masasını 1 saattir ütü yaptım bitirdim daha sinirim geçmedi
foruma baktım cvp yok koca ikinci uykuya geçti neredeyse offf oofffff çatlıcam şimdiiii

Maşallah bakıyorum geece devriye ekibi her geçen gün sayıca artıyoruz :66::66:

Bende büyük bir hevesle yaşasın uyuyacağıkm bugün diyerek 1saat önce uykuya dalmıştım ama sıpam anasını uyandırdı eksik kalmayalım diye buradan :):52:

ıyı geceler kızlar..takıp edıyosunuzdur ekım annesıyım(yanı umarım oyle olurum olasılıklar oyle olsada) sızdede bızım gıbı ayından once doguran varmı ..bızım ekımde doguracak hamıs kalmadı nerdeyse herkes eylulde hallettı ısını..:1:

Back
X