- 18 Ekim 2010
- 622
- 402
- 323
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.341
kızlar ben ilgiyi cok seven biriyim..sürekli kocamın benle ilgilenmesini istiyorum..hamilelikte bu tavan yaptısizde de böyle manyaklıklar var mı
Selaaaam,
son dr. kontrolumuzde dogum tarihi verdi doktor teyzemiz..3 kasımda geliyor insallah hayırlısıyla paşamSezaryan olacak bende myom var da 10 cm lik. genelde yatarak geciyor gunlerim pek yazamıyorum foruma ..Dogumlar basladı sanırım ..herkese sağlıkla bebişinii kucağına almayı nasip etsin Allahım..heyecan basladıııı:)))))
çatı muayanesi benimde 38. hafta dedi doktor. bizim bebikte küçük doğumları kolay olur 35. haftada 2384 tü:) sanırım 2900 ancak bulur doğuma. sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil canım.
İbocum ağda hakkındaki görüşlerini almak istiyorum. Acaba değiştimi?
gözün aydın canım
darısı bize.. benimki 5inde gelecek.. daha cooook var..
Benim teyzemin eltisi moldovyalıydı kadın çocuğa hiç süt vermedi memelerim sarkar diye. inek sütünü olduğu gibi koyuyordu biberona veriyordu. Teyzem bunu duymuş 45 yaşında hatun kişi aç sen memeleri bir gram sarkma yok iki oğlumuda 2 şer yaşına kadar emzirdim demiş. Neyseki kadın ikinci çocuğunu emzirdi. Teyzemin memeleri görünce. Benimde boğasım geliyor ben saçlarımı boyatmak istiyorum eşim benim bu şekilde olması hoşuma gidiyor lütfen boyatma dedi. Saçlarım kısaydı şimdi orta boy oldu ama kısanın uzamış hali çok çirkin görünüyorum yaşlı gösteriyor diyorum hayır bana çok seksi geliyorsun diyor ne diyceğimi şaşırdım
fatmacım bişi sorucam sana, SATa göre bebek geriden geliyor diye geç rapor alıcaktın dimi.
bu kontrolümüzde benim doktorda dediki 4 gün geriden geliyor o yüzden 38. hafta gibi yazalım raporu diye sonrada bize bir sıkıntı olurmu bu bilgin varmı araştırmadım çünkü ben...
tatlım senin elti sorunlu sanırsam normal bir anne böyle bişi yapmazda demezde ALLAH akıl versin yavrusuna yazık
gözünüz aydın canım artık son haftalar ağırlaşmalar normal tabi..
İzin konularını Crafty'e sorun o çok iyi biliyor. ve çalışmayan kadınların eşleri (yani benimki gibi olanlar) doğumdan sonra bir kerelik bir para alıcaklar. Bununla ilgili araştırma yapan veya nasıl ve hangi yolun izlendiğini bilen var mı?
Ayrıca son haftalar değil ilgimdisi'nin. Eğer Alara hanım erkenden ceee yapmazsa 18 ekim saat 19:30 da doğmuş olacak.
Kurubaklagil seven hatunlara duyurulur.
Nohut kuru fasulye barbunya yemeği seviyorsanız hemen yapıp yiyin şimdi sadece size gaz olur bebik doğunca ikinizde gazlı olursunuz ayrıca o gazı çıkarcam diye sezercikte olsanız normalde olsanız dikişleriniz acır, bebekte öyle bir çığlık atarki bu ses benim yavrumdan mı çıktı diye öyle kalakalırsınız. Yapın bulgur pilavı ve nohut oturun yiyin sonra istediğiniz gib salın. Doğumdan Sonra gaz çıkarmak bile zorlaşıyor. Mercimek çorbası bile gaz yapıyor. Bol bol tüketin doğurana kadar çünkü doğumdan sonra en az 2 ay sadece gaz yapmayan sebzelerle ve çorbalarla beslenicez.
kızlar ben ilgiyi cok seven biriyim..sürekli kocamın benle ilgilenmesini istiyorum..hamilelikte bu tavan yaptısizde de böyle manyaklıklar var mı
bence de önemli olan sağlık. ölçümler doğru ise şimdi 2900 olan bebeği normal doğumla kucağa almak mümkün olmayacak. gerçi ben bazı arkadaşlar gibi kendimi çok hazırlamamıştım, spor, egzersiz felan yapmamıştım. hangisi hayırlısı ise o şekilde olsun diyordum, ama artık normalden korkmaya başladım.
bugün ilk defa nst deydim, hafif sancılar çıktı(45lerde idi değerler)
haftada bir nst ve kontrol önderdi doktorum..36 da çatı muayenesinden sonra sezeryan için gün verir gibi geliyor-yada ben öyle olsun diye içimden geçiriyorum :)
bir de sezeryan tarihi verilmesinin en güzel yanı belirsizliklerin ortadan kalkması sanırım onun için istiyorum. yani zamansız yakalanmayıp hazırlıklı randevulu bir doğuma gitmek daha iyi olabilir diye sezeryanı istiyor gibiyim, çok mu abartıyorum bilmiyorum ama son çanta kontrolleri, evin hazırlığı, doğum fotoğrafçısı ve belki suit oda rezervasyonu böylelikle gerçekleşebilir.her nasıl olursa olsun doğumun sonunda yine aynı mutluluğu yaşıycam ama o günü daha özel ve kusursuz yapma kaygısı birinden bulaştı sanırım bana... :)
dün uyur uyanık suyum geliyormuş da ben bir türlü uyanıp kocama seslenemiyordum, ne sinir bir rüya idi..
ben gecen weet agda banti ve sac boyasi aldim gelecek haftasonu sacimi boyayacagim doktoruma sordum boyayabilirsin dedi ama ben hala cok tirsiyorum.agdayida malum bolge haric diger bolgelerime uygulayacagimoraya hayatta uygulayamam cok hassaslati sanki ya
ayy seduş bu agda mevzusunu ne zaman yazmıs gormemısım ben,
bazı sayfalar bende de acılmıyor
bende bacaklarıma agda yaptıracam ama pıtıma yapmıcam walla,
yapamam yanı,
uste para verseler dayanamam:26:
yapamam yanı,
Selaaaam,
son dr. kontrolumuzde dogum tarihi verdi doktor teyzemiz..3 kasımda geliyor insallah hayırlısıyla paşamSezaryan olacak bende myom var da 10 cm lik. genelde yatarak geciyor gunlerim pek yazamıyorum foruma ..Dogumlar basladı sanırım ..herkese sağlıkla bebişinii kucağına almayı nasip etsin Allahım..heyecan basladıııı:)))))
ayyyyyyyyyyyy doğuruyorum galiba
sabahtan beri ağrıyor bu kasıklarım ne bu şimdi daha doktorum bilem yok yarın kesinleşecek yarın gün vermesse doktorum doğum için gitmicem bir daha işte o zaman ahanna kaldım ortada doğumu banyoda küvette yaparım dicem ama sezeryan yapabilecek kimse bulamam herhalde
yapamam yanı,
ayyyyyyyyyyyy doğuruyorum galiba
sabahtan beri ağrıyor bu kasıklarım ne bu şimdi daha doktorum bilem yok yarın kesinleşecek yarın gün vermesse doktorum doğum için gitmicem bir daha işte o zaman ahanna kaldım ortada doğumu banyoda küvette yaparım dicem ama sezeryan yapabilecek kimse bulamam herhalde
aynen bende buyudukce biciyorum cimenleri 18 doktorum var ay onu bekliyorum bicmek icin ondan sonrada durmada buyudukce bicicem ne olur ne olmaz kizim geliverirse ay ne buyuk dert oldu bu kil mevzusu ya anlatamam
sorma bende yaptıramam zaten heral çıkıcak gibi zorlarsam walla sezeryanada gerek kalmaz fırtlatıveririm
Akşama facede görürsün senin badi (hoş gün olarak benim badim ama nedense siz oldunuz badi) püri pak olucam diye kendini yoldurcakmış. Yarın doğurmasa Allah vere.
benım de braunun bı makınesı var fg1000 dıye tras makınesı gıbı,
onla halledıyom ama 3 gune yıne hasat mevsımı gelıyor
QUOTE]
bendede braun var ama hangisi bilmiyorum tras bicagi basligiyla yapiyorum bende birde makinenin lambasi var cok isime yariyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?