2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar ben ilgiyi cok seven biriyim..sürekli kocamın benle ilgilenmesini istiyorum..hamilelikte bu tavan yaptı sizde de böyle manyaklıklar var mı

ay maşallah benimde 1-4 arası ik hafta donra belli olcak:))

çatı muayanesi benimde 38. hafta dedi doktor. bizim bebikte küçük doğumları kolay olur 35. haftada 2384 tü:) sanırım 2900 ancak bulur doğuma. sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil canım.

bence de önemli olan sağlık. ölçümler doğru ise şimdi 2900 olan bebeği normal doğumla kucağa almak mümkün olmayacak. gerçi ben bazı arkadaşlar gibi kendimi çok hazırlamamıştım, spor, egzersiz felan yapmamıştım. hangisi hayırlısı ise o şekilde olsun diyordum, ama artık normalden korkmaya başladım.
bugün ilk defa nst deydim, hafif sancılar çıktı(45lerde idi değerler)
haftada bir nst ve kontrol önderdi doktorum..36 da çatı muayenesinden sonra sezeryan için gün verir gibi geliyor-yada ben öyle olsun diye içimden geçiriyorum :)

bir de sezeryan tarihi verilmesinin en güzel yanı belirsizliklerin ortadan kalkması sanırım onun için istiyorum. yani zamansız yakalanmayıp hazırlıklı randevulu bir doğuma gitmek daha iyi olabilir diye sezeryanı istiyor gibiyim, çok mu abartıyorum bilmiyorum ama son çanta kontrolleri, evin hazırlığı, doğum fotoğrafçısı ve belki suit oda rezervasyonu böylelikle gerçekleşebilir.her nasıl olursa olsun doğumun sonunda yine aynı mutluluğu yaşıycam ama o günü daha özel ve kusursuz yapma kaygısı birinden bulaştı sanırım bana... :)

dün uyur uyanık suyum geliyormuş da ben bir türlü uyanıp kocama seslenemiyordum, ne sinir bir rüya idi..

İbocum ağda hakkındaki görüşlerini almak istiyorum. Acaba değiştimi?

ben gecen weet agda banti ve sac boyasi aldim gelecek haftasonu sacimi boyayacagim doktoruma sordum boyayabilirsin dedi ama ben hala cok tirsiyorum.agdayida malum bolge haric diger bolgelerime uygulayacagimoraya hayatta uygulayamam cok hassaslati sanki ya

gözün aydın canım

darısı bize.. benimki 5inde gelecek.. daha cooook var..

tesekkur ederm canım.. anne gbısı yok degılmı??? bnm usengec hallerımden snra evde corbasından hosafına salatasına herturlu gıdayı dokturmus olan annemn sayesınde eve benzedı.. havada kapalı bıde cay demeledık smdı yagmur da yagıooo bıde kızım olsa dedım ıcımden ... guluyorum halıme ya...

senınkıde ısını bılıoo yalnız seksı gorunuyosun ıste adama ne ıstıyon huysuzluk etme kocan ne dıosa o sedusum..

son 1 haftaaaaa.... hıc uyuyamıyorum heyecandan benn..

bnde bole duusnuyorumm veee o yuzdennn nohut yapmıstım goturdum haftasonu mercımek corbası da ıctım yarın makedon boregını yapıcm kurufasulyedennn sefam olsun ... hepınız yıyınnn kızlarr ozlemeyelım sonra..

buarada evet son haftalarım deıl son gunlerım artıkkkk... ne zaman ıstersen gel dıyorummmm dıyorumda gununu beklesınde ıstıyorum kuzucumm buyusun..

kızlar ben ilgiyi cok seven biriyim..sürekli kocamın benle ilgilenmesini istiyorum..hamilelikte bu tavan yaptı sizde de böyle manyaklıklar var mı

ohooo hemde bnde ne ıstekler var anlatamamm mesela haberlerı bıle seyretse bnm adam ıllakı elımı tut smdı sev benı dıyıp duruyorum gece wc ye kalkarken onuda kaldırıyorum bnmle bırr... yazık oda ah kızım maskara ettın bnı smdıden dıyıp duruoo hatta gecen gun bn ıkı uc cocuk ıstıyodum ama sende bu naz varken senden ıkıncı cıkmaz hatun dedı.... tabı bn kaldım oleee..

ay aynı bende böle gıcık rüyalar görüyorum. bende bu randevulu işi sevmedim desem yalan her ne kadar doğaya saygısızlık gibi de olsa bana sezeryan değince yüzümdeki pis sırıtmadan rahatladığım anlaşılmıştır.seninle günlerimizde aynı benim nst de 60larda çıktı doktorda çoğalırsa gel nst için dedi ama ben hiç bişi anlamadım yani bu hafif toplanma gibi algıladığım sancıymış böleyse benim iki günde bir nst girmem lazım yahu.

ayy seduş bu agda mevzusunu ne zaman yazmıs gormemısım ben,
bazı sayfalar bende de acılmıyor

bende bacaklarıma agda yaptıracam ama pıtıma yapmıcam walla,
yapamam yanı,
uste para verseler dayanamam:26:

ayyyyyyyyyyyy doğuruyorum galiba
sabahtan beri ağrıyor bu kasıklarım ne bu şimdi daha doktorum bilem yok yarın kesinleşecek yarın gün vermesse doktorum doğum için gitmicem bir daha işte o zaman ahanna kaldım ortada doğumu banyoda küvette yaparım dicem ama sezeryan yapabilecek kimse bulamam herhalde

yapamam yanı,

aynen bende buyudukce biciyorum cimenleri 18 doktorum var ay onu bekliyorum bicmek icin ondan sonrada durmada buyudukce bicicem ne olur ne olmaz kizim geliverirse ay ne buyuk dert oldu bu kil mevzusu ya anlatamam

yapamam yanı,

sorma bende yaptıramam zaten heral çıkıcak gibi zorlarsam walla sezeryanada gerek kalmaz fırtlatıveririm

ay teker teker geliyor haberler.

herkesinki hayırlı olur inşallah..

ay dur .. aynı bizim günlerimiz..korkutma beni..

kaldır ayaklarını havaya uzan biraz evdeysen..

bende rüyamda görüyordum eşimin halaları ( o dönem bi hala krizi yasamıstık misafir gelmişlerdi bana) beni banyoda dogurtuyolardı kabustu resmen..

yapamam yanı,

Akşama facede görürsün senin badi (hoş gün olarak benim badim ama nedense siz oldunuz badi) püri pak olucam diye kendini yoldurcakmış. Yarın doğurmasa Allah vere.

kimse kalmadı ortada sende kalmazsın. İçin rahat olsun. Biz kuruntu yapıyoruz sonra paramızla rezil oluyoruz. Derin derin nefes al baktın gidip geliyo ağrılar o zaman ara doktoru

ağdacı arkadaşları takdir ediyorum.. ama ben almıyım:):)

bnim bacaklarda bi anormallik var ama, doğru düzgün çıkmadı tüylerim hamile kaldığımdan beri..3 kere filan aldım galiba, oda almasamda olur du yani.. ama diğer bölgelerde böyle bi değişiklik yok aksine coşuyolar

aynen bende buyudukce biciyorum cimenleri 18 doktorum var ay onu bekliyorum bicmek icin ondan sonrada durmada buyudukce bicicem ne olur ne olmaz kizim geliverirse ay ne buyuk dert oldu bu kil mevzusu ya anlatamam

benım de braunun bı makınesı var fg1000 dıye tras makınesı gıbı,
onla halledıyom ama 3 gune yıne hasat mevsımı gelıyor

sorma bende yaptıramam zaten heral çıkıcak gibi zorlarsam walla sezeryanada gerek kalmaz fırtlatıveririm

walla bende o sıkıntıyla fırlatıverırım mazallah:26:

Akşama facede görürsün senin badi (hoş gün olarak benim badim ama nedense siz oldunuz badi) püri pak olucam diye kendini yoldurcakmış. Yarın doğurmasa Allah vere.

hmm crafty olmalı bu
gunlerı cok yaklastı ben beklıyom artık ondan haberlerı
gıtsın yaptırsın ama sadece bacaklara

bende bu sabah yine tuhaf rüyaalr gördüm.. dün sondadan konuştuk o kadar, sonda takılıyodu rüyamda:) belime iğne yapıyor, doktorumun hemşiresi, ama iğnenin uzunluğu 50 cm filan... güya ameliyathaneymiş orası ama bana tv açıyolar ben tv seyrediyorum.. 3-5 doktor kenarda koltukta oturmuş türk kahvesi içiyo, bana iğne yapıyolar ama beim uyuşmuyo bi türlü, kalkıyorum yürüyorum filan.. en son canlı canlı kesiyodu doktor beni, daha fazla beklemeyelim olduu kadar artık deedi, o arada uyandım:)

öyle düzenli değil ağrım ama sabahtan beri dinmedi valla uzanıyorum birşey yok ayağa kalkıyorum adet olacakmışım gibi ağrıyo paramızla rezil olmak konusunda hemfikirim valla önce özeline gidiyodum benim doktor olacak uyuzun sonrada kapattı devlette devam edicez ben yanındayım dedi en son gittiğimde
yarın kontrol var ilk defa devlete gidicem 38 haftam 6 kasımda bitiyor bayram tatili giriyo araya sonrasındada alırız dedi ama içim rahat değil gece doğum yok bizim devlet hastanesinde büyük hastaneye sevk ediyorlar e ben baştan beri sana geliyorum paraları çatır çatır alırken iyiydi gün ver ben korkuyorum sancım tutarsa sen bayramda beni alabilecekmisin diye sorcam yarın sezeryan olacağım kesin ama gün yok ağrım var yarın nst ye alır bakarız bakalım ne ağrısı bu korkuyom ortada kalcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…