- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.701
rica ederim canım ben cevap vermesem mutlaka başka biri söylerdi...Canım bana da ela sudem öğretmişti,ona tekrar teşekkür edeyim :)
Alıntı ile cevapla bölümünün yanında tırnaklar var(diğer işaret),orayı tıklayıp devam ediyorsun.
Kaç mesaja cevap vereceksen aynı işlemi tekrarla,en sonunda konuya cevap ver de.
Yorumlarını yap.
Bu kadar:)
gunaydın kızlar,
ay dun cok berbat bı gece gecırdım,
aksam yemekten sonra nefesım daralmaya basladı,
su gıbı oldu her yanım terden,
o arada nasıl susadım,
su ıctım bıraz hepten nefesım daraldı nefes alamaz oldum.
kabus gıbıydı:26:
son zamalarda uyuyamıyorum ve iştah patlaması yaşıyorum.ha bire yiyesim geliyor.eşime nerde uyuduysam beni orda bırak dedim az kaldı 36+3 teyiz. benim gibi olan var mı?:18:
günaydın herkese,
nihayet perşembe oldu ya çabuk geçsin artık yavaşladı günler sanki. akşam eve gidince hiç birşey yapmak gelmiyor içimden ya benimki gibi olan varmı
herkese günaydın kasım annişleri dün kontrolum vardı eşimle hastaneye giderken kaza yaptık adam resmen arabasını önümüze kırdı tabi çok korkktuk ve ben biraz panik yaptım ama allahıma çok şükür verilmiş sadakamıız varmış bebeğime bişi olsaydı ben ne yapardım neyse allahtan kimseye bişey olmadı sadece arabada küçük bi hasaar var polisti tutanaktı derken hastaneye geç kaldık neyse en sonun da hastaneye ulaştık bunu sizlerle paylaşmak istedim oğluşumu gördüm yine ters dönmüş iki kere düzeldi şimdi yine ters duruyor doktorum eğer bu iki hafta içinde düzelmesse kasımın 4 ü yada 7 sinde sezeryan olur dedi ama dönerse vede çatı muayenizde hiç bir sorun çıkmazsa normal olur 19 kasıma kadar yani tam gününe kadar bekleriz dedi tabi ben biraz üzüldüm sezeryan olmasnı istemiyorum inşallah bebeğim bu iki hafta içinde tekrar döner bide bebeğim 34 üncü haftada 2014gr olmuş doktorum gayet normal dedi 3 350 ile 3 500 arası doğar dedi inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir allah hepimizi kaza ve belardan korusun gerçekten çok heyecanlanmaya başladım 1 ay sonra bebeğim doğacak inşallah adını aras koymaya karar verdık
wayy danısmanlık firmasındasın yani.. az para akıtılmıyor sizede :)
ben canım ben..
kıpırdamak istemiyorum..
işe gelmek istemiyorum..
sadece uyumak istiyorumm..
uyandıgımda Sare doğmus kucağımda olsun istiyorum..
wayy danısmanlık firmasındasın yani.. az para akıtılmıyor sizede :)
kız daha dün gece eşim toplam kac bebek dogdu diye sordu dedim 2 tane ama bide ikizlerimiz var o da doğmustur sanırım haber yok henüz demiştim.. demek bugün doğacak..
Allahım yardımcın olsun sağlıkla gelsin yavruların inşallah.. dua ile..
benimkide berbattı ya..
sabah işe geldim sürüne sürüne.. yüzüm gözüm şiş..dayak yemiş gibiyim.. bide dizimdeki agrıdan topallayarak geliyorum işe resmen..
böyle darladıgında balkona pencereye filan cık ii geliyor.. gece kapalı kalıyorya oda ben havasız kalıyorum .. kalkıp biraz hava alıyorum ya da banyonun küçük penceresini acıyorum oda havalanıyor azıcık ii geliyor..
bide bacım sen cok terliyosun ya.. doktorun haberi var mı.. şeker testi sonucların nasıldı.. gece yemek yedikten hemen sonra mı uyuyosun..
ihihih sanırım raporu istediğimizde alacağız diye şımarıklık yapıyoruz... biraz daha hızlı geçse zaman dediğin gibi bebişleri alsak kuçağımıza.... ben 22 ekimde alıcam raporu karar verdim.ondan sonra 1 hafta daha gelebilirsem en azından ekim ayını bitiririm diye düşünüyorum. sen nezman alıcaktın canım...
akşam yaramaz kızım bir aşağı doğru yüklendiki çıkıcak sandım. koltukta azcık şekerleme yapim dedim çığlıkla uyandım acaba doğum kanalınamı girmeye çalışıyor
seker testım sorunsuzdu bacım,
doktor normal dıyor hamılesın,
bı de sıskoyum malum onun da etkısı var
bende kapı pencere cok atıyom fatos ama farkında olmadan usuttum de sanırım bugun sesım kısılmıs,
askılı tısortle yatıyom uyanıyom kı tısortun onu sankı su dokulmus gıbı sırılsıklam,
o halle pencere karsısında artızlık yaparsan olacagı bu
bı de kayserının havası cok kuru,
kuru soguk yıyınce carpıyor adamı
Kızlar biraz önce tv de duydum.Ebru gündeş cumartesi günü doğum yapacakmış. 10 yıl önceki hastalık geçirdiğinden dolayı normal doğum uygun değilmiş. sezaryan olcakmış. kızının adını da Alara koyacaklarmış.
son zamalarda uyuyamıyorum ve iştah patlaması yaşıyorum.ha bire yiyesim geliyor.eşime nerde uyuduysam beni orda bırak dedim az kaldı 36+3 teyiz. benim gibi olan var mı?:18:
Kızlar biraz önce tv de duydum.Ebru gündeş cumartesi günü doğum yapacakmış. 10 yıl önceki hastalık geçirdiğinden dolayı normal doğum uygun değilmiş. sezaryan olcakmış. kızının adını da Alara koyacaklarmış.
kuzu ben aldım bi rapor 1 ekimde 37. haftaya kadar calısabilir raporu 37. haftada 5 kasım oluyor 4 Kasımda gidip 37. haftada iş göremez raporu alcam.. 11 Kasımda da dogururm sanırım..
sen 22sinde ne raporu alacaksın anlamadım ben senin süreci.. rapordan sonra calısacakmısın.. yasak değil mi..
oy bacım dikkat et.. üşütmemen lazım.. daya nanelimonu ıhlamuru..
evt işte kilolar ya böyle sendeki gibi kendini gösteriyor ya da bendeki gibi diz agrısı olarak..
diz kapaklarım tasımıyor beni iflas ettiler.. baston kullancam ben yakında
fatmacım 17 eylülde 32. hafta raporunu aldım. 22 ekimde 37. hafta için iş göremezlik raporu alıcam. yasak derken devlet çalıştırmıyor tabi ben kendimde güç bulursam kasımı tamamlayayım diye düşündüm. hem tam maaş alırım şirket acısından sorun yok yani istediğin kadar gelebilirim patronum izini sorun etme dedi ama bana izinliyken maaş vermeyecek ben öyle anladımsordum kendilerine izinliyken maaş alabilecekmiyim diye adam direk sosyal hakların ne ise hepsini kullanacaksın dedi tabi net bir yanıt gibi gelmedi bana
fatmacım 17 eylülde 32. hafta raporunu aldım. 22 ekimde 37. hafta için iş göremezlik raporu alıcam. yasak derken devlet çalıştırmıyor tabi ben kendimde güç bulursam kasımı tamamlayayım diye düşündüm. hem tam maaş alırım şirket acısından sorun yok yani istediğin kadar gelebilirim patronum izini sorun etme dedi ama bana izinliyken maaş vermeyecek ben öyle anladımsordum kendilerine izinliyken maaş alabilecekmiyim diye adam direk sosyal hakların ne ise hepsini kullanacaksın dedi tabi net bir yanıt gibi gelmedi bana
Günaydın herkeslere
Ya kızlar siz diyosunuz ya sık tuvalete çıkıyorum,kalça kemiklerim ağrıyo ben de hiç böyle şeyler yok benim kız inmicek galiba aşağılara:26:Belki erken gelir diye kaynanamı çağırmıştık o gelcek bugün ama bu gidişle epey beklicez gibi gözüküyo, var mı benim gibi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?