2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
son zamalarda uyuyamıyorum ve iştah patlaması yaşıyorum.ha bire yiyesim geliyor.eşime nerde uyuduysam beni orda bırak dedim az kaldı 36+3 teyiz. benim gibi olan var mı?:18:

günaydın herkese,

nihayet perşembe oldu ya çabuk geçsin artık yavaşladı günler sanki. akşam eve gidince hiç birşey yapmak gelmiyor içimden ya benimki gibi olan varmı

rica ederim canım ben cevap vermesem mutlaka başka biri söylerdi...

geçmiş olsun ibocan. akşam yemeklerini az tutmaya çalış tüm gün yiyiyoruz mideler iyice doluyor akşam yediğimizde kötü yapıyor bizi... akşam yemeğini az ye güzelim sonrada meyve falanla geçiştir ben öyle yapıyorum aynı sorun bendede oluyor çünkü

son zamalarda uyuyamıyorum ve iştah patlaması yaşıyorum.ha bire yiyesim geliyor.eşime nerde uyuduysam beni orda bırak dedim az kaldı 36+3 teyiz. benim gibi olan var mı?:18:

Günaydın herkese. doğuma giden arkadaş bebeğine inş. kavuşur sağlıkla.Allah yardımcısı olsun.bi haber alan olursa lütfen bilgi versin bize. merak ediyoruz.

bendeaynen uykusuzluk yaşıyorum. bi türlü rahat edip uyuyamıyorum.nefes alırken daralıyorum.bebek büyüdükçe baskı yapıyor sanırım. bende bi uyusam ne olur uyuma diye eşime tembih ediyorum.az kaldı sabır...

günaydın herkese,

nihayet perşembe oldu ya çabuk geçsin artık yavaşladı günler sanki. akşam eve gidince hiç birşey yapmak gelmiyor içimden ya benimki gibi olan varmı

ben canım ben..

kıpırdamak istemiyorum..

işe gelmek istemiyorum..

sadece uyumak istiyorumm..

uyandıgımda Sare doğmus kucağımda olsun istiyorum..

Canim,cok gecmis olsun,dedigin gibi sizde bebiste bisey yokya sorunda yok o zaman.Bu sipaciklar niye böyle yapiyorlar ya bi dogru durmayi ögrenemediler :)))Benimkide yan durmayi sevdi galiba,benimde kontrolüm yarin insallah güzel haberlerle geliriz.Dogum seklinide takma kismet nasilsa öyle olacaktir,hayirlisi nasilsa canim benim.Aras ismide cok sekermis Adiyla yasasin insaallah.

ben canım ben..

kıpırdamak istemiyorum..

işe gelmek istemiyorum..

sadece uyumak istiyorumm..

uyandıgımda Sare doğmus kucağımda olsun istiyorum..

ihihih sanırım raporu istediğimizde alacağız diye şımarıklık yapıyoruz... biraz daha hızlı geçse zaman dediğin gibi bebişleri alsak kuçağımıza.... ben 22 ekimde alıcam raporu karar verdim.ondan sonra 1 hafta daha gelebilirsem en azından ekim ayını bitiririm diye düşünüyorum. sen nezman alıcaktın canım...

akşam yaramaz kızım bir aşağı doğru yüklendiki çıkıcak sandım. koltukta azcık şekerleme yapim dedim çığlıkla uyandım acaba doğum kanalınamı girmeye çalışıyor

seker testım sorunsuzdu bacım,
doktor normal dıyor hamılesın,
bı de sıskoyum malum onun da etkısı var

bende kapı pencere cok atıyom fatos ama farkında olmadan usuttum de sanırım bugun sesım kısılmıs,
askılı tısortle yatıyom uyanıyom kı tısortun onu sankı su dokulmus gıbı sırılsıklam,
o halle pencere karsısında artızlık yaparsan olacagı bu

bı de kayserının havası cok kuru,
kuru soguk yıyınce carpıyor adamı

Kızlar biraz önce tv de duydum.Ebru gündeş cumartesi günü doğum yapacakmış. 10 yıl önceki hastalık geçirdiğinden dolayı normal doğum uygun değilmiş. sezaryan olcakmış. kızının adını da Alara koyacaklarmış.

günaydın canlar
yorgun bir günün ardından kendime gelebebiliyorum...
artık bende iş bitmiş ayaktayken anlayamıyorum ama uzanınca her yerim ağrıyor...
sanki üzerimden kamyon geçmiş...

kuzu ben aldım bi rapor 1 ekimde 37. haftaya kadar calısabilir raporu 37. haftada 5 kasım oluyor 4 Kasımda gidip 37. haftada iş göremez raporu alcam.. 11 Kasımda da dogururm sanırım..

sen 22sinde ne raporu alacaksın anlamadım ben senin süreci.. rapordan sonra calısacakmısın.. yasak değil mi..

oy bacım dikkat et.. üşütmemen lazım.. daya nanelimonu ıhlamuru..

evt işte kilolar ya böyle sendeki gibi kendini gösteriyor ya da bendeki gibi diz agrısı olarak..

diz kapaklarım tasımıyor beni iflas ettiler.. baston kullancam ben yakında

ismi sır gibi diyolardı acıklamıslar demek..

çağla da güney koysun 2. oglunun adını.. kuzey güney olurlar..

son zamanlarda çocuk aşağıya inip mideye baskı azaldığından iştah açılması normalmiş. benim hep açıktı gerçi de son zamanlarda iyice ağzım boş durmuyo, sürekli bişeyler atıştırıyorum. tuzlu bişey, tatlı bişey, sulu bişey derken yatana kadar yiyorum. 17 kilo aldım şu ana kadar görenler "aaa ne güzel sadece karnın şişmiş diyo " ama gerçek göründüğü gibi değil. 20 yi kesin geçicem. boyum da kısa bu kilo çok yani. ve aynen hemen uykum geliyo. ya çoğu kişi aynıdır zaten bence sıkma canını normaaalll. az kaldı

ya komik gelecek belki ama beni küçüklüğümden beri hep ebru gündeş'e benzetirler. benziyoruz keratayla babaannem annaannem akrabalar falan "ebru gündeş'i gördükçe sana özlemimizi gideriyoruz" derler ama işin ilginç yanı daha çok hayatlarımızın akışı kesişiyo, saçlar aynı kesim aynı renk olmuş oluyodu tesadüf, ki ben fantazi müzik ve ebru gündeşi pek sevmem, takip etiğimden değil de tesadüf işte, neyse evlendiğimiz yıl aynıydı, tarihler bile yakındı -ama onun önceki evliliği- saçlar duvak falan, neyse ben hamile kaldığımı öğrendim haydaaa gazetede bi baktım o da hamile bravo dedim. sonra kızı olacağını öğrendim, bizim de kız falan neyse. allaha şükür hastalığı hariç birçok şeyde böyle denk geldik. bu yaz da havaaalanında orda burda "aaa ebru gündeş mi" diye bakışlar fısıltılar duydum. hamile ya o da, kesin odur diye düşünüyolar öyle işte şimdi de doğumunu duyunca heyecan yaptım. onunki geliyo bize daha var bakalım. benim de mecburi sezeryan.

fatmacım 17 eylülde 32. hafta raporunu aldım. 22 ekimde 37. hafta için iş göremezlik raporu alıcam. yasak derken devlet çalıştırmıyor tabi ben kendimde güç bulursam kasımı tamamlayayım diye düşündüm. hem tam maaş alırım şirket acısından sorun yok yani istediğin kadar gelebilirim patronum izini sorun etme dedi ama bana izinliyken maaş vermeyecek ben öyle anladım sordum kendilerine izinliyken maaş alabilecekmiyim diye adam direk sosyal hakların ne ise hepsini kullanacaksın dedi tabi net bir yanıt gibi gelmedi bana

Günaydın herkeslere
Ya kızlar siz diyosunuz ya sık tuvalete çıkıyorum,kalça kemiklerim ağrıyo ben de hiç böyle şeyler yok benim kız inmicek galiba aşağılara:26:Belki erken gelir diye kaynanamı çağırmıştık o gelcek bugün ama bu gidişle epey beklicez gibi gözüküyo, var mı benim gibi olan?

kızlar günayın galiba mantar enfeksiyonu oldum çok kötü akıntım var bu ikinci oluyor fitil kullanmak istemiyorum sirkeli su diyenler var hiç denedinizmi fayda gören varmı?ne olur hemen yazın.....

canım sosyal hakların: toplam 16 hafta. ve bu 16 hafta maaşlı bir şekilde izinlisin. bunun uçarı kaçarı yok. patrona , müdüre kalmış birşey değil bu. sen merak etme. aksini yapamaz. şikayet edersin. yada sen edemem dersen bana bilgileri ver ben ederim ama kesinlikle bu senin ve her çalışanın-memur,işçi ne olursa olsun- yasal hakkı. fazlası duruma göre değişir ama 16 hafta her türk vatandaşı çalışan bayanın hakkı.

ekimi bitirip işyerinden alayım maası diyosun yani.. mantıklı bencede..

bende 1 hafta geriden aldım ki 1 hafta daha sonrasına atayım kızımla 1 hafta daha fazla gecireyim.. keske 2 hafta yapsaymısım bayaramıda cıkarır 1 hafta da erken sezeryanla bütün dogum öncesini sonraya atarmısım.. dr kabul edermiydi 2 haftayı bilmiyorum tabi..

bizde yasak 37 den sonra calısamazsın.. banka kendisi diyor zaten git diye.. ceza kesilirmiş bankaya aksi halde..

bence sen teklif et kendisine.. sen izindeyken versin maasını her ay düzenli sskdan alınca kendisine verirsin.. eşimin işyeri personle magdur olmasın diye bu sekilde yapıyormus uygulamayı..

bende sskdan maasın aylık alınabileceğini öğrendim ama pendik ssk yapmıyormus.. iş göremez belgesini teslime gittiğimde konuscam madem öyle bi hakkım var nasıl vermiyorlar diye..

bende de yok canım şimdilik tabi.. sık tuvalete gitmiyorum.. gece tuvalete uyanmıyorum mesela.. ama değişik bi huzursuzluk var 2 gecedir onun nedenini bilmiyorum..

dizimdeki ağrı var bide.. beni yaslı ninelere ceviren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…