- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.741
evet canım bende 4 cnm sonra diye biliyorum, bende giyinmeyi süslenmeyi çok özledim hamileliğim sıkıntılı geçtiği için eşime hiç süslenemedim en paspal hallerime şahit olduk beraberşaçlarımın boyası geldi, makyaj yapmaya üşeniyorum, kocaman göbüşüme bişeyler yakıştıramıyorum, eşimde çok süslü sever, zayıflıcam kendime gelicem diye söz verdim vericem inşAllah diyetde yasak artık sağlıklı beslenme ile yavaş yavaş veririrz di mi kızlar?
normal doğum için yumurtlık kisti ameliyatını kafana takma çok fazla canım. Benim karnımda göbek deliğimin altından başlayıp en alt noktaya kadar inen dikine bi kesik var ooferektomi ve kist birlikte ve normal doğum yaptım hiç de sıkıntım olmadı sadece ilk aylarda ortadan ikiye ayrılıverirsem die çok korku yAPTIm :) ne kadar zaman önce oldun amelayatı
herkese günaydın kasım annişleri dün kontrolum vardı eşimle hastaneye giderken kaza yaptık adam resmen arabasını önümüze kırdı tabi çok korkktuk ve ben biraz panik yaptım ama allahıma çok şükür verilmiş sadakamıız varmış bebeğime bişi olsaydı ben ne yapardım neyse allahtan kimseye bişey olmadı sadece arabada küçük bi hasaar var polisti tutanaktı derken hastaneye geç kaldık neyse en sonun da hastaneye ulaştık bunu sizlerle paylaşmak istedim oğluşumu gördüm yine ters dönmüş iki kere düzeldi şimdi yine ters duruyor doktorum eğer bu iki hafta içinde düzelmesse kasımın 4 ü yada 7 sinde sezeryan olur dedi ama dönerse vede çatı muayenizde hiç bir sorun çıkmazsa normal olur 19 kasıma kadar yani tam gününe kadar bekleriz dedi tabi ben biraz üzüldüm sezeryan olmasnı istemiyorum inşallah bebeğim bu iki hafta içinde tekrar döner bide bebeğim 34 üncü haftada 2014gr olmuş doktorum gayet normal dedi 3 350 ile 3 500 arası doğar dedi inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir allah hepimizi kaza ve belardan korusun gerçekten çok heyecanlanmaya başladım 1 ay sonra bebeğim doğacak inşallah adını aras koymaya karar verdık
kuzum ben 90la gırmıstım ama 2008 yılında,
2006da savunma bakanlıgına 74le gırmıstım
bugun mudurumuz ızınlı dıye işler bana kaldı,
6 aydır bıseye surmedıgım ıcın her yeri çıfıt çarşısına çevirdim toparlamaya calısıyom
o zaman şimdiden çalışmaya başlasın gerçi bebiş doğunca biraz zor olacak ama özel sektörden hiç memnun değil, proje bitince çıkıyor işten ve kışın da iş bulmak çok zor inşaat sektöründe, en çok da hafta sonu tatil olsun istiyo hayırlısı bakalım, sana da kolay gelsin
başlasın calısmaya tabı,
devlet garantısı gıbı yok,
ay sonu maasının yattıgını bılıyorsun her halukarda
ınsallah bebıs hayırlı gelır gonlunuze gore olur hersey
Kızlar, yarın sabah 9 da teyze oluyorum kısmetsee :)))) şimdi ablam haber verdi, Azramız yarın aramıza katılacakmış inşallah.. dualarınızı eksik etmeyin.. darısı başımıza. o kadar heyecanlandım ki bende, ağlıyorum şuan, sağlıkla kurtulsun inşallah ikiside..
kızlar günayın galiba mantar enfeksiyonu oldum çok kötü akıntım var bu ikinci oluyor fitil kullanmak istemiyorum sirkeli su diyenler var hiç denedinizmi fayda gören varmı?ne olur hemen yazın.....
Bir an önce ne olduğunu yazsan da öğrenebilsek,çatlıcaz:)
Maşallah diyelim şimdiden:)
Demek bizim topikteki aranan kişi sendin,biz de Ebru sen misin diye kimlerden kimlerden şüphelendik:)
Kızlar, yarın sabah 9 da teyze oluyorum kısmetsee :)))) şimdi ablam haber verdi, Azramız yarın aramıza katılacakmış inşallah.. dualarınızı eksik etmeyin.. darısı başımıza. o kadar heyecanlandım ki bende, ağlıyorum şuan, sağlıkla kurtulsun inşallah ikiside..
Allah yardımcısı olsun canım.. sağlıklka gelsin Azra Hnm..
Hayırlı olsunnn. Ne güzel yaşıt kuzenler olacaklar inşallah. Çok severim yaşıtım olan kuzenlerimi. Kardeş kadar yakın oluyorsun, hem de yaşıtsın. Allah hayırlı evlat eylesin. Kardeşine de bebişe de sağlıklı bir ömür diliyorum. :)
Kızlar biraz önce tv de duydum.Ebru gündeş cumartesi günü doğum yapacakmış. 10 yıl önceki hastalık geçirdiğinden dolayı normal doğum uygun değilmiş. sezaryan olcakmış. kızının adını da Alara koyacaklarmış.
Günaydın herkeslere
Ya kızlar siz diyosunuz ya sık tuvalete çıkıyorum,kalça kemiklerim ağrıyo ben de hiç böyle şeyler yok benim kız inmicek galiba aşağılara:26:Belki erken gelir diye kaynanamı çağırmıştık o gelcek bugün ama bu gidişle epey beklicez gibi gözüküyo, var mı benim gibi olan?
herkese günaydın kasım annişleri dün kontrolum vardı eşimle hastaneye giderken kaza yaptık adam resmen arabasını önümüze kırdı tabi çok korkktuk ve ben biraz panik yaptım ama allahıma çok şükür verilmiş sadakamıız varmış bebeğime bişi olsaydı ben ne yapardım neyse allahtan kimseye bişey olmadı sadece arabada küçük bi hasaar var polisti tutanaktı derken hastaneye geç kaldık neyse en sonun da hastaneye ulaştık bunu sizlerle paylaşmak istedim oğluşumu gördüm yine ters dönmüş iki kere düzeldi şimdi yine ters duruyor doktorum eğer bu iki hafta içinde düzelmesse kasımın 4 ü yada 7 sinde sezeryan olur dedi ama dönerse vede çatı muayenizde hiç bir sorun çıkmazsa normal olur 19 kasıma kadar yani tam gününe kadar bekleriz dedi tabi ben biraz üzüldüm sezeryan olmasnı istemiyorum inşallah bebeğim bu iki hafta içinde tekrar döner bide bebeğim 34 üncü haftada 2014gr olmuş doktorum gayet normal dedi 3 350 ile 3 500 arası doğar dedi inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir allah hepimizi kaza ve belardan korusun gerçekten çok heyecanlanmaya başladım 1 ay sonra bebeğim doğacak inşallah adını aras koymaya karar verdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?