- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.861
canım ben ayırt edemiyorum ki
kasılmamı kızımın poposumu ama canımın acıdıgı kesin..
aksamları daha sık oluyor..
gündüz işte anlamıyorum pek.. daha nadir bir sertleşme oluyor
22 ekimde randevum o zaman nst ye girecekmişim.. bakalım neymiş..
canım ben ayırt edemiyorum ki
kasılmamı kızımın poposumu ama canımın acıdıgı kesin..
aksamları daha sık oluyor..
gündüz işte anlamıyorum pek.. daha nadir bir sertleşme oluyor
22 ekimde randevum o zaman nst ye girecekmişim.. bakalım neymiş..
kasılma onlar canım bebiş değil,ben neffes alamıyorum olduğunda o derece yanii,nst dede çıkmıştı zaten ama sıklaştı işte korkuyorum
benimde karnımın ortasında bıcak saplanıyor gibi oluyordu doktora söyledim magnezyum hapı iç dedi kasılma olunca
gollum;bella_83,SevdeBilge;kahireden_ibrahim_pasa;nur22sen,zuzuipek,trawma;Burcu_zdmr;
kızlarr darısı hepınızın basına... ıyı dılekelrınız ıcın cok cok tesekkur ederım... duanızı eksık tmeyın ınsallah kucagımda goreyım...
18 ekım salı olsaydı 38+3 olucaktı .... ama dr um 15 gun kdr yok ve ben kalp hastasıyım daha oncede yazmıstım... sancı cekmem mumkun degıl crafty... Allah a emanet yavrum... ınsallah saglıkla gelsın kucagıma... darısı hepınızın basına.. buarada bn ssk da yapıcm canım dogumu sanırım takıp etmenız mumkun olmuycak.. ama bn mjutlaka bırınıze msj atarım yada olmadı esım yada kardesım buaraya yazar..
sonundaa;fatmakoca;lifeisnoteasy;fdmozdmr;metu18;superlady;asli_1981;afratafrafra;mariii;
kızımda da bndede bır problem yok cok sukur kızlar... kendı dr umda dogum yapmak ıstemıstım... normalde salı gunuydu yanı 5 gun snra ama semınerı cıktı 15 gun kdr yok.. ve rıske atmak ıstemedık nasıpse yarın aksam bu saatlerde kucagımda olucak mınıgım... duanızı eksık etmeyın bnm ıcın...
hayır sezeryan değil ilk doğumum olacak ama bilmiyorum niye öyle dedi :)
evet zaten zayıf doğan bebek daha iyi kilo alır diyorlar hayırlısı sağlıklı olsunda
kasılınca noluyor.. yani bu durum kötü bişey mi acaba...
benim dr herseye normal diyor hamilelikte olurmus...
bende onun gibi oldum.. hersey normal...
Lunacık napıyosun .. okuyosun kacıyosun hemen..hersey yolunda mı?
ben iki gün serum ve iğne yedim canım kasılma nedeniyle,ama ağrıyla birlikte olursa doktora gidin diyolar benimki kasık ağrısıyla birlikteydi. tabi saatte 4 kere oluyorsa da dr ye gidin diyolar benim bildiklerim bunlar
evet luna hayırdırrrrr
yazası yok okuyası var sanırsam..
yok yok yazıo şimdi gördüm ben :)
oy kıyamam... gecmiş olsun güzelim
benimki anlık ve kasılan yerin agrısı oluyor o da kızım gerdiriyorya karnımı onun acısı bence...zaten bebegin hareketleri de kasılma gibi olurmus demişti dr.
Yerim ben sizicep telinden gizlu gizli yazmaya calisin da goreyim ben sizi hatunlar :) ecel teri doktum hem donuyo tel hem koca meraki opuldunuz sabah rahat rahat konusuruz pitislari tutun anacimmmm
ben iki gün serum ve iğne yedim canım kasılma nedeniyle,ama ağrıyla birlikte olursa doktora gidin diyolar benimki kasık ağrısıyla birlikteydi. tabi saatte 4 kere oluyorsa da dr ye gidin diyolar benim bildiklerim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?