- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.901
evet aynı satlarımız benim sezeryan olacak kendi isteğimle canım, büyük ihtimalle 4 kasımda sen normalmi düşünüyorsun ?
benim doktorda bugün aynısını yaptı göbüşle göğüsümün arasındaki boşluğa bastırdı yanlardan karnımada baktı hafiften eh dedi nolmuş dedim bende bişey demedi sonra kasıklarımızın ordaki kemikler varya adı neyse artıkın cahil benonları gösterdi buran biraz geniş buna güveniyorm çatı konusunda ded daha çaty muayanesi yapmadı ama normal doğum için öyle kontrol etti heralde anlamadım
çok teşekkür herkese,300 tl ödicem sezeryana ama gerekirse 500 de veririm diyorum,yeterki muayene etmesin ya,29 ekime gün ver dedik hanım efendiye daha erken diyo 40.haftam 3 kasım,haftaya kontrolden kaça bilirim çatı muayenesinden yani zaten kızımız bugün 3400 çıktı ve zaten koca kafalı diye kendi söylesi 34 cm maşallah ta,napim
sevgili arkadaşlar ben de 34+6 yım ve nefes darlığı oluyor ben de siz de o tarz durumlar var mı:?
bir de bebeğin aşşağıya indiğini nasıl anlıyorsunuz genelde kaçıncı haftada iner merakımı giderirseniz sevinirim.
bu hastane nerde fıyatlar çok ucuz yaaaaaaaaaa doktorumu alıpgelemopraya benımkı 3000 lerden bahsedıyo
canım burası osmaniye de sen neredesin öyle adana osmaniye yani,osmaniye il ama küçük işte,normale 200 diyor burası
aynen canım bayılıyorum sanıyodum ama 38 haftada rahatladım pardon geçen hafta yani 37 de,şu anda indiğini görebiliyorum,akşamları az ye öğlen güzel ye yemekleri.
sevgili arkadaşlar ben de 34+6 yım ve nefes darlığı oluyor ben de siz de o tarz durumlar var mı:?
bir de bebeğin aşşağıya indiğini nasıl anlıyorsunuz genelde kaçıncı haftada iner merakımı giderirseniz sevinirim.
canım ya bendede çok oluyor nefes darlığı özelliklede son birkaç haftadır arttı. benim bebiş yaklaşık bir aydır aşağıda.ayakları gögsümde. doktor sölemişti. ama hıçkırıyor ve bu kasıklarımda oluyor. burdanda başın aşağıda olduğunu anlamıştım. bunun belli bir haftası var mı bilmiyorum ama sanırım son haftalardada dönebilir. belli olmaz yani.
bacıcan rüyamda seni gördüm. doğuma girecekmişsin. hastahaneden yazıyormuşsun. hesapta. hayır olsun dedim:26:
anneler
dr umzdan geldık yarın aksam 7 de kızıma kavusuyorumm darısı basınıza.. hıc bı sorun yok sadece dr um semınere gıdıcegı ıcın erkene aldık.. haber verıcem sızlere opuyorum
mrb kızlar
ya benım ıkı gundur gobegım baya asagı ındı sankı kuculdu gıbıde gelıo burnumda kocaman oldu.
bu dogum olayında gobek kacgun onceden asagı ınerkı.....
korkmaya basladım ben sezeryan olacam ama daha 10 gunum var bıde erken gelıp sancıyıda cekmek ıstemıyorum....
ayy inş bana çatı muayenesi filan yapmaz ,ben normal doğum istiyorum ama o doğum anında doktor gördü filan takmam heralde ama durduk yere açmak istemem.
anneler
dr umzdan geldık yarın aksam 7 de kızıma kavusuyorumm darısı basınıza.. hıc bı sorun yok sadece dr um semınere gıdıcegı ıcın erkene aldık.. haber verıcem sızlere opuyorum
Bebeklere kavuşmaya başladık :) Doğum yapmış ve yapacak arkadaşlara tekrar Allah kolaylık versin diliyorum.
Çok heycan verici, ortalama 9 ayda kendimizi bebek sahibi olmaya hazırlıyoruz ama belki ansızın bir günde hayatımızın önemli bir dönüm noktasını yaşamanın heyecanı, telaşı hazırlanmakla bitmiyor...
Buarada ben iki farklı doktora gidiyordum. Bir doktorum multivitamin, magnezyum ve demir ilacını devamlı kullanmamı söylerken diğer doktorum beslenebiliyorsan birşey almana gerek yok yapılan araştırmalarda normal beslenebilen annelerin sadece omega3 kullanımının bebeklerin gelişimini olumlu etkilediği yönünde bulgular var o da arada balık yiyorsan ilaç şeklinde ben vermiyorum dedi...ben de hamileliğim boyunca multivitamini 7 gün, magnezyumu 2 gün kullandım bacaklarımda hiç kramp yaşamadığım için onu da bıraktım. Demir değerlerim arada düşük çıktığı için onu iki kutu kullandım ama düzensizdi..
hafif ağrısız kasılmalarım olmaya başladı onun için magnezyuma tekrar başladım-ki doktorum hala alıyorum diye bilio diye birşey söylemedim-iki doktora gitmek bazen pek iyi olmuyor :) , anladığım kadarı ile magnezyum bu karın bölgesindeki kasılmalara iyi gelebilir? doğru muyum bu konuda? sizler alıyormusuz?
Princess buarada sana birşey sormak istiyorum. öncelikle ağrıların vardı umarım şimdi iyisidir. hastaneye gitcem dedin ben de sana bunu sorcaktım. bir yakınım 6aylık hamile ve ingilterede yaşıyor, senin sağlık sorunların olduğu için mi rahat hastaneye gidebiliyorsun yoksa gittiğin hastane mi iyi. bahsettiğim yakınım burdaki sağlık ocağı tarzında GP dediği yere gidiyor daha çok, hamileliği boyunca sanırım 2 defa hastaneye gitti o seferlerde kadın doğumcu gördü onu bir defa ultrasona girdi 2li test dönemi idi, GP de ya pratisyen hekim yada ebelere gidiyor. bir ağrısı, sıkıntısı olduğunda hastaneye git dediğimde gittiğinde ilgilenmiyorlar, işlemler uzun sürüyor diye hastaneye gitmediğini söylüyor. yaz döneminde burdayken birçok kontrolünü burdaki hastanelerde yaptı, cinsiyetini öğrendi gitti.senden bahsettiğimde merak etti hangi hastaneye gittiğini, onlar enfield da oturuyor. hastane ve kontrollerle ilgili önerebileceğin birşey var mı, bilgi verirsen çok makbule geçer...uzattım kusura bakmayın
Hadi Allah sağlıkla kurtarsın inşallah. Anne kız hayırlısıyla kavuşun :)
Gece olmasından nefret eder oldum. Yok arkadaş uyku yok ! Dön sağa, dön sola kalktım en son. Debeleneceğime TV karşısında sızmayı deneyeceğim.
Nefes darlığı bendenizde de mevcut.
Nabız deseniz maşallahı var, 100'den aşağı inmiyor.
Bizim de bugün kontolümüz vardı. Doğum için gün verir dedim ama ya 1 Kasım ya 8 Kasım'da olacak sezeryan Allah nasip ederse. Sadece salı günleri ameliyat günü dr.umuzun.
Ama 8'i bayrama geliyo, sorun olmaz dedi ama nasıl olacak aklıma yatmadı, üniversite hastanesi burası.
1 Kasım'da alacak aslında 37+6 oluyo, 38.dolsun istiyo o da.
Şimdi crafty söyleyince takıldım ben de, beyin gelişimi için son hafta çok mu önemliymiş ??
Kilosunu da az söyledi, özelde 1 hafta önce 2560 çıkmıştı, asıl dr.umda bugün 2.400 dedi yaa
Sordum, gelişim geriliği yok, önemli olan o dedi, geçti kenara !
Dişime gelmez bebem, daha küçük yaw diyemedim tabi
Öpmeye kıyamıcaz muhtemelen, ben hala ısıracağımı sanıyorum :)
Ay kızımm sağlıkla gel inşallahhh
Herbirimizinkiler sağlıkla gelsinler inşallahhh
Yüzdük yüzdük, kuyruğuna geldik
Bu gün dr kaç olduk dedi bilgisayara bakarken, ben 35+1 dedim, ee bitirmişiz artık dedi, acaip duygulandım
Hem kucağıma alacağım için sabırsızlanıyorum ve seviniyorum,
hem de garip bi burukluk var karnımdaki şu kıpırtılarını bile özleyeceğimi düşünüyorum..
Deliriyo muyum nedir ! :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?