- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.821
anneler
dr umzdan geldık yarın aksam 7 de kızıma kavusuyorumm darısı basınıza.. hıc bı sorun yok sadece dr um semınere gıdıcegı ıcın erkene aldık.. haber verıcem sızlere opuyorum
anneler
dr umzdan geldık yarın aksam 7 de kızıma kavusuyorumm darısı basınıza.. hıc bı sorun yok sadece dr um semınere gıdıcegı ıcın erkene aldık.. haber verıcem sızlere opuyorum
Allahım yattığım yerden kalkamıyorum...
dün bi doktora gittim 3 saat toplam yol...
dolaş derken hala düzelemedim...
kolum kalkmıyor...
dün doktordaydık...bebeğim 2850 gr..
açılma yok...
nst de sancı yok...
kordon dolanmış bir kere normal doğuma engel değil dedi...
bizim çatı muayenesi doğum başladıktan sonra yapılacak...
gebelik.org'dan alıntıdır.
anneler
Canim anliyorum derdini aynen bende normalden degil sezaryandan korkuyorum.Benim bebiste yan yatiyor doktor dönmemis deyince sezaryan diycek diye cok korktum,sükür demedi.Suyun azalmasi varsa burda bile sezaryana aliyorlar,bosver bundada bir hayir vardir de artik dualarimiz birbirimiz icin insaallah.Canim benim gecmis olsun,dua et nasil hayirliysa öyle olsun,simdi doktorlar cok güzel yönlendiriyorlar,doktoruna güven stres yapma,Bebisini kucagina al insaallah.
Amin canım inşallah..doktoruma güveniyorum canım stresten çok normal doğum istiyordum ben sezeryandan korkuyorum dikişlerden falan ona canım sıkıldı. Suyu azalmamış olsa adam ters duruyor karnımda:) bugün doppler e bakan doktorda döncek gibi durmuyor dedi:) yerleşmiş oturuyor orda. İki haftayı sorunsuz atlatırsak 11ini beklicek. Ama iki hafta sonra gittiğimde suda daha da azalma varsa o zaman daha erken gelicek. hayırlısı artık...
Güzel haberlerini bekliyoruz canim.Benim kizkardesim 2. dogumunda suyu patlamis bir halde arabayla hastaneye kendisi gitmistimerhaba biraz sonra doktora gitcez biz randevumuz var 3 te hadi hayırlısı bakalım yaaa bu arada ben hala araba kullanıyorum umarım doktor yasaklamaz minibüsler daha fena yani 35.haftadayım bakalım ne dicek bebişimiz nasılmış bakalım
hayırlı günler arkadaşlar...
bizimde muhtemel doğum tarihimiz 17 Kasım ama iki doktora gidiyorum birisi bebğimin kafasının iki hafta büyük olduğunu çatımın da dar olduğunu ve büyük ihtimal sezeryan olabilieceğini söyledi. diğeri ise kafası normal ama çatı dar diyor bebek tombişse ve sen de korkarsan sezeryana gider diyor. aklım allak bullak. sezeryan zor ama normalde çok zor olacak sanırım.( dua dua
bütün arkadaşlarımın geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim sabah 10 da çıktım daha yeni geldim eve bebeğime ve kendime çok güzel şeyler aldım annesi kurban olsun ona gerçi bu koca göbeğim hiç bir şeyin içine girmedi ama doğumdan sonra olursa giyerim diye aldım şimdi bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülüycembide doğar doğmaz sünnet yaptırmak çok sakıncalıymış zaten artık kalkmış doğar doğmaz yapmıyorlarmış
anneler
anneler
aaa, yeni doğan sünneti sakıncalı mıymış!ben de 20 günlükken falan yaptırayım istiyordum. bebeklerin sinir sistemleri çok gelişmiş olmadığından acıyı fazla algılamıyorlarmış, nasıl anlıyorlarsa artık. bir de hemen iyileşiyormuş diye göbüş kordonu düştükten sonra takriben 20 günlükken yaptıracaktım. tekrar araştırmak gerekecek
ananemın bı hıkayesını anlatayım
sımdı ev tlfnu aksam 7den sonra bedava ya arıyor konusuyor saatlerce
tontişim evde yalnız canı sıkılıyo napsın
aramıs moralı cok bozuk,
noldu dedım.
sorma dedı galıba yaslanıyorum (yası 77)
bunama basladı bende,
sabah uyandım dusumu aldım kulodumu camasır makınesıne atacagıma camdan asagı attım o dalgınlıkla,
gıttı asagıdakı dul adamın ipine takıldı
Allahtan adam evde yok kızına gıtmıs memlekete,
dualar ederek banyodan kova kova su getırıp donumun ustune doktum,
suyun agırlıgıyla asagı dustu en sonunda gıttım aldım.
eve geldım tansıyonum cıkmıs korkudan
dil altı hapımı aldım yattım gunboyu:26::26:
gülermisin ağlarmısın,
işte benım ananem
anneler
kuzum çok erken değil mi yaaa
valla 38+ lı bi tarih olaydı keşke şu son hafta beyin gelişimi açısından çok önemli diolar
dr ne zaman dönecek ki
aman neyse saçmaladım bende dr dan ii mi bilcem riske atacak hali yok ya
hayırlı uğurlu olsun
hangi hastanede doorcan söle de takip edelim alaramızı
çatımı çatmadı baha
kafasını sokmuş iice dedi
haftaya perşembe 15:00 de gideceğim tüm tahlillerim yapılacak epidural için konuşulacak vs vs
sanırım dananın kuyruğu haftaya kopacak
keşke ağda yapmasaydım bu hafta
anneler
anneler
aaa, yeni doğan sünneti sakıncalı mıymış!ben de 20 günlükken falan yaptırayım istiyordum. bebeklerin sinir sistemleri çok gelişmiş olmadığından acıyı fazla algılamıyorlarmış, nasıl anlıyorlarsa artık. bir de hemen iyileşiyormuş diye göbüş kordonu düştükten sonra takriben 20 günlükken yaptıracaktım. tekrar araştırmak gerekecek
Biz de araştırdık yaptıran herkes iiki yaptırmışım dedi.İlk günlerde ağrı eşiği düşük oluyomuş.Hatta doktorumun da ikiz oğulları var o da yaptrmış doğduklarında.:44:
yarın kim dogum yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?