2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Canim benim cok cok tebrik ederim,Bebisinde anali babali olsun insaallah.Cok duygulandim gözlerim dolduHicbiseye benzemiyor gercekten.Boser böyle daha hayirliymiski böyle oldu.Topigimigin ilk bebegide hayirli ugurlu olsun insaallah.

ay canmm çok sewindm senin adına yaaa nemutlu sana kucaqına aldın bebişini ayrıntıları bekliyoruz allah analı babalı büytsn inşllh saqlıklı sıhhatli olsun kuzucuk

Masaallah bebisine canim benim.Yavastan kasilmalar artmaya baslar.Az kaldi gercekten bebislerimize kavusmamiza.Ilk günler biraz zorlayabiir amaBebisler gelince hersey daha farklilasiyor.
canım çok sevindim bebişinin dönmesine herşey yolunda çok şükür daha da dönmez merak etme mahşallah subhanallah amin cnm rabbim herkezin gönlüne göre versin

Cok tesekkürler canim.

benim ablam da hamile, o da şubatta doğuracak,çok farklı bir duygu hem anne hem teyze adayı olmak
zati ablam hep benden deneyim sahibi oldu,uyanık önden beni atıyo hepönce ben nişanladım, sonra önce ben evlendim
o fikir sahibi oldu ne nerden alınır nasıl olur
Şimdi de benim doğum maceramı merakla bekliyo
Senin ablanın da tam sürpriz olmuş, annelerimize zor olcak en çok

herkese merhaba,
ankaraya geldik ama doktorum yurt dışına çıkmış, doğumu konuamadık. asistanı baktı, bir problem yok dedi.
ilgimdışının doğum ertelenmiş, inş her şey yolundadır ve pazartesi sağlıkla kucağına alır kuzusunu... asifirariyi de merak ediyorum. inş her şey yolundadır.
herkes iyi olsun hep... sevgiler...

ayy ne güzel bi bebiş daha geliyo.. senin neden erken alınıyo cnm, riskli bi durum yok dimi.. sağlıklagelsin bebişmiz inşallah

yok canım riskli bir durum çok şükür. bebeğimiz bir hafta önden giidyordu hep gelişim olarak doktorumda alabiliriz artık dedi canım. o yüzden yani. Bende sabırsızlanıyorum zaten :):) Sağlıkla gelsin inşallahh canım...

İlgimdisi aradı beni biraz önce. Beni bi kaç gün beklemeyin foruma dedi. Morali çok bozuktu yavrum benim. Doktoruna demiş kalp yüzünden anesteji uzmanı ile görüşmemiz lazım mı erken geleyim mi demiş. Doktoru yok gerek demiş. Saat 7 de giydirmişler serumu takıp yatırmışlar ameliyat masasına anestezi uzmanı çarpıntısı olduğu için risk alamam demiş masada kalabilirsin imza at mesuliyeti alıyorum diye demiş. Kalp doktorunu aramamışlar bile hafta sonuna denk geliyor herşey diye. Geçenlerde böyle bir sorun yaşadık hiçbir hastane kabul etmedi hafta sonu olduğu için o yüzden senin gibi riski olan hastaları hafta içi alıyoruz doğuma demişler. Doktorunun hatası tamamiyle. Gülüm çok canı sıkkındı. İyiki doğumevine devlete gitmişsin dedim ya özelde olsaydın keserlerdi para verdiğin için ve masada kalabilirdin veya başka hastaneye sevk etmeye çalışırlar ordada hafta sonu olduğu için doktor sıkıntısı yaşardın dedim. Doğru söylüyorsun dedi. Sancısı hiç yokmuş (yada çok az çıktı dedi tam hatırlayamıyorum) Alara iyiymiş 3200 olmuş prenses. Sinemaya git gez dolaş dedim evler dar gelir şimdi ona ve eşine. Tecrübe ettim diyor o da o masaya yattım ya bikere bi dahakine daha rahat yatıcam ama pazartesi sabaha kadar beklemek işte o koyuyor insana dedi. Benden herkese selam söyle dedi. Büyük ihtimalle pazartesiye kadar girmem foruma dedi. Güzelim benim sesi titriyordu ağlıycak diye çekindim daha fazla sormadım ki herşeyi anlattı bende çok fena oldum. Hani ağlamaya başlasa ben zaten doldum bende ağlayacaktım. Bizde bile çarpıntı oldu eve sığamadık seni düşünmekten ama sesini sağlıklı duydum ya her işte hayır vardır 2 gün iki gündür Alara madem rahatmış sende biraz daha beslen biraz daha kilo alsın prenses dedim.

Benimde babam aradı pazartesi geliceklerdi vaz geçmişler yarın çıkıyorlarmış yola. Daha mutfak camlarım yatak odası camım duruyor. Ütüm bitmedi ve evimi mok götürüyor. O yüzden Seduş kaçar bari bu akşamdan ütümü bitireyim. Kayınvalidem sabah kahvaltıdan sonra 2 saatte kaymak gibi yaparız sen ben birde Ekin( koca kızım) hatta sen bişey yapmazsın getir götür işleri haricinde dedi. Seviyorum ben bu kadını. Ki hasta aslında memsi ağrıyor ultrason için gün vermişler onada ve rahmi alınacak belkide 10 gün sonra kanamaları çok şiddetli diye. Nerdeyse bugün yatırıyormuş doktor. Bu halde benim evimi temizliycek yarın. Bende yemek yaparım artık. Offff ne güzel 3 gün vardı önümüzde rahat rahat yapacaktık işlerimizi şimdi 3 günlük işi 1 günde yapıcaz. İş az da ben kuruntu yapıyorum.

fatma maşallah sana bu tempoya iyi dayanıyorsun...
senin gibi dayanıklı bi kızın olur inşallah...

ayyy..

masallahım kalmamıs walla..

kocamı aradım gel beni burdan kurtar diye..

o gelsin cıkcam..

bi sunum hazırlamısım .. Yönetim kuruluna.. mail attım bizim müdüre beğenmezsen keyfin bilir diye not gececektim vazgectim..

dizimdeki agrı dahada arttı sanırım ayagımı uzatamamaktan..

pazar günüde yemekli misafir var.. yarın dinlenmem lazım iice.. uyurum ben artık pazara kadar..

ilgimdısının dogumu ertelenmiş..

ay kuzum ya.. zaten tedirgindi kalbinden dolayı.. o salak drun bi sorun cıkaracagı belliydi zaten gecen haftadan..

hayırlısı buymus demek.. dua edelim bol bol..

ay her bol yazısım da bol aklıma geliyor... o nerelerde.. hala haber yok...

Fatma senin durumu kaynanama anlattım aaa ya boşanırsa deli mi o dedi. Ben hani bişey olursa büyüklere görümcelerden dolayı sıkıntı yaşar belki diye düşündüm sadece anne dedim o zaten allahın emri dedi Ve sana maşallah dedi bu haftaya kadar mesai kalabildiğin için. Neyse senin hastane işe yakın dimi.
Ayrıca bol ortada yok ta bugün kasılan arkadaşta ortada yok .Valla olmuyor böyle sanal arkadaş olabiliriz ama napıcaz komşuculuk mu oynuycaz yada bütün gün tv mi izliycez. Birbirimizin derdini dedikodusuz misler gibi paylaşıyoruz ohhh. Tanımışız tanımamışız birbirimizi ne önemi var tanıdıklardan yer insan zaten kazığı.
Neyse lütfen arkadaşlar face e ekleyin tellerinizi sende fatma merakta bırakmayın bizi.

ay canım beniim hayırlı olsun tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün inşallah,gözünaydın tatlım.evet ayrıntıları bekliyoruz,kendine çok dikkat et,en hayırlı zaman buymuş demekki,kavuştun bebeğine ne güzel.tekrar tebrik ederim.

haklarında hayırlısı olsun, herşeyde vardır bi hayır. pazartesi güzel haberlerini alırız inş...
sanada şimdiden kolay gelsin

hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsüün, darısı başımıza..

benim heeç keyfim yok, heçç.. bugün kontrole gittik, 36+0 dayım bugün.. benim oğlan 3721gr mış.. doktor bu 5 kiloyu bulur diyo.. çok cici, tombiş tombiş yanakları, çoook tatlı benim tosuncum.. ama bu durumda normal önermiyom dedi doktorum.. yaparsın yapmasına da çok dikişin olur diyo, aşağıdan 20 dikişli olana kadar sezeryanı öneriyom ama yine de sen bilirsin dedi.. ilk doğumun olmasa yine normal derim ama ilk doğumda zaten zor olacak, bide 5 kilo ya yakın bir çocuğu çıkarmaya çalışıp parçalamaya gerek yok dedi, bebeğe de yazık dedi.. ya bende istemiyom, dediği gibi aşağıdan tonla dikişim olacağına karnımda olsun yani.. ama doğumdan sonra bana bakabilecek kimsede yok.. napıcam nası yapacam hiç bilmiyom.. inatla normal mi desem belki 5 i bulmaz, yoksa sezeryana ok deyip gün mü tayin etsek.. doktor arife günü yada bi iki gün önce alırız diyo.. bayramıda hastanede geçirmek var.. normal doğum tarihi 11.11.11 idi.. yani bayram sonrası olacaktı.. off offfff.. napcam bilmiom.. biri bana akıl versin nolur.. özellikle daha önce doğum yapmış birileri varsa.. sezeryanda kaç günde kendi işimi görmeye başlarım, bebeğimle ilgilenebilirmiyim..ay napacam yaaa...

ilgimdışının durumu çok sinir bozucu olmuş gerçekten Allah sabır versin artık pzt kadar Asifirari de iyidir umarım. bana gelince bir haftayı daha geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyorum :))) elvada 35. haftaaaaaaa

ilgidimsiye üzüldüm bende. Moralini bozmasın. Allah yardımcısı olsun.pazartesi iyi haberlerini inş. alabiliriz.dua edelim kolay güzel geçsin doğumu...ii geceler yoruldum ben bugün...

kubi seninle hemen hemen aynı haftada sayılırız,4 gün öndesin benden, bebişinin kilosuda iyimiş maşallah.. doktor sana kaç kilo olabileceği konusunda bilgi verdimi, hani 40. haftada.. normal mi diyo doğumu sezeryanmı.. ne yapacaksın.. ya bana sen seç dedi doktor, ne yapacağımı bilmiyom da.. kaldım öle ortada şimdi. kendimi normale o kadar çok alıştırmıştım ki..

cnm sana made çıkmıştı
bu arada annemden rica ettim Nur arkadaşım senin hediyen alındı şükür :) üzerimde yük oldu valla
ptesi yada salı eşim kargoya verecek

hayırlı gecelerrrrr
rahat ol canım ne zaman müsait olursan o zaman gönder
bende ayçinin hediyesini pazartesi kargoya vericem inşallah beğenirler...

Çoook tebrik ederim...Allah analı babalı büyütsn inş..Darısı başımıza...

oooo süper, Allah analı babalı büyütsün inşallah. sağlıklı,ahlaklı, vatana millete hayırlı evlat etsin, tütütü maşşallah bebişine de sana da. bu arada en kıdemlimiz sen olacağına göre aramızda, bizim tosbalar geldiğinde bolca danışacağız demekki sana.

Ütüm bitti bu gecelik. Yarın beyazları yıkıycam babam gelmeden onlarıda ütülerim herhalde. patik örüyorum kızıma. Etek başlamıştım küçük totosuna uygun babaannesi belini ör gerisini gösteririm güzel bişey olur sen şimdilik patiklerini ör dedi. Üstüne ne örücem karar veremedim. Bİrde elbise ona takım bolero ve patik örücem. Tulumunu ve battaniyesini de ördüm mü herhalde herşeyini örmüş olurum. Babaanneyede beyaz kazak ve kırmızı elbise ördürücem (kırmızı elbisesi olmayan kız olmaz) minnak minnak olduğu için çabucak bitiyo ve sıkılmıyom örerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…