- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.241
kızlar çok sancım var şimdi eve geldik ama size yazmadan edemedim, çarşamba günü aniden sancılandım malum benim durumum çok kritikti sancı çekmek bebekde sıkıntı yapabilir diye yazmıştım sizdende dua istemiştim, ama daha 37 haftam bile bitmemişti, hastaneye kontrole gittik ebe sancın var dedi doktoruma aradılar apara topar sezeryana aldılar çarşamba gecesi 23 15 de bebgim doğmuş, biraz küvezde kaldı sonra yanıma verdiler 2 gece 3 gün hastenede kaldık biraz toprklnyım doğum hikayemi ayrıntılı yazarım, çok güzel bir duygu, Rabbim hepinize yaşatsın, kasım değil ekim bebişi oldu benim miniğim, Allah a emanet olun, sonrasında size hastene çantası içinde detayları tecrübeleri yazarım.
kızlar çok sancım var şimdi eve geldik ama size yazmadan edemedim, çarşamba günü aniden sancılandım malum benim durumum çok kritikti sancı çekmek bebekde sıkıntı yapabilir diye yazmıştım sizdende dua istemiştim, ama daha 37 haftam bile bitmemişti, hastaneye kontrole gittik ebe sancın var dedi doktoruma aradılar apara topar sezeryana aldılar çarşamba gecesi 23 15 de bebgim doğmuş, biraz küvezde kaldı sonra yanıma verdiler 2 gece 3 gün hastenede kaldık biraz toprklnyım doğum hikayemi ayrıntılı yazarım, çok güzel bir duygu, Rabbim hepinize yaşatsın, kasım değil ekim bebişi oldu benim miniğim, Allah a emanet olun, sonrasında size hastene çantası içinde detayları tecrübeleri yazarım.
Masaallah bebisine canim benim.Yavastan kasilmalar artmaya baslar.Az kaldi gercekten bebislerimize kavusmamiza.Ilk günler biraz zorlayabiir amaBebisler gelince hersey daha farklilasiyor.selam kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı çok kasılma oluyodu heleki geceleri birden ağrı geliyodu nst ye bağladı bir sorun yok kan aldı kanımda gayet iyi çıktı ve 36+4 olmuşuz kilomuz 3.150 gram 49 cmboyumuz 38 haftadan sonra açılmalar ve kasılmalar başlar dedi doktor sanırım biraz yaramaz bir bebiş habire aşağıma vuruyo bende sancılanıyorum geçicek ama az kaldı çok özledim bebişimi gelse artık sıkıldım ben yaa ne zaman gelicek herkez bana diyo bu günlerin güzel günlerin doğunca görürsün diyolar ama bakalım görcezz
canım çok sevindim bebişinin dönmesineherşey yolunda çok şükür daha da dönmez merak etme mahşallah subhanallah amin cnm rabbim herkezin gönlüne göre versin
Allah bağışlasın ne güzel:)
Nasıl doğurdu,normal mi sezryan mı?
Bu arada benim ablam da hamile ama nasipse o ocakta doğum yapacak:)
Güzel bi duygu,her gün telde sende şunlar oluyo mu,ben böyleyim muhabbetleri çeviriyoruz:)
Ablam tecrübeli aslında ama unuttu garibim aradan 18 yıl geçti (son doğumundan).
Şu an 43 yaşında bi kızı bi oğlu var.
İkisi de eşek kadar,ünivstedeler:)
Düşünün kardeşleri oluyo,nasip,beklenmeyen bi bebek tamamen sürpriz:)
Önce kızdım uleeeyn dedim benim bebeğimin popüleritesini azaltacan
Ama şimdi aynı şeyleri aynı zamanda paylaşmak inanılmaz güzel:)
Tekrar hayırlı uğurlu olsun canım bebeğiniz:)
ayy ne güzel bi bebiş daha geliyo.. senin neden erken alınıyo cnm, riskli bi durum yok dimi.. sağlıklagelsin bebişmiz inşallah
fatma maşallah sana bu tempoya iyi dayanıyorsun...
senin gibi dayanıklı bi kızın olur inşallah...
ayyy..
masallahım kalmamıs walla..
kocamı aradım gel beni burdan kurtar diye..
o gelsin cıkcam..
bi sunum hazırlamısım .. Yönetim kuruluna.. mail attım bizim müdüre beğenmezsen keyfin bilir diye not gececektim vazgectim..
dizimdeki agrı dahada arttı sanırım ayagımı uzatamamaktan..
pazar günüde yemekli misafir var.. yarın dinlenmem lazım iice.. uyurum ben artık pazara kadar..
ilgimdısının dogumu ertelenmiş..
ay kuzum ya.. zaten tedirgindi kalbinden dolayı.. o salak drun bi sorun cıkaracagı belliydi zaten gecen haftadan..
hayırlısı buymus demek.. dua edelim bol bol..
ay her bol yazısım da bol aklıma geliyor... o nerelerde.. hala haber yok...
İlgimdisi aradı beni biraz önce. Beni bi kaç gün beklemeyin foruma dedi. Morali çok bozuktu yavrum benim. Doktoruna demiş kalp yüzünden anesteji uzmanı ile görüşmemiz lazım mı erken geleyim mi demiş. Doktoru yok gerek demiş. Saat 7 de giydirmişler serumu takıp yatırmışlar ameliyat masasına anestezi uzmanı çarpıntısı olduğu için risk alamam demiş masada kalabilirsin imza at mesuliyeti alıyorum diye demiş. Kalp doktorunu aramamışlar bile hafta sonuna denk geliyor herşey diye. Geçenlerde böyle bir sorun yaşadık hiçbir hastane kabul etmedi hafta sonu olduğu için o yüzden senin gibi riski olan hastaları hafta içi alıyoruz doğuma demişler. Doktorunun hatası tamamiyle. Gülüm çok canı sıkkındı. İyiki doğumevine devlete gitmişsin dedim ya özelde olsaydın keserlerdi para verdiğin için ve masada kalabilirdin veya başka hastaneye sevk etmeye çalışırlar ordada hafta sonu olduğu için doktor sıkıntısı yaşardın dedim. Doğru söylüyorsun dedi. Sancısı hiç yokmuş (yada çok az çıktı dedi tam hatırlayamıyorum) Alara iyiymiş 3200 olmuş prenses. Sinemaya git gez dolaş dedim evler dar gelir şimdi ona ve eşine. Tecrübe ettim diyor o da o masaya yattım ya bikere bi dahakine daha rahat yatıcam ama pazartesi sabaha kadar beklemek işte o koyuyor insana dedi. Benden herkese selam söyle dedi. Büyük ihtimalle pazartesiye kadar girmem foruma dedi. Güzelim benim sesi titriyordu ağlıycak diye çekindim daha fazla sormadım ki herşeyi anlattı bende çok fena oldum. Hani ağlamaya başlasa ben zaten doldum bende ağlayacaktım. Bizde bile çarpıntı oldu eve sığamadık seni düşünmekten ama sesini sağlıklı duydum ya her işte hayır vardır 2 gün iki gündür Alara madem rahatmış sende biraz daha beslen biraz daha kilo alsın prenses dedim.
Benimde babam aradı pazartesi geliceklerdi vaz geçmişler yarın çıkıyorlarmış yola. Daha mutfak camlarım yatak odası camım duruyor. Ütüm bitmedi ve evimi mok götürüyor. O yüzden Seduş kaçar bari bu akşamdan ütümü bitireyim. Kayınvalidem sabah kahvaltıdan sonra 2 saatte kaymak gibi yaparız sen ben birde Ekin( koca kızım) hatta sen bişey yapmazsın getir götür işleri haricinde dedi. Seviyorum ben bu kadını. Ki hasta aslında memsi ağrıyor ultrason için gün vermişler onada ve rahmi alınacak belkide 10 gün sonra kanamaları çok şiddetli diye. Nerdeyse bugün yatırıyormuş doktor. Bu halde benim evimi temizliycek yarın. Bende yemek yaparım artık. Offff ne güzel 3 gün vardı önümüzde rahat rahat yapacaktık işlerimizi şimdi 3 günlük işi 1 günde yapıcaz. İş az da ben kuruntu yapıyorum.
selam kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı çok kasılma oluyodu heleki geceleri birden ağrı geliyodu nst ye bağladı bir sorun yok kan aldı kanımda gayet iyi çıktı ve 36+4 olmuşuz kilomuz 3.150 gram 49 cmboyumuz 38 haftadan sonra açılmalar ve kasılmalar başlar dedi doktor sanırım biraz yaramaz bir bebiş habire aşağıma vuruyo bende sancılanıyorum geçicek ama az kaldı çok özledim bebişimi gelse artık sıkıldım ben yaa ne zaman gelicek herkez bana diyo bu günlerin güzel günlerin doğunca görürsün diyolar ama bakalım görcezz
cnm sana made çıkmıştı
bu arada annemden rica ettim Nur arkadaşım senin hediyen alındı şükür :) üzerimde yük oldu valla
ptesi yada salı eşim kargoya verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?