2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Bebekler fazla beklemeden gelecekler heralde..heyecanlı bi bekleyiş..herkesin doğumu farklıdır.bakalım bizim doğum hikayelerimiz nasıl olcak..benim de satıma göre 28 kasım..takvime baktım pazartesiye geliyor ama daha önce olur büyük ihtimal.. bayram sonrası annem gelsin doğum o zaman olsun diye dua ediyorum...inş. dileğim gibi olur..

kızlar nasılsınızzzzzzz hepinizi çok özledi çok güzel şeyler yazmışsınız.çok mutlu oldum inanın sizin kadar heyecanlandım rabbim hepinizi sagsalim kurtarsın dogum yapan arkadaşlar varmı uzun zamandır giremiyorum çalışmaya başladım beni tanıyan ve merak eden arkadaşlar vardır belki onları bilgilendir için söylüyorum bende bir deişik yok henüz olunca ilk bu topige haber verecem dualarınızı eksik etmeyin kızlar

mad_sad okadar güzel anlatmışsın okurken acaip duygulandım.rabbim ogünleri görmeyi bizlerede nasip eder işllh.ben bayramdan sonra bekliorum ama tabi kısmet ne zaman gelmek isteyecek bakalım oğluşum.allah analı babalı büyütmek nasip etsin işllhh.
ben bişey sorcam sancıların başlayınca suyun gelmedi heralde?tekrar hayırlı olsun.

kaynananı öptüğümü söyle sekerim..

hastanem benimle aynı yakada :) craftyninki kadar uzak değil ama bilenler iç.in ben kartaldayım hastane göztepede eger o gün yağmur olursa e5 aynen felc demektir..

ay cok sekerler..

bende aynısını istiyorum annem gelsin sonra dogurayımm

canımm.. senden haber almak ne güzel.. arada yaz bize böle.. calısmaya baslamanda cok ii olmus bence.. daha güzel haberlerinide bekliyoruz hayırlısıyla

canım gecmiş olsun..

zehirlenmeden nasıl süphelendi ya.. ödem ve şişme demişsin.. testler filan yapıldı mı

sezaryen doğum yapacaklar kaçıncı haftada doğum yapacaksınız dr.unuz ne dedi.. ben bayram sonrası 11.11.2011 39+1 hafta istiyorum... dr.um bayramdan önce 38. hafta 3 kasımda alalım bitsin diyor.. yani dr. işinin bittiğine bakacak sizlerde durumlar nasıl??

aklımdasın hep canım tanımasak da birbirimizi burda aile gibi olduk inşallah senin de güzel haberlerini alırız doğum masasında dua edicem başka arkadaşlarımda var hepinize versin Allah güzel bebişler inşallah Rabbim öpüyorum

fati terlik sormuşun ya bana ben bu sol alttaki beyazı çok beendim normalde
boynerde varmış tek crocs marka
baktım 1-2 bulamadım bide 80 TL imiş koca bidaha nerde giycen dedi haklısın dedim
içime ibo kaçtı aramaktan vaz geçtim ama terliksiz kaldım :)

ben gidiyorum ama yeni başladım ilk randevum geçen haftaydı..

Canım ya çok tebrik ederim ben de çok duygulandım okurken. Allah daha nice güzel günler göstersin bebeğine ve sana inşallah. Grubumuzun ilk annesi sen oldun sanırım:)

Canım bence kimseyi kırmadın merak etme. Ben de normal doğum istiyorum ama şartlar uygun olursa. Normal doğum yapacağım diye asla kendimi de bebeğimi de tehlikeye atmam. Ama artık çevremdeki çoğu insan normal doğumdan korktuğu için sezeryanı tercih ediyor. Ben buna karşıyım asla sezeryana karşı değilim iyi ki sezeryan var ki bebek ölümleri ve anne ölümleri eskisi gibi yaşanmıyor. Dediğin gibi hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah..

Canim benim hicbirimiz kirilmayiz merak etme cünkü hepimiz birbirimizin iyi olmasi icin destek veriyoruz.Tabiki her anne icin dogum sekli farkli olabilir bebegin ve annenin durumuna göre bu degisiklik gösterebilir gönül isterki hepimiz normal dogum yapalim(ben normal yaptigim icin avantajlarini cok iyi biliyorum) ama benim icinde sezaryan gerekse mecburen bebisim yada kendim icin kesinlikle riske girmem.Zaten hep dedigim gibi doktorlarimiza güvenelim onlar bizi cok güzel yönlendiriyorlar.

Cok uzun yazmissin ama cok güzel anlatmissin canim tesekkürler,okurken o kadar cok duygulandimki,Rabbim o kadar güzel ayarliyorki herseyi.Dedigin gibi bebislerimiz yanimizda olunca hicbisey etkilemiyor insani,anne olmak böyle bisey.Güzel dualarina bende katiliyorum ve Amin diyorum insaallah.

Hayırlısı olsun canım,her şey olacağına varır,iyidir o sıkılmıştır içerde:)
Sağlıkla gelsin inşallah...

En büyük sürpriz kucağına bebeğini vermek:)

Canım ödem bugünlerde bende de var,tansiyon kaç?
Bir de çok mu şişsin az mı,yani bunun ölçütü ne acaba?

Dualarımız her daim seninle canım,her şeyin bir vakti var inşallah tez zamanda alıcaz haberlerini:)

günaydınnnnnnnnn annecikler ve bebişleri

Günaydııın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…