2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
oy tatlım sağolasın çok
5 tane oldu yeter heralde :) bide haftayı beklemesin artık nil yaaaa

5 mi? çok olmuş.. sağlıkla giymek nasip olur inş.. kocaman oldu nil hanım ya, maşallah...
ben de 2 pijama, 3 gecelik aldım (ee benimki de az olmamış :9:) .. hastane pijama istemiyomuş, en az iki gecelik olsun yazıyor listesin de.. bunları aldıktan sonra başka bir mağazada 4'lü bir takım gördüm, o da hoşuma gitti.. aklım onda da kaldı.. ankaraya gidince fiyatı çok yüksek değilse onu da almayı düşünüyorum.. 3 gecelik yeter sanırım...

oy tatlım sağolasın çok
5 tane oldu yeter heralde :) bide haftayı beklemesin artık nil yaaaa

Valla bu sıpaların ne zaman geleceği hiç belli olmuyor,
Ağrım yok sızım yok bizim oğlan sonuna kadar oturcak içerde galiba derken yarın bi sürprizle kucağımda bile olabilir
Amanin heyecan yaptım hakkaten :1:
Nil Hanım da sağlıkla gelsin inşallah, e tabi bi de anacığını dinleyip tez zamanda gelirse tam süper olur

allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine ayy çok heyecanlı bişey buuu evde sancı beklemekk :18: :18:

canım hayırlısı olsun. Habersiz bırakma bizi

Sağolun kızlar, inşallah hepimiz sırasıyla sağlıcakla kavuşacağız bebişlerimize
Bu arada son gelişmeleri bildiriyorum
Bu ağrılar belden sonra kasıklarıma doğru ilerledi, hala 7-8 dakikada bir girmeye devam ediyor
Bir de sanırım nişan geldi, böyle yumurta akı kıvamında rengi sarı-kahverengi yer yer çok az kan ihtiva eden bir akıntıydı
Acemi olunca tam bilemedim ama daha önce yazan arkadaşlar böyle tanımlamıştı, heralde odur
Ay ben şimdi yarın gerçekten doğurabilirim galiba :52:

Sağolun kızlar, inşallah hepimiz sırasıyla sağlıcakla kavuşacağız bebişlerimize
Bu arada son gelişmeleri bildiriyorum
Bu ağrılar belden sonra kasıklarıma doğru ilerledi, hala 7-8 dakikada bir girmeye devam ediyor
Bir de sanırım nişan geldi, böyle yumurta akı kıvamında rengi sarı-kahverengi yer yer çok az kan ihtiva eden bir akıntıydı
Acemi olunca tam bilemedim ama daha önce yazan arkadaşlar böyle tanımlamıştı, heralde odur
Ay ben şimdi yarın gerçekten doğurabilirim galiba :52:

anammm
bildiğin doğuruosun sen ay panik oldum
ama ne kadar yolunda ve sırasında gidio belirtilerin maşallah darısı hepimizin başına

canım neden 1 kasım yada 8 kasım arada birgün alamıyormu seni mesela 3 yada 4 kasım gibi ameliyat günlerimi var senin doktorununda ???

Aynen öyle canım doktorumuzun ameliyat günü Salı günleri. Üniversite hastanesinde olacak benim doğumum.
Ama ne kötü ya haftada 1 gün olması.
Bakalım ne derse uyacağız, hayırlısı olur inşallah

Normali beklesem Kasım'ı yarılarmışım ben yalnız :)
Ne kasılmam var ne sancım, karnım da inmedi daha.. tabi bunlar ölçüyse :)
Bu bebelerin işi belli olmuyo ki pat diye geliveriyo süprizci bebişler :)
Ay sağlıkla gelsinler de inşallahhh

herkese günaydın kızlar...
kafam çok karışık mesajları okuyunca iyice karıştı :18:
kiminin doğum tarihi belli sezeryan olacağı kimininde günü gelmiş hala tık yok bebekte crafty öyleydi sanırsam :18:
bende 37 haftaya kadar prepar kullanmak zorundaydım ve bugün bitiyor hapım. hap bitince sanki çıkıp geliverecekmiş gibi hissediyorum kızımı :18:
ağda işi kafamı karıştırıyor. bugüne kadar hapa güvendim yaptırmadım. bugünden sonra ne yapıcam ben yaaaa :17:
bi tarafım diyo git yaptır. bi tarafım diyo erkenden yaptırcan uzayacak. hadi 40 a kadar beklerse :14:
geçen haftadan itibaren kontrolüm haftada 1 ve her gittiğimde nst çekiliyor. diyorum nasıl olsa orda belli olur sancılar rahat ol acele etme üffff:26:
normal doğum bekleyenler siz ne yapcaksınız ve sedus gibi ikinci doğumu olacaklar ilkinde ne yaptınız :53:

herkese günaydın kızlar...
kafam çok karışık mesajları okuyunca iyice karıştı :18:
kiminin doğum tarihi belli sezeryan olacağı kimininde günü gelmiş hala tık yok bebekte crafty öyleydi sanırsam :18:
bende 37 haftaya kadar prepar kullanmak zorundaydım ve bugün bitiyor hapım. hap bitince sanki çıkıp geliverecekmiş gibi hissediyorum kızımı :18:
ağda işi kafamı karıştırıyor. bugüne kadar hapa güvendim yaptırmadım. bugünden sonra ne yapıcam ben yaaaa :17:
bi tarafım diyo git yaptır. bi tarafım diyo erkenden yaptırcan uzayacak. hadi 40 a kadar beklerse :14:
geçen haftadan itibaren kontrolüm haftada 1 ve her gittiğimde nst çekiliyor. diyorum nasıl olsa orda belli olur sancılar rahat ol acele etme üffff:26:
normal doğum bekleyenler siz ne yapcaksınız ve sedus gibi ikinci doğumu olacaklar ilkinde ne yaptınız :53:

ben yaptırdım salak gibi geçen hafta :(
şimdi nolcak bilmem

Back
X