- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.781
Ya kızlar niye bana cevap vermediniz siz anacığım...
Adamı kafaladım haftasonu eminönüne geçiricem ama şu mevlüt için yapılacak ucuz süs yerlerini söylemediniz bak alınıyorum amaaaaa...
Bir de bebek için anı defteri mi yoksa tebrik defteri mi aldınız diye sorduk havada kaldı bu daa ne oldu sizeee alooooo
Adamı kafaladım haftasonu eminönüne geçiricem ama şu mevlüt için yapılacak ucuz süs yerlerini söylemediniz bak alınıyorum amaaaaa...
Bir de bebek için anı defteri mi yoksa tebrik defteri mi aldınız diye sorduk havada kaldı bu daa ne oldu sizeee alooooo
olsun ya yıne de bı el atmak lazım,
kadını haftaya alacaktım cumartesı mısafır var belkı erkene alırım,
off o zaman da ev yıne kırlenecek[/QUO
ibo gözün aydın izne ayrılmışsın darısı başımaaa
Bence misafirden önce temizliği sen yap, misafirden sonra kadın çağır iyice temizlettir yoksa para boşa gidecek valla)))
banada alırla gibi gelio ama ablam geçen yıl yaptırmıştı kızına onada sepetini hediye vermişler ama bağ yaparmı dediğim gibi sormak lazım aslında verseler ne olur sonuçta ucuz bişi değil yani aldığımız çikolatalar
başım cok ama cok agrıyor..napcamı sasırdım..kafamı bı yerlere vurmak ıstıyorummmmmm..
bana versinler işim bitince geri getiririm dicem..
zaten sürekli muhafaza edemem ev sepet dolu.
kına sepeti nikah sekeri seperti çamasır makinesi üstü sepeti şimdi bebek sekeri sepeti..
tansiyondan canım..
senin o dra selam söyle benden..
ibo gözün aydın izne ayrılmışsın darısı başımaaa
Bence misafirden önce temizliği sen yap, misafirden sonra kadın çağır iyice temizlettir yoksa para boşa gidecek valla)))
ya doktora dun ısrarla söyluyorum adam bana belli dıyo gözlerin şişmiş diyo..bence bu adam benı sezaryana alcak haftaya of offfffffffff..stresten agrıyo bence..başka doktorada mı görünsem emin olsam acaba yaa:44:
ay benim drumda küçüğüm 9 ile 10 arası değişio onu beğenmio 24 saat idrar toplamamı istedi yarın test yapıcakmış testin sonucuna göre bakıcaz erkende alabiliriz bebeği dedi
ibocan sana yazdım ama görmedin kuzum.. iş göremezlikmi aldın senelik izinlemi bağladın
ben emınonunu bılmıyorum ama bebek anı defterı aldım d&Rdan sanırım 35 lıraydı,
alalı epeyı oldu tam hatırlayamadım
geçmiş olsun kızlar tansiyon şakaya gelmez dikkat edin
kızlar çok sancım var şimdi eve geldik ama size yazmadan edemedim, çarşamba günü aniden sancılandım malum benim durumum çok kritikti sancı çekmek bebekde sıkıntı yapabilir diye yazmıştım sizdende dua istemiştim, ama daha 37 haftam bile bitmemişti, hastaneye kontrole gittik ebe sancın var dedi doktoruma aradılar apara topar sezeryana aldılar çarşamba gecesi 23 15 de bebgim doğmuş, biraz küvezde kaldı sonra yanıma verdiler 2 gece 3 gün hastenede kaldık biraz toprklnyım doğum hikayemi ayrıntılı yazarım, çok güzel bir duygu, Rabbim hepinize yaşatsın, kasım değil ekim bebişi oldu benim miniğim, Allah a emanet olun, sonrasında size hastene çantası içinde detayları tecrübeleri yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?