- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.741
sadece erken doğum tehdidinden dolayı erken doğum olacak demesi tuhaf geldi bana da :26: doğal yollardan mı hamile kalmıştın yoksa tüp bebek falan mıydı canım?
doğal yoldan canım yarın gidince sorucam ben de belkide kemik kırılması aklında kalmıştır ondan demiştir bilemiyorum ki
anladım canım. Direk sezeryan deyince tüp bebek mi diye aklıma gelmişti. Tüp bebekler değerli bebek olarak nitelendiriliyor ya o açıdan düşünmüştüm. Neyse hayırlısı olsun. Kuyruk sokumu bazı annelerde doğuştan eğri olurmuş o bile normal doğumu engelllermiş hatta doğum başladığında düzeltiyorlarmış bazı kadınlarınkini diye duymuştum bi doktordan. O yüzden söylemiş olabilir senin doktorunda.
anladım canım. direk sezeryan deyince tüp bebek mi diye aklıma gelmişti. tüp bebekler değerli bebek olarak nitelendiriliyor ya o açıdan düşünmüştüm. neyse hayırlısı olsun. kuyruk sokumu bazı annelerde doğuştan eğri olurmuş o bile normal doğumu engelllermiş hatta doğum başladığında düzeltiyorlarmış bazı kadınlarınkini diye duymuştum bi doktordan. o yüzden söylemiş olabilir senin doktorunda.
SLM Herkese..
Çok sıkıldım yaa ..kış gelmiş resmen evden dışarı çıkmıyorum doktor dışındaa..
Fatmacım bu arada çok yorma kendinii..
o kadar uğraşmış bi tüp bebekle bebek sahibi olmuş insan olarak "değerli bebek" lafından nefret ediorum
başkasınınki değersiz gibi
benim dr tüp bebeğin normalden farkı yok tutunduktan sonra dedi
hala normal doğurtmaya uğraşıo
bence dr ların kaçış yöntemi sezeryan
evet öyle bir söylem var ama ben katılmıyorum tabiki çok zor elde ediyorlar ama ben iki düşükten sonra bu bebekte ne endişeler ne üzüntüler yaşadım bir farkım yok yani. Dr tekrar kırılacağına kesin gözüyle bakıyor zaten ondan demiş olabilir.
ikinizde haklısınız. o tanımlamayı ilk duyduğumda ben çok bozulmuştum. ne yani bizimki değersiz mi riske girilebiliyor kumar mı oynuyoruz demiştim...o kadar uğraşmış bi tüp bebekle bebek sahibi olmuş insan olarak "değerli bebek" lafından nefret ediorum
başkasınınki değersiz gibi
benim dr tüp bebeğin normalden farkı yok tutunduktan sonra dedi
hala normal doğurtmaya uğraşıo
bence dr ların kaçış yöntemi sezeryan
senemcim bayağı çok çalışıyormuşsun, ben 32. haftada bıraktım. evde yatıp yuvarlanıyorum. aman dikkat et kendine. doğrusu ben de tüm doğum şekillerinden korkuyorum ama o kadar şiştim ve giyecek konusunda o kadar muzdaribim ki, kaçınılmaz günün bir an evvel gelmesine dua etmiyor da değilim.hoş bu kilosunda bir an önce kendiliğinden gelmezse, doktorum çekip çıkaracak. eşim bir delik açıp az havanı indirelim istersen diyor:) 15 kilo aldım, 15 i de göbeğimde. denge diye bir şey kalmadı.
Allah'ın izniyle sağlıklı olur bebeklerimiz. tüm gün hayal kuruyorum. oğluma şunu öğreteceğim bunu okuyacağım, şunu dinleteceğim. beraber tiyatroya, müzelere gideceğiz falan filan diye. bir de sürekli söylediğim bir türkü var şimdiden kulağı alışşın diye, doğduğunda ninni niyetine söyleyeceğim belki ağlamasını kesmesinde faydası olur( bir gemim var adalara yaslanır ). odasını korsanlı denizli etiketlerle süsledim, sanki biliyormuş gibi marangoz abimiz kendisinden istediğimiz şifonyere kendi yorumunu katmış, çekmecelerini dalga şeklinde ve mavi-beyaz yapmış. yarın ilk mobilyası da gelecek oğlumun inşallah. tatlı bir heyecan ile içim kıpır kıpır. yine şarkı söyleyesim geldi
kızlar acil bir soru çok fena vajinal kaşıntım var.akıntımda var ama çok değil.cuma doktoruma gitcez oğüne kadar bana geçici bir çözüm söyleyin nolur..çok fena durumdayım eşimde izin alamıor heran.eczaneden krem alsam olurmu acaba
merhaba anne adyaları.ben de kasım annesi olacağım inşallah.38.haftaya girdik.daha 35.haftadayken nst sonucumda çok sancı görüldü.kasılmalarım çokmuş.geçen cuma da gittim o zaman da sancılarım doğum sancılarına yakınmış.doktor şaşırdı hissetmiyor musun dedi?hayır hissetmiyorum dedim.adet sancıları gibi sancılarım oluyor ama belli aralıklarla değil.anlayamıyorum.ilkbebeğim.içimden bir his bebişimizin bu hafta geleceğini söylüyor.aslında artık gelmesini de istiyorum.onu çok merak ediyorum.kime benziyor,nasıl bir şey:))oğlum topuğuyla kaburgalarımı ittirmeyi çok seviyor.dün gece rüyamda onu kucağıma almıştım.topuğunu tutuyordum ve''sen bunlarla mı ittiriyordun oğlum benim.''diye seviyordum.çok mükemmel bir histi.Rabbim inş. hayırlı evlatlar verir
Merhaba anneler...çok ama çok heycanlıyım artık sayılı günler desek yeridir öyle değil mi?çünkü ufaklıkların ne zaman gelceği hiç belli olmuyor:))
ÇAtı muayenesi olan ver mı aranızda???
yarın dr.gidiyorum çatı muayenesi yapıalcak ve doğum şeklime karar verilecek.Dua ediyroum umarım normal doğum için bir engel olmaz.tabiki herşeyden önce hAYIRLISI VE SAĞLIKLISI OLSUN.
bu arada benim hergün düzenli sancılarım oluyor ve birbirini takiben oluyor.dün gece de karnım taş gibiydi ağrım vardı,geçmeseydi dr.gidecektm ama geçti okşayınca.rahim kasılmalarım başladı sanırım.yalnız bu bıçak saplanmasına benzer ağrı bir felakete dönüşecek doğum anı yaklaştıkca belli:))
kızlar çok acelem var...bugün benim doğum günüm..aynı zamanda oğlum Sancağın da doğum günü olacak çünkü öğleden sonra sezeryana giriyorum...ben gidiyorum..dua edin nolur..öpüyorum sizi....
merhaba hanımlar bugün buraya yazdıktan sonra bebeğin kıpırdamaması kafama takıldı baya bir bekledim sonra baktım olmayacak yakındaki devlet hastanesine gittim,malum benimde durum riskli biraz.
nst'ye bağladılar sonucu aldım doktorun yanına giderken dışarıdaki merdivenlerden kaydım ve düştüm yağmur yüzündensırtımı çarptım vede kalçamı.hemen yatırdılar beni bir odaya baktılar falan neyse doktor geldi nst'ye baktı normal dedi.sonra ultrasona aldı bebeğe baktı bir sıkıntı yok dedi.ama ben nasıl ağlıyorum çok korktum bir şey olacak diye.birde ilk 2-3 dakika konuşamadım nefes alamadım düşünce iyice korktum.ama karnımı çarpmamıştım neyse ki ondan biraz içim rahattı.
sonra eşimi aradım apartopar geldi beni eve getirdi.bebişte kıpırdıyor şimdi ama sabah hiç hareket etmedi saatlerce.eve geldim sıcak bir banyo,tabi tüm vücudum ağrıyor yürüyemiyorum kalça,sırt ağrısından.bugünlerde daha da dikkatli olun.ben hiç düşeceğimi tahmin etmezdim ama oldu bir anda.aman ayağınızı yere iyi basın.
ben geldım
artık sıze evden seslenıyorum,
dogum ıznıne ayrılmıs bulunmaktayım
ılk gunden cok sıkıldım gercı :26:
bu ev ıslerı bana gore degıl valla,
ortalıga düşüp dolaşmaya alısmısım,
rahmetlı babannem bana sokak iti derdı
sokak iti gir içeriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?