2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sadece erken doğum tehdidinden dolayı erken doğum olacak demesi tuhaf geldi bana da :26: doğal yollardan mı hamile kalmıştın yoksa tüp bebek falan mıydı canım?

doğal yoldan canım yarın gidince sorucam ben de belkide kemik kırılması aklında kalmıştır ondan demiştir bilemiyorum ki

doğal yoldan canım yarın gidince sorucam ben de belkide kemik kırılması aklında kalmıştır ondan demiştir bilemiyorum ki

anladım canım. direk sezeryan deyince tüp bebek mi diye aklıma gelmişti. tüp bebekler değerli bebek olarak nitelendiriliyor ya o açıdan düşünmüştüm. neyse hayırlısı olsun. kuyruk sokumu bazı annelerde doğuştan eğri olurmuş o bile normal doğumu engelllermiş hatta doğum başladığında düzeltiyorlarmış bazı kadınlarınkini diye duymuştum bi doktordan. o yüzden söylemiş olabilir senin doktorunda.

merhaba anne adyaları.ben de kasım annesi olacağım inşallah.38.haftaya girdik.daha 35.haftadayken nst sonucumda çok sancı görüldü.kasılmalarım çokmuş.geçen cuma da gittim o zaman da sancılarım doğum sancılarına yakınmış.doktor şaşırdı hissetmiyor musun dedi?hayır hissetmiyorum dedim.adet sancıları gibi sancılarım oluyor ama belli aralıklarla değil.anlayamıyorum.ilkbebeğim.içimden bir his bebişimizin bu hafta geleceğini söylüyor.aslında artık gelmesini de istiyorum.onu çok merak ediyorum.kime benziyor,nasıl bir şey:))oğlum topuğuyla kaburgalarımı ittirmeyi çok seviyor.dün gece rüyamda onu kucağıma almıştım.topuğunu tutuyordum ve''sen bunlarla mı ittiriyordun oğlum benim.''diye seviyordum.çok mükemmel bir histi.Rabbim inş. hayırlı evlatlar verir

evet öyle bir söylem var ama ben katılmıyorum tabiki çok zor elde ediyorlar ama ben iki düşükten sonra bu bebekte ne endişeler ne üzüntüler yaşadım bir farkım yok yani. Dr tekrar kırılacağına kesin gözüyle bakıyor zaten ondan demiş olabilir.

kızlar tuvalete gidip gelmekten yaşantıma devam edemiyorum banyo yaparken su sesinden çişim dahada cabuk geliyor..hemen cıkmak ıstıyorum bu kez manyak oldum iyice:)

o kadar uğraşmış bi tüp bebekle bebek sahibi olmuş insan olarak "değerli bebek" lafından nefret ediorum
başkasınınki değersiz gibi
benim dr tüp bebeğin normalden farkı yok tutunduktan sonra dedi
hala normal doğurtmaya uğraşıo
bence dr ların kaçış yöntemi sezeryan

SLM Herkese..

Çok sıkıldım yaa ..kış gelmiş resmen evden dışarı çıkmıyorum doktor dışındaa..

Fatmacım bu arada çok yorma kendinii..

cıkma zaten cok soguk dısarısı..

az kaldı zaten 1 Kasıma..

ay cok heyecanlı..

bugün iyiyim helencim.. dün gece yorgunluktan uyuyamadım ama ona ragmen daha zindeyim suan..

gideyim Saremi de doyurayım şimdi..

öperimm..

kesinlikle katılıyorum sana hepsi sezaryan delisi olmuş..bide o kadar kafa karıstırıyolar ki..insan normal doğum ıstıyorum demeye korkuyor..keske bu sezaryana bi çözüm bulsalar..yasaklansa falan..

ikinizde haklısınız. o tanımlamayı ilk duyduğumda ben çok bozulmuştum. ne yani bizimki değersiz mi riske girilebiliyor kumar mı oynuyoruz demiştim...

Ya ben senenin başında, kasımın başına kadar çalışırım dedim. Bir de dershane olunca pat diye bırakamıyorsun. Programlar hep önceden yapıldı. Stajyerim var ama kızcağız ancak öğreniyor, telim edemem şimdiden. Ne kadar dursam kardır diyorum artık. Zaten sağolsunlar eskiden olduğu kadar koşturmama müsade etmiyorlar. Ama sezaryen olursa doğuma bir hafta kala son iş günüm ve tam 8 saat dersim var. O gün derste doğurmazsam iyidir

Sorma bende de bir hayaller bir hayaller Korkuyorum da çok hayal kurmaya, ters gider diye bişeyler. Ben de kızımı hep babasıyla hayal ediyorum. Bir de duygusallaştım ki... Geçen gün eşim evde dolaşıyor öyle. Arkasından bakıyorum. Ona bişey olursa ben naparım diyorum. Salya sümük başlıyorum ağlamay. Nooldu diyor. Söylesem inanmaz, o kadar saçma Benim de mobilyalar başladı gelmeye. Onlarla avunuyorum şimdilik. Allah sağlıklarıyla gelmelerini nasip etsin inşallah.

Tatlım bence doktoruna sormadan hiçbir şey yapma. Gerekirse telefon et de sor.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bitkisel şeylere bile güvenme hiç, hassas yerde çünkü. Doktorun belki bi ilaç ismi falan verir, onu alırsın en azından eczaneden de.

inşallah canım seni daha fazla bekletmez bebişin benimde sancı gözüküyor ara ara adet sancısı gibi olup geçiyor ben erken gelecek diye korkuyordum seninde aynımış kendi adıma sevindim benimde inşallah biraz daha bekler bebişim biz daha 34 haftadayız çünkü Allah gönlüne göre versin hayırlısı ile kucağına sağ salim almayı nasib etsin herkes rüyasında görmeye başlamış yavaş yavaş ben bi ilk zamanlar görmüştüm şimdide sık sık görmeye başladım uyandığımda onu arar oldum etrafımda ağlıyormu acıkmışmıdır diye

benim oldu canım merak etme kötü birşey değil benim kanamam yaradan dolayı çok ağrım olmasına rağmen çokta kötü değildi kendini korkutup kasma yeter inşallah en doğru doğum şekline karar verilir ikilemde kalmazsın Allah gönlüne göre versin hergün düzenli sancıların geldiğine göre doğum yakın gibi hadi bakalım hayırlısı yahu bu kasım bebişleri gerçekten çok acaleci

ben geldım
artık sıze evden seslenıyorum,
dogum ıznıne ayrılmıs bulunmaktayım

ılk gunden cok sıkıldım gercı :26:
bu ev ıslerı bana gore degıl valla,
ortalıga düşüp dolaşmaya alısmısım,
rahmetlı babannem bana sokak iti derdı
sokak iti gir içeriiii

Ay canım benim Allah korumuş neyseki kötü birşey olmamış ama korkusu yetmiştir bende düşmekten çok korkuyorum evde bile dikatli yürüyorum çok çok geçmiş olsun benimde bebiş eskisi gibi çok kıpırdamıyo ama sağlık ocağındaki ebede artık yeri daralmaya başladığı için eskisi gibi çok hissetmezsin sık tekme atmaz uzun aralıklarla hareket edebilir hemen korkuya kapılma demişti ah ah öyle böyle bu son ay geçecek inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde atlatırız bu günleri.

made ve sedadan haber yok
yarın haberlere çıkmış olmasın bunlar kız
2 hamile kadın annesini boğazladı diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…