2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
rica ederim şekerim ne demek.
bende şu sini yi denicem.sitesini inceledim güzel şeyler var.aslı börek düşünüyodum ama bu sini de daha çok çeşit var gibi.
teşekkürler:)bu arada umarım gelenler de yıllanıp kalmaz.hatta bana kalsa şöyle doğumdan bi hafta sonra falan gelin dicem de denilmezki şimdi kimseye.kızıcımla ve kocayla başbaşa kalıp alışma süremizi şöyle mutluuu ve huzurlu bi şekilde sakin sakin lafsız sözsüz geçirmek istiyorum.hayırlısı olsun hepimiz için.

bacıcan biz sürekli oradan sipariş veriyoruz. cevizli ev baklavası çok güzel oluyor. bayrama 1 hafta kala sipariş veriyorduk eve gönderiyorlardı. börek işini de doğumda hallederiz inş. biz ve kayınvalidemler memnun inş. sizde memnun kalırsınız.

özenle itinayla büyüttüğüm burma bıyıklarımı hain kuaför söktü aldı:27: onlar benden kopup giderken acayip hüzünlendim, içim yandı, gözlerimden yaş geldi resmen. o kadar alışmışım ki onlara bu kadar etkileneceğimi hiç düşünmemişim:27: derdim büyük yani, kocamla bıyık farkıyla öndeydim ve artık sakalım da yok ki sözüm geçsin:27::27: oofff offf
(yüzüm gözüm açıldı be.öz güvenim yerine geldi:21::21:)

benimde durum aynı saç sakal bıyık felaket durumda :27::27::27::27:işleri bitirsemde kendimi bir yoldursam:1::1::1:

Aradım "şimdi çok işim var, bakarız, görüşürüz, baybay":47:
sence umutlanmalımıyım, yoksa kıçımı kırıp yemek mi yapmalıyım:26:
20 dk oldu fati kız :)
gelmedi hala

yemeğe gitmedik sekerler.. bizimkinin aklına trabzon macı gelmiş.. gec kalırmısız suanda daonu izliyor.. ii oldu ama dimi diyor.. sonra eve gelince neden izin verdin yemem dicektin diyor bana..

Allahtan yemek vardı evde.. burgerda içimde kaldı..

incemiymiş benimki trwmacımm..

hastanede şekerimizi vereceğiz.eve bebek görmeye gelenlerede börek,pasta tarzı bişe düşünüyorum.bi de annem kaynar yapıp ikram edicek.bol cevizli tarçınlı bizim oralara özgü bişe.lohusa şerbetini bilmiyoruz biz.

ay sizin oralar nereler.. adana mı yoksa.

bizde de serbet yok .. kaynar yapcaz dağıtcaz..

kaynarı çok merak ediorum bende
aktardan alıp deneyeceğim :)
bende eve gelene (bizde çokkk olur) ilk hafta börek tatlı şerbet vercem
sonra yokkk
benle çorba içip salata yiyecekler daha bi kırık bişi vermem bu kilolar gidecek!

yap yap .. süt yapar...sen seversin bence.. sanki tam senin damak tadına göre.. şimdi içme ama .. dogur ondan sonra..

oda lohusa şerbetinin değişik versiyonudur bence. hatta tarif ver istersen yapalım bi

yok kız cok farklı.. bi kere sıcak içiliyor.. tam kaynar döneminde doguruyoruz yanlız.. yazın adanda yapılamıyor maalesef .. yapılsada kışın içtiğinde aldıgın zevk gibi olmuyor..

Aradaki sayfaları daha sonra okumaya çalışıcam ama şimdilik hemen son durumu bildirip kaçıyorum merak edenler için
Dün saat 16:57'de 3200kg 52cm olmak üzere epidural normal doğumla oğlumuzu kucağımıza almış bulunuyoruz
Ayrıntıları da doğum hikayeleri topiğimizde paylaşmaya çalışıcam oğluşumun izin verdiği ölçülerde
Bugün öğleden sonra da evimize geldik, daha tam randımanlı olarak sütümüz gelmedi ama bebişimiz bu konuda çok azimli
Müthiş bir emzirme refleksiyle sürekli aranma halinde, umarım en kısa sürede hali yoluna koyarız bu işi de
Dünyada onun kokusu kadar güzel bir koku yok, onun sesi kadar güzel bir ses yok gibi hissediyorum
Hala bu güzellik benim mi deyip hayran hayran bakıyorum :nazar: insanın inanası gelmiyor bir türlü
Hepiniz sırasıyla sağ salim yavrularınızı kucağınızda görürsünüz inşallah kızlar, kolay doğumlar diliyorum hepinize, öpüyorum fistuklar

ay şimdi ağlayarak okudum eşime..o da cok duygulandı..

Allahım bağışlasın.. seni de tebrik ederim taze anne..

hikayeni bekliyorum heyecanla..

benimde durum aynı saç sakal bıyık felaket durumda :27::27::27::27:işleri bitirsemde kendimi bir yoldursam:1::1::1:

benim aklımda hiç yoktu. kuaförün önünden geçerken bi bakayım dedim müşterisi yoksa aldırıp çıkayım. bi baktım 1 kişi var. daldım içeri. piril piril oldum :)))))):27:

ay sizin oralar nereler.. adana mı yoksa.

bizde de serbet yok .. kaynar yapcaz dağıtcaz..

evet canım bizim oralar adana da ben istanbuldayım.sen de mi adanalısın?

İyi akşamlar hatunlar,

Bugün dr kontrolümüz vardı Ecrin hn gayet yerinden memnun sermiş bi tarafını oturuyo dönmeye niyeti hiç yok..Dr dedi haftaya vajinal muayene yapıcaz nst yapıcaz hala dönmemiş olursa sezercığa gün vericez...Dedimki daha bekleyemezmiyiz? o da dedi istersen bekle ama genelde 37 den sonra dönmüyo dua ette dönsün ...Ne yapacam akıl verin yaa baştan beri normal doğum diye kendimi yırttım şimdi şu zillinin yaptığına bakın...Şimdi haftaya sezeryana gün alalım desem 1 kasıma gün vericek gibime geliyor e ondan sonrası bayram zaten ama 38 hafta oluyor 1 kasım yeterlimi acaba gelişimi için? Bayramdan sonraya bekleyelim desem riske atmış olurmuyum bilemedim...Offff yaaa.Bu arada kızımız 3000 gr olmuş maşallah ta haınmefendi pek enerji sarfetmediği için şişiyo heralde...Dua edin ne olur 1 haftada ilk belki döner..Bizden haberler böylee...

zuzuuuu inanmıyorummm ..herşeyden önce maşallahh kuzumaa..aşk tesadüfleri severrr.. ayy kaderleri benzemesinn yaaa ağlıcam şimdiii..hayırlısı olsun ne yapalım benimkide normal gelmek istiyoo ama aman kadere bak yaa ..dinlen sen biraz döner bence o zman ..1 haftamız daha var olumlu düşünelimm..

poposunu sıkıcam o ecrinin gelsin bak ,, sezeryanda genelde düzgün 38+3 veriyoo ama 38 haftanın dolması ii diyolar.. geçen gittiğimde sordum adama o gün yoğunluk olurmu diyee :)) defterine baktı 3 kişi var o gün ilk sırada sen varsın dedi..:)) herşeyin hayırlı olsun canımm ..

kızlar çok acelem var...bugün benim doğum günüm..aynı zamanda oğlum Sancağın da doğum günü olacak çünkü öğleden sonra sezeryana giriyorum...ben gidiyorum..dua edin nolur..öpüyorum sizi.... :nazar:

Allah kurtarsın sağlıkla inşallah. Güzel haberlerle gel inşallah. Neden erken oldu ?

Güzelmiş arabanız, güle güle kullansın kuzun. Marka ve model öğrenebilir miyim ? Biz de hala almadık da arabasını, halen kararsızız..

ben hala bebek çantası mı malzeme çantası mı ne, oldan alamadım ya :(

Mothercare'de de güzel çantalar var, tavsiye edereim. Ben ordan aldım. Hem de %50 indirimdeydi aldığımda. 59'a geldi.

Aradaki sayfaları daha sonra okumaya çalışıcam ama şimdilik hemen son durumu bildirip kaçıyorum merak edenler için
Dün saat 16:57'de 3200kg 52cm olmak üzere epidural normal doğumla oğlumuzu kucağımıza almış bulunuyoruz
Ayrıntıları da doğum hikayeleri topiğimizde paylaşmaya çalışıcam oğluşumun izin verdiği ölçülerde
Bugün öğleden sonra da evimize geldik, daha tam randımanlı olarak sütümüz gelmedi ama bebişimiz bu konuda çok azimli
Müthiş bir emzirme refleksiyle sürekli aranma halinde, umarım en kısa sürede hali yoluna koyarız bu işi de
Dünyada onun kokusu kadar güzel bir koku yok, onun sesi kadar güzel bir ses yok gibi hissediyorum
Hala bu güzellik benim mi deyip hayran hayran bakıyorum :nazar: insanın inanası gelmiyor bir türlü
Hepiniz sırasıyla sağ salim yavrularınızı kucağınızda görürsünüz inşallah kızlar, kolay doğumlar diliyorum hepinize, öpüyorum fistuklar

Gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Darısı başımızaa :)

Bütün gün açık kalmış KK bilgisayarda, akşam gelince yeni okuyabildim. Dün kalan şekerlerin siparişlerini de hallettik ve kapı süsümüzü.
Tek eksik kalan bebek arabamız oldu.
E onu da 10 gün içinde netleştirmek lazım, çok bile geç kaldık.
Ne zor ya karar vermesi. Biri güzel ama ağır, biri nispeten hafif ama özellikleri zayıf.
Ha bir de lohusa tacımız kaldı, o da hafta içi hazır olacak sanırım.
Heyecan tavan bende. Ara ara böyle böyle garip bi burukluk geliyo üstüme, bi korku, endişe hali.
İnşallah herşey yolunda gider doğumumuz herşeyimiz kolay olur, sağlıkla gelirler beklenenler inşallah..
Perşembe günü kontrolümüz var. Bakalım kaç kilo olmuş bizim kız :) Çok almadı kilo, üzdü anasını ama olsun sağlıklı olsun da..

canım
tebrik ederim ne güzel her şeyin tastamam oldu yahuuu
Allahım bağışlasın süt kokulunu
beklioruz en kısa zamanda

Merhaba arkadaşlar ben de doktora gittim bugün nst ye girdim Allaha şükür bir problem gözükmedi doktor da ultrasondan baktı bebeğimi biraz iri buldu 36+1 haftalık 3236 gr olmuş bu kilonun 700 gramını son iki haftada almış normalde iri değildi ama 700 gramı güne bölünce günde 50 gr yapıyor böyle gidip bir de vaktinde doğarsa 4,5 kilo olacak herhalde öyle olursa da normal doğuramam herhalde kendimde o cesareti göremiyorum Allahtan herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunda ister normal ister sezeryan doğsun
Bu arada arkadaşlar hepinize doktorlarınız söylemiştir gerçi ama ben yine de söyleyeyim doktora doğum ne zaman olur diye sordum bu haftadan sonra artık her an doğabilir dedi kanama, lekelenme, su gelmesi, şimdi yaşadığımız ufak ağrılar dışındaki bir ağrı, bebeğin hareketlerinde azalma gibi durumlarda hemen hastaneye gel bunlar önemli dedi sizinde bilginiz olsun. Bu arada bana çatı muayenesi yapmadı ben de sormadım açıkçası gerekirse o bakardı zaten belki de doğum zamanı bakacaktır. Ama korkulacak birşey yok diye biliyorum doktor sadece iki parmağıyla orayı kontrol ediyormuş aramızda muhakkak eskiden normal vajinal muayene olan, vajinal ultrason olan ya da fitil kullanan vardır ben bunların üçünü de yaşadım canım da yanmadı hiçbirinde ondan farklı birşey olacağını düşünmüyorum boşu boşuna kendimizi korkutmaya gerek yok herhalde

oh maşallah canım nazar deymesin bebişine senle qünlerimz aynı sayılır benmde muayeneme 2 hafta war tabiozam na kadr benm yaramaz qelmezse 36 haftadan sonra heran qelebilirmiymş bebişlerimz benm kasılmalar arttı bakalmhayrlısı :21: :21: :9:

meraba kasm anneleri bu gün 34 + 5 olduk benimde karnım da aşağıı düşme gibi bi durum yok zaten bebeiş ters duruyormuş belkide o yüzden biraz yukarıda gibi duruyor görenler daha doğuma var bebek aşağıya düşmemiş diyorlar ama ne kadar alakası var bu durumla bilmiyorum herkes için hayırlısı inşallah bide çok kötü gırip oldum ilaçta içemiyorum ha bire adaçayı içiyorum kendinize dikkat edin soğuklarda başladı benim gibi hasta olmayın inşallah bebeğim gıripten etkilenmez

canm qeçmiş olsun bolbol meyve ye nanelimon iç bende qeçrdm qrip allahn izniyle bişeyck olmaz ateşlenmemeye dikkat et bide bu karnın aşaqı inme olayı çocuqun doqum pozisyonunu almasıyla alakalı ilk doqumyapıcaklarda 1-2 hafta kala olurmuş öyle yazıyodu nette okudum doqruluqunu bilemem

masterbully, tavsiyen için teşekkür ederim. mothercare yaşadığım şehirde yok maalesef, geçen hafta ankaradaydım, 3 büyük alışveriş merkezine gittim ve hiç birinde mother yoktu :(
çantanı güle güle kullan...

Allah analı babalı büyütsün canım kurtulmuşsun sevindim

Kızlar bugün dr randevumuz vardı. 34+1günlüğüz 2600gr 46cm kızım. Dr herşeyi normal dedi. Normal doğuma halen bir engel yok. Hayırlısı tabi. Tahlil verdim, şekere, tsh'a vs. tekrar bakılacak. 36.hafta nst'ye giricez. Bayramda doğurursam tatile gitmiyormuş, burdaymış dr. Rahatlattı beni sağolsun. :) Annem geldi dün, onu yalnız bırakmamak için nete pek fazla giremiyorum. Birkaç güne gidecek maalesef. :( Bu arada biberon Dr Browns aldım. Cam biberon. Bilmiyorum iyi mi yaptım. Emzik de Chicco aldım. Güya ikisini de Avent alacaktım. :/ Benden son haberler bu kadar. Hepinize mutlu ve bol uykulu geceler... :)

Smurfie Allah bağışlasın. Hayırlı evlat olsun, Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza. :))

yemeğe gitmedik sekerler.. bizimkinin aklına trabzon macı gelmiş.. gec kalırmısız suanda daonu izliyor.. ii oldu ama dimi diyor.. sonra eve gelince neden izin verdin yemem dicektin diyor bana..

Allahtan yemek vardı evde.. burgerda içimde kaldı..

incemiymiş benimki trwmacımm..
.

bacıcan üzüldüm şimdi. yanlışlıkla kumandayı kafasına dokundursaydın:27:
bende söylemesi ayıptır yemeğe gittim geldim:27:

Kızlar bugün dr randevumuz vardı. 34+1günlüğüz 2600gr 46cm kızım. Dr herşeyi normal dedi. Normal doğuma halen bir engel yok. Hayırlısı tabi. Tahlil verdim, şekere, tsh'a vs. tekrar bakılacak. 36.hafta nst'ye giricez. Bayramda doğurursam tatile gitmiyormuş, burdaymış dr. Rahatlattı beni sağolsun. :) Annem geldi dün, onu yalnız bırakmamak için nete pek fazla giremiyorum. Birkaç güne gidecek maalesef. :( Bu arada biberon Dr Browns aldım. Cam biberon. Bilmiyorum iyi mi yaptım. Emzik de Chicco aldım. Güya ikisini de Avent alacaktım. :/ Benden son haberler bu kadar. Hepinize mutlu ve bol uykulu geceler... :)

Smurfie Allah bağışlasın. Hayırlı evlat olsun, Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza. :))

canım Maşallah bücürümüze. hayırlısıyla alırsın inş. kucağına. Amin. benim dr. bayramda yok. nasıl olacak bilmiyorum. hayırlısı olsun artık

Back
X