- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.401
yok Canım istanbul da oturmuyorum ben keşke istanbul da olsam ya çok iyi doktorlar var burdan okuyoruz hep. rekabet var tabii orda doktor fazla.
Evet kızlar çok iyi doktorlar ve hastaneler var ama işte burdada hangisini seçsek en iyisi hangisidir sorusu devreye giriyo kararsızlıklık hat safhada anlıcağınız, istanbuldaki arkadaşlardan yardım isteyelim o zamann :))
Bizde keseyi gördük, kalp atışları için 10 gün sonra dediler, inş. o zaman kadar kendi doktorumuza karar verir artık orda bütün tetkiklerimizi yaptırırızz... pıt pıtlarda hemen duyulur inş. güzel kuzularımıza allah sağlık ve uzun ömür versin inş.
kızlar imrendim size dr seçmekte zorlanıosunuz burdada 1 tane dr var oda ilgisiz rekabet 0 özeline gidersen 5dk gitmez 1 dk görüyon adamı bugün ilk kontrolume gittim daha yeni olduğu için özeline gitmek istemedim iyi seda cım dedi tahlileri verdi yolladı bidahada görmedim
şimdi sizce bhcg 7520 nasıl ikiz istiodum ihtimal var mı sizce 5+4 haftalık bide pdw değeri yüksek çıkmış 23 bilgisi olan varsa ne olurrrrrr cvp verin
bu arada canlar evde tadilat var 3 günden beri kayınvalidemlerde kalıom nete giremiom ama hepinizi çok merak ediyorum öpüyorum
Evet kızlar çok iyi doktorlar ve hastaneler var ama işte burdada hangisini seçsek en iyisi hangisidir sorusu devreye giriyo kararsızlıklık hat safhada anlıcağınız, istanbuldaki arkadaşlardan yardım isteyelim o zamann :))
Bizde keseyi gördük, kalp atışları için 10 gün sonra dediler, inş. o zaman kadar kendi doktorumuza karar verir artık orda bütün tetkiklerimizi yaptırırızz... pıt pıtlarda hemen duyulur inş. güzel kuzularımıza allah sağlık ve uzun ömür versin inş.
Merhaba kızlar,
Bende Medicana Bahçelievlerde Düzgün Korkmaza gidiyorum..Uzun araştırmalar sonucunda yakın olmasından dolayı da tercih ettim.Dr hakkında kötü hiçbirşey okumadım..İlk kontrolümdede izlenim iyiydi tabi onda doğum yapanlarla falan da konuştum içim rahatladı..İlk gebeliğimde kürtaj olmuştum o konu ile ilgili bile benimle empati kurup psikolojimi anladığını belli etmesi hoşuma gitti..Daha önce gittiğim bir dr aman onu boşver geçmişte kaldı demişti çok sinir olmuştum...
temızlık bıttı ,en azından halılar yıkamadan gelene kadar rahatım :)
ben istanbulda anadolu yakasında medicalpark göztepede mehtap yazıcıoğluna gidiyorum 1,5 yıldır evliyim ve tüm kontrollerimi gebelik öncesinde de kendisine gitmiştim devam ediyorum şimdide cok memnunum . tek sorunumuz cok fazla hasta olmasından dolayı randevularımızın hic bir zaman saatinde olmaması.. 1 saat kesin bekliyoruz kapısında.. bunun sebebide aradan cok fazla kontrole hasta alması..yapacak bişey yok .. cok seviyorum kendisini..ve güveniyorum..
banada yardıma gel :). sularda yok deli olcam
hehe valla öldüm yoruldum geberdım
esımı göndereyım zaten ben yapmadım sayılır
selam belki yardımı olur
bende kadıköy acıbadem baha beye gidiorum çok sevdim çok ilgili bi dr. 1. gidişimden 1 gün sonra bişey için cepten aradığımla efendim craftyciğim die açtı hoşuma gitti.
erkek değil bayan isteyen olursa da yine kadıköy acıbadem Habibe hanım ı öneririm çok iyi olduğunu duymuştum, baha bey ile görüşürken yanında o da vardı çok ilgili güleryüzlü bi kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?