2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yok Canım istanbul da oturmuyorum ben keşke istanbul da olsam ya çok iyi doktorlar var burdan okuyoruz hep. rekabet var tabii orda doktor fazla.

yok Canım istanbul da oturmuyorum ben keşke istanbul da olsam ya çok iyi doktorlar var burdan okuyoruz hep. rekabet var tabii orda doktor fazla.

Evet kızlar çok iyi doktorlar ve hastaneler var ama işte burdada hangisini seçsek en iyisi hangisidir sorusu devreye giriyo kararsızlıklık hat safhada anlıcağınız, istanbuldaki arkadaşlardan yardım isteyelim o zamann :))

Bizde keseyi gördük, kalp atışları için 10 gün sonra dediler, inş. o zaman kadar kendi doktorumuza karar verir artık orda bütün tetkiklerimizi yaptırırızz... pıt pıtlarda hemen duyulur inş. güzel kuzularımıza allah sağlık ve uzun ömür versin inş.

Ben gebeliğimi özel bir poliklinikte öğrenmiştim. oradaki arkadaş bana doğumu özel hastanede mi yoksa devlet hastahanesinde mi yapacaksın, önce ona karar ver demişti. ondan sonra dr. seçmene yardımcı olurum demişti. yani önce özelde mi normalde mi ona karar vermek lazım bence haklı olarak. özellerde 750-1000 arası normal doğum. 1500-ve üstü sezeryan bildiğim kadarıyla

ya haklısın aslında ben karar veemediğim için hem devlete gidiyorum orda bir doktorum var hemde özel seçmek istiyorum. çünkü devlet hastanelerde ultrason görüntüsünü vermeyebiliyrolar çoğu zamanda eşlerimiz yanımında olamıyorlar bence öyle olması daha iyi. benim bir arkadşaımın doktoru 7 aylık hamileydi arkadaşım yurt dışıyla anlaşmıştı adam gidiverdi arkadaşım çok üzülmüştü doğuma kaldı 2 ay diyordu sonra 2 ay bir doktoara gitti onda yaptı doğum ama çok sinir bozucu bir durum.

benim özel sağlık sigortam olduğu için özelde yapıcam, hastanemde belli ama doktorr maleseff ( kararsızlık çok kötü, başından sonuna kadar tek bir doktorum olsun istiyorum oda herkonuda işinin ehli olsunn ....

Teşekkür ederim arkadaşlar...
Yüce rabbim herkese sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin.. Bana hem karından hemde vajinal baktı doktor.. bebek yok kalp atışıda yok dedi.. Fakat ben yinede beklemek istiyorum..Çünkü benim adet düzenim hep 34-35 gün arayla oluyor.. belki geç yumurtlamdır diye düşünüyorum..Çünkü ilk gittiğimde de doktor keseyi görememişti..sata göre gözükmesi gerekir demişti..ben bekledim 2 hafta sonra gözüktü geç yumurtlama dedi..hatta doğum tarihi bile verdi bana..Fakat bu gittiğimde sata göre hamilelik haftamı söyledi..Kese normal ama bebek yok kalp atışıda yok dedi..Kafam karışık...Yarın başka bir doktora gidicem randevu aldım...Eşimde yurt dışında sürekli ağlıyorum ve tekim...Ne yapacağımı şaşırdım..dua edin ne olur..

kızlar imrendim size dr seçmekte zorlanıosunuz burdada 1 tane dr var oda ilgisiz rekabet 0 özeline gidersen 5dk gitmez 1 dk görüyon adamı bugün ilk kontrolume gittim daha yeni olduğu için özeline gitmek istemedim iyi seda cım dedi tahlileri verdi yolladı bidahada görmedim

şimdi sizce bhcg 7520 nasıl ikiz istiodum ihtimal var mı sizce 5+4 haftalık bide pdw değeri yüksek çıkmış 23 bilgisi olan varsa ne olurrrrrr cvp verin

bu arada canlar evde tadilat var 3 günden beri kayınvalidemlerde kalıom nete giremiom ama hepinizi çok merak ediyorum öpüyorum

Allah kolaylık versin canım. BHCG den bir bilgim yok. benim tahliller 8-9 uncu haftalarda yapılacak. 7 haftalığım şu an. dün dr. da idim bhcg ye bakmadı sadece muayene etti

ben istanbulda anadolu yakasında medicalpark göztepede mehtap yazıcıoğluna gidiyorum 1,5 yıldır evliyim ve tüm kontrollerimi gebelik öncesinde de kendisine gitmiştim devam ediyorum şimdide cok memnunum . tek sorunumuz cok fazla hasta olmasından dolayı randevularımızın hic bir zaman saatinde olmaması.. 1 saat kesin bekliyoruz kapısında.. bunun sebebide aradan cok fazla kontrole hasta alması..yapacak bişey yok .. cok seviyorum kendisini..ve güveniyorum..

Merhaba kızlar,

Bende Medicana Bahçelievlerde Düzgün Korkmaza gidiyorum..Uzun araştırmalar sonucunda yakın olmasından dolayı da tercih ettim.Dr hakkında kötü hiçbirşey okumadım..İlk kontrolümdede izlenim iyiydi tabi onda doğum yapanlarla falan da konuştum içim rahatladı..İlk gebeliğimde kürtaj olmuştum o konu ile ilgili bile benimle empati kurup psikolojimi anladığını belli etmesi hoşuma gitti..Daha önce gittiğim bir dr aman onu boşver geçmişte kaldı demişti çok sinir olmuştum...

selam belki yardımı olur
bende kadıköy acıbadem baha beye gidiorum çok sevdim çok ilgili bi dr. 1. gidişimden 1 gün sonra bişey için cepten aradığımla efendim craftyciğim die açtı hoşuma gitti.
erkek değil bayan isteyen olursa da yine kadıköy acıbadem Habibe hanım ı öneririm çok iyi olduğunu duymuştum, baha bey ile görüşürken yanında o da vardı çok ilgili güleryüzlü bi kadın

Herkese merhabalar.. Tüm hamilelere kuzularını sağlıkla kucaklarına almayı dilerim.
Biz de bugün itibariyle 7+6 olduk. Yani ben de 2011 Kasım annesi olacağım inşallah Allah nasip kısmet ederse. Belirgin bir belirtim ve şikayetim yok. Bu da iyi birşey mi emin değilim :) Çok uzun zamandır istenen ve beklenen bir bebek, daha önce de erken dönem bir düşüğüm var, o nedenle sanırım, endişelerim çokca. Ama Allah'a emanetler bebeklerimiz, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

zuzucum devlete gideceğim diyordun öyle hatırlıyorum,, düzgün beyden gerçekten bende çok memnunum güler yüzü insanı rahatlatması tarifsiz.. ayrıca normal doğum yapanlarda var bi aksilik çıkmazsa normal istiyorum bende ..düzgün beye devam etmene çok sevindim belki karşılaşırız..seninle aramızda 1 gün var bende 8+1 im bugünn ..

Son düzenleme:

Çok teşekkürler cnm allah tamamını erdirsin... :)

Cnm Çok teşekkür ederim, avrupa yakasında gayrettepe florance hastanesinde doğum yapan bi tanıdığın yada hastane ve ordaki doktorlar hakkında bi bilgin varmı ben doğumu orda düşünüyorum, ama ordaki doktorlar arasında kararsızım malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…