- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.081
dogum izninden dönen bi arkadas anlattıı..
sabah 9 da gitmiş hastaneye .. sancı cekmşi cekmiş.. gece 11 de sezeryanla dogum yapmıs..
akıl işi değil..
ben bundan daha cok korkarımm..
Maşallah kuzucuğa. niye sezeryan? bu topik de normal doğuran göremiycez herhalde
yok yok
Sare'm teyzem ben şaka yapıorum
sen uyma bana uslu kız ol annem benimmm
ATM neymiş öğğkk kaka o kaka
sen hastanede miss gibi doğ pembişim benimmm
e bahanın hastası var işte
kadın çekio çekio ağrıyı tam doğumhaneye inecek bebek kafayı kanaldan çekio sezeryana alıolar
Bak nil demedi deme
öle yaparsan benden çekeceğin var söliim şimdiden
adam gibi karar ver o yolda ilerle !
canım benim ikinci yavrum olacak bu ihşallah
ilkimdede sezeryan istemiştim gerçi ama sezeryan günümden önce sancılandım 8 saat sancıya 1 cm açılma oldu düşün açılamadık yani:)
bide bebek kakasını yapmıştı içeride
o yüzden sezeryan olsun dedim en başta doktora
zaten ilki sezeryan olunca olması gerekir diye duydum ama sormadım
yine korkuyorum açılma olmaz boşuna çok sancı çekerim diye
okuyunca tekme yedim..
ne anlama geldi sence...
bende onu çok seviorum :)
söle ona
:)))))))
kız anlıyormu bu cadı.. poposunu kaydırdııı..
bizim aramızda bi bağ var karışma sen :)
anladın sen sare
Arkadaslar bebek kurabiyesi ya da çikolata vs siparişi veren oldu mu ya da vermek isteyen? Ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz doğumdan hemen sonra hastaneye ya da eve gelenlere?
okuyunca tekme yedim..
ne anlama geldi sence...
bana sen tam dogum tarihinde dogurcan gibi geliyor....
bekleyecek bence Nil sultan..
farkettim canım bu telepatik bağıı..
kıskandım azcuk hatta..
ama bizim dr demişti kızım 2 lobunu birden calsıtıryor(normalde 1ini calıstıması yeterliymiş ayrıntılı ultrasonun oldugu haftada) ve beyindeki bi sıvı varmıs o sıvı kızımın algısının ne kadar yüksek oldugunu gösteriyormus..
masallah benim kuzuma diyeyimmm de sımartayımm..
beklemek zor yaaaa.. zamanda geçmiyo. püfffffffffff
sezeryan olucaklar bi nebze daha rahattır normal doğurcaklara göre. günü saati belli en azından. ya biz napalım günü belli değil saati belli değil karaborsa yaşıyoruz :26: günlerce bekleyip saatlerce sancı çekip birde sezeryanla doğurmak var serdeamannn
sağlığı sıhati yerinde olsun
eli ayağı düzgün olsun varsın bekleyelim be yavrum
craftyy..
göğüs pedi kullanılmayacak mı..
ben aldım ama..
Güzelmiş arabanız, güle güle kullansın kuzun. Marka ve model öğrenebilir miyim ? Biz de hala almadık da arabasını, halen kararsızız..
bide bu lansinoh varya benim uclarını soydu remsen.. kabuk kabuk soyuldu 2 gün sürdüm sonra bıraktım.. korktumm
ona tam olarak ne zaman baslamak lazımm
tuhaf :26: niye öyle bi reaksiyon gösterdi cildin acaba... bende kullanıyorum öyle bi durum yaşamadım. doğumdan 1 hafta 10 gün önce başlanılmalı diye duymuştum meme uçları yumuşaması için ama bilemiciiim ben epeydir kullanıyorumbide bu lansinoh varya benim uclarını soydu remsen.. kabuk kabuk soyuldu 2 gün sürdüm sonra bıraktım.. korktumm
ona tam olarak ne zaman baslamak lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?