2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar merhaba.çok şükür doktorun ervdiği krem sonucunda kaşıntım bitti sayılır.size birşey sorcam özellikle ankaradakilere,özel veya devlet hastanesi tavsiye edebilirlermi?ben polatlıdayım acil bir durumda gitmek gerekirse bilmek istiorum.cevap verebilrlerse sevinirim.

ben burda bol dan haber yok diye catlıyorumm.. hanım kızımız 17.10 da baska bir topikte sunu yazmıs..

SLM KIZLAR,
biz geldik kızım geçen hafta geliyodu nerdeyse sancım oldu 1 gece hastanede yattım serum verildi geciktirmek için şuan iyiyiz bekliyoruz bu haftadan sonra olsada sorun olmaz inşallah hayırlısıyla küvöze gerek kalmıcak yazim dedim size dua etmeyi unutmayı bize sizi seviyoruz:))

en azından iyiymiş cok şükür

son 2 gündür ütüye fln çok dadandım acaba ondan mı bilmiorum ama ayaklarım şiş
tansiyonu takip ediorum normal
zehirlenme vs diildir heralde

bende ütü yaptıgımda şişiyor hep buara temizlik falan derken ütü çok yaptım
davul gibi oluyolar
zehirlenmenin başka belirtileri var mı ki???
aklına kötü birsey getirme:))))

dedim ben sana başka topice girmiş die
haber vermeyeni merak etmicem ben artık kararlıyım :)
seni de etmicem mesela senden haber mi yok kartala ATM ye gelip bakçam :)

Ayakta çok durduğun için güzelim.

Bu arada ben bi bakıp çıkmaya doğurmadım ki zaten faceden herkes biliyor benim kız erkenden doğanları ısırmak için dişlerini çıkartıp öyle gelcekmiş (faceden mesaj atmış ablasına)

Annem benim radyasyondan korktuğu için bilgisayarı açmama izin vermiyor bende çaktırmadan telden face e girebiliyorum. Şuanda babamla dışardalar ajanlarından biri işten geldi uyuyor diğeri okula gitti
İlgimdisi ile görüşebildim en nihayetinde. Kızımız 3200 gr 50 cm doğmuş. İlgimdisi biraz sıkıntı yaşamış 7 saat kadar yoğunbakımda kalmış. Şimdi evdeymiş. Kalp sorunum olmasa normal doğururdum diyor. 4 cm açılmış gittiğinde hissetmedim bile diyor. Adet sancılarım daha şiddetliydi diyor. Devamını kendi anlatır müsait olunca. Herkese çok selamı var. Sütü varmış kızı emmeye çalışıyormuş.

Benden bukadar şimdilik. Müsait oldukça girerim hepinizi öptüm.

crafty
simdi baktım kagan kocatepe tek basına ödem şişlil gebelik zehirlenmesi belirtisi olmayabilir diyo tansiyonu takip et sen yinede

beni merak edin ama ben iyi oldukca yazıyorum gerçi face tablo yaptınız benim tel yok orada face kullanmıyorum
askısa vermiştim çekilişte aslında banada ulaşabilmenizi isterim

bugün ii diilim içim sıkkın
zaten huysuz kalktım ölümlerle daha beter oldum
o da tetikledi belki

Arkadaslar bebek kurabiyesi ya da çikolata vs siparişi veren oldu mu ya da vermek isteyen? Ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz doğumdan hemen sonra hastaneye ya da eve gelenlere?

merhaba kızlar
doktordan geldim
2600 olmuş bebiş
sanki az gibi geldi 20 günde 400gr almış gibi
10 kasımdada sezeryan dedi

İnsan hamileyken dış etkenlerden daha çabuk etkileniyor. Sabah kalkıp haberleri gördüğümden beri kendime gelemiyorum.Ağla ağla bi hal oldum.Ben de asla vatan sağolsun diyemeyeceğim.Başka acılar yaşamayalım artık dedikçe yenileri ekleniyor.Kimler sorumluysa bu işten cezalarını çeksinler.Olan hep ailelere oluyor.

Doğuran tüm arkadaşları kutlarım.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Sırasıyla bizlere de hayırlı doğumlar yaşamak nasip olsun.Kaç gündür topice yazmaya çalıştım tebrik etmek için mesajlarım gitmedi nedense.Bu gider inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ilgimdisi dan haber almak ne güzel ikiside saglıklı şükür

sanada sıkı yönetim geldi desene face yazabiliyosan burayada haber gelir nasılsa...

bende ütü yaptıgımda şişiyor hep buara temizlik falan derken ütü çok yaptım
davul gibi oluyolar
zehirlenmenin başka belirtileri var mı ki???
aklına kötü birsey getirme:))))

var canım. sadece ayaklar değil eller ve yüz de şişiyor zehirlenmede. ayrıca mide bulantısıda oluyormuş....
ben bu kadarını biliyorum

sen ayakta duruyosun ya.. Nil damarlarına baskı yapıyor ondan şişiyor.. zehirlenme değil.. Allah korusun hem..

dedim ben sana başka topice girmiş die
haber vermeyeni merak etmicem ben artık kararlıyım :)
seni de etmicem mesela senden haber mi yok kartala ATM ye gelip bakçam :)

:))) kız diye diye beni ATM de dogurtcan gercekten.. tırsmaya basladım ben ha...

bende merak etmicem artıkk.. nasıl basarcam bilmiyorum.. mayamı değiştirmem lazım öncelikle..

merhaba kızlar
doktordan geldim
2600 olmuş bebiş
sanki az gibi geldi 20 günde 400gr almış gibi
10 kasımdada sezeryan dedi

masalla kuzuna..

senle benim aramda cok yok..cumartesi benimde kontrolüm var.. benimkide bu kadar olmustur diye düşünüyorum..

önemli olan sağlıklı olmaları canım.. kilosunu takma kafaya...

yok yok
Sare'm teyzem ben şaka yapıorum
sen uyma bana uslu kız ol annem benimmm
ATM neymiş öğğkk kaka o kaka
sen hastanede miss gibi doğ pembişim benimmm

ben ve seda bu kadar beklemişken sezeryan yaparsak kendimi atarım hastane odasından aşaa :)

dogum izninden dönen bi arkadas anlattıı..

sabah 9 da gitmiş hastaneye .. sancı cekmşi cekmiş.. gece 11 de sezeryanla dogum yapmıs..

akıl işi değil..

ben bundan daha cok korkarımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…