- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.101
bana da maşallah
o iki lobunu çalıştırarak benle bağ kuruo bende çok akıllıyım :)
beklemek zor yaaaa.. zamanda geçmiyo. püfffffffffff
sağol canım bebe confort loola markası joker mağazalarında satılıyor
bende aldım ama
ablam kullanma yapışıo daha beter oluo dedi
duruma göre bakacüüm
bencede..
bende seni cok seviyom ama sen sadece kızımı sevdiğini söylüyosunn neysee...
kız bekleyelim.. dur hem daha 36 yı bitirmemişiz .. sabırsızlanmak yok.. dursunlar içerde azcıkk..
benim kuzenim kullanıyor bu arabayı .. bizzat kullanmıslığımda var.. gercekten cok ii araba.. fiyatıda güzell!! ama bence değer..
bizim arabanın bagajı küçük oldugundan biz küçük araba almak durumunda kalmıstık.. o yüzden tercih etmedik..
güle güle kullanın canımm..
anammm..
deneriz bizde.. yapsıtımı tutar atarız nolcak o vakit...
ibo nereye gitti.. uyuyomu ..
bencede..
bende seni cok seviyom ama sen sadece kızımı sevdiğini söylüyosunn neysee...
kız bekleyelim.. dur hem daha 36 yı bitirmemişiz .. sabırsızlanmak yok.. dursunlar içerde azcıkk..
benim kuzenim kullanıyor bu arabayı .. bizzat kullanmıslığımda var.. gercekten cok ii araba.. fiyatıda güzell!! ama bence değer..
bizim arabanın bagajı küçük oldugundan biz küçük araba almak durumunda kalmıstık.. o yüzden tercih etmedik..
güle güle kullanın canımm..
anammm..
deneriz bizde.. yapsıtımı tutar atarız nolcak o vakit...
ibo nereye gitti.. uyuyomu ..
ben aldım çantaya attım
hiç kullanmadım tatlım
her banyoda bebe yağı ile yağlıom memoşları da o kadar
tuhaf :26: niye öyle bi reaksiyon gösterdi cildin acaba... bende kullanıyorum öyle bi durum yaşamadım. doğumdan 1 hafta 10 gün önce başlanılmalı diye duymuştum meme uçları yumuşaması için ama bilemiciiim ben epeydir kullanıyorum
ay şu şehit haberlerine çok üzüldüm ya dün polisler bugünde askerler televizyon falan açmıorum walla allah ailelerine sabır versin ne diim
bende seviom seni
kızını daha çok ama :)
ibo da pisik gibi yapışmıştır bi yere
bende kalksam fena olmıcak
annem gelcek az sona kuaföre gitçez benim yatak ortada hala
ay kızlar hala griim ben 11 gündür geçmedi gribim yaa ay ne zormuş hiç böle olduğumu hatırlamıyorum ağzım burnum yara oldu walla boğazımı söylemiorum bile bi gitmedi şu mikrop vücudumdan
acma zaten..
ben bi travma gecirdim sabah sabah.. bakmıyorum artık hic..
deluuuu..
benim yatak hergün ortada.. cumartesiden cumartesiye topluyorum..
annem derki hep.. öldük hadi .. eve gelenler arkamızdan ne pis karıymıs demesin.. derli toplu ol kızım der..
bende anacım ben öldükten sonra millet istediğini diyebilir hic problem değil.. ben o sıralarda baska sınavlarda olcam yapmadıklarımdan ötürü...
dr ilac vermedi mi sana..
c vitamini yiyosun dimi..
mrb kızlar içimizi karartan konuya hiç girmiyorum Allaha havale ediyorum artık diycek bişey bulamıyorum bu konuda..bu memiş durumlarını sorucaktım bende size benimkilerde sarı kabuklar var yaa elliyemiyorumda bişy olcak diye gecen banyoda düştü teki kendiliğinden ama tekrar oldu bende krem sürmeye başlasammı diye düşünüyodum ama daha erken sanırım hoş bu veletlerinde ne zman geliceği belli değilki onlar orda öyle kalırsa bebiş emmeye çalışırken düşücek bu kez emzirmeden çekip koparcammki o zmanda yara olur ama ben hafiften krem sürmeye başlasammiki orası nemli kalınca kabukta bağlamaz heralde
aynen ya bende emziremem öyle emerken kopup çocuğun agzına kaçarsa naparız haklısın bi bilene danışmak lazımbenim içinde bu konu kaosa döndü resmen..
bi dra danısmak lazımm..
dediğin gibi o kabuklanma olursa ben kızımı emzirmeye bile cekinirim sanırım..
heee
annem gelmese bende ellemem ki banane
akşam geri yatçam nasılsa :)
benimki de ev cillop olmadan çıkmaz
geceden mutfağı toplamadan yatmaz
lan ölsem kime ne evimin pisliğine
töbeee
hatta abartır annem
eve gelince üzerimizi değişioz ya ben onla yatarım :)
benim kraliçe yatmazzzz, yatak pijaması ayrıdır
yatağına oturamazsın kıyamet kopar
sanarsın Bayan Obama :)
ahahahahaaa ben bi ben böyleyim sanıyordum al işte bi tane daha varmış ben gibiheee
annem gelmese bende ellemem ki banane
akşam geri yatçam nasılsa :)
benimki de ev cillop olmadan çıkmaz
geceden mutfağı toplamadan yatmaz
lan ölsem kime ne evimin pisliğine
töbeee
hatta abartır annem
eve gelince üzerimizi değişioz ya ben onla yatarım :)
benim kraliçe yatmazzzz, yatak pijaması ayrıdır
yatağına oturamazsın kıyamet kopar
sanarsın Bayan Obama :)
aynen ya bende emziremem öyle emerken kopup çocuğun agzına kaçarsa naparız haklısın bi bilene danışmak lazım
ha ha..
benimkide aynı kız seninkidemi 1960 model yoksamm..
yatak pijaması ayrıdır onunda..
evlenirken anne kızına ne nasihat eder bilmem ama .. benim ki.. kızım tertipli düzenli ol .. sabah kalkarkalkmaz topla yatagını.. burdaki gibi üstünü cıkarıp atma bi köşeye :))))))))))))
kadında malını biliyor tabi...değişcem mi ya 28 imden sonra..
bide benim kocada benim aksine nasıl titiz temiz.. anamın oğlu olaymıs anca bu kadar olurmus yani.. anamın ogluda böyle titiz gerci..
ahahahahaaa ben bi ben böyleyim sanıyordum al işte bi tane daha varmış ben gibi
ne pis biri oldum ben yaa...
söylemeye utanıyorum evimi anlatmaya bi başlasam ta oralardan bana yardım etmek gelir içinizden
ama annenle annem aynı çizgideler de öyle analardan böyle kızlar nasıl oldu bilmiyorum
annem eskiden kızım bak bu kadar tembel olma tembel olanın oğlu kızı olmaz derler derdi
yok canım ilaç antbiyotik veremem sana son günlerin bol bol c vitamini al dedi ama nafile işte geçmio sadece burun tıkanıklığı için bi ilaç verdi o kadar
anammmmmmmmm
al işte
annem der benim kocaya ah oğlum sen benim oğlumsun heralde die
benim adam da mıçımı toplar hep sağolsun
bizim oralarda bi tabir vardır
kızı kızken diil gelinken gelinken diil boklu bezin başındayken gör diye
annemin bana en son sölediği şey
kızlığını anlamadım gelinliğin de aynı çıktı
bari çocuğun olunca topla kendini evladım :)
59 lu annem de :)
son 2 gündür ütüye fln çok dadandım acaba ondan mı bilmiorum ama ayaklarım şiş
tansiyonu takip ediorum normal
zehirlenme vs diildir heralde
ben burda bol dan haber yok diye catlıyorumm.. hanım kızımız 17.10 da baska bir topikte sunu yazmıs..
SLM KIZLAR,
biz geldik kızım geçen hafta geliyodu nerdeyse sancım oldu 1 gece hastanede yattım serum verildi geciktirmek için şuan iyiyiz bekliyoruz bu haftadan sonra olsada sorun olmaz inşallah hayırlısıyla küvöze gerek kalmıcak yazim dedim size dua etmeyi unutmayı bize sizi seviyoruz:))
en azından iyiymiş cok şükür
merhaba kızlar
doktordan geldim
2600 olmuş bebiş
sanki az gibi geldi 20 günde 400gr almış gibi
10 kasımdada sezeryan dedi
e bahanın hastası var işte
kadın çekio çekio ağrıyı tam doğumhaneye inecek bebek kafayı kanaldan çekio sezeryana alıolar
Bak nil demedi deme
öle yaparsan benden çekeceğin var söliim şimdiden
adam gibi karar ver o yolda ilerle !
bide bu lansinoh varya benim uclarını soydu remsen.. kabuk kabuk soyuldu 2 gün sürdüm sonra bıraktım.. korktumm
ona tam olarak ne zaman baslamak lazımm
ay kızlar hala gribim ben 11 gündür geçmedi gribim yaa ay ne zormuş hiç böle olduğumu hatırlamıyorum ağzım burnum yara oldu walla boğazımı söylemiorum bile bi gitmedi şu mikrop vücudumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?