- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.041
yeri değişiyor canım. bazen aşağıda bazen yukarda bazen sağda bazen solda bazen sık sık bazen günde 3-4. kasılma uzmanı oldum çıktım şu 9 ayda
peki bişey yapmamız gerekiyormu kasılma baslayınca.
yoksa kasılıp durcakmıyız
ha sahi küçük çişiniz varsa birde vücudunuz susuzsa da olurmuş. bol su içmek bol istirahat gerekli bir de olaki rahatsız edecek duruma gelirse şekerli bişiler yeyip sol yana yatmak gerekirmiş. eğer kasılmalar yalancı kasılmaysa bunları yapmakla geçmesi gerekmiş. değilse ne yapsak geçmezmiş.düzensiz benim ya..
tuvaletimi tutuyorum ondan mı dedim .. gittim geldim yine aynı..
ha sahi küçük çişiniz varsa birde vücudunuz susuzsa da olurmuş. bol su içmek bol istirahat gerekli bir de olaki rahatsız edecek duruma gelirse şekerli bişiler yeyip sol yana yatmak gerekirmiş. eğer kasılmalar yalancı kasılmaysa bunları yapmakla geçmesi gerekmiş. değilse ne yapsak geçmezmiş.
ya zaten bu haftalardan sonra korkucak bi durum olduğunu sanmıyorum normal bu haftalarda. tee 20 küsurlerden beri kasıldığım için o haftalarda tehlike arz ediyodu ama şuan için valla keyfi bilir ister kasılır ister kasılmaz diyorum artık benvalla kasılmaları yeni yeni anlıyorum. yürürken başıma geldide öyle anladım yoksa anlayacağımı sanmıyordum. kasılınca oturmaya çalışıyorum genelde dinlenmeye yani
valla kasılmaları yeni yeni anlıyorum. yürürken başıma geldide öyle anladım yoksa anlayacağımı sanmıyordum. kasılınca oturmaya çalışıyorum genelde dinlenmeye yani
dinlenmek bana uzak bacım..
su da içiyorum fil gibi.. zaten kendimi file benzete benzete onlar gibi 20 ay karnımda tutcam bu kızı..
günaydın demek isterdim ama hiçte aydın bir gün değil.başsağlığı mesajı falan duymak istemiyorum artık.o pisliklerin ölülerini görmek istiyorum.bizim canımız nasıl yanıyorsa onlarınki bin beter yansın istiyorum.sokağa çıkamamak,eşini kapıdan yollarken acaba geri gelecek mi diye düşünmek nedir bilmiyor tepemizdekiler.söyleyecek söz çok ama...
benim nasıl oluyo biliyomusun ..
özellikle servisi kacırcam diye hızlıca yürürken.. bian bacaklarımın arasında basınc hissediyorum.. ama nasıll.. durduğumda geciyor.. adım attığımda baslıyor..sıkı tutun kızım anneye diyorum hızlıca yüyümeye devam ediyorum..
bu göğsümün altına olan..Sarenin poposunu ittirmesi sandığım şey sanırım.. dr bebeğin hareketinden olabilir demişti.. o zaman oldugunda arkasından Sarenin hareketleri oluyordu ama bugünki öyle değil.. şişyor öyle kalıyor sonra yumusuyor.. kasılan yer acıyor ve uyusuyor gibi..
günaydın demek isterdim ama hiçte aydın bir gün değil.başsağlığı mesajı falan duymak istemiyorum artık.o pisliklerin ölülerini görmek istiyorum.bizim canımız nasıl yanıyorsa onlarınki bin beter yansın istiyorum.sokağa çıkamamak,eşini kapıdan yollarken acaba geri gelecek mi diye düşünmek nedir bilmiyor tepemizdekiler.söyleyecek söz çok ama...
ay güldürdün beni hay allahım yaa... eşimde benle alay etmeye başladı ebru gündeş gibi 15 ayda mı doğurcaksın hadi çıkart artık da seveyim kızımı diyo. her gören daha doğurmadın mı sen diyor
yürürken benimde öyle hızlanınca artıyor. daha ağır hareket etmek lazım eşim sürekli uyarıyor beni ama ben yavaş hareket edemiyorum elimde değil
haklısın ne desek boş lafın bittiği yer..
canım benim..
bizizm hissettiklerimiz seninkinin yanında devede kulak tabii.
Allah belalarını versin o hainlerin.. aynısını yasasınlar ve bizde görelim inşallah..
Sen kendini strese sokmamaya çalıs dicem. ne kadar mümkün senin için bilmiyorum tabi..
Allah yardımcınız/yardımcımız olsun..
Aradaki sayfaları daha sonra okumaya çalışıcam ama şimdilik hemen son durumu bildirip kaçıyorum merak edenler için
Dün saat 16:57'de 3200kg 52cm olmak üzere epidural normal doğumla oğlumuzu kucağımıza almış bulunuyoruz
Ayrıntıları da doğum hikayeleri topiğimizde paylaşmaya çalışıcam oğluşumun izin verdiği ölçülerde
Bugün öğleden sonra da evimize geldik, daha tam randımanlı olarak sütümüz gelmedi ama bebişimiz bu konuda çok azimli
Müthiş bir emzirme refleksiyle sürekli aranma halinde, umarım en kısa sürede hali yoluna koyarız bu işi de
Dünyada onun kokusu kadar güzel bir koku yok, onun sesi kadar güzel bir ses yok gibi hissediyorum
Hala bu güzellik benim mi deyip hayran hayran bakıyoruminsanın inanası gelmiyor bir türlü
Hepiniz sırasıyla sağ salim yavrularınızı kucağınızda görürsünüz inşallah kızlar, kolay doğumlar diliyorum hepinize, öpüyorum fistuklar
kızlarr oğluşum dünyaya geldi 50 cm 3300 gram. hastanedeyim şuanda. Sezeryan oldum (tarkul007)
21 şehit..
Aman Allahım..
Kalbim sıkısıyor resmen...
kayınpeder vefat edınce yalnız kaldı,
20 kasımı beklemıyor,
hemen gelecem dıyor zor zaptediyoruz.
bı de kayınpeder oldu gıttı ama gerıde bı ton borc bıraktı ve butun mal varlıklarını kaybettıler.
bole mal varlıgı da az buz bısey degıl yanı ıshanı falan da var ıclerınde. ortakları bos senetlerın ustune paraları yazıp yazıp tum mallarına tedbır koydurdu :26: alacaklılar kayınvalıdemle gorumcemı damadı arıyormus sureklı, acıp bızımkıne aglıyolar.
delı oldum ya,
burdan napsın adam gelsın oldursun dıye beklıyolar,
bıraz daha kıskırtsalar gıdecek yanı o da gozu dondu cunku artık.
dun gece 11bucukta yıne arayıp agladı bacısı.
arayıp yeter dusun yakamızdan dememek ıcın zor tutuom kendımı,
reddı mıras yapacaz zaten bız,
sız de yapın kurtulun. telefonlarınızı degıstırın ne bılım,napsın bu adam burdan.
annesının evı de satılıyor :26:
ne oldum demeyecen ne olacam dıyeceksın hayatta,
defalarca sahıt oldum ama bunların yıkılısı cok acı oldu :26:
gunaydın bu arada,
içim şişmiş demek hemen anlatmaya basladım
24 can yine !
ama hiç vatan sağolsun demek gelmio içimden benim !
Allah o ana evlatlarının acısını çıkartsın sorumlusu kimse fitil fitil !
gel de evlat yetiştir vatana gel de oğlunu askere yolla !
sağol canım ,derdimi paylaştın.sabahtan beri stresten ,üzüntüden kızımda bugün az hareket ediyor.
sabahları enerjik oluyorum gercide aksamları penguene dönüyoru başkalaşım gösterip..
zaten insandan penguene dönüşümü anca benim gibi bir hamile yasayabilir diyorum kendi kendime..
pozer..
sen ne yaptın dün.. eşin hatırladı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?