2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yok yok zaten kavga dövüş iş yaptık ..

herseferınde geldı kontrol ettı ne yapıyorum dıye

bı ton bagırık yedım

Allah Tamamını erdirsin cnm, gayrettepe floranceden önerebileceğin bi doktor varmı?

slm kızlar birer birer kalp atışlarını duyuyoruz artık her ne kadar daha ben duyamasamda:97:
haftaya salı öğleden sonraya randuvum var hayırlısı bakalım kanamamda hergeçen gün azalıyor hatta dün akşamdan beri hiç gelmedi
umarım herkez iyidir dualarınızı eksik etmeyin dualarımdasınız

bence de cnm başka doktora git allahdan ümit kesilmez çok dua et ve dua iste herkezden cnm benim dualarım seninle allah yardımcın olsun

cnm bende çok bulantı ve kusma yaşıyorum biran önce doktora git mide ilacı verdi bugün doktora gittim ve bana mide ilacı şurup verdi içtim gerçekden rahatladım

merhaba bende kasım annesi olacağım kasım 18

benide alın aranıza:84:bende 7+2 haftalık hamişimallah kasım ayında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

hoşgeldiniz kızlarr inşallah bulantısız bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş ve 9 ay güzel geçer inşallah sonra dahada güzel geçsin inşallah

kızlar ben de bugün doktordan geldim çok aşırı iltihaplanma varmış kanımda 5 tane ilaç yazdı ve hepsini iç dedi inşallah bişey olmaz bebişime

kızlar bebişinizin haftası arttıkça söleyin yavvv yanlış bilgi olmasın ya sanki çok çabuk geçiyomuş gibi geiyo bana 9 hafta 3 günlük bugün yarın ise 4 günlük nerdeyse 10 haftalık olmuşum yandık doğum yaklaşıyo

Son düzenleme:
hoş geldiniz kızlar kendimide saydım
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

KUBI,yuba,ahmetaylin,dryyvz,

kızlar ben de bugün doktordan geldim çok aşırı iltihaplanma varmış kanımda 5 tane ilaç yazdı ve hepsini iç dedi inşallah bişey olmaz bebişime

Antibiyotik mi verdi Kubi, insallah hemen gecer, bebise zarari olsa vermezdi doktor merak etme. Allah sifa versin cok gecmis olsun.. Ben de 8 arti 5 oldum, mide bulantisi eskisi gibi berbat degil zaten 3-4 gun cok kotuydu gerisi orta, idare eder. Ama cok halsizlik var ustumde, hic is yapasim gelmiyor, yemegi zor yapiyorum, aksam esim topluyor arkasini. Ona da uzuluyorum yorgun argin geliyor ama ben de ondan cok farkli degilim.

evt cnm reçetesini okudum ama gebeler kullanmasın yazıyo zorunlu olmadıkça yazıyo ama bende deçok aşırıymış iltihap ama az içcem nerdeyse 9 hafta olmuşsun kız ne güzel büyüsün yavrular evt haklısın benimde eşim bana bir gün iyiyim demedin dedi çok ağladım yavvv çok duygusalım

arkadaşlar listedeeksiklikler var lütfen eksik bilgisi olan sölesin bende eklim olur mu yeni gelen arkadaşlar sizde eksik bilgi verdiniz bekliyorum ben olmazsam bile siz yazın ben okuyup ekliyorum

9+2 hamileyim, sat 23 ocak, antalya , yaşım 30 , başka bişy lazımmı liste için :)

hoşgeldin şeker aramıza sadece doğum tarihini yazmamışsın bide bulantıların var mı bu şaka tabiki benim bulantılarım çok ve zor duruyorum heran lavaboya kaçabilirim

kızlar bebişinizin cinseyeti elimizde olsa daha doğrusu içinizde hangi istek var kız mı erkek mi diye ama tabiki herşey rabbimden hakkımızda hayırlısı ama ben eşim için erkek bebiş istiyorum ama asla diretmiyorum sadece içimdeki duygu eşim erkek istiyorum demiyo ama hani derler ya erkek adamın oğlu olur diye gerçi biraz saçma ama hakkımızda herşeyin hayırlısı ama ben yine demerak ediyorum ya sizz :44::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…