- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.421
Merhaba kızlar,
Bende Medicana Bahçelievlerde Düzgün Korkmaza gidiyorum..Uzun araştırmalar sonucunda yakın olmasından dolayı da tercih ettim.Dr hakkında kötü hiçbirşey okumadım..İlk kontrolümdede izlenim iyiydi tabi onda doğum yapanlarla falan da konuştum içim rahatladı..İlk gebeliğimde kürtaj olmuştum o konu ile ilgili bile benimle empati kurup psikolojimi anladığını belli etmesi hoşuma gitti..Daha önce gittiğim bir dr aman onu boşver geçmişte kaldı demişti çok sinir olmuştum...
yok yok zaten kavga dövüş iş yaptık ..
herseferınde geldı kontrol ettı ne yapıyorum dıye
bı ton bagırık yedım
bılmıyorum ben cok memmunum valla :)
Teşekkür ederim arkadaşlar...
Yüce rabbim herkese sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin.. Bana hem karından hemde vajinal baktı doktor.. bebek yok kalp atışıda yok dedi.. Fakat ben yinede beklemek istiyorum..Çünkü benim adet düzenim hep 34-35 gün arayla oluyor.. belki geç yumurtlamdır diye düşünüyorum..Çünkü ilk gittiğimde de doktor keseyi görememişti..sata göre gözükmesi gerekir demişti..ben bekledim 2 hafta sonra gözüktü geç yumurtlama dedi..hatta doğum tarihi bile verdi bana..Fakat bu gittiğimde sata göre hamilelik haftamı söyledi..Kese normal ama bebek yok kalp atışıda yok dedi..Kafam karışık...Yarın başka bir doktora gidicem randevu aldım...Eşimde yurt dışında sürekli ağlıyorum ve tekim...Ne yapacağımı şaşırdım..dua edin ne olur..
Kızlar fazla takip edemiyorum kötüyüm bu günlerde bulantılarım halsizliğim çoğaldı inşallah hepiniz iyisinizdir yeni gelen annelerede hayırlı olsun bebişleriniz
dün gece kuzenim doğum yaptı Allah hepimize nasib etsin
günaydın arkadaşlar...
ben doktordan geldim, bebişimizin kesesini gördük sonunda.. çookk şükür, kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi,, son adetim 21 şubat tı buna göre 6 haftalık görünüyorum ama kalp atışlarının olmaması çook normal dedi doktor. şimdi de 2 hafta sonrasını beklemeye başladık sabırsızlıkla:)
merhaba bende kasım annesi olacağım kasım 18
benide alın aranıza:84:bende 7+2 haftalık hamişimallah kasım ayında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlar ben de bugün doktordan geldim çok aşırı iltihaplanma varmış kanımda5 tane ilaç yazdı ve hepsini iç dedi inşallah bişey olmaz bebişime
Antibiyotik mi verdi Kubi, insallah hemen gecer, bebise zarari olsa vermezdi doktor merak etme. Allah sifa versin cok gecmis olsun.. Ben de 8 arti 5 oldum, mide bulantisi eskisi gibi berbat degil zaten 3-4 gun cok kotuydu gerisi orta, idare eder. Ama cok halsizlik var ustumde, hic is yapasim gelmiyor, yemegi zor yapiyorum, aksam esim topluyor arkasini. Ona da uzuluyorum yorgun argin geliyor ama ben de ondan cok farkli degilim.
9+2 hamileyim, sat 23 ocak, antalya , yaşım 30 , başka bişy lazımmı liste için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?