- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.321
D benim de 11 kasım. 11 kasım & 1 kasım anneleri diye grup kursak olcakmış yani
ay kız ben nie beceremedim link göndermeyi
merhaba arkadaşlar allah doğuranlara şifa biz bekleyenlere sabır versin:)kafam çok karışık son kontrolde hastanedeki ebelere ve gece dr una güvenmediğimden (kendi drum gece ve haftasonları gelmio)sezeryan istedim spinal yapmayalım genel olsun dedi niye acaba ekibine güvenmiyo mu?1 kasıma gün verdi(38+6)önce olursa burda olursam normal deneriz dedi.oğlum 3200 52 cm olmuş başı aşağı yerleşmiş.bu saatten sonra hastane ve dr değiştiremem ama kafam çok karıştı yapabilir miyim diye?sizce?
kız derya..
hem facede yaz sabahtan aksama.. 3 sayfalık günlük forumu okuma .. sonra bana topiğin linkini yaz de..
dua edin cırlak günümde değilim bugünn.. :))))))))))))))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/477921-2011-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
canım spinal anestezinin uzman kişilerce yapılması gerekiyo..demek yeterince güvenmiyo anestezi uzmanına doktorun ne diyosa öle yap bence ..ben doktorum spinal diyo ısrarla hatta riski varmış dediğimde genel anesteziden daha az riskli demişti..
hayırlısı olsun hepimiz içinn..
sana izmirli cvp yazdı diye hatırlıyorum canım..
facete sohbete girmek istediğinden ben bişey diyemedim..
zira face teki sohbete karşı olan fanatiklerden biriyim..
burdan sohbet istersennn buyur paylasalım herbirşeyimizi..
face içinde kasım anneleri diye ara canım arkadaslar senin talebi onayladıktan sonra orda olursun ...
kopyala yapıştır yapıyon canım:26:
Bende face karşıyım ama hiç bişii kaçırmıyım diye sırf sizin için hesap açtım.Ama nasıl takip edilir paylaşım yapılıım bilmiyorum.İstek gönderdim öğreneceğim artık. bide cavap yazıp katılımda bulunmak için hızınıza yetişemiyorum yaa
aaaaaabaşıma gelenn bacım burdan zor takip edebiliorum napım hem arada burda kaynıo yawww yazdıklarımız her zamanda pcden giremiorum telden yattığım yerden face i takim ediorum bi kerem kociş kızıo pcde çok kaldığımda napim yani elimden geldiğince burdan da yazmaya çalışıorum ama ben
canım sen bugünlerde doktora mı gidicektin şu preparı bırakmak için yoksa aklım bana gene oyun mu oynuyo malum unutkanlığım yine hat safhada
ah canım riskli olunca çok zor oluyor az kaldı artık gebelikten sonra ye artk sen de çok zor olsa gerek ben hiç dayanamam boğazıma. benimki de riskliydi hep erken doğurma olasılığı vardı ve tabii bebek için hayati risk ama şükür bugünlere geldik Allah hepimizi sağlıklı yavrularımızla kurtarsın inşallah
düzgünün tercihimi sezeryan senin mi?
ben anlamam..
ihmal ediyonuzz..
senin adına sevindim canım kurtuluyosun preparın verdiği hastalıklı ruh halindenevet bacım dün gittim geldim pazartesinden itibaren preparsız bir hayat beni bekliyor biz sana göre bir hafta erken bırakıyoruz 36 dan sonra önermiyoruz uterus biraz zor toplanıyor dedi biz de tamam dedik zaten canıma minnet bıktım artık çünkü
alıscan güzelimm.. 30 haftadan fazldır burda olanlar var :))))
sana önce bi ticcker yapalım..
sen bana satını tahmini dogum tarihini bide bebişin cinsiyetini söyle güzelimm
yapalım 22 subat sat doğum tarihi 29 kasım bebeğim erkek
evt cnm diyokii sen bu kadar gözünden sakınıyosun riske atamam ama ille normal dersen yanında olurum diyoo ..o böle değince bende bişey diyemedimm ..sorgulamadım çok ..aklımda hala normal var aslında Çağan dönmüş normal gelmek istiyo aslında ama sezeryan günü aldıkk hayırlısı artık..
üstüme gelmeee fatmacımm doğuricimmmm yoksaa
yapalım 22 subat sat doğum tarihi 29 kasım bebeğim erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?