2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım spinal anestezinin uzman kişilerce yapılması gerekiyo..demek yeterince güvenmiyo anestezi uzmanına doktorun ne diyosa öle yap bence ..ben doktorum spinal diyo ısrarla hatta riski varmış dediğimde genel anesteziden daha az riskli demişti..

hayırlısı olsun hepimiz içinn..

aaaaaa başıma gelenn bacım burdan zor takip edebiliorum napım hem arada burda kaynıo yawww yazdıklarımız her zamanda pcden giremiorum telden yattığım yerden face i takim ediorum bi kerem kociş kızıo pcde çok kaldığımda napim yani elimden geldiğince burdan da yazmaya çalışıorum ama ben

düzgünün tercihimi sezeryan senin mi?

Bende face karşıyım ama hiç bişii kaçırmıyım diye sırf sizin için hesap açtım. Ama nasıl takip edilir paylaşım yapılıım bilmiyorum.İstek gönderdim öğreneceğim artık. bide cavap yazıp katılımda bulunmak için hızınıza yetişemiyorum yaa

alıscan güzelimm.. 30 haftadan fazldır burda olanlar var :))))

sana önce bi ticcker yapalım..

sen bana satını tahmini dogum tarihini bide bebişin cinsiyetini söyle güzelimm

ben anlamam..

ihmal ediyonuzz..

canım sen bugünlerde doktora mı gidicektin şu preparı bırakmak için yoksa aklım bana gene oyun mu oynuyo malum unutkanlığım yine hat safhada

evet bacım dün gittim geldim pazartesinden itibaren preparsız bir hayat beni bekliyor biz sana göre bir hafta erken bırakıyoruz 36 dan sonra önermiyoruz uterus biraz zor toplanıyor dedi biz de tamam dedik zaten canıma minnet bıktım artık çünkü

Haklısın bu günlere gelmek için 4 sene mücadele verdik.Bazen erken de doğsun benim olsun kucağımda olsun yeterki diyorum.

düzgünün tercihimi sezeryan senin mi?

evt cnm diyokii sen bu kadar gözünden sakınıyosun riske atamam ama ille normal dersen yanında olurum diyoo ..o böle değince bende bişey diyemedimm ..sorgulamadım çok ..aklımda hala normal var aslında Çağan dönmüş normal gelmek istiyo aslında ama sezeryan günü aldıkk hayırlısı artık..

senin adına sevindim canım kurtuluyosun preparın verdiği hastalıklı ruh halinden yaşlı teyzeler gibi hissediyordum kendimi kullanırken yerimden kalkmak bile zor geliyordu ev işi falan şurda dursun. şükür bi kaç gündür eskiye nazaran ufak tefek ev işlerini yapabilir duruma geldim. bugün kontrolüm vardı benimde sancılar gözükmeye başladı nst de :18: hazırlıklı ol dedi doktor:26:

ayy zaten bugü bi kalktım ayaklarım şişmişşş yüzüm şişmiş suma güreşçileri gibi olmuşum tuzluda yemiorum tansiyonda 12-8 bi kaç gündür komşularım dediki lohusalık yüzü gelmiş bana haftaya kalmazsın diolar:18: benim günde haftaya korku p..ku selanik durumundayım şuan

kızlarrr merhaba ne zamandır yazamıyorum malum moralimizi biraz bozdu bizim kız ama cok şükür dün doktor kontrolümüüz cok iyi gecti hatta doğum tarihi aldık sezeryan olcam doktorumun kararı çünkü erken alınması gerekiyor biraz plasenta yaşlanmasından dolayı 31 ekimde kızımızı kucağımıza alıcaz hemde benim doğum gunumde :) cok mutluyum herşeyin iyi gitmesine gerçi beni görenler inmiş aşağıya 10 gün beklemez diyorlar ama inşallah bekler miniğim doğum yapan arkadaşıma hayırlı olsun sarılık kesinlikle emzirmeyle alakalı siyah kakası ne kadar erken atarsa sarılk olmuyor bebekler sarılığı yapan o ilk gelen siyah kakadan oluyormuş bol bol emzirmek gerek benimde inşallah hemen gelir sütüm herkez artık hazırlıklarını bitirsin bence ben cok önce bitirdim o yüzden gayet rahatım en acllerini halletseniz yeter hepimizin allah yardımcısı olsun

ya ben riske atamamı anlamıyorum.. normal dogumdaki riskler neler acaba..

kızkardeşime bi kere herseyin normali makbul kızım için katlansammı acaba dedim..

o da bana abal kendin için normal bebeğin için sezeryanı tercih etmelisin demişti..sebebini de normal dogum esnasında bebeğin zarar görme olsaılıgının yüksek oldugunu demişti.. tabi bizim kız pediatrist kadın dogumcu değil.. bu cumartesi konuscam ben drla .. normalin riski neymiş diye..

üstüme gelmeee fatmacımm doğuricimmmm yoksaa

yok yok.. dogurmak yok vaktinden önce..

yapalım 22 subat sat doğum tarihi 29 kasım bebeğim erkek

http://lbdf.lilypie.com/SBtFp3.png

bu linki profilinde çizelge kısmına yapıstırıyorsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…