2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hayırlısı...benim araştırmalarımda o yöndeydi ama nasip kısmet işte.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız,son 11 gün:))spinal olanlar öneriyor genelde umarım seninki de hemencecik kolaycacık olur:)

38 bitiyor canım senin .. şişsin artık cok normal.. ben şimdiden angelina jolie dudaklarıyla dolasıyorumm..onun ki kadar seksi durmuyor yüzümde ama napalımm

Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşir kuzucuğun...

amin canım amin hepimiz bi avazda inşallahh...

mrb helencim senin sat ı düzenlemişti dr öyle hatırlıyorum benimde 9 günlük fark çıkıyodu sonradan sende bende değiştirip orjinal sat lara döndük diye hatırlıyorum
senin dr şimdi neye göre bakıyo benimki hala değiştirdiğine göre dewam ediyo benim kafam karısık hep bu konuda senin durum ne merak ettim

Teşekkürler Himmel77.işte pat diye söyleyince kabullenmek zor oldu. yıllardır korkarım ameliyat durumlarından onu kuruyorum galiba. zamanla kabullenip alışıcam geçicek biliyorum. şu önümüzdeki haftaki kontrolümü de hayırlısıyla atlatsam belki daha çabuk geçer bu gerginliğim. hayırlısı. senin kontrolün varmış bugün iyi haberlerle dönersin inşallah..

merhaba kızlarrrr...bakalım bende buyuk olasılık sezaryan olcam suyum azaldıgı ıcın doktor sınırda dedi..p.tesi tekrar bakcak idara etmezse hemen sezo olabilirim..ben yınede doğuma gıdıyomus gibi hazırlancam ne olur ne olmaz..bide bişe sorcam..akıntım var..ama iki gündür..wc den cıktıktan sonra bı bakıyorum kılodum ıslak..acaba suyum mu acıldı da ben farkında değilim?sizde aynı durummlar var mı bilgi verirsenız sevinirim..

bacaklarım aynı bir ağaç gövdesi gibi
çırpı gibi bacaklarım resmen kalas gibi yaa bide tayt giymişim bugün
aboowww annemin bacaklar kadar mübarek

teşekkürler himmel77. işte öyle pat diye söylenince kabullenmek zor oldu. oldum olası korkarım ameliyat durumlarından onu kuruyorum. geçicek tabi zamanla kabullenip alışçam bu fikre. bir de şu önümüzdeki haftaki kontrolüm iyi geçsin ona da geriliyorum. çünkü su da biraz daha azalma varsa hemen alıcaklar. takmamaya çalışıyorum geçer. senin bugün kontrolün varmış inşallah iyi haberlerle dönersin...

ıslaklık ne kadar oluyor.. bende de oluyor ıslaklık ortasında da daha katı beyaz akıntım var..

senin tansiyon ne alemde..

bacaklarım aynı bir ağaç gövdesi gibi
çırpı gibi bacaklarım resmen kalas gibi yaa bide tayt giymişim bugün
aboowww annemin bacaklar kadar mübarek

inceleme kendini...

az kaldı bak..
incelcezzz

Çağandan Denize Slm annesi..

Sat kardeş onlar :))

canım benim gerçek sat 28 ocak sonra geç yumurtlamıştım 7 şubat olarak düzeltti doktor..15 haftaya geldiğimizde gerçek satımla uyumlu oldu ama artık farkımı kapattı yoksa önden gittide tesadüfmü gerçek sata döndü bilmiyorum anlayamadım bende ama şuan sat 29 ocak sanırım .. böle işte cnm..

38 bitiyor canım senin .. şişsin artık cok normal.. ben şimdiden angelina jolie dudaklarıyla dolasıyorumm..onun ki kadar seksi durmuyor yüzümde ama napalımm

evet öle walla ama bi anda sabah kalktığımda gördüğüm için korktum kendimden yani alıştıra alıştıra şişeydim bari

teşekkür ederiz helen teyzesi bizde Çağan ı öpüyorz çokk
benimde 28 ocak ama benim doktor 9 subata cekmişti hala öyle degerlendiriyo 20li haftalarda yakaladı ama yok bizim dr illede küçük ölçüm en dogrusunu verir o yüzden 9 subat diyo valla bende anlamıyorum bekliyoruz artık Deniz hanım ne zaman gelmek isterse...

ay tablolar yokolmustu ya ..
geri buldum :))))))))) nasıl yapılacağını...

yubaaaaaa.. gelince haber ver pls.. sanada göstereyim nasıl kurtarılacak tablo diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…