- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.341
üstüme gelmeee fatmacımm doğuricimmmm yoksaa
canım spinal anestezinin uzman kişilerce yapılması gerekiyo..demek yeterince güvenmiyo anestezi uzmanına doktorun ne diyosa öle yap bence ..ben doktorum spinal diyo ısrarla hatta riski varmış dediğimde genel anesteziden daha az riskli demişti..
hayırlısı olsun hepimiz içinn..
ayy zaten bugü bi kalktım ayaklarım şişmişşş yüzüm şişmiş suma güreşçileri gibi olmuşum tuzluda yemiorum tansiyonda 12-8 bi kaç gündür komşularım dediki lohusalık yüzü gelmiş bana haftaya kalmazsın diolar:18: benim günde haftaya korku p..ku selanik durumundayım şuan
kızlar kaç gündür ugrayamadım buralara, bebegim yenidoğan sarılığı geçiriyor, yarın tekrar kontrole gidicez erkenden olmazsa hasteneye küvezde ışın tedavisine yatırıcak doktor, bize dua edin ne olur, sizde bebişinize süt olsun diye şimdiden humana still var anne sütünü artırıcı için aman ihmal etmeyin benim sütümde çok gelmedi emziremedim bebgim atlatamadı birde prematüre doğunca, kendinize çok çok iyi bakın, Allah a emanet olun.
derya sana ne zmana gün vermişlerdi..satlarımız aynıymışş..
hayırlısı...benim araştırmalarımda o yöndeydi ama nasip kısmet işte.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız,son 11 gün:))spinal olanlar öneriyor genelde umarım seninki de hemencecik kolaycacık olur:)
canım bana drum 26-27 ve 28 i alırım en son dedi ama şimdi pztsi bakıcak bebeğin durumuna göre kesin tarihi vericek
Canim benim simdiden olmamis bise icin niye üzüyorsun kendini,tabiki normal dogum güzel bisey ama madem seninki kesin sezaryan kendini ona adapte etmen lazim.Simdiden hic üzülme,ister normal ister sezaryan olsun sonucunda bebisine kavusacaksin ya onu düsün baska hicbisey düsünme.
Crafty ne yaptı acabaa, merak ettim ..doğurupta gelirmiş bide..
Canim benim simdiden olmamis bise icin niye üzüyorsun kendini,tabiki normal dogum güzel bisey ama madem seninki kesin sezaryan kendini ona adapte etmen lazim.Simdiden hic üzülme,ister normal ister sezaryan olsun sonucunda bebisine kavusacaksin ya onu düsün baska hicbisey düsünme.
merhaba kızlarrrr...bakalım bende buyuk olasılık sezaryan olcam suyum azaldıgı ıcın doktor sınırda dedi..p.tesi tekrar bakcak idara etmezse hemen sezo olabilirim..ben yınede doğuma gıdıyomus gibi hazırlancam ne olur ne olmaz..bide bişe sorcam..akıntım var..ama iki gündür..wc den cıktıktan sonra bı bakıyorum kılodum ıslak..acaba suyum mu acıldı da ben farkında değilim?sizde aynı durummlar var mı bilgi verirsenız sevinirim..
bacaklarım aynı bir ağaç gövdesi gibi
çırpı gibi bacaklarım resmen kalas gibi yaa bide tayt giymişim bugün
aboowww annemin bacaklar kadar mübarek
mrb helencim senin sat ı düzenlemişti dr öyle hatırlıyorum benimde 9 günlük fark çıkıyodu sonradan sende bende değiştirip orjinal sat lara döndük diye hatırlıyorum
senin dr şimdi neye göre bakıyo benimki hala değiştirdiğine göre dewam ediyo benim kafam karısık hep bu konuda senin durum ne merak ettim
Crafty ne yaptı acabaa, merak ettim ..doğurupta gelirmiş bide..
38 bitiyor canım senin .. şişsin artık cok normal.. ben şimdiden angelina jolie dudaklarıyla dolasıyorumm..onun ki kadar seksi durmuyor yüzümde ama napalımm
Çağandan Denize Slm annesi..
Sat kardeş onlar :))
canım benim gerçek sat 28 ocak sonra geç yumurtlamıştım 7 şubat olarak düzeltti doktor..15 haftaya geldiğimizde gerçek satımla uyumlu oldu ama artık farkımı kapattı yoksa önden gittide tesadüfmü gerçek sata döndü bilmiyorum anlayamadım bende ama şuan sat 29 ocak sanırım .. böle işte cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?