- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.361
banada öle demişti hatta 24-25 bile dedi.. ben 1 kasım dedim bakalım cts kontrol var benimde ..beklicekmi 1 kasıma kadar :)
ıslaklık ne kadar oluyor.. bende de oluyor ıslaklık ortasında da daha katı beyaz akıntım var..
senin tansiyon ne alemde..
inceleme kendini...
az kaldı bak..
incelcezzz
birisi beni aydinlatsin pilis crafty dogumami gitti kontrolemi loooo
Kızlar size birşey soracağım.Hiçbir sorun yoksada 38. haftalarda yani doğum tarihinden önce sunui sancı ile epiduralli doğum başlatılablirmi. Bir riski varmıdır acaba..
suan bi arkadasımız var.. 38+0 ve bugün suni sancıyla dogumu baslattılar..
epidurali de acılma 4 cm olduktan sonra vuruyorlar diye biliyorum ben..
alıpta pişman olan görmedim canım. ben henüz almadım bebek gelince ihtiyaç olursa alalım diye karar verdik eşimle. aslında epey şeyi o şekilde erteledik ihtiyacımıza göre alalım diye de neyse. soğuk buhar üfleyenlerini tercih ediyorlar bu arada.kızlarrrr
buhar makinesi alan yada almayı düşünen var mı?????malum kıs bebeği olacaklar biz klima kullanıyoruz birde ufo
klima havayı çok kurutuyo acaba almalı mı karar veremiyorum yada sonra mı alsak sizlerede bi sorayım dedim
kızlarrrr
buhar makinesi alan yada almayı düşünen var mı?????malum kıs bebeği olacaklar biz klima kullanıyoruz birde ufo
klima havayı çok kurutuyo acaba almalı mı karar veremiyorum yada sonra mı alsak sizlerede bi sorayım dedim
kızlar benim bebiş neden kilo almıyor ?yaaaaa cumartesi günü 36+0 iken 2680 dedi doktor,"herşey gayet güzel" de dedi ona göre herşey güzel rahat adamdoğuma 2 hafta kaldı bu oğlan parmak kadar doğarsa ben nasıl bakacağım zaten küçük bebekleri kucaklayamıyorum
suan bi arkadasımız var.. 38+0 ve bugün suni sancıyla dogumu baslattılar..
epidurali de acılma 4 cm olduktan sonra vuruyorlar diye biliyorum ben..
evet canım soguk buhar düşünüyorum bende..alıpta pişman olan görmedim canım. ben henüz almadım bebek gelince ihtiyaç olursa alalım diye karar verdik eşimle. aslında epey şeyi o şekilde erteledik ihtiyacımıza göre alalım diye de neyse. soğuk buhar üfleyenlerini tercih ediyorlar bu arada.
temizlik yapılırken filtreler falan hepsine el atıldı allahtan..Canım ,benim var mecburen kullanacağız dediğin gibi klima ile ısınıyoruz ve havayı çok kurutuyor ancak 24 saat kullanmayacakmışız ara ara açıp kapatmamız gerekiyormuş bebeğe zarar vermemesi için...Bu arada doğum yapmadan klima bakımı ve temizliğini yapmayı unutma
kızlarrrr
canım şükret alır kilo daha 3 olur o benim oğlum 35hafta 6 günlükken 2kg 386 gr dı..
kızlar kimin doğumu başladıı :18: crafty mi?
kızlar benim bebiş neden kilo almıyor ?yaaaaa cumartesi günü 36+0 iken 2680 dedi doktor,"herşey gayet güzel" de dedi ona göre herşey güzel rahat adamdoğuma 2 hafta kaldı bu oğlan parmak kadar doğarsa ben nasıl bakacağım zaten küçük bebekleri kucaklayamıyorum
ya kış bebişi olcak bizimkiler o açıdan önemli gibi geliyo banacok haklısın gerekli bencede..
kaloriferle ısınanlar içinde cok gerekli..
eşim petek üstü nemlendiricilerden bahsediyordu.. alalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?