2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar size birşey soracağım.Hiçbir sorun yoksada 38. haftalarda yani doğum tarihinden önce sunui sancı ile epiduralli doğum başlatılablirmi. Bir riski varmıdır acaba..

ıslaklık ne kadar oluyor.. bende de oluyor ıslaklık ortasında da daha katı beyaz akıntım var..

senin tansiyon ne alemde..

inceleme kendini...

az kaldı bak..
incelcezzz

ayy tansıyonum 2 gündür falan cok ıyı nazar değmesin ya bence benım tansıyon psikolojik sinirlenınce kocama falan yukselıyo.. bıde tuzlu yememeye calısıyorum..ya ıslaklık ıkı gundur baya bı arttı belkıde ben abartıyorum bılmıyorum depresyonda gibiyim..

Kızlar size birşey soracağım.Hiçbir sorun yoksada 38. haftalarda yani doğum tarihinden önce sunui sancı ile epiduralli doğum başlatılablirmi. Bir riski varmıdır acaba..

suan bi arkadasımız var.. 38+0 ve bugün suni sancıyla dogumu baslattılar..

epidurali de acılma 4 cm olduktan sonra vuruyorlar diye biliyorum ben..

kızlarrrr
buhar makinesi alan yada almayı düşünen var mı?????
malum kıs bebeği olacaklar biz klima kullanıyoruz birde ufo
klima havayı çok kurutuyo acaba almalı mı karar veremiyorum yada sonra mı alsak sizlerede bi sorayım dedim

kızlar benim bebiş neden kilo almıyor ?yaaaaa cumartesi günü 36+0 iken 2680 dedi doktor,"herşey gayet güzel" de dedi ona göre herşey güzel rahat adam doğuma 2 hafta kaldı bu oğlan parmak kadar doğarsa ben nasıl bakacağım zaten küçük bebekleri kucaklayamıyorum

alıpta pişman olan görmedim canım. ben henüz almadım bebek gelince ihtiyaç olursa alalım diye karar verdik eşimle. aslında epey şeyi o şekilde erteledik ihtiyacımıza göre alalım diye de neyse. soğuk buhar üfleyenlerini tercih ediyorlar bu arada.

Canım ,benim var mecburen kullanacağız dediğin gibi klima ile ısınıyoruz ve havayı çok kurutuyor ancak 24 saat kullanmayacakmışız ara ara açıp kapatmamız gerekiyormuş bebeğe zarar vermemesi için...Bu arada doğum yapmadan klima bakımı ve temizliğini yapmayı unutma

canım şükret alır kilo daha 3 olur o benim oğlum 35hafta 6 günlükken 2kg 386 gr dı..

evet canım soguk buhar düşünüyorum bende..

temizlik yapılırken filtreler falan hepsine el atıldı allahtan..
sende antalyadasın biliyosun burada klima yetiyo bizim bile bogazımız kururken minnoşlar nasıl etkilenir bilmiyorum hangi marka kullanıyosun

cok haklısın gerekli bencede..

kaloriferle ısınanlar içinde cok gerekli..

eşim petek üstü nemlendiricilerden bahsediyordu.. alalım diye

canım şükret alır kilo daha 3 olur o benim oğlum 35hafta 6 günlükken 2kg 386 gr dı..

alır alır merak etme.. hem sağlıklı dogsun yeter ille kilolu olacaklar diye bişey yok..

ben minicik dogmusum şimdi masallahım var dana gibiyim..:))))

kızlar kimin doğumu başladıı :18: crafty mi?

yok canım zuzzzunun

bende kucaklayamıyorum dokunamıyorum hatta. yeni dogan bebekleri..

ama herkesin bana dediği insanın kendi evladı olunca o güç ve istek geliyomus..

alırsın yani sende...

hem kiloda alır merak etme 40 a kadr beklese 3 ü kesin gecer ..38 de olacaksa minimum 3 doğar zatenn..haftada 200 gr alır yani bence..

cok haklısın gerekli bencede..

kaloriferle ısınanlar içinde cok gerekli..

eşim petek üstü nemlendiricilerden bahsediyordu.. alalım diye
ya kış bebişi olcak bizimkiler o açıdan önemli gibi geliyo bana
oda için sıcaklık-nem ölçerde aldım ama klimada kesin gerekli haftasonu cıkarsak bakayım bi

mrb kızlar geçmişi okuyamıyrm.vücudum çok yorgn.hastaneden çıktık.ama bebeği doğuramadım henüz.açılmam 1 cm di durdu.1 kere tuşe olmak istemeyen arkadaşlar var aramızda.hastanede en az 20 kere yaptılar şu catı muanesini.her saat başı tuşe.kilolarca serm yedim çok bitkinim evimi özledm.doğmdan korktum kızlar.yanımda iki kişi doğurdu normal olarak.bağırtıları sitrese soktu.sezaryandan da korkuyrm zatn.her iki şeklide zor doğumun.suni sancı verdiler.kasılmalar artsn die.120 lere kadar çıktı test amaçlıymş sancı.tuşeden nefret ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…