- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.661
teyzoşlarıı çağanın odası tam olarak yerleşmedi havalanıyoo çünkü çok kokusu var cibillik tekstil avize falanda takılmadı daha ama ben genede paylaşcam facede çünkü sanırım buradakileri sonra silemiyoruz..Biraz karışıkk ama sizi yabancı görmüyoruz..
yemek yaptım, ütü yaptım geldim.. bide elimi yaktım azcık, insan sakar olunca böle oluyor işte...
kız analaı hain planlar içinde gördüm sizi.. o fae meselesini bende duymuştum amav o da apılmaz ya minnicik bebeğe.. lazer için para biriktirin bence bi kenardA EN MASUMU O:)
teyzoşlarıı çağanın odası tam olarak yerleşmedi havalanıyoo çünkü çok kokusu var cibillik tekstil avize falanda takılmadı daha ama ben genede paylaşcam facede çünkü sanırım buradakileri sonra silemiyoruz..Biraz karışıkk ama sizi yabancı görmüyoruz..
belim ortadan ikiye ayrılıyor sanıorum
bu tuşe denen mok doğumu tetikler diolar ya tırsmıo diilim
+ herif geç gelcek işlerini bitirmesi lazım ptesiye kadar
uzun bi süre ofise uğrayamayacak çünkü :)
sağol fatmacım cevabın için .
crafty sen sezeryanmı olucan yoksa geçmişi okuyamadımda şok oldum yanlız tarihi falan görünce :)
ifeisnoteasy, SANCAK bey hoşgeldi ALLAH analı babalı büyütsün çok güzel bir hediye olmuş sana...
ALLAH analı babalı büyütsün darısıda bizlerin başına artık...
ooo kimler gelmiş kimler
hee
bide Luna mı demişti sen mi..
şeftali yiyeninin bebeği tüylü doğar diye..
ben bi hasat yemişimdir .. servet yatırmam lazım bizim kıza.. verecek koca bulamam yoksa.. babasının da hosuna gider gerci..
kız kaldırılıyor .. alıntı yapmazsak ilk 15 dkda silinebiliyor crafty Nilin resimlerini silmişti ya hatırlasana..
kıyamam bacım..
yat dinlen sen..
kocan yemek getirsin sna.. ya da kendi yapsın..
aklınada getirme öyle tetiklemeleri filan.. dinlen kıpırdama..
Kızlar olaya yeni dahil oldum ama dediğini yeğenime uygulatacağım.Peki şekerim biz bu yaştan sonra denesek işe yara mı?
he ya sezeryan
herkeslerin odasını gördüm bi sareyi göremedim
almam bak odaya Nil i göremezsin :)
he ya sezeryan
herkeslerin odasını gördüm bi sareyi göremedim
almam bak odaya Nil i göremezsin :)
neden canım sorun ne
bu arada pazartesinden itibaren evdeyim bennnnnnnnn.....
neden canım sorun ne
fatmaaa
geçen gidemediğin bi yer var ya
maç seretmiştin onun yerine
ordan sipariş verdim
kötüyüm eheh
çatım dar kız koca kafa ondan
kız seninkinin bpdside önde çıktı mı? kaç haftalık gibi göründü?
hastaneyi aradım zuzuzu ya cepten ulaşamayınca
şimdi odalarına almışlar ikisi de iiymiş çok şükür
saol dedim kapadım vallaha rahatladım
ahanda crafty kaçar
Kafa 40 hafta
Göbek 40 hafta
Boy tam SAT ile uyumlu
adile naşit çıkacak benden :)
hee
bide Luna mı demişti sen mi..
şeftali yiyeninin bebeği tüylü doğar diye..
ben bi hasat yemişimdir .. servet yatırmam lazım bizim kıza.. verecek koca bulamam yoksa.. babasının da hosuna gider gerci..
kız kaldırılıyor .. alıntı yapmazsak ilk 15 dkda silinebiliyor crafty Nilin resimlerini silmişti ya hatırlasana..
kıyamam bacım..
yat dinlen sen..
kocan yemek getirsin sna.. ya da kendi yapsın..
aklınada getirme öyle tetiklemeleri filan.. dinlen kıpırdama..
sen bak faceden fatmam huyluyum ben :))
hehehe, ben kayınvalidemle altlı üstlüyüm.. gebeliğimin başında bende de vardı aynı endişeler.aylar geçtikçe kendimi psikolojik olarak hazırladım. şu an bununla başa çıkabilecek durumdayım:) sonuçta bu kaçınılmaz. herkesin kendi yaşam tecrübesi var illaki bunu dayatacak. hem ne kadar kötü olabilir ki. benim annem de ilk ablamı doğurduğunda 17 yaşındaymış. babanem bırak yaşını, kırkı çıkmamış bebeğe yumurta, bal, tereyağı vermiş,inek sütü, kemik suyu içirmiş, sarılık geçirince sarı bez örtmüşler. ne cahillik ama sonuçta bişi olmuyor. babaneminde 7 tane çocuğu vardı.
kayınvalidemin eli çok ağır, görümcemin çocuklarını severken bir vuruyor, çocuklar yere yapışıyor. hemen anne valla oğlumu böyle sevdirmem haberin olsun, içim gidiyor diyorum. o da farkında pişman oluyor. yere yapışan torunları da alışmış bu duruma. hiç gıkları çıkmıyor. geri geliyorlar annanelerinin koyunlarına, tekrar vursun diye. sanırım herşey alıştırmakla alakalı.
canım kendini hazırla. öyle olacakki, netten okuduklarımız, doktorların tavsiyesi falan bir yerde tıkanacak. yok gazı geçsin yok ağlaması dursun diye bebeğe kimyon,nar suyu artık daha ne varsa biz de vereceğiz. belki azıcık daha uyuyabilelim diye annelerimizin, kayınvalidelerimizin kucağına kendimiz vereceğiz bebeklerimizi.
işte böyle düşüncelerle aylardır telkin ediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?