2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

çabuk koy kız
belim koptu sandalye tepesinde

hee
bide Luna mı demişti sen mi..

şeftali yiyeninin bebeği tüylü doğar diye..

ben bi hasat yemişimdir .. servet yatırmam lazım bizim kıza.. verecek koca bulamam yoksa.. babasının da hosuna gider gerci..

kız kaldırılıyor .. alıntı yapmazsak ilk 15 dkda silinebiliyor crafty Nilin resimlerini silmişti ya hatırlasana..

belim ortadan ikiye ayrılıyor sanıorum
bu tuşe denen mok doğumu tetikler diolar ya tırsmıo diilim
+ herif geç gelcek işlerini bitirmesi lazım ptesiye kadar
uzun bi süre ofise uğrayamayacak çünkü :)

kıyamam bacım..

yat dinlen sen..

kocan yemek getirsin sna.. ya da kendi yapsın..

aklınada getirme öyle tetiklemeleri filan.. dinlen kıpırdama..

telimin şarjı bitti.. mailden takip ediyorum facetekileri..

crafty benim yerimede sedanın arkadasına çüş dediğimi yazsana..

he ya sezeryan

herkeslerin odasını gördüm bi sareyi göremedim
almam bak odaya Nil i göremezsin :)

Kızlar olaya yeni dahil oldum ama dediğini yeğenime uygulatacağım.Peki şekerim biz bu yaştan sonra denesek işe yara mı?

benim kardeste yaramıs.. bendede yarayacak gibi oldu ama hamile olunca bıraktım.. dogurunca ana kız sürünecez :))

he ya sezeryan

herkeslerin odasını gördüm bi sareyi göremedim
almam bak odaya Nil i göremezsin :)

bizim perdeci dangalaklık yapmazsa koycam bu cumartesi resimleri...

fatmaaa
geçen gidemediğin bi yer var ya
maç seretmiştin onun yerine
ordan sipariş verdim
kötüyüm eheh

hastaneyi aradım zuzuzu ya cepten ulaşamayınca
şimdi odalarına almışlar ikisi de iiymiş çok şükür
saol dedim kapadım vallaha rahatladım
ahanda crafty kaçar

sen bak faceden fatmam huyluyum ben :))

aynen bende altlı üstlüyüm, senin kadar pozitif değilim malesef.. çok cahil, çooooook inatçı (dediğini yaptırana kadar bin kez söyler, artık sussun yeterki diye yaparsın yani) ve bencil, en önemlisi iki yüzlü (başbaşayken başka milletin yanında başka davranmayı çook güsel becerir)bir hatundur kendisi.. bide malesef yalnız.. anlayacan 7/24 yanımda olup herşeye karışacak.. eşim oğluyla banyoda oynarız diye heveslenip gitti kocaman jakuzi aldı, kaynana şimdiden olurmu öle şey siz üşütürsünüz çocuğu, ben yıkarım 2 dakkada odaya su taşıyıp leğende oğlumu,sarar sarmalarım başınada tülbenti bağlarım uyuturum diyen bi tip benimki.. evimiz kaloriferli bu arada yanlış anlaşılmasın.. eşimde bende şoklardayız tabi.. daha bunun gibi neler neleeeerr.. bende işime karışılmasını hiiiç ama hiiçç sevmem.. akıl versin bişi demem, sonuçta benden çook çoook tecrübeli eyvallah, ama o yapmasın, o bana sölesin ben yaparım ne yapılması gerekiyosa ve tabiki mantığıma uyarsa.. amaaannn benim işim çok zor vallaa. bide daha şimdiden sahiplendi doğmamış cocuğu, o benim çocuğum benim oğlum olacak o deyip duruyo, üstüne atlamamak için zor tutuyom kendimi.. geleceğiyle ilgili bile saçma sapan planlar yapmış, 3 yaşında kuran kursuna göndercekmiş de kuran öğrensinmiş.. tamam öğrensinde 3 yaşındaa.. bide mesela oğlum doğunca kaya tuzu alacakmış, kavurcakmış, oğlumu içine gömecekmiş, bi kaç dakka duracakmış öle sonra çıkarıp yıkıcakmış, çocuk kokmasınmış.. tövbeee tövbeeeeeeeee....

ay anlatsam daha kitap olur valla, yatıp kalkıp sabır diliyom Allahtan.. bide bugüne kadar ben ona hiç cevap vermedim, bana da evimede çok karıştı şimdiye kadar da ben hep sustum sabırla.. aramızda en küçük bi tartışma olmamıştır bu güne kadar, şimdi konu evladım olunca aynı sabrı gösterebileceğimi sanmıyorum açıkçası, benim ona cevap vermemde alışkın değil şimdi en küçük bi itiraz ona hakaret gibi gelcek.. cahilliğinden aynı frekansta değiliz nasıl olsa anlamaz diye cevap vermiyodum, he he diyip geçiyodum sorun çıkmasın diye.. ama şimdi oğluma acaip şeler yaptırmam yani.. sırf bu düşüncelerden dolayı bu korkulardan dolayı yıllardır çocuk istemiyodum, artık eşimin yalvarmalarına dayanamadım da bırakmıştım hapı falan.. kıyamadım ona, anlattım korkularımı.. öle şey olmaz ben izin vermem dedi ama (sanki anasının o inadına o bi çözüm bulabildi de) 2 hafta sonra doğum var bakalım neler olacak.. Allah sonumuzu hayır etsin. AMİİİNNNNNN... :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…