- 18 Ekim 2010
- 622
- 402
- 323
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.641
deniyosun minick bi yerde .. varsa alerjisi sürmüyosun tabi..
ya bizim bankada cok kişi sürdü kızlarına.. sonucu tabiki bilmiyoruz bi 15 yıl kadar minimum beklememiz lazım...bişey olmaz inşallah.. işe yararsa alacagım duayı düşünemiyorumm.. ölsem kızım arkamdan o kadar dua etmez sanırım bana :)))))))
kızlar merhaba şu kıl tüy olayına sinir oluyorum heleki şu halimizle doğum için yaptığımız kişisel temizliklerde kızıma acıyorum ahh annecim erkek olsaydın bu sıkıntın olmayacaktı ne güzel diye :26: benim yakın bi arkadaşımın babaannesine doğduğunda henüz 40ı çıkmamışken yeni doğmuş fare yavrusu hani şu tüysüz ve gözleri bile açılmamış olanlarından sürmüşler tüyü çıkmasın diye ve kadın bildiğin kaymak hatta üniversitede bi arkadaştan duymuştum kolumun altına bebekken fare yavrusu sürmüşler hiç kılım çıkmıyor ama diğer yerlermin maşallahı var keşke oralarada sürselermiş demişti hiç daha önceden duymamışım gibi tepki vermiştim kızaşimdi annem diyor yapalım be gamze arıyalım köylerden tanıdıkları bebeği görmeye geldiklerinde getirsinler sen bakma ben yaparım diyor ama içimde almıyor yavrumada kıyamıyorum. Ben karınca yağını 2 yıl önce kendim de kullanmıştım şu küçük şişelerde satılanlardan aktardan almıştım ve bi kerede netten getirtmiştim ve hiç işe yaramadı kızlar azaltmadı bile ama siz bilirsiniz ben sadece bildiğimi söyledim ama ben bile yapmakta tereddütteyim
kız ne bileyim 3 e 5e satılıyo o yağlar içindekine güvenemiyom ben. ayrıca benim kuzin kullanmıştı bi ara deri kızarıklığı ve kaşıntıdan kabarmıştı koca kız. narin ya bebişlerin teni kıyamıyo insan ben daha aldığım bebe yağını bile ilk ay kullanmayı düşünmüyorum. sonuçta işe yararsa kızın için süper bi durum olur da bi kere sürmeyle olcak iş gibime gelmedi. ayy ne karıştımbenimde o tür şeylere allerjim varda korktum bebeklere sürcez diyince
Esra Erol daki kroya bakınn :)))))
Allahım gücüne gitmesin yarabbimm kınamıyorumm..
bakamıyorum işteyim ben..
telden fotosunu cekip koysana buraya..
merak ettim :)))))))))))))))))))))herzamanki gibi..
anam karınca yumurtası yağı bana daha masum geldi..ben sürdürtmem öyle hayvanları kızıma..
işte minicik bi yerde o yğzden denicem alerjisi var mı diye..yoksa devam etcem.. işe yaradıgını büyüklerde duydum ama ben ya.. hatta biri benim kardesim olur.. bende azıcık bi yerde denemiştim özel bölgede.. sonra hamile kaldım.. ama o bölgede ciddi bi azalma var diğer yerlere nazaran..
anam karınca yumurtası yağı bana daha masum geldi..ben sürdürtmem öyle hayvanları kızıma..
işte minicik bi yerde o yğzden denicem alerjisi var mı diye..yoksa devam etcem.. işe yaradıgını büyüklerde duydum ama ben ya.. hatta biri benim kardesim olur.. bende azıcık bi yerde denemiştim özel bölgede.. sonra hamile kaldım.. ama o bölgede ciddi bi azalma var diğer yerlere nazaran..
aaaa bencede hayvandan daha masummuşhastalık falan vardır hayvan sonuçta dimi? salın gitsin yaa kızlarınıza 15nde bi epilasyon makinesi hediye edin gitsin.
Haydaa nesini gördün Samsunlunun ? :)
Tahmin edeceğiniz üzere Samsunluyum ve de memleket aşkım kabardı :)
hayırlı cumalar arkadaşlar geçen cumartesi ayın 15. de sabah yazmıştım suyum geldi doğuma gidiyorum dua edin diye
bebeğim normal doğumla dünyaya geldi 2940 gr 49 cm bi kızım oldu.doğumum çok şükür Rabbime çok dua etmiştim kolay oldu çok sancı çekmedim.doğumda 5 dakika sürdü doktorum süperdi ebeler çok iyilerdi dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin
ne aldın kız crafty..
gezdin tozdunn.. belin agrır tabiki
aaaa bencede hayvandan daha masummuşhastalık falan vardır hayvan sonuçta dimi? salın gitsin yaa kızlarınıza 15nde bi epilasyon makinesi hediye edin gitsin.
aman benim babam da samsunlu ondan ii bilirim oraların kocakarılarını ondan dedim :)
[hee ala ala çalı fasülye aldım daha bi kırık iğne yok
yatçam az şimdi
anam acısız olsun diye emla kremmi hediye etcez :))
bizimkilerin zamanına neler cıkar neler belki..
yatana kadar kalk kocana yemek yap..
malzemeyi almısın .. parayla adam tutup mu yaptırcan yemeği...
bide uyuyayımda aclıgım gecsin diyo densüz..
Fatmaaa
o uyuşukluk 1 aydan fazladır var bende
gerginlikten oluo özellikle göbek deliğimin orası
jel sıkılırken bile hissetmiorum bazen
kaşıntı da gerginlikten
kaşıma daha çok çatlar avcunun içi ile kaşı sakın tırnaklama hatta varsa kalk krem sür
yok yok güzel olcak.. merak etme sen..
yok badicim.. kimse dogurmadı..
zuzu vardı bi o da doguramadı dün.. öğlene kadar bekliyoruz atraksiyon kendisinden.. dua ediyoruz şimdi sadece..
Nil 25 inde doğacak.. beyhanın bebeği de 25inde sanırsam..
onun dısına baska gelen yok güzelimm
ALLAH analı babalı büyütsün darısıda bizlerin başına artık...hayırlı cumalar arkadaşlar geçen cumartesi ayın 15. de sabah yazmıştım suyum geldi doğuma gidiyorum dua edin diye
bebeğim normal doğumla dünyaya geldi 2940 gr 49 cm bi kızım oldu.doğumum çok şükür Rabbime çok dua etmiştim kolay oldu çok sancı çekmedim.doğumda 5 dakika sürdü doktorum süperdi ebeler çok iyilerdi dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin
hatun kişiler napıyosunuz bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?