2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

kız ne bileyim 3 e 5e satılıyo o yağlar içindekine güvenemiyom ben. ayrıca benim kuzin kullanmıştı bi ara deri kızarıklığı ve kaşıntıdan kabarmıştı koca kız. narin ya bebişlerin teni kıyamıyo insan ben daha aldığım bebe yağını bile ilk ay kullanmayı düşünmüyorum. sonuçta işe yararsa kızın için süper bi durum olur da bi kere sürmeyle olcak iş gibime gelmedi. ayy ne karıştım benimde o tür şeylere allerjim varda korktum bebeklere sürcez diyince

anam karınca yumurtası yağı bana daha masum geldi..ben sürdürtmem öyle hayvanları kızıma..

işte minicik bi yerde o yğzden denicem alerjisi var mı diye..yoksa devam etcem.. işe yaradıgını büyüklerde duydum ama ben ya.. hatta biri benim kardesim olur.. bende azıcık bi yerde denemiştim özel bölgede.. sonra hamile kaldım.. ama o bölgede ciddi bi azalma var diğer yerlere nazaran..

aaaa bencede hayvandan daha masummuş hastalık falan vardır hayvan sonuçta dimi? salın gitsin yaa kızlarınıza 15nde bi epilasyon makinesi hediye edin gitsin.

ewet o daha masum

bebekleri olan arkadaşlar...Allah hayırlı ömür versin yavrularınıza...Allah sag saglim hepimizin yavrularını kucagımıza almayı nasip etsin...Allah hepimize kolay,sorunsuz dogumlar nasip etsin işallah... çigdemcim seninde yazdıklarını heyecanla okudum. benimde sat ım 11 subat. doktor banada 18 kasım son gün dedi.benimde ALLAH nasip ederse bir oğlum olacak...bende daha cantamı tam olarak hazırlamadım...telaş sardı benide. benimde 10 kasımdan önce doğarsa bayrama denk geliyor...işallah beklerde kasımın 10 undan sonra gelir diyorum... çiğdemcim hikayenin devamını sabırsızlıkla bekliyorum...seni ve bebişini öpüyorum canım

Haydaa nesini gördün Samsunlunun ? :)
Tahmin edeceğiniz üzere Samsunluyum ve de memleket aşkım kabardı :)

aman benim babam da samsunlu ondan ii bilirim oraların kocakarılarını ondan dedim :)

lifeisnoteasy: SANCAĞIMIZ hoşgelmiş
Sağlık huzurla büyüsün süt kokulum

Ohh maşallah

ne aldın kız crafty..

gezdin tozdunn.. belin agrır tabiki

hee ala ala çalı fasülye aldım daha bi kırık iğne yok
yatçam az şimdi

Fatmaaa
o uyuşukluk 1 aydan fazladır var bende
gerginlikten oluo özellikle göbek deliğimin orası
jel sıkılırken bile hissetmiorum bazen
kaşıntı da gerginlikten
kaşıma daha çok çatlar avcunun içi ile kaşı sakın tırnaklama hatta varsa kalk krem sür

yemek yaptım, ütü yaptım geldim.. bide elimi yaktım azcık, insan sakar olunca böle oluyor işte...

kız analaı hain planlar içinde gördüm sizi.. o fae meselesini bende duymuştum amav o da apılmaz ya minnicik bebeğe.. lazer için para biriktirin bence bi kenardA EN MASUMU O:)

aaaa bencede hayvandan daha masummuş hastalık falan vardır hayvan sonuçta dimi? salın gitsin yaa kızlarınıza 15nde bi epilasyon makinesi hediye edin gitsin.

anam acısız olsun diye emla kremmi hediye etcez :))

bizimkilerin zamanına neler cıkar neler belki..

aman benim babam da samsunlu ondan ii bilirim oraların kocakarılarını ondan dedim :)

[hee ala ala çalı fasülye aldım daha bi kırık iğne yok
yatçam az şimdi

yatana kadar kalk kocana yemek yap..

malzemeyi almısın .. parayla adam tutup mu yaptırcan yemeği...

bide uyuyayımda aclıgım gecsin diyo densüz..

teyzoşlarıı çağanın odası tam olarak yerleşmedi havalanıyoo çünkü çok kokusu var cibillik tekstil avize falanda takılmadı daha ama ben genede paylaşcam facede çünkü sanırım buradakileri sonra silemiyoruz..Biraz karışıkk ama sizi yabancı görmüyoruz..

belim ortadan ikiye ayrılıyor sanıorum
bu tuşe denen mok doğumu tetikler diolar ya tırsmıo diilim
+ herif geç gelcek işlerini bitirmesi lazım ptesiye kadar
uzun bi süre ofise uğrayamayacak çünkü :)

yanımda yok krem ya..

eve gidene kadar sabretcem o zaman.. kasımıyorum yok ..

ayıp hem.. birimin ortasında göbeğini kasıyan bi kadın olarak kalmak istemiyorum akıllarda..arkamdan laf etmesinler izne cıkınca ben.. müsaade edemem yani...

korktum kız noluyo bana dedim..

karnım cok gerildi bugün.. cok bişeyde yemedim ama .. kızım bi anda büyüyemez dimi.

sağol fatmacım cevabın için .

crafty sen sezeryanmı olucan yoksa geçmişi okuyamadımda şok oldum yanlız tarihi falan görünce :)

ifeisnoteasy, SANCAK bey hoşgeldi ALLAH analı babalı büyütsün çok güzel bir hediye olmuş sana...

ALLAH analı babalı büyütsün darısıda bizlerin başına artık...

hatun kişiler napıyosunuz bakalım?

ooo kimler gelmiş kimler

Kızlar olaya yeni dahil oldum ama dediğini yeğenime uygulatacağım.Peki şekerim biz bu yaştan sonra denesek işe yara mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…