- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.621
yok canım çok şükür sarılık falan dün kontrole gittik bende kızımda gayet iyiymişiz şimdi hamilelikteki ödemleri atıyorum normale dönmek güzelmiş ama hamilelikte güzeldi.doğumda illaki sıkıntı çekiyosun ama bebeği gösterdiklerinde hepsi bitiyo ben canı az olan biri olarak diyebilirimki doğumda bi şey yok zor olan sancılara sabır göstermek Allah yar ve yardımcınız olsun şimdiden arkadaşlar...
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
bacakların kalınlaşmıydı senin de benimde ödem heralde çok kalın ağaç gibi
incelmeye başladı yani öylemi takmış durumdayım da
her doğum hikayesinde heyecanlanıyorum.sıra bize geliyor.kızın sağlıkla büyüsün inşaallah.
hatun kişiler napıyosunuz bakalım?
hayırlı cumalar arkadaşlar geçen cumartesi ayın 15. de sabah yazmıştım suyum geldi doğuma gidiyorum dua edin diye
bebeğim normal doğumla dünyaya geldi 2940 gr 49 cm bi kızım oldu.doğumum çok şükür Rabbime çok dua etmiştim kolay oldu çok sancı çekmedim.doğumda 5 dakika sürdü doktorum süperdi ebeler çok iyilerdi dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin
hatun kişiler napıyosunuz bakalım?
ooooooo cıstak cıstak made hanımlarda burdalarmış
hayırlı cumalar arkadaşlar geçen cumartesi ayın 15. de sabah yazmıştım suyum geldi doğuma gidiyorum dua edin diye
bebeğim normal doğumla dünyaya geldi 2940 gr 49 cm bi kızım oldu.doğumum çok şükür Rabbime çok dua etmiştim kolay oldu çok sancı çekmedim.doğumda 5 dakika sürdü doktorum süperdi ebeler çok iyilerdi dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin
bizdede yaparlar .. teri kokmasın diye.. ama dediği gibi komple salamura yapmazlar.. ayak ve koltukaltları..
kayınvalidenin bu hamileliği takip edişi cok süper olmus ..
bu arada karınca yumurtası sürcen mi Nile ..
banada öyle deddiler..
suyun gelmesiyle dgum hemen olmazmıs panik yapma dediler..
bi arkadasım suyu geldikten sonra yemegini yemiş dusunu almıs giyinmiş öyle gitmiş hastaneye..
Ne çamuru bu ayaklarına sürülen bide karınca yumurtası erkek bebeğe sürünüyomuu ? merak ettimm
yaa bende anlamadım karınca yumurtası yağını bebişlere mi sürcenizben satılan ürünün karıncanın yumurtasından elde edildiğini hiç düşünmüyorum açıkçası.içinde kimbilir neler vardır. allerjen etkide yapabilir kanımca :26:
kendimi birden suyum gelecekmiş gibi
patlamaya hazır bir bomba gibi hissediyorum nedense bugün
idrar torbasında ve rahimde acayip bir baskı ve kıpırtılar hissediyorum
çamur değil kız tuz sürcen..
ter kokmasın diye.. çamura bulama Çağanımı sakın..
bide karınca yumurtasını kızlara sürcez biz.. sürcen şimdi cocuk büyüdüğünde köse olacak bide psikolojik tavma gecirtme oğlusuna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?