- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.721
Kızlar merhaba
Ben dün öğle saatlerinde eve geldim..anca açabildim KK yı
ÖNCE HERKESE ÇOK TŞK EDİYORUM...Tek tek okuyamadım sayfaları,bir ikisini okuyabildim..hepinizden Allah razı olsun..
Salı günü 18 Ekim'de,benim de doğum günümdü, kontrole gittim süslendim püslendim,eşimle birlikte..
Ultrasona girdim kilosu 2,430 gr..36 hafta...
Doktorum kilo almıyo,artık içerde durmak istemiyo demekki dedi..kilosunu doğru ölçtüğümüzden emin değilim çünkü iyice aşağı gömmüş kafasını dedi..Rahmni çok fazla zorluyo dedi..bide NTS ye bakalım dedi..Tabi ben rahatım en az bir hafta daha bekleriz diye düşnüyorum..Bağladılar NTS ye..çok kasılmam oldu...Odasına girdim nts sonuçlarıyla..Life cım seni alalım doğuma en kısa zamanda dedi...Rahmin açısından endişelerim var..fazla baskı yapıyo,bebek içinde riskli bi durum dedi..Tamam hocam siz nasıl uygun görüyosunuz dedi ama ben hala haftaya alalım diycek sanıyorum..Ne zaman gelelim hocam dedim..Bugün dedi
Hönkkk dedim
Yatın olsun hocam bari dedim,pazarlık yapmaaaaaaa dedi
titremeye başladım heyecandan halimi bi görseniz ağlamamak için zor tuttum kendimi
Tamam hom bari eve gidiyimde çantaları alıyım dedim..oh ohh herşeyi hazır yani çok ii dedi..
al gel,öğleden sonra kavuşturalım sizi dedi..
eşim şoklara ben şoklarda..elimizde telefon kimi arıyıp haber verceğmii şaştık
ter döküldü er yerimizden..Kızım kahvaltı bile yapmamıştı daha..açlıktan şaftı kaydı garibimin..hemen bakıcısını aradık gelip aldılar..bakıcının annesi de hastaneye geldi benimle kalmaya refakaçi olarak..hala yanımda evde de..<allah razı olsun onlardan..olmasalarmış halimiz harapmış.. aslında kızımın hali harap olurmuş...eşim belki 500 kere hastaneye gitti geldi..adam bin parçaya bölündü..bi kere daha aşık oldum..bide eve gelip evi temizlemiş köşe bucak:) gitmiş şekerlere sepet,kapıya harika ni kapı süsü almış iki arada
neyse..öğle yemeğinden sonra aldılar ameliyathaneye..spinal anestezi uygulıycaklar..salak anestezi doktoru belki 10 kere soktu kemiğime o iğneyi anca bulabildi..öldüm acısından....
sonunda çıktı SANCAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
2,750 GR
50 CM
MUHTEŞEM BİŞEYYYYYYYYYY
hiçbir sorunu sıkınrısı yok ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN
sarılık bile olmadı..deli gibi emiyo..nazar değmesin maşallah diyin,sütüm çok bol
yiyip içip uyuyo mutlu mutlu...
ağrılarıma gelince...berbattı..ağrı kesici alerjim yüzünden beni çok zoladı ağrılarım ama yürüdükçe toparlıyorum..bugün bamyomu yapcam,bandı çıkarıcam...dikişlerimi çok güzel atmış doktrorum..HA BU ARADA DOKTOR RAHMİN ZAR GİBİ KALMIŞ BASKI YÜZÜNDEN DEDİ..DEDİĞİM GİBİ RİSKL Bİ DURUM BU, BU KADAR İNCE RAHİMLE DAHA FAZLA BEKLETMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ DEDİ..müthiş bi duygu kızlar..ameliyathanede gösterdiklerinde hüngür hüngür ağladım..öptürdüler zaten çıkar çıkmaz..anlatılacak bişey değil..inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza..ben dinleniyim biraz..tekrar tşk hepinize...öpüyorum sizi...
DOĞUM GÜNÜMDE ALDIĞIM EN GÜZEL HEDİYE OĞLUM SANCAK OLDU..
çok duygulandım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım.
hayırlı cumalar arkadaşlar geçen cumartesi ayın 15. de sabah yazmıştım suyum geldi doğuma gidiyorum dua edin diye
bebeğim normal doğumla dünyaya geldi 2940 gr 49 cm bi kızım oldu.doğumum çok şükür Rabbime çok dua etmiştim kolay oldu çok sancı çekmedim.doğumda 5 dakika sürdü doktorum süperdi ebeler çok iyilerdi dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin
sayılı normal doğumlarımızdan. ikinize de maşallah canım sağlıcakla büyütmek nasip olur inşallah.
zuzu kucağına almıştır şimdi kuzusunu, ohhh mis gibi.zuzzu sezeryana giriyormuş, normal olmamış..
şafak 10. hadi hayırlısı canımkızlar çok mutluyum 31 ekime sezeryan tarihi verdi doktorcuğum darısı sizin başınıza :)
çatım dar kız koca kafa ondan
anaaa
tarih ne verdi peki? şu çatı muayenesini bi anlatsana acıdı mı? ben bi açıklık muayenesi oldum da normal doğumdan o an vazgeçtim. berbat ötesiydi
anam benim şimdiden kafa 40 haftagöbek 36hafta boy sat ile uymlu
canım bu durumda seninde sezaryen mi olcak? peki bunun sebebi neymiş, yapısal bişey mi?
Herkese merhabalar,
uzun süredir giremiyordum öncelikle 35+1 günlükken lökosit düzeyimin 37 olması sebebiyle hastaneye yattım. enfeksiyon tedavisi sürerken kasılmalarım başladı. / kapsül nidilat yüklemesine rağmen sancılarım kesilmeyince ve enfeksiyon ve bebişimin sağlığı açıısndan 35+3 günlükken oğlumla erken bir buluşma yaşadım. maalesef ekim annesi oldumoğlum 3060 gr. dünyaya geldi inlemesi olduğu için 3 gün hastanede yattık şimdi de sarılıkla uğraşıyoruz ama iyi olacağız inşallah
kanzy cim Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin oğluşunu. maşallah kilosu çok iyiymiş.
iyi geceler kızlar,
doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizzz lifeisnoteasy-afratafra-kanzy inşallah süünüz bol olur kızlar :)
Kanzy inşallah bebeğin biran önce sağlığına kavuşur canım üzülme !
doğumlar çoğalıyor ayyy korkmaya başladım ben :18:
13 günüm kaldı artık kızıma kavuşmama inşallah daha erken olmaz
gülden seninki 37 demi alıncak bu durumda? ben düzgün beye sordum 38-39 da alıyorum demişti. 37 erken oluyor demişti.