2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

çok duygulandım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım.

sayılı normal doğumlarımızdan. ikinize de maşallah canım sağlıcakla büyütmek nasip olur inşallah.

zuzzu sezeryana giriyormuş, normal olmamış..
zuzu kucağına almıştır şimdi kuzusunu, ohhh mis gibi.

kızlar çok mutluyum 31 ekime sezeryan tarihi verdi doktorcuğum darısı sizin başınıza :)
şafak 10. hadi hayırlısı canım

çatım dar kız koca kafa ondan

anaaa
tarih ne verdi peki? şu çatı muayenesini bi anlatsana acıdı mı? ben bi açıklık muayenesi oldum da normal doğumdan o an vazgeçtim. berbat ötesiydi

anam benim şimdiden kafa 40 hafta göbek 36hafta boy sat ile uymlu

canım bu durumda seninde sezaryen mi olcak? peki bunun sebebi neymiş, yapısal bişey mi?

kanzy cim Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin oğluşunu. maşallah kilosu çok iyiymiş.

gülden seninki 37 demi alıncak bu durumda? ben düzgün beye sordum 38-39 da alıyorum demişti. 37 erken oluyor demişti.

helennnnn ve zuzuipek

kızlar düzgün çatı muayenesi yaptı mı, nasıldı, acıdı mı?
36 da gidicem yapar mı, 37ye mi bırakır? daha beni NST ye bile almadı bu adam yaw.

sezeryan olacak canım yapısal heralde eşimin ailesinde var zaten dr pek bişi demedi sağlıklı bi anomali yok dedi şükür. bide zaten bi kaç mm fark ediyo dedi. pazartesi belli olcak tarih heyecanla bekliyoruz.

sezeryan olacak canım yapısal heralde eşimin ailesinde var zaten dr pek bişi demedi sağlıklı bi anomali yok dedi şükür. bide zaten bi kaç mm fark ediyo dedi. pazartesi belli olcak tarih heyecanla bekliyoruz.

peki bpd kaç çıktı, 10 cm yi geçmemesi gerekli değil mi? bu durumda çatı muayenesi olmana gerek kalmadı değil mi? benimki de 1 hafta-10 gün ilerde çıkıyor, benimde kafam büyükmüş babasının da :))

helennnnn ve zuzuipek

kızlar düzgün çatı muayenesi yaptı mı, nasıldı, acıdı mı?
36 da gidicem yapar mı, 37ye mi bırakır? daha beni NST ye bile almadı bu adam yaw.

catı diye sorunca yazmak istedim
ben pazartesi oldum ve bir hafta stres yapmıstım bosa oldugunu anladım
ben hiç acı duymadım hatta normal bir vajinal muayeneden bile rahattı bence çok korkulacak birsey yokmus
doktordan doktora kisiden kisiye değisiyor ama kötü değildi benim....

canım bpd 96 mm çatı muayenesi yapmadı normal olmaz zaten dedi.

Sezeryan olan ya da olacak olan arkadaşlar size bi sorum var ;
Ameliyattan sonra banyo olayını ne yaptınız ya da ne yapmayı düşünüyosunuz ? Benim dr dikiş alınana kadar yapma diyomuş ama ben dayanamam, o yüzden araştırmadayım bi flaster varmış, dikiş yerlerini hava almadan onunla kapatıp banyo yapabiliyormuşuz. Bilgisi olan var mı ?
Bi de bazı arkadaşların yapıştırma olmuş bazısının normal dikiş, farkeder mi acaba ? Ameliyat yerini enfeksiyon kaptırmayayım da. Sorayım dr.a bakalım ne diyecek flaster takıp duş alabilir miyim deyince.

Bu arada kanzy ve afratafrafra hayırlı olsun, tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün inşallah...

sorma çok stres yaptım canım yaa 2-3 hafta evvel açıklık muayenesi yapmışlardı öldüm öldüm dirildim. inşallah yapana göre değişiyordur. moral için tskler

canım bpd 96 mm çatı muayenesi yapmadı normal olmaz zaten dedi.

ama daha 0.4 mm var, belki çıkarabilirsin kız.
amann sezonunda bazı avantajları var, hazırlığını yapar güle oynaya hastaneye gidersin. sana bakacak birileri olsun yeterki.

master flaster olayı iyiymiş ama çıkarırken can yakmaz mı acaba? bende yıkanmadan duramam. hele hastaneden eve gelip öyle yatağıma yatamam bana inme iner

iki haftaya daha da büyür çıkamaz herhal epidural sezo olcak daha iyi yaa pazartesi günümü alıyım rahatlayım diyorum zaten annem sağolsun bakcak artık. benimde bşından beri önde gidiyo bebemin ne acelesi var anlamadım

selam cnm ben 12 gün önce sezeryanla doğum yaptım ve 6 kez banyo yaptım o günden beri.. bende pansuman olayı yok doğumun ertesi günü banyo yaptım hem rahatladım hem sütüm geldi dikişe temas olayı yok çünkü uhu gibi bir madde sıkıyolar her hastanede var mı bilmiyorum ama kapatıyo dikişlerin üstünü çok rahat oluyo çabuk iyileşiyo benim toplamam kolay oldu mesela şimdi kendimi hiç doğum yapmamışım gibi hissediyorum

ii geceler kızlar bebeğim 3 gün önce küvezden çıktı taburcu oldu şimdi evde hasret gideriyoruz çok şükür kavuştum kızıma 9 gün öldüm öldüm dirildim valla şu an gece nöbetindeyim bizim kız gece uyumuyo çünkü emzirdim yatırdım şuanda hadi darısı başınıza inşallah bu arada doğu yapan arkadaşlar varmış analı babalı sağlıklı büyüsünler inşalah bahtları açık hayırlı bir evlat olurlar inşallah

canım çok sevindim kavuşmuşsun bebeğine sağlıkla büyüt inşallah.

ne güzel,ne mmutlu sana,kavuşmuşsun meleğine.onu uyutmak ,emzirmek bana hala hayal gibi geliyor.bizimde sadece 10 günümüz kaldı.zaman geçmek bilmiyor sanki.

gününü al da ona göre hazırlıklarını tamamlarsın. şaka maka yolun sonuna geldik ya artık sabırsızlanmaya başladım bende.

oyy yerim onu ben biizm yerimize de öp kokla annesi. kötü günleri de düşünme artık.

ama daha 0.4 mm var, belki çıkarabilirsin kız.
amann sezonunda bazı avantajları var, hazırlığını yapar güle oynaya hastaneye gidersin. sana bakacak birileri olsun yeterki.

0.4 mm değil tabisi 4 mm, 0.4 cm yorgunluktan yanlış yazmışım :)

merhaba canım ben bugün kontrole gittim kilosunu söylemediler bana doğumevine gittiğim için orada nedense böyle 5 saniye sürüyor ultrasonlar ve bu beni deli ediyor ama yenidoğan ünitesi çok iyi olduğu için gidiyorum hastaneye,birde doğumevi işleri bu oyüzden de daha bilinçliler (biraz fazla ukalalar sadece).birde riskli bir durum olduğunda hemen yatış veriyorlar normalde biliyorum ama ihtiyaç duymadı,nst de hiç sancı yoktu kalp atışları düzenliydi..neyse kilosunu öğrenemedim ama boy 49 cm idi şuan 36+2 deyim bebeğin ölçümleri haftası ile uyumluydu doktor 40 haftaya kadar bekleyeceğimizi söyledi.önceki kontrollerimde de haftası ile uyumlu gidiyordu yani bebek gelişmeye devam ediyor. daha önce gittiğim hastanelerde doppler ile baktıklarında kan akışı normaldi bugünde aynı şekilde kordondan kan akışı normal çıktı. doktorda bu durumda beklemeliyiz almanın bir anlamı yok dedi.normal doğum içinde bir engel olmadığını söyledi. eğer ki bebeğin büyümemiş olsa erken alırdık ama şuan buna gerek yok besleniyor çocuğun dedi. kalp atışlarında yavaşlama olduğunda nst ile bunu anlayabiliyoruz o durumda da bebek erken alınır ama senin kalp atışları da düzenli dedi. tek yapman gereken daha sık kontrole gelmek dedi. haftaya aynı hastanenin riskli gebelik bölümünden randevu alacağım birde onlar baksın bakalım.ama şuan benim gidişat şükür ki normal görünüyor.

canım akciğer gelişimi 35ten sonra tamamlanıyor diye biliyorum ben ve 36 haftalık doğan bebekler prematüre sayılmıyor küveze alınmıyor çünkü akciğerler solunum görevini yapıyor diye biliyorum ( 35 haftada ikiz yeğenlerim oldu solunum problemleri vardı küvezde kaldılar birsüre,37 haftalık diğer yeğenim doğdu 4 ay önce onda bir sıkıntı olmadı).öyle bir iğneden bana bahseden olmadı açıkçası ama dediğim gibi 37den sonra zaten normal sayıyorlar.bana da devlet hast.doktor 37de alırlar bebeğini dedi ama şuan hiç öyle bir durum olmadığını söylediler.açıkçası bebek iyi olduğu sürece nekadar dursa kar diye düşünüyorum. bende durum böyle.çarşamba günü tekrar gideceğim kontrole bende kendimi erken kavuşacağıma hazırlamıştım aslında biraz şaşırdık ama içeride kalmaya niyeti varsa dursun bakalım hatun

25.10.2011 saat 10:30 vuslatımız
korkma hiç acımıo
normal muayenede spekulum takarken bile canımın daha çok yandığını bilirim

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bu donemlerde bebeginizin hareketlerinde azalma
Oldumu benim oglum cok az nazlanarak yilan gibi hafif kayiyo
Normalmidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…