2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım zaten senin haftanla uyumluymuş ama bizim kız 2 hafta geriden geliyor oda zaten birden oldu önce 1 hafta ilerdeydi duyunca cok uzuldum ama şuan sağlığının iyi olduğunu biliyorum sadece biraz zayıf banada kan akışına 2 kontroldur bakılıyor gayet ii solunum hareketleride düzgün ama sanırım her ihtimale karşı iğne yapıldı bide bende bu olaydan sonra alerjik durum oluştu kaşıntıdan duramadım heryerim kabardı önce göbekten başladı kollara bacaklara ve yüzüme dağıldı yüzüm balon gibi şişti flan filan zor gunlar geçiriyorum anlıcağın bu iğnenin alerjimede iyi geliceni söyledi hakkatende dunden beri daha az kaşınıyorum hayırlısıyla 9 gun sonra bebeğimi kucağıma alıcam ama bugun cok sancım tuttu geliyor sandım bu saat oldu hala uyuyamadım ama şuan sancım yok gibi azcık belim ağrıyor o kadar gerçektenn bu hamileliğin her evresi cok zor allah yardımcımız olsun bakalım 9 gun içinde benden önce doğurck olan yoksa 2. olucam :)

teşekkrler canım hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inşallah. biz sarılıktan dolayı bu akşam da hastanedeyiz prematüre bebeklerde daha da sık görülüyormuş bilurbin değerimiz çok yüksek çıktı. yteri kadar beslenememiş kuzum.

ben epidural sezeryan oldum ve taburcu olmadan banyomu yaptım. dikili bölgemin üzerinde şeffaf bir bant mı desem donmuş jelimsi yapımı desem o var canım 3 gün kalıo, kesinlikle hava almıyor rahat rahat yıkandım bende

kızlr 1 cm açıklıktan bahsetmişsiniz bendede son kontrolde 1 cm acıklık vardı dünden beride kasılmalarım var hatta bu gece baya bi sancı girdi ama şimdi gecti 1 cm acıklıkla hemen olucak bişey değil ablamın catı muyenesinde 2 cm acıklığı vardı ama bebek gelmedi korkulacak bişey yok artık normal acılma olması cocuk aşağı inmeye başlıyor vicudumuz komple değişti heryerimiz acıldı zaten
benim tarihimin belli olmasına rağmen 9 gün içinde normal sancım gelirmi endişesi yaşıyorum zaten gunumden önce doğacak bebeğim ama hep endişe hep endişe sağsalim olur biter hepimizin inşallah

Bu arada doğum yapmamış arkadaşlar için anne karnında bebeğe kilo aldırmak için

-her sabah bir yumurta,
-günde en az 2 tatlı kaşığı tahin pekmez
-günde en az 1 bardak meyve suyu
-haftada 1 balık,
-sık ve az ara öğün
-bol meyve
-hergün en az 1 tane muz
-avokado

yemeği unutmayın ben bunları düzenli yediğimde bebeğime günlük ortalama 45 gr aldırabilmiştim

günaydın kızlarr bugün nil bebekli bi güne uyandık ne güzel ya tam pcyi açtım baktım ayın 22si ay dedim 3 gün kalmış crafty kavuşcak meleğine sona facei açınca şaşkaloz oldum Allahım hayırlısıyla sağlıkla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşlh

günaydın kızlar son sayfayı okudum ve ağzım açık kaldı ya crafty doğum yapmış şok oldum anlatamam 25 ekim diyorlardı dün ALLAH analı babalı büyütsün çok güzel bir haber... dün gece bizimkide sürekli ittirip durdu çıkıcak sandım ya

Herkese günaydın kızlar :)))
Crafty doğum yapmuş gözü aydın Maşaallah
kızımla hepinize sağlıklı huzurlu bir hafta sonu diliyoruz

Canım crafty'cim gözün aydın. Allah hayırlı evlat eylesin, sağlıkla büyüt bebeğini. Nil Hanım kendi gelmek istediği tarihte geldi, şimdiden dediğini yaptıracak bir bebeğe benziyor. :)) Kuzusuuu ne tatlıdır o şimdi. En kısa zamanda güzel haberlerini, doğum hikayeni okumak isterim, akşam ağrılarım var diyordun, demek ki doğum sancılarıymış onlar. Allah'ım analı babalı büyütsün. Öpüyorum ikinizi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…