- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.761
helennnnn ve zuzuipek
kızlar düzgün çatı muayenesi yaptı mı, nasıldı, acıdı mı?
36 da gidicem yapar mı, 37ye mi bırakır? daha beni NST ye bile almadı bu adam yaw.
yaa sitenin adresini bilen yazsın merak ettim çok
ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar
çok datlu maşallah. Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip eylesin. Darısı başımızA. Amin...
ii geceler kızlar bebeğim 3 gün önce küvezden çıktı taburcu oldu şimdi evde hasret gideriyoruz çok şükür kavuştum kızıma 9 gün öldüm öldüm dirildim valla şu an gece nöbetindeyim bizim kız gece uyumuyo çünkü emzirdim yatırdım şuanda hadi darısı başınıza inşallah bu arada doğu yapan arkadaşlar varmış analı babalı sağlıklı büyüsünler inşalah bahtları açık hayırlı bir evlat olurlar inşallah
catı diye sorunca yazmak istedim
ben pazartesi oldum ve bir hafta stres yapmıstım bosa oldugunu anladım
ben hiç acı duymadım hatta normal bir vajinal muayeneden bile rahattı bence çok korkulacak birsey yokmus
doktordan doktora kisiden kisiye değisiyor ama kötü değildi benim....
ii geceler kızlar bebeğim 3 gün önce küvezden çıktı taburcu oldu şimdi evde hasret gideriyoruz çok şükür kavuştum kızıma 9 gün öldüm öldüm dirildim valla şu an gece nöbetindeyim bizim kız gece uyumuyo çünkü emzirdim yatırdım şuanda hadi darısı başınıza inşallah bu arada doğu yapan arkadaşlar varmış analı babalı sağlıklı büyüsünler inşalah bahtları açık hayırlı bir evlat olurlar inşallah
Merhaba arkadaslar bu donemlerde bebeginizin hareketlerinde azalma
Oldumu benim oglum cok az nazlanarak yilan gibi hafif kayiyo
Normalmidir acaba
ne dedi peki normal mi sezeyen mi??
kargonu dün verdim cnm pazartesi elinde olucakmış...
biz iyiiz ufak tefek sancılarımız oluyor okadar
masterbully ilk 1 hafta banyo yokmuş hasta bakıcılara sormuştum iltihap kapmaması içinmiş. su geçirmeyen bantlarla bantlarlarsa ufak bi duş oluyormuş sadece
gözün aydın...
bizimkide öyle doktor normal dedi yeri kalmamış :)
anammm daha dün gece konuşmuştuk ne ara sancısı tuttu da gitti doğurdu şaştım kaldım vallahiflash flash flash crafty doğum yaptı nil hanım geldi kızlar
Canım ben salı günü gidicem 37 hafta oluyo çatıyı yapçak..Tabi benim kız daha dönmemiş bakalım salı dönmezse sezeryana tarih veririz dedi ozaman gerek kalmaz heralde çatıya...Yani anlayacağın 37 de yapıyo çatıyı Düzgün...Ayrıca salı nstyede alcaz demişti...
ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar
çok datlu maşallah. Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip eylesin. Darısı başımızA. Amin...
Bakın bakalım nasıl olmuş Ecrinimin odası birtek halımız kaldı onuda halası alacakmış Ankaradan gelirken getirecek...
Eki Görüntüle 277643 Eki Görüntüle 277644 Eki Görüntüle 277645 Eki Görüntüle 277646
anammm daha dün gece konuşmuştuk ne ara sancısı tuttu da gitti doğurdu şaştım kaldım vallahi
aman iyi o zaman daha vaktim var
dün çiğdemo doğumu tetikler yazmıştı zaten ondan 37 de yapıyor zannımca.
nedense eşimde bende 36 diye hatırladık da ondan sordum. beni nst ye bile almaz bu hafta o zaman. 2 haftada bir çağırıyordu ya, şimdi ben 36 da gidicem, bi sonrakini 37 de mi 38 demi gel diyecek?
Bakın bakalım nasıl olmuş Ecrinimin odası birtek halımız kaldı onuda halası alacakmış Ankaradan gelirken getirecek...
Eki Görüntüle 277643 Eki Görüntüle 277644 Eki Görüntüle 277645 Eki Görüntüle 277646
herşeyi çok güzel olmuş güle güle kullansın Ecrin hanım.
hurçlarda ne var?
ayy çok hoş..
canım bu oda takımı babyhope mu belis mobilya mı... kaça aldınız..
bende oğluma bu tarz bişi almaya düşünüyorum.. tabi mavi yada yeşil tonlarında
cevabın için şimdiden teşekkür ederim
belki kasılması çok olanları yada kanala girmiş bebişleri falan alıyodur. dün gece kk da okudum da çocuk dr unu hiç beğenmiyorlarmış napıcaz yaaaa? bikaç kişi düzgün bey hariç hastanenin diğer personelinden memnun olmadıklarını yazmışlar36 dan sonra haftada bir çağırıyor canım...37 de nst ve çatı var ama bazısını 36 da nstye alabiliyor sebebini bilmiyorum..
Kızlar bir şey merak ettim. cigdemo (2010 Kasım annelerinden) çatı muayenesinin doğumu tetiklediğini yazmıştı. crafty Perşembe günü mü çatı muayenesi olmuştu? Cuma akşam sancısı başladı sanırım, sabaha karşı da suyu geldi. Şimdi bu tez doğru mu acaba? Çatı muayenesi doğumu tetikliyor mu şimdi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?