2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
helennnnn ve zuzuipek

kızlar düzgün çatı muayenesi yaptı mı, nasıldı, acıdı mı?
36 da gidicem yapar mı, 37ye mi bırakır? daha beni NST ye bile almadı bu adam yaw.

Canım ben salı günü gidicem 37 hafta oluyo çatıyı yapçak..Tabi benim kız daha dönmemiş bakalım salı dönmezse sezeryana tarih veririz dedi ozaman gerek kalmaz heralde çatıya...Yani anlayacağın 37 de yapıyo çatıyı Düzgün...Ayrıca salı nstyede alcaz demişti...

canım gözün aydın. bizim yerimizede op kokla bebişi.

ne dedi peki normal mi sezeyen mi??
kargonu dün verdim cnm pazartesi elinde olucakmış...
biz iyiiz ufak tefek sancılarımız oluyor okadar

masterbully ilk 1 hafta banyo yokmuş hasta bakıcılara sormuştum iltihap kapmaması içinmiş. su geçirmeyen bantlarla bantlarlarsa ufak bi duş oluyormuş sadece

gözün aydın...

Merhaba arkadaslar bu donemlerde bebeginizin hareketlerinde azalma
Oldumu benim oglum cok az nazlanarak yilan gibi hafif kayiyo
Normalmidir acaba

bizimkide öyle doktor normal dedi yeri kalmamış :)

suan normal gözüküyo bakalım pazartesi tekrar gidicez ne diyecek
biraz kafa yukarıda demişti enson
aman sen dikkat et kendine bebişler süprizde yapabiliyolar
allahım hepimize saglıklı dogumlar nasip etsin
hediyen için simdiden tesekkür ederiz teyzesi...

Crafty'den inciler;

Nil hanım ben canım isteyince gelirim dedi ve sabah saat 5,5 ta epidural sezeryanla doğdu. 3.800 gr - 51 cm olarak. fotoğrafı acıbadem e-bebekte var nil bebek. Sütü az az gelmeye başlamış
Bende daha tık yok olunca birileri haber verir herhalde

kızlar son günleriniz bende tam 9 ay önce bu duyguları yaşıyodumm..allah bir avazda kurtarsın inşallahhh...

biraz gezindim topikteee..çok duygulandımm..o günlerim geldi aklımaa...

bbebğiniz doğduğunda sevdikleriniz armağan olarak verebileceğiniz bebek şekerleri yapıyorumm..isteğinize göre, magnetli, şekerli veya lavantalıı..artık yaratıcılığa kalmış...ilgilenirseniz özelden mesaj atabilirsinizz..

flash flash flash crafty doğum yaptı nil hanım geldi kızlar
anammm daha dün gece konuşmuştuk ne ara sancısı tuttu da gitti doğurdu şaştım kaldım vallahi

aman iyi o zaman daha vaktim var
dün çiğdemo doğumu tetikler yazmıştı zaten ondan 37 de yapıyor zannımca.
nedense eşimde bende 36 diye hatırladık da ondan sordum. beni nst ye bile almaz bu hafta o zaman. 2 haftada bir çağırıyordu ya, şimdi ben 36 da gidicem, bi sonrakini 37 de mi 38 demi gel diyecek?

ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar

çok datlu maşallah. Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip eylesin. Darısı başımızA. Amin...

uyyyyy çok dadluymuş gerçekten.
Nil bebek hoşgelmiş
gözlerim doldu beeee

36 dan sonra haftada bir çağırıyor canım...37 de nst ve çatı var ama bazısını 36 da nstye alabiliyor sebebini bilmiyorum..

Babyhope canım ben 1400 tl diye hatırlıyordumda 1140 mış :)) Boya kokusu hiç yoktu az bişey mobilya kokusu vardı havalandırdıkça o da gitti sayılır çok kalitesiz de değil orta karar bişey işte...Normalde oda yapmayacaktım ama insan özeniyor işte...Zaten başlarda kullanmak için park beşik aldım yanımızda dursun diye...

36 dan sonra haftada bir çağırıyor canım...37 de nst ve çatı var ama bazısını 36 da nstye alabiliyor sebebini bilmiyorum..
belki kasılması çok olanları yada kanala girmiş bebişleri falan alıyodur. dün gece kk da okudum da çocuk dr unu hiç beğenmiyorlarmış napıcaz yaaaa? bikaç kişi düzgün bey hariç hastanenin diğer personelinden memnun olmadıklarını yazmışlar canım sıkıldı ya, inş bize öyle tipler denk gelmez.

Kızlar bir şey merak ettim. cigdemo (2010 Kasım annelerinden) çatı muayenesinin doğumu tetiklediğini yazmıştı. crafty Perşembe günü mü çatı muayenesi olmuştu? Cuma akşam sancısı başladı sanırım, sabaha karşı da suyu geldi. Şimdi bu tez doğru mu acaba? Çatı muayenesi doğumu tetikliyor mu şimdi?:26:

vallahi aynısını bende düşündüm. hakkaten ne gün olmuştu çatı muayenesi bu kız? bak onunki 38 de yapılmış bizde mi 38 de yaptırsak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…