- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.781
vallahi aynısını bende düşündüm. hakkaten ne gün olmuştu çatı muayenesi bu kız? bak onunki 38 de yapılmış bizde mi 38 de yaptırsak?
Babyhope canım ben 1400 tl diye hatırlıyordumda 1140 mış :)) Boya kokusu hiç yoktu az bişey mobilya kokusu vardı havalandırdıkça o da gitti sayılır çok kalitesiz de değil orta karar bişey işte...Normalde oda yapmayacaktım ama insan özeniyor işte...Zaten başlarda kullanmak için park beşik aldım yanımızda dursun diye...
Kızlar bir şey merak ettim. cigdemo (2010 Kasım annelerinden) çatı muayenesinin doğumu tetiklediğini yazmıştı. crafty Perşembe günü mü çatı muayenesi olmuştu? Cuma akşam sancısı başladı sanırım, sabaha karşı da suyu geldi. Şimdi bu tez doğru mu acaba? Çatı muayenesi doğumu tetikliyor mu şimdi?:26:
canım çok sağol..
bende geçen hafta babyhope beşiğine sadece bakmıştım hoşuma gitti adam sadece beşik için 790 tl dedi oha yuh falan oldum..
çok beğendim bende onu.. akrabamız yapacak sanırım bebek odasını 600e falan mal ederiz dedi.. bakalım neye karar vericez..
minnoşun güle güle kullansın odasını :)
Kızlar bir şey merak ettim. cigdemo (2010 Kasım annelerinden) çatı muayenesinin doğumu tetiklediğini yazmıştı. crafty Perşembe günü mü çatı muayenesi olmuştu? Cuma akşam sancısı başladı sanırım, sabaha karşı da suyu geldi. Şimdi bu tez doğru mu acaba? Çatı muayenesi doğumu tetikliyor mu şimdi?:26:
hayırlısı olsun canım teşekkürler..Daha güzeli sizlerin olsun inşallah...
canım o herkese göre değişir, ekim annelerinde 3 kez çatı muayenesi olup hala doğum yapmamış annişler var.. son haftalarındalar..
ama bence Nil hanımın geleceği varmış :)))
hayallerim yıkıldı
tüh üzüldüm
bazıları da hiç çatı muayenesi olmadan doğurdu kuzum
kimi normal kimi sezeryan.. :)
şimdik toparladım mı durumu
toparlanmaya çalışıyorum. gideyimde gezeyim bari azcık
kimsecikler yok bugün.ay canım sıkılıyor benim. grip olmuşum hapşırıp duruyorum.36+1 deyiz bugün.ya bebek ben iyileşemeden doğarsa grip onada bulaşırsa diye panik oldum.kontrole daha var. ayın 1 inde çağırdı tekrar.göz çukurlarım o kadar agrıyor ki anlatamam. mandalinaya dayandım resmen.ilaç kullanmak istemiyorum.ıhlamur içecem birazdan.siz dikkat edin kendinizie.çorap giyemiyorum ben ayaklarım yanıyor.hemde çorabın lastık kısmının oldugu yer resmen içine çöküyor. kapalı terlikle idaare ediyorum şimdilik.hoşçakalın kendınıze dıkkat edın.crafty şok etti beni de. kuzucuk çok sevimli. allah sağlık versin huzurlu mutlu ve uzun bir ömür versin onlara ve hepimize
kimsecikler yok bugün.ay canım sıkılıyor benim. grip olmuşum hapşırıp duruyorum.36+1 deyiz bugün.ya bebek ben iyileşemeden doğarsa grip onada bulaşırsa diye panik oldum.kontrole daha var. ayın 1 inde çağırdı tekrar.göz çukurlarım o kadar agrıyor ki anlatamam. mandalinaya dayandım resmen.ilaç kullanmak istemiyorum.ıhlamur içecem birazdan.siz dikkat edin kendinizie.çorap giyemiyorum ben ayaklarım yanıyor.hemde çorabın lastık kısmının oldugu yer resmen içine çöküyor. kapalı terlikle idaare ediyorum şimdilik.hoşçakalın kendınıze dıkkat edın.crafty şok etti beni de. kuzucuk çok sevimli. allah sağlık versin huzurlu mutlu ve uzun bir ömür versin onlara ve hepimize
biri bana FACE' nin linkini verebilirmiii aradım bulamadım geçmişte yaa, herkes orda galiba bende katılemm !!!!
Bakın bakalım nasıl olmuş Ecrinimin odası birtek halımız kaldı onuda halası alacakmış Ankaradan gelirken getirecek...
Eki Görüntüle 277643 Eki Görüntüle 277644 Eki Görüntüle 277645 Eki Görüntüle 277646
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?