2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

vallahi aynısını bende düşündüm. hakkaten ne gün olmuştu çatı muayenesi bu kız? bak onunki 38 de yapılmış bizde mi 38 de yaptırsak?

Hımm evet çarşamba olmuştu galiba..Ama ii düşünün ii olsun düşüncelerinizle çağırmayın bazı şeyleri...Başka bu durumda olan varmıydı hatırlıyormusunuz..Ayy benimde salı günü olcak gerçi dönemediyse yapmaz heralde dimi yaa..

canım çok sağol..
bende geçen hafta babyhope beşiğine sadece bakmıştım hoşuma gitti adam sadece beşik için 790 tl dedi oha yuh falan oldum..
çok beğendim bende onu.. akrabamız yapacak sanırım bebek odasını 600e falan mal ederiz dedi.. bakalım neye karar vericez..
minnoşun güle güle kullansın odasını :)

yaw o tez doğruysa ve bebeğim başını sağa sola atmayı bırakırsa sezeryandan yırtarım gibime geliyo ayın 1 inde benimde kontrolüm var. çatımı çatcak dr.. 37 de demişti galiba dr.

hayırlısı olsun canım teşekkürler..Daha güzeli sizlerin olsun inşallah...

canım o herkese göre değişir, ekim annelerinde 3 kez çatı muayenesi olup hala doğum yapmamış annişler var.. son haftalarındalar..
ama bence Nil hanımın geleceği varmış :)))

toparlanmaya çalışıyorum. gideyimde gezeyim bari azcık

gez bakalım :) son günlerin tadını çıkar :) önümüz upuzuuuuun bir kış... ben sadece bunu düşününce depresyona giresim geliyor.. evde durmayı pek sevmem (çok ta çıkarım ya sanki)

hayırlısıyla gelir seninde bebişin... stres yapmayın.. geri kaçmasın kuzular

ayy maşallahh crafty bebişin çookk tatlı allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kokla meleğini bol bol annesii

geçmişi okuyamadım ayrıntıları bilmiyom şimdilik başka noldu zuzuu naaptı bi okuyim bakimm
herkese iyi hafta sonları güzel anne ve anne adaylarıı

KAHVEKOLİK cim benim sezeryan 37+4 de olcak allahın izniyle ,erken gibi ama benim bebiş şu anda bile 38 görünüyo ve biray öncede riskten dolayı 4 doz ciğer geliştirici iğne yapılmıştı bana o nedenle korkmuyorum yani canım
doktorum bayramda yok o nedenle bu tarihi verdi

kimsecikler yok bugün.ay canım sıkılıyor benim. grip olmuşum hapşırıp duruyorum.36+1 deyiz bugün.ya bebek ben iyileşemeden doğarsa grip onada bulaşırsa diye panik oldum.kontrole daha var. ayın 1 inde çağırdı tekrar.göz çukurlarım o kadar agrıyor ki anlatamam. mandalinaya dayandım resmen.ilaç kullanmak istemiyorum.ıhlamur içecem birazdan.siz dikkat edin kendinizie.çorap giyemiyorum ben ayaklarım yanıyor.hemde çorabın lastık kısmının oldugu yer resmen içine çöküyor. kapalı terlikle idaare ediyorum şimdilik.hoşçakalın kendınıze dıkkat edın.crafty şok etti beni de. kuzucuk çok sevimli. allah sağlık versin huzurlu mutlu ve uzun bir ömür versin onlara ve hepimize

geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize bu son zamanlarımız artık, mandalina iyi gelir bide ballı süt bana çok iyi geliyo canım

ya bende grip oldum benım bebekte bu hafta sezaryanla olcak buyuk olasılık..ya ona gecerse diye korkuyorum

biri bana FACE' nin linkini verebilirmiii aradım bulamadım geçmişte yaa, herkes orda galiba bende katılemm !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…