- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.461
evet bursanın iyi hastanelerinden sadece doğum üzerine olduğu için iyi diyorlar ben ilk doğumumu şevket yılmazda yaptım oradan da memnun kaldım ama evime uzak bi çocuk daha olduğu için zorlanırım oralarda diyorum bakalım hayırlısı
nasılsınız kızlarr ev hanımı olan varmı aranızda çok sıkıcı ya siz nelerle uğraşıyosunuz bebişinizi beklerken
teşekkürler canım Allah'ım sana ve herkese nasip etsin inşallahmaşallah tebrikler allah herkese banada duymayı nasip etsin.çok seviniyorum böyle haberlere allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
nasılsınız kızlarr ev hanımı olan varmı aranızda çok sıkıcı ya siz nelerle uğraşıyosunuz bebişinizi beklerken
Cnm Çok teşekkür ederim, avrupa yakasında gayrettepe florance hastanesinde doğum yapan bi tanıdığın yada hastane ve ordaki doktorlar hakkında bi bilgin varmı ben doğumu orda düşünüyorum, ama ordaki doktorlar arasında kararsızım malesef...
iyi akşamlar arkadaşlar
bende önümüzdeki hafta gidicem işallah dr a işallah bende duyarım kalp atışlarını
gülden sanırım sende bursada oturuyodun acaba hangi dr a gidiyosun öğrenebilirmiyim
Dün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi (çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..
zuzucum devlete gideceğim diyordun öyle hatırlıyorum,, düzgün beyden gerçekten bende çok memnunum güler yüzü insanı rahatlatması tarifsiz.. ayrıca normal doğum yapanlarda var bi aksilik çıkmazsa normal istiyorum bende ..düzgün beye devam etmene çok sevindim belki karşılaşırız..seninle aramızda 1 gün var bende 8+1 im bugünn ..
günaydınnnnn herkese......nasılsınız bugün umarım herşey yolundadır......
Günaydın...Valla pek ii değilim ne yesem çıkıyor hiçbirşeyden tat alamıyorum ve aç yaşıyorum...Su bile durmuyo...Nezaman geçecek acaba yaaa.Şikayet etmek istemiyorum ama çok çektiriyor...Hele ki çalıştığım için daha zorlanıyorum...
günaydın kızlar,
ayy sabah sabah rezil oldum normalde evden çıkmadan çıkarıyodum bekle bekle gelmedi evden çıktım az yürüdüm bulantı başladı yolun ortasında rezil oldum yaa
günaydın kızlar,
ayy sabah sabah rezil oldum normalde evden çıkmadan çıkarıyodum bekle bekle gelmedi evden çıktım az yürüdüm bulantı başladı yolun ortasında rezil oldum yaa
ayyy kıyamam sana yaaa.....çok geçmiş olsun.....
Aynı şey geçen akşam bende eve giderken oldu..Ne yapacağımı şaşırdım ya şekilden şekile girdim çıkartmadım ama canım gitti sandım..Allahım bu durumda olanlara yardım etsin...En çokta koku duymaktan artık nefret ediyorum...
Kasım annelerine selamlar,
Herkes iyidir umarım.
Kızlar dün sabah benim kanamam oldu. Çok korktuk eşimle. Sabah hemen doktoru aradık randevu aldık. Normalde Nisan 11'de kontrolüm vardı kalp atışlarını görecektik. Fakat böyle bir olay yaşayınca hemen gittik. Doktorda bir bakalım içiniz rahat etsin dedi. Baktık kesede bir sorun yoktu. Sonra kızlar o muhteşem anı yaşadık. Kalp atışlarını gördük meleğimin.Öyle güzeldi ki. Sesini duyamadık doktorum daha çok küçük dedi ama orada minicik bir şey yanıp sönüyordu. Nokta kadar. O anki mutluluğumuzu eşimle tarif etmek mümkün değil. Rabbim bekleyen tüm annelere bunu yaşatsın inşallah. Sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Doktorum istirahat verdi. İki gün izin aldım işyerimden. Aslında düşük olmasın diye progestan kullanıyorum. Fakat yeterli gelmez ve 24 saat içinde kanaman geçmez ise iğne yazacağım dedi. Sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Bugün 6+4 günlük olduk. Gerçi doktorum bebekte sorun yok dedi ama insan korkuyor yine de. Benim kanamam önce lekelenme gibi başladı. Böyle koyu kahve renginde oldu. Sonra normale döndü. Gerçi bu sabah gittiğimde çok az gelmiş ama.
Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. İnşallah bizim bebişlerinde bu sevimli bebiş gibi taklalar attığını görmek nasip olur.
Sevgilerimle....
Evet canım ya devlete tahliller için gittim bi fikir de edineyim dedim ama yok ya kurbanlık koyun gibi 3 hastayı birden alıyorlar içeri dr oturuyo asistanmıdır nedir o muayene ediyo..doğru düzgün hiç bir açıklama yapmıyolar sadece tahlilleri yaptırdım birdaha da gitmeye niyetim yok...Ben ayın 15. de düzgün beye gidicem yine senin kontrolün nezaman?Belki karşılaşırız..Bu arada ismin neydi canım ben Zuhal..
günaydınnnnn herkese......nasılsınız bugün umarım herşey yolundadır......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?