2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

tabi yakın olmasıda önemli sürekli gidilecek yani inşallah sorunsuz atlatırız şu dönemleri ve doğumu canım allah yardımcımız olsun

nasılsınız kızlarr ev hanımı olan varmı aranızda çok sıkıcı ya siz nelerle uğraşıyosunuz bebişinizi beklerken

gulden cim ben calisyordum ama hamileligimi ogrendigim gun biraktim isi cunku benim hep riskli geciyor hamileliklerim malesef.suan ev hanimiyimama hicbir is yapmayan evine temizlikci cagiran ve hep yatan bir ev hanimi malesef cok zor ama yavrum icin katlanmaktan baska carem yok insallah yavrumu kucagima alinca hep beraber gezeriz hic evde durmayiz o zaman

maşallah tebrikler allah herkese banada duymayı nasip etsin.çok seviniyorum böyle haberlere allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
teşekkürler canım Allah'ım sana ve herkese nasip etsin inşallah
nasılsınız kızlarr ev hanımı olan varmı aranızda çok sıkıcı ya siz nelerle uğraşıyosunuz bebişinizi beklerken

benimde riskli hamileliğim bende öğrendiğim günden beri yatıyorum hep doğurana kadarda hep yatıcam bilmiyorum nasıl geçecek zaman ben alıştım galiba şimdilik sıkılmıyorum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum:26:

cnm benim arkadaşım oraya gidiyor. İncik cincik araştıran bi kızdır. Öğrenip isim veririm sene :)

iyi akşamlar arkadaşlar

bende önümüzdeki hafta gidicem işallah dr a işallah bende duyarım kalp atışlarını

gülden sanırım sende bursada oturuyodun acaba hangi dr a gidiyosun öğrenebilirmiyim

bende Bursada yım. ben doruk tıp merkezinde feyza hanıma gidiyorum

evet gurbet zor gülüm helede aileden uzak kalmak RABBIM hayirlisi ile gelmeyi nasip eder insaALLAH kiz ama sen kac haftaliksin bebis karninda mi gelcek ucak ile ins :)[/QUOTE]

Canim ben suan 6 hafta 2 gunluk oldum. Evet ins bebis karnimdayken gidecegim.

Kasım annelerine selamlar,
Herkes iyidir umarım.
Kızlar dün sabah benim kanamam oldu. Çok korktuk eşimle. Sabah hemen doktoru aradık randevu aldık. Normalde Nisan 11'de kontrolüm vardı kalp atışlarını görecektik. Fakat böyle bir olay yaşayınca hemen gittik. Doktorda bir bakalım içiniz rahat etsin dedi. Baktık kesede bir sorun yoktu. Sonra kızlar o muhteşem anı yaşadık. Kalp atışlarını gördük meleğimin. Öyle güzeldi ki. Sesini duyamadık doktorum daha çok küçük dedi ama orada minicik bir şey yanıp sönüyordu. Nokta kadar. O anki mutluluğumuzu eşimle tarif etmek mümkün değil. Rabbim bekleyen tüm annelere bunu yaşatsın inşallah. Sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Doktorum istirahat verdi. İki gün izin aldım işyerimden. Aslında düşük olmasın diye progestan kullanıyorum. Fakat yeterli gelmez ve 24 saat içinde kanaman geçmez ise iğne yazacağım dedi. Sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı? Bugün 6+4 günlük olduk. Gerçi doktorum bebekte sorun yok dedi ama insan korkuyor yine de. Benim kanamam önce lekelenme gibi başladı. Böyle koyu kahve renginde oldu. Sonra normale döndü. Gerçi bu sabah gittiğimde çok az gelmiş ama.
Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. İnşallah bizim bebişlerinde bu sevimli bebiş gibi taklalar attığını görmek nasip olur.
Sevgilerimle....

Dün kontrolümüz vardı,bebeğimin birini göremedik(kesenin biri boştu,drumuz sizi yarı yolda bıraktı dedi(çok üzgünüm..dualarınıza ihtiyacım var diğer kuzum için..

Hayırlısı böyleydi belki de. Rabbim herşeyin en iyisini bilendir. Ama insanın elinde değil üzülmemek. İnşallah diğer meleğine hayırlısı ile kavuşacaksın. Onun için dimdik durman gerekiyor. İnşallah bundan sonrasında herşey yolunda gidecek ve onu kucağına aldığında bu günleri unutacaksın canım.

Dualarımız seninle ve meleğinle.... güzel haberlerini almak dileği ile deste'cim...
Allaha emanet olun.

Evet canım ya devlete tahliller için gittim bi fikir de edineyim dedim ama yok ya kurbanlık koyun gibi 3 hastayı birden alıyorlar içeri dr oturuyo asistanmıdır nedir o muayene ediyo..doğru düzgün hiç bir açıklama yapmıyolar sadece tahlilleri yaptırdım birdaha da gitmeye niyetim yok...Ben ayın 15. de düzgün beye gidicem yine senin kontrolün nezaman?Belki karşılaşırız..Bu arada ismin neydi canım ben Zuhal..

günaydınnnnn herkese......nasılsınız bugün umarım herşey yolundadır......

merhabaaaa günaydın herkese......nasılsınız bugün bizde vandan döndük iş başı yaptık çalışıp gidiyoruz bakalım....

günaydınnnnn herkese......nasılsınız bugün umarım herşey yolundadır......

Günaydın...Valla pek ii değilim ne yesem çıkıyor hiçbirşeyden tat alamıyorum ve aç yaşıyorum...Su bile durmuyo...Nezaman geçecek acaba yaaa.Şikayet etmek istemiyorum ama çok çektiriyor...Hele ki çalıştığım için daha zorlanıyorum...

çok geçmiş olsun.....inş en kısa zamanda geçer....gerçektende çalışında dahada zor her şey....Rabbim kolaylık versin....bu dönemleri inş kolaycıkla atlatırsın....

günaydın kızlar,
ayy sabah sabah rezil oldum normalde evden çıkmadan çıkarıyodum bekle bekle gelmedi evden çıktım az yürüdüm bulantı başladı yolun ortasında rezil oldum yaa

günaydın kızlar,
ayy sabah sabah rezil oldum normalde evden çıkmadan çıkarıyodum bekle bekle gelmedi evden çıktım az yürüdüm bulantı başladı yolun ortasında rezil oldum yaa

ayyy kıyamam sana yaaa.....çok geçmiş olsun.....

günaydın kızlar,

Aynı şey geçen akşam bende eve giderken oldu..Ne yapacağımı şaşırdım ya şekilden şekile girdim çıkartmadım ama canım gitti sandım..Allahım bu durumda olanlara yardım etsin...En çokta koku duymaktan artık nefret ediyorum...

ayyy kıyamam sana yaaa.....çok geçmiş olsun.....

saol cnm.

valla tutamadım kendimi sen ii tutmuşsun aynen bende rahatsız oluyorum kokulardan hele öğle vakti her taraf bi yemek kokusu

çok geçmiş olsun canıım. bende de kanama oldu 3-4 güne geçti. biz daha kalp atışını duyamadık 7+4 oldum. Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. Amin...

benim randevumda 15 nisanda senin saatin kaç ,, çiğdem ben memnun oldum cnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…