2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benim bulantım pek yok, tiksintim var, özellikle marulu tv de bile görmeye tahammül edemiyorum, yeni yeni hafifliyor neyseki, bi de çok ekşi istio canım , her hafta ekşili kereviz falan pişiriyorum, limon üstüne tuz döküp yiyorum :)
benim gönlümden geçen kız olması, bol kız çocuklu bir sülaleden geldiğim için erkek çocuk hakkında pek fikrim yok,eşimin tarafında da tam tersi birsürü erkek ,kız yok :) ben kız olsun süsleyip sevimli sevimli giydirip ana kız gezelim istiyorum :)

evet canım öncelikle herseyin hayırlısı ve saglıklısı gerisi önemli degil aslında.. ama ne bilim yinede ikimizinde icinde kız olsun diye birazcık bi istek var sanki

Son düzenleme:
güzel düşünmüşün canım arkadaşım ben şimdilik çıkım yine gelirim inşallah

Kubiii........Teşekkür ederim caanım benim. Yüce rabbim sana ve diğer bütün hamilelere sağlıklı bir hamilelik sonunda kucağına almayı nasip etsin

kızlar hamilelikte gaz problemiyle nasıl başa çıkıyorsunuz, bazen çok sancı yapıyor, sıcak havlu koymak istiyorum karnıma ama korkuyorum bi sıkıntı yapar bebeğe diye

kızlar bu gün kontrolümüz vardı çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümbür gümbür atıyordu bebişimizi de gördük kesede gayet iyimiş tek bebek biraz rahatladım 2haft sonra tekrar kontrolümüz var

Elbette hayirli ve saglikli olmasi en onemlisi. Ilk bebegimde kiz olsun cok istemistim. Esim de 3 erkek kardesler hic kiz yok, ben de tek kizim, herkes kiz bebek bekliyordu ailede.. kayinvalidem bol bol sut yogurt ye, kilo almamaya bak, kilolularin kizi olmazmis dedi (kendi de biraz kilolu :)) Allah in lutfu kizimiz oldu, ikincide de baska cocuk yaparmiyiz belli olmaz, kizim kiz kardessiz kalmasin benim gibi diye kiz cocuk yollarini arastirdim netten, tabii durmadan dua da ediyordum. Ingilizce bir sitede bayagi ayrintili, diyetler vitaminler zamanlama vs.... buldum. Elimden geldigince uyguladim ve sonuc ikinci kizimi kucagia aldim Rabbime ck sukur. 5 sene gecti biz yine bebek ozledik Bu kez degisik olsun istedik tabii. O sitede erkek bebek icin de yontemler vardi bu kez de onlari denedik, bakalim bekliyorz, tedbir bizden takdir O ndan. Ne verirse basimizin ustune. Ben esim icin degil daha cok kendim icin istiyorum galiba Ama eminim o da sevinir oglu olursa..

kızlar hamilelikte gaz problemiyle nasıl başa çıkıyorsunuz, bazen çok sancı yapıyor, sıcak havlu koymak istiyorum karnıma ama korkuyorum bi sıkıntı yapar bebeğe diye

Ayaklarini sicak tut, kalin corap, patik giy, atleti ihmal etme, ilik havlu da iyi gelir, cok sicak olmadiktan sonra zarari olmaz. Sut yogurt yerine peynir ye, mercimek yerine tavuklu sehriye tarhaa vs corbalari ic, baklagillere de ara verebilirsin. Insallah yakinda gecer.

teşekkürler tavsiyelerin için

maşallah tebrikler allah herkese banada duymayı nasip etsin.çok seviniyorum böyle haberlere allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

nasılsınız kızlarr ev hanımı olan varmı aranızda çok sıkıcı ya siz nelerle uğraşıyosunuz bebişinizi beklerken

iyi akşamlar arkadaşlar

bende önümüzdeki hafta gidicem işallah dr a işallah bende duyarım kalp atışlarını

gülden sanırım sende bursada oturuyodun acaba hangi dr a gidiyosun öğrenebilirmiyim

iyi akşamlar arkadaşlar

bende önümüzdeki hafta gidicem işallah dr a işallah bende duyarım kalp atışlarını

gülden sanırım sende bursada oturuyodun acaba hangi dr a gidiyosun öğrenebilirmiyim

canım ben devlete gittim orda iki dr ye gittim hiç memnun kalmadım testler parasız diye gitmiştim o iyi oldu ama şimdi zübeyde hanıma gidicem özele gitmicem ben canım orada hangi doktorlar var henüz bilmiyorum

canım ben devlete gittim orda iki dr ye gittim hiç memnun kalmadım testler parasız diye gitmiştim o iyi oldu ama şimdi zübeyde hanıma gidicem özele gitmicem ben canım orada hangi doktorlar var henüz bilmiyorum

anladım canım
bende anadolu hastanesine gittim ilk öğrenmek için şimdi haftayada oraya gideyim diyorum sonra ilk hamileliğimdeki dr uma gideyim diyorum şevket yılmaz hastanesinde nihat gök var ona ama daha karar vermedim anadoludaki dr dan memnun kalırsam ona devam edeyim diyorum ayyy bilmiyorum işte kararsızım yani bi sorayım dedim siz napıyosunuz diye

valla ben bursada yeniyim 6 7 aydır burdayım ne hastane biliyorum ne doktor napıcam hiç bilmiyorum zübeyde hanıma iyi diyolar inşallah öyledir haftaya gitcem bende

evet bursanın iyi hastanelerinden sadece doğum üzerine olduğu için iyi diyorlar ben ilk doğumumu şevket yılmazda yaptım oradan da memnun kaldım ama evime uzak bi çocuk daha olduğu için zorlanırım oralarda diyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…