- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.441
kızlar bebişinizin cinseyeti elimizde olsa daha doğrusu içinizde hangi istek var kız mı erkek mi diye ama tabiki herşey rabbimden hakkımızda hayırlısı ama ben eşim için erkek bebiş istiyorum ama asla diretmiyorum sadece içimdeki duygu eşim erkek istiyorum demiyo ama hani derler ya erkek adamın oğlu olur diye gerçi biraz saçma amahakkımızda herşeyin hayırlısı ama ben yine demerak ediyorum ya sizz :44::26:
kızlar bebişinizin cinseyeti elimizde olsa daha doğrusu içinizde hangi istek var kız mı erkek mi diye ama tabiki herşey rabbimden hakkımızda hayırlısı ama ben eşim için erkek bebiş istiyorum ama asla diretmiyorum sadece içimdeki duygu eşim erkek istiyorum demiyo ama hani derler ya erkek adamın oğlu olur diye gerçi biraz saçma amahakkımızda herşeyin hayırlısı ama ben yine demerak ediyorum ya sizz :44::26:
kızlar hamilelikte gaz problemiyle nasıl başa çıkıyorsunuz, bazen çok sancı yapıyor, sıcak havlu koymak istiyorum karnıma ama korkuyorum bi sıkıntı yapar bebeğe diye
Ayaklarini sicak tut, kalin corap, patik giy, atleti ihmal etme, ilik havlu da iyi gelir, cok sicak olmadiktan sonra zarari olmaz. Sut yogurt yerine peynir ye, mercimek yerine tavuklu sehriye tarhaa vs corbalari ic, baklagillere de ara verebilirsin. Insallah yakinda gecer.
9+2 hamileyim, sat 23 ocak, antalya , yaşım 30 , başka bişy lazımmı liste için :)
kızlar bu gün kontrolümüz vardı çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümbür gümbür atıyordubebişimizi de gördük kesede gayet iyimiş tek bebek biraz rahatladım 2haft sonra tekrar kontrolümüz var
ya kızlar bursada olan yok mu aranızda?
iyi akşamlar arkadaşlar
bende önümüzdeki hafta gidicem işallah dr a işallah bende duyarım kalp atışlarını
gülden sanırım sende bursada oturuyodun acaba hangi dr a gidiyosun öğrenebilirmiyim
canım ben devlete gittim orda iki dr ye gittim hiç memnun kalmadım testler parasız diye gitmiştim o iyi oldu ama şimdi zübeyde hanıma gidicem özele gitmicem ben canım orada hangi doktorlar var henüz bilmiyorum
anladım canım
bende anadolu hastanesine gittim ilk öğrenmek için şimdi haftayada oraya gideyim diyorum sonra ilk hamileliğimdeki dr uma gideyim diyorum şevket yılmaz hastanesinde nihat gök var ona ama daha karar vermedim anadoludaki dr dan memnun kalırsam ona devam edeyim diyorum ayyy bilmiyorum işte kararsızım yani bi sorayım dedim siz napıyosunuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?