2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

made 14 kasımda doğuracak.. bi aksilik olmazsa

diğerleri erkek odasına gider zaten.. o ay dedeli olan pembeli veya lilalı olsa o güzelmiş bende onu beğendim:)

öyle olsa benimde hosuma gitti..

yanlız confettinin halıları ince kaydırmaz halılar varya o tarz .. biliyosun değilmi.. cok halı gibi değil yani..

keşke normal doğuracaklarında tarihi belli olsaydı :)

kıyamam ya..

benim belli ama hergün 11 Kasımdan önce olurmu diye düşünmekten kendimi alamıyorum..

bide bankada aniden suyum gelirse rezil olurum diye düşünüyorum..

dün aksam cok agladım ya.. sanırım ben sezeryandan da korkuyorum .. normalden zaten korkuyorum.. eşimde genel anestezi olsun dedi.. bebeğimi görmek istiyorumm diyorum.. adam da sasırdı beni öyle görünce..

cok korkuyorum ben zaman yaklastıkca..

sende haklısın canım gün saymakta insanı tedirgin ediyor ya erken gelirse diye.. ben hep bayrama kalmaz inş yada bayram sonrası olur diyordum kesin bayramda olur yaramaz kızım :)

günler yaklaştıkça doğumşeklinin hiç önemi olmuyor insan tedirgin oluyor ister istemez güzelim inş hiç anlamadan girer çıkarız doğumlara bebişlerimizi sağlıcakla alırız kuçağımıza...

sezeryanda da garanti değil ki:) bak nil hanıma 3 gün beklemedi, kendi belirledi geleeği tarihi:) benim en büyük korkum bayramda gelmeye kalkması, tembihleyip duruyorum zaten, tembih tutacak mı bakalım:) bayramda annem yok, doktorum da yok.. puff içim daralıyo, şu bayramı bi atlatsaydık

bayramda olmasın diye dua ederken buluyorum kendimi bazen sonra hemen kendine gel fatma diyorum.. zaten 9 gün önce sezeryan olacak olmanın verdiği bir vicdan rahatsızlığı var..kendimi Allahın işine karısmıs gibi hissediyorum..

1inde kontrolüm var.. gitmişken catı muayenesi yaptırsam ve dr bana deseki normal için vücudun müsait değil.. rahatlicam.. ama o da dogumu tetikler ve bayramdan önce dogurursam hadi diye korkutuyor beni..

sanırım son günler oldugu için bende tuhaflıklar basladı..

bende bende hiç bi kötülüklerini görmeim. benim eşimde akrep... çok kararlı, çok çalışkan, azimli..etrafıyla ilişkileri iyi.. oğlumuda akrep yapıcam zorla:) yay olmasın:)

benim kaynım akrep...
halim, selim, duygusal, sakin bir çocuktur...
ama bir o kadar grubu içinde lider, sözüne kulak verilen girişken bir çocuktur..
bende yay olsun istemiyorum ama nasip..

keşke normal doğuracaklarında tarihi belli olsaydı :)

bence de bencedeeeee

bende en azından 5inden önce olmasın annem 5inde gelecek.. yanlız olmak istemiyorumm..kayınvalidemde bayramdan sonra gelecek..

benim kaynım akrep...
halim, selim, duygusal, sakin bir çocuktur...
ama bir o kadar grubu içinde lider, sözüne kulak verilen girişken bir çocuktur..
bende yay olsun istemiyorum ama nasip..

bence de bencedeeeee
alınıcam valla niye yay istemiosunuz yaaaaa
eşimle ikimizde yayız hatta aynı gün doğmuşuz

benim korkumda bayramda gelmesi malum herkes izinde olucak hastanede kim varsa ona mecbur kalıcaz. gerçi fatmanın dediği gibi ALLAHın işine karışıyormuşuz gibi oluyor hayırlısı ile gelsinler ne diyeyimki

son günlerin psikolojisi canım :)

yay tanıdığım yok pk fazla.. benim tercihim akrepten yana.. alınma sen bacııımm.. bu arada ne güzel tesadüf olmuş aynı gün süpperr.. unutma ihtimali yok yani eşinin.. kendi doğum gününü unutacak değil ya:)

Ben de yayım:)
Yay olmak güzeldir ya...
Özgür ve farklı:)
dimi ya farklı insanlar oluyoruz. insanlar dışardan anlayamıyor bizi karmaşık bulabiliyorlar halbuki tüm karmaşıklığımız rahatlığımızdan geliyodur

evet canım evlilik yıldönümünde falan yırtıyo bazen ama hiç bi doğumgünümüz boş geçmedi bugüne kadar

hemen söyleyeyim canım yay burçları çok duygusal oluyorlar...
erkek kadın tanıdıklarımın hepsi duygusal, kolay üzülen, başkalarını çok düşünen, başkalarının derdiyle dertlenen insanlardı...
biz ikimizde oğlak burcuyuz...
o yüzden alışık değiliz yay bize zor gelebilir ama nasip tabiii

meraba arkadaslar.bugun kontrolum var.pazartesiden beri ara ara nişanım gelio.dr lar bu acılma olayını nasıl anlıo.çatı muaynesi ile mi.bn doguma kadar açmayı planlamıorumda inşallah.oyuzden bi yardım eder misiniz.çok çekiniorum oraya çıkıp açıp bacaklarımı sonuna kadar.yerimde titredim valla

meraba arkadaslar.bugun kontrolum var.pazartesiden beri ara ara nişanım gelio.dr lar bu acılma olayını nasıl anlıo.çatı muaynesi ile mi.bn doguma kadar açmayı planlamıorumda inşallah.oyuzden bi yardım eder misiniz.çok çekiniorum oraya çıkıp açıp bacaklarımı sonuna kadar.yerimde titredim valla şuanda.saolun şimdiden..

yay istemiyor değiliz canım.. akrep tercihimiz sadece..

yoksa Allah bilir..

bu nişan geldikten ne kadar sonra dogum baslıyor..

acılma.. çatı.. ben daha cok uzagım canım yasamadım hic..

tam bilmemekle beraber açılmanın anlaşılması mantıken açıp bakılırmış gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…