2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende görmedim :))))

hatta boğa burcuyum ben.. boğa ve akrep anlaşamaz derler.. ama ben cok ii anlasıyorum..

bende bende hiç bi kötülüklerini görmeim. benim eşimde akrep... çok kararlı, çok çalışkan, azimli..etrafıyla ilişkileri iyi.. oğlumuda akrep yapıcam zorla:) yay olmasın:)

ya ben akşamları sürücü kursunda ders veriyoum.. ben ders anlatırken oğlan coşuyoooo.. ya yüksek sesten korkuy, ya hoşuna gidiyo çözemedim ama onun hain tekmelerinden ders anlatamıyorum.. bayan öğrenciler tenefüste yanıma gelip, ne kadar hareketli bu bebek diyolar. karnımda meksika dalagalrı yapıyo:):) normalde ayaktayken fazla sert hareketler yapmıyo ama ders anlatırken deliriyo oğlum:)

nice senelere zuzucum. bebeğinde sende sağlıklı olduktan sonra doğum şeklinin pek önemi yok önemseme canım...

hergün aynı saatte uyanıyoruz ya ondan canım..

bende haftasonu uyumak istiyorum ama calar saat gibiyim 7.15 ve ben ayaktayım..

sanırım akşsam 11 gibi uyuyorum ben normaldede öyle çok uyuyan bi tip değilimdir. :)

bende görmedim :))))

hatta boğa burcuyum ben.. boğa ve akrep anlaşamaz derler.. ama ben cok ii anlasıyorum..

bende boğayım kızlarımızda akrep olucak :) bu arada dünden beri eşimle sezeryan konuşuyoruz bebişe bir an önce kavuşabilmek için pazartesi sanırım karar vericez. haftaya gelsin diye istşiyoruz hayırlısı ile bencillikmi acaba ?

fatma, senin kardeşlerin de maşşallahı var. biri doktor biri hakim. ne güzel ne kadar gurur verici :))

benimkikonyalı ve akrep ya.. ay dicektim kaderimiz aynımı yoksa seninle :)))))))

eşime bunları söylemiyorumn tabii şımarmasın diye:) ama gerçekten çok anlayışlı ve özverili kocacım Allah bin kere razı olsun ondan. inşallah bozulmaz tabii.. gece ben 10 kere wc ye kalksam oda benimle kalkıyo garibim.. yataktan kalkınca hemen yürüyemiyorum ayağım tutuluyo.. beni çişe götürüp getiriyo... ayy sevi,yom ben bu adamı ya.. bebek gibi şımartıyo beni:) arda olunca ilgi ona kayacak, ben krize girebilirim:)

Canim benim bildigim kadariyla iri bebeklerde normal dogumla dogurtuluyor burda,esimin amcasinin kizi 4000gr bebegini normal dogurmustu 2,5 sene önce. Türkiyede doktorlar hic riske girmek istemiyorlar hem anne hem bebek hemde kendi acilarindan.Sürekli gittigin doktorun seni takip ettigi icin sana en uygun dogum seklini teklif edecektir.Cati muayenen yapildimi canim orda ne demisti?Bu arada masaallah bebisineKötü düsüncelerle aklini bulandirmadan kendin biseye karar ver ve onu uygula derim ben sürüncemede kalinca insanin akli daha cok karisiyor,sürekli kuruyor kafasinda.

doğum günün kutlu olsun bebişinle ailenle mutlu nice yılların olsun. 3 kasım yolcusu demekki senin abbasın benim abbasa normal dedi ve 9 ay 10 gün gelmicem derse ben beklerim dedi doktor o beklerde ben biraz zor bu bel ve sırt ağrılarıyla sabrımın sonlarındayım hamdolsun

onunla konusuyosun sanıyor olabilir :))))

bende erkenden uyuyorum .. gece 1 kez uyanıyorum tuvalet için.. haftaiçi cok zor uyanıyorum.. haftasonuda 7.15 ve ben ayaktayım.. şaka gibi..

fatma, senin kardeşlerin de maşşallahı var. biri doktor biri hakim. ne güzel ne kadar gurur verici :))

kafalarına vura vura okuttuk güzelim annemle onları.. baska sansları yoktu :)))

e kendilerinde de o cevher vardı tabi..

bi erkek kardesim kaldı.. o da bitirseydi okulunu .. öğrencimiz kalmayacak hayırlısıyla..

darısı bizim cocuklarımıza inşallah.. annem hep der bize inşallah sizlerde evlat yönünden benim kadar sanslı olursunuz diye..

masallah de kızım..bende diyeyim masallah..:)))

Allahım bozmasın.. yok erkek cocukları anneye düşkün olurya zaten evin tek bayanı olarak daha da sımartırlar seni merak etme.. böyle düşün ki böyle olsun hem..

fatmaa benim perde bugün gelecek bakalım nasıl olacak.. bu arada sen sarenin odasının halısını halletmişmiydin? bebek odası halısı istiyorsan limangoda confetti indirimde.. bi bak istesen, ayıcıklı bi model var kız odaları için güzel

ay benim perdeler yalan oldu resmen.. cumartesiye kadar sabırla beklcem..

limangodaki halıları gördüm canım ayıcıklı olan kalpli (ben kalpli şeyleri sevmiyorum) diğerlerini de beğenmedim cok cafcaflı renkleri..

halı konusunda acele etmicem..

perdenin durumuna göre sececem halıyı çünkü..

Günaydın canlarım:)

Derya ile Mersinliden bekliyoruz haberleri,umarım her şey güzel geçiyodur.

Simiramis çok şanslısın,ben tuvalete kalkarken benimkinin ruhu duymuyo,bi de horluyorum diye bikaç gündür yanmdan kayboluyo:)

İzmirligirlüm sabır diyoruz,artık sıkıntılarımız arttı ama her şey güzel olacak,geçmiş olsun...

Zuzuipek daha nice senelere inş,seneye de bebğinle kutlarsınız artık ne güzel:)

Sıkıntısı olan arkadaşlar herkese geçmiş olsun...

Bugün öğleden sonra gideceğim dr a,doğum öncesi iznimi başlatıcam inş.

Bi de son durum ne bakalım görücez,inş kontrol eder.

made, ibo, sedustan haberi olan varmı kızlar

3 üde dogurmadı hala..

ibo 1 kasımda dogurcak

made annesinde kalıyor.. onun tarihini bilmiyorum..

sedusta sabırla bekliyor kızını.. dişli dogurcam diyor :))) annesi izin vermiyor pc basında olmasına radyasyon yayılıyor diye .. oda cepten facete yazıyor.. sabah dogurmamıstı suan nasıl bilmiyorum :))))

diğerleri erkek odasına gider zaten.. o ay dedeli olan pembeli veya lilalı olsa o güzelmiş bende onu beğendim:)

sağol canım 3 üde bayağıdır girmiyor merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…