- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.421
bende görmedim :))))
hatta boğa burcuyum ben.. boğa ve akrep anlaşamaz derler.. ama ben cok ii anlasıyorum..
bende bende hiç bi kötülüklerini görmeim. benim eşimde akrep... çok kararlı, çok çalışkan, azimli..etrafıyla ilişkileri iyi.. oğlumuda akrep yapıcam zorla:) yay olmasın:)
senin eşin konyalıydı değil mi..
yok konyalı değil, antalyalı.. ama tipik akrep:)
Günaydın herkese,
Bugün gelecek 2 bebiş varmış ne güzel..Allah sağ sağlim kucaklamayı ve bol bol süt nasip etsin inşallah..
Bende bugün izne ayrıldım ve bugün doğum günüm ....Ama gelin görünki 6 buçuktan beri ayaktayım uyuyamıyorum..
Dün dr kontrolümüz vardı kızım hala dönmemiş nstye girdik dr normal dedi sonuçlarına...Ve daha dönmez ama istersen bekleyelim dedi bende araştırmalarım sonucu dönme ihtimalinin düşük olduğunu öğrendiğimden 3 kasıma gün aldık..Sabah 11 gibi alırız dedi...Spinal sezeryan olacak hayırlısı ile kucaklayayım başka bişey istemiyorum...Evdeki hesap çarşıya uymadı ama napalım kaderimizde sezeryan varmış(
hergün aynı saatte uyanıyoruz ya ondan canım..
bende haftasonu uyumak istiyorum ama calar saat gibiyim 7.15 ve ben ayaktayım..
bende görmedim :))))
hatta boğa burcuyum ben.. boğa ve akrep anlaşamaz derler.. ama ben cok ii anlasıyorum..
ben seviyorum akrep karakterini..
kendileri etraflarına cok düşkün değiller ama bişekilde herkes onlara cok düşkün oluyor.. hani bi grupta favori biri olurya herkes cevresinde olur o işte akrep oluyor..
ezdirmiyolar kendilerini..cok baglılar ama asla belli etmezler mesela.. akrep cocuklarıyla basetmenin zor oldugunu söylüyolrlar ama annemde kayınvalidemde hic yorulmadıklarını anlatıyorlar.. hatta en rahat onları büyüttüklerini söylüyorlar...
eşim cok inattır.. kızkardeşimde arkadasım da ..eşim o kadar inatki nerdeyse 1 senedir kızkardesiyle konusmuyor.. bu huyu kötü .. kinliler çünkü..
3 üde cok sosyaldir mesela..
ve cok basarılılar.. dua ediyorum ben de inşallah kızımda teyzesi gibi hakim olur diye.. zaten o da o kadar benimsemişki yeğenim bana cekecek diye havalar atıyor..
benimkikonyalı ve akrep ya.. ay dicektim kaderimiz aynımı yoksa seninle :)))))))
canım Alamanya'da iri bebekleri de normal doğurtuyorlar mı? beni de uyku tutmuyor, oğlumun gelesi yok, ana-oğul ikimizde paso kilo alıyoruz. ben 85 kilo oldum, 18 kilo aldım, oğlum 4100 gr olmuş, ki doktorum 15 dakika boyunca ölçtü, makineyi sıfırlayıp gene ölçtü. bedenimi ölçtük dün eşimle, yukardan aşağı 115 cm. ben de sadece göbeğim büyüyor sanıyordum. güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum. bu arada gebe kalmadan önce iştahım daha açıktı, daha çok yiyordum. tüm gebeliğim mide asitleriyle uğraşmakla geçti, ki sabah sabah uyanmamın nedeni de bu asitler, ona rağmen 18 almayı başardım.
dianatal jel ile alakalı nette kayda değer bir şey bulamadım. ben kullandım çok süperdi diyen bir ,iki yazı o kadar. ingilizcemin yettiği kadar yabancı forum sitelerine de baktım. orada da bir iki yorum, millet genelde birbirine sormuş durmuş, bizim yaptığımız gibi.
doktorum jelin, ultrason için karnımıza sürülen jelden farkı olmadığını söyledi. beni sezaryene hazırlıyor şeklinde düşünüp bu gün başka bir doktora daha görüneyim diyordum ama eşim kafan karışmasın, ben doktorumuza güveniyorum diyor. 9 aydır her muayeneme benimle beraber geldi eşim, doktor anne ve bebek için riskleri sayınca rengi attı. teyzesinin de ilk çocuğu doğumda vefat ettiği için risk almak istemiyor. kafam allak bullak. oğlumun keyfi yerinde 0 sancı.
tmm biz bu bebeği de zor bulduk, bin şükür Allahımıza ama insan 2-3 tane daha doğurmak istiyor. ablamın 3. sezaryeni rahmi alındı. hala hastanede.
olumsuz düşüncelerimle cesaretinizi kırmamışımdır umarım hanımlar. yazasım gelmiş, yazdım. son dönemece güle oynaya girilemiyor, ki memleket bu haldeyken gülecek bir şey bulmak da zor.
Günaydın herkese,
Bugün gelecek 2 bebiş varmış ne güzel..Allah sağ sağlim kucaklamayı ve bol bol süt nasip etsin inşallah..
Bende bugün izne ayrıldım ve bugün doğum günüm ....Ama gelin görünki 6 buçuktan beri ayaktayım uyuyamıyorum..
Dün dr kontrolümüz vardı kızım hala dönmemiş nstye girdik dr normal dedi sonuçlarına...Ve daha dönmez ama istersen bekleyelim dedi bende araştırmalarım sonucu dönme ihtimalinin düşük olduğunu öğrendiğimden 3 kasıma gün aldık..Sabah 11 gibi alırız dedi...Spinal sezeryan olacak hayırlısı ile kucaklayayım başka bişey istemiyorum...Evdeki hesap çarşıya uymadı ama napalım kaderimizde sezeryan varmış(
ya ben akşamları sürücü kursunda ders veriyoum.. ben ders anlatırken oğlan coşuyoooo.. ya yüksek sesten korkuy, ya hoşuna gidiyo çözemedim ama onun hain tekmelerinden ders anlatamıyorum.. bayan öğrenciler tenefüste yanıma gelip, ne kadar hareketli bu bebek diyolar. karnımda meksika dalagalrı yapıyo:):) normalde ayaktayken fazla sert hareketler yapmıyo ama ders anlatırken deliriyo oğlum:)
nice senelere zuzucum. bebeğinde sende sağlıklı olduktan sonra doğum şeklinin pek önemi yok önemseme canım...
sanırım akşsam 11 gibi uyuyorum ben normaldede öyle çok uyuyan bi tip değilimdir. :)
bende boğayım kızlarımızda akrep olucak :) bu arada dünden beri eşimle sezeryan konuşuyoruz bebişe bir an önce kavuşabilmek için pazartesi sanırım karar vericez. haftaya gelsin diye istşiyoruz hayırlısı ile bencillikmi acaba ?
fatma, senin kardeşlerin de maşşallahı var. biri doktor biri hakim. ne güzel ne kadar gurur verici :))
eşime bunları söylemiyorumn tabii şımarmasın diye:) ama gerçekten çok anlayışlı ve özverili kocacım Allah bin kere razı olsun ondan. inşallah bozulmaz tabii.. gece ben 10 kere wc ye kalksam oda benimle kalkıyo garibim.. yataktan kalkınca hemen yürüyemiyorum ayağım tutuluyo.. beni çişe götürüp getiriyo... ayy sevi,yom ben bu adamı ya.. bebek gibi şımartıyo beni:) arda olunca ilgi ona kayacak, ben krize girebilirim:)
fatmaa benim perde bugün gelecek bakalım nasıl olacak.. bu arada sen sarenin odasının halısını halletmişmiydin? bebek odası halısı istiyorsan limangoda confetti indirimde.. bi bak istesen, ayıcıklı bi model var kız odaları için güzel
made, ibo, sedustan haberi olan varmı kızlar
ay benim perdeler yalan oldu resmen.. cumartesiye kadar sabırla beklcem..
limangodaki halıları gördüm canım ayıcıklı olan kalpli (ben kalpli şeyleri sevmiyorum) diğerlerini de beğenmedim cok cafcaflı renkleri..
halı konusunda acele etmicem..
perdenin durumuna göre sececem halıyı çünkü..
sağol canım 3 üde bayağıdır girmiyor merak ettim...3 üde dogurmadı hala..
ibo 1 kasımda dogurcak
made annesinde kalıyor.. onun tarihini bilmiyorum..
sedusta sabırla bekliyor kızını.. dişli dogurcam diyor :))) annesi izin vermiyor pc basında olmasına radyasyon yayılıyor diye .. oda cepten facete yazıyor.. sabah dogurmamıstı suan nasıl bilmiyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?