2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın herkese,

Bugün gelecek 2 bebiş varmış ne güzel..Allah sağ sağlim kucaklamayı ve bol bol süt nasip etsin inşallah..

Bende bugün izne ayrıldım ve bugün doğum günüm ....Ama gelin görünki 6 buçuktan beri ayaktayım uyuyamıyorum..
Dün dr kontrolümüz vardı kızım hala dönmemiş nstye girdik dr normal dedi sonuçlarına...Ve daha dönmez ama istersen bekleyelim dedi bende araştırmalarım sonucu dönme ihtimalinin düşük olduğunu öğrendiğimden 3 kasıma gün aldık..Sabah 11 gibi alırız dedi...Spinal sezeryan olacak hayırlısı ile kucaklayayım başka bişey istemiyorum...Evdeki hesap çarşıya uymadı ama napalım kaderimizde sezeryan varmış (

gözünüz aydın canım ve iyiki doğdun zuzuipek...
sezeryan olcak diye üzülme lütfen.
sezeryanda olsa ucunda kızına kavuşmak var.
güzel yanından bakmaya çalış mesela ne güzel geleceği günü saati biliyorsunuz.
bizim o da belli değil
benden küçük hamileliği olanlar çoktan doğurdu kucağına aldı.ben daha bekliyorum.
kapıya pencereye çıkamıyorum her gören daha olmadımı diyor
eşim bile muzdarip iş yerindeki herkes hani ne oldu diyormuş
eskiden normal doğum olcak diye sevinirdim şimdi keşke sezeryan olsa da bir an evvel kavuşsam yavruma diyorum ...

mutlu yıllar olsn cnm bebişinle aynı burç olcaksn sanırım.sağlıcakla kucaklarsn inşh.hayırlısı olsn cnm üzme kendini .

Teşekkürler canım,artık çok üzülmüyorum 1 haftadır alıştırdım kendimi sonunda dediğin gibi kızıma kavuşacağım Allahın izni ile...Sende sıkma canını milletide hiç duyma hep diyecek birşeyler bulurlar zaten...Hayırlı zamanda sağlıkla kucaklarsın inşallah meleğini sende...

günaydın anne adayları....anneler uğramaz oldu ..:)

sezeryan olacak galiba sizinki?:26:

evet canım..ilk doğumum da sezeryandı.

dr um sadece normal tarihimden 5 gün geri çekip en başından beri 1 kasım diyor..(bebek 3 hafta önde gidiyor )

şu 5 günüde atlatsaydım..erken doğurmak istemiyorum..herşey 1 kasıma ayarlandı :))

haftaya bu saatlerde bebeğimle hastaneden çıkış işlemlerimizi yaptırıyor oluruz Allah'ın izniyle.....

günaydn güzel anneler.of yaa akşamları bitmek bilmeyen bel ağrısından bıktım.resmen kırılıyo belim,sırtım.sağa sola dönemiyrm.sabah dinç oluyrm.akşam hasta,ağrılı.oğlum benim 1 hafta da sadece 100 gr almş,acaba doğum kanalına mı girdi? yoksa beslenmem mi yetersiz

Allah sağ salim bebeğinize kavuşmayı nasip etsin gerisi hikaye. maşallah iri bi bebek galiba sizinkide benim kızım gibi.
sat larımız aynıymış sizinle... hani aynı olunca dikkatimi çekti zaten sizde tarih aldık deyince iyice bi bezginlik geldi hamilelikten.
ay herkes doğurdu bi ben kalmışım sanki sonsuza kadar hamile kalacakmışım hiç doğuramayacakmışım gibi hissetmeye başladım sezeryanı istemezken sezeryan olanlara imrenmeye başladım şimdide

sen bayramda mı doğurucan :))

hayırlısı canım ..herşey yolundaysa bırak bebişin ne zaman istiyorsa o zaman gelsin..

Herkese günaydın kızlar :)))
günler geçtikçe heyecan basıyo
Rabbim sağlıkla kucağımıza almyı nasip etsin hepimize bebişlerimizi inşaallah

sen bayramda mı doğurucan :))

hayırlısı canım ..herşey yolundaysa bırak bebişin ne zaman istiyorsa o zaman gelsin..
şükür bebekte de bende de kötü bi durum yok ama herkes doğurunca kompleks yaptım.
insanlara daha doğmadı demekten bıktık eşimle
7 kasım gözüküyor ama bakalım bizim kız poposunu kaldırıp gelebilicekmi gerçi önemli olan onun sağlıklı olması ama

derdime ortak olduğun için çok teşekkürler fatmacım insan bu durumlarda konuşacak birilerini arıyor.
ortak olcaz tabii.. birbirimizi tanımıyoruz ama aynı dilden konusyoruz .. problemler sevincler heyecanlar ortak çünkü...

mutlu yıllar zuzum.. dogumgününde bize kızının dogum tarihini müjdelemiş oldun..

Herseyin hayırlısı olsun güzelim normal ya da sezeryan.. hic farketmez yeterki sağlıkla gelsinler...

ne kadar abartıyorlar.. günün gecmediki daha senin.. hani gecse anlarımda ..

Sağol edayhan çok teşekkür ederim, evet ben akrebim annemde akrep ve kızımda akrep geri kalanın vay haline :)))

benimde eşim akrep kızım akrep (hayırlısıyla) kızkardeşim akrep en yakın arkadasım akrep..

edayhancım benim dr bana sen nasıl beslenirsen beslen bebeğin yapısı minyonsa kilo aldıramazsın demişti.. o yüzden cok üzülme.. doğduktan sonra nasılsa alacaktır..

ne kadar abartıyorlar.. günün gecmediki daha senin.. hani gecse anlarımda ..

benimde eşim akrep kızım akrep (hayırlısıyla) kızkardeşim akrep en yakın arkadasım akrep..
günümün dolmadığı açısından haklısın canım ama benim erken doğum riskim vardı ve bu yüzden 29. haftadan beri sürekli ilaç kullandım. kendimi eve hapsettim hareket etmem yasaklandı sürekli istirahat halindeydim yani. durum böyle olunca herkes ha doğdu ha doğacak diye bekledi. şimdide 9 ay dolacak tık yok bizim kızda
bu arada akrep burçları nasıl oluyor madem bu kadar akrep var çevrende izlenimlerini anlatırmısın kısaca :26: hiç akrep yok benim cevremde

Son düzenleme:

Teşekkürler fatmacım, seninde etrafın akrep doluymuş...Valla akrepleri kötülerler ama ben hiç bir kötülüğünü görmedim şahsen :)))

ben seviyorum akrep karakterini..

kendileri etraflarına cok düşkün değiller ama bişekilde herkes onlara cok düşkün oluyor.. hani bi grupta favori biri olurya herkes cevresinde olur o işte akrep oluyor..

ezdirmiyolar kendilerini..cok baglılar ama asla belli etmezler mesela.. akrep cocuklarıyla basetmenin zor oldugunu söylüyolrlar ama annemde kayınvalidemde hic yorulmadıklarını anlatıyorlar.. hatta en rahat onları büyüttüklerini söylüyorlar...

eşim cok inattır.. kızkardeşimde arkadasım da ..eşim o kadar inatki nerdeyse 1 senedir kızkardesiyle konusmuyor.. bu huyu kötü .. kinliler çünkü..
3 üde cok sosyaldir mesela..

ve cok basarılılar.. dua ediyorum ben de inşallah kızımda teyzesi gibi hakim olur diye.. zaten o da o kadar benimsemişki yeğenim bana cekecek diye havalar atıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…