2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar ne güzel hergün çoğalıyoruz çok şükür Allah bizlerede nasip etsin. Biz karar verdik ayın 3 mü 14 mü derken11 gün dr olmamasını göze alamadık 3 kasımda inşallah zeynep su yu beleyeceğiz spinal olacak çok tırsıyorum uyku tutmuyor rica ediyorum spinal yapanlar en küçük deteya kadar yazarsa çok mutlu olurum lütfeeeeennn

canım burda spinal olan yok diye hatırlıyorum.. dogum yapan annelerimizde henüz cok taze oldugundan bebekleriyle ilgileniyorlar.. detay için daha önce dogum yapmıs ekim anneleri eylül anneleri topiğine sor istersen..

korku ... o hepimizde var.. burda korkmayan yok sanırım.. dereceleri farklı yasıyoruz belki sadece..

yoksa zaman yaklastıkca heyecan da korku da hat safhada yasanıyor..

dogum tarihinizde hayırlı olsun.. sağlıkla gelsin Zeynep Su hnm inşallah..

Canım hayırlısı olsun tırsmana gerek yok sonucunu düşün bende 3 kasımda spinal sezeryan olacağım senin kaç haftalık oluyor 3 kasımda biz 38+2 olucaz...Bende nazar değmesin bir cesaret bir cesaret şaşırıyorum kendime...

ay nasıl korkmuyosunn..

arkadaşım bizim seninle sat ımız aynıymış bende 2 kasımda spinal sezaryan olucam 38+1 olucaz Allah yardımcımız olsun bende korkuyorum biraz ama doktorum kesinlikle spinali önerdi inş bebişlerimize kavuşuruz Allah ın izniyle

slm kızlar yeni bebişimiz hoş gelmiş Allah analı babalı sağ salim büyümesini nasip etsin inşlhh..ben şimdi doktordan geldim miniğim 3200 gr olmuş doktor artık buralarda kalır dedi en fazla 3500 olur sanırım doğuma kadar,hala dönmemiş kafa yanda tam 1 aydır böyle ama doktor o zmanda döner demişti şimdide dedi ama benim hiç umudum yok dönse 1 ayda dönerdi diyorum daa döncekte kanala gircek bide inşlh döner ve girer isteğim bu ama hayırlısı..nstye bağladı sancılarım varmış ama ben hiç bişey hissetmedim hatta o sürede hiç kasılmam bile olmadı evde bütün gün kasıldığım günlerden birinde gitsem demek doğuruyosun dicek bana sancıların kaç çıktığını söylemedi ama geldi baktı aaa bu ne kız erken gelcek bu dedi sadece benimde kaç olduğunu sormak aklıma gelmedi çünkü sancıyı görünce alttanda bakcam dedi aklım ona gitti ama korkulcak bişey yokmuş önce normal ultrasonla baktı sonrada aynı yerde çatala falan çıkmadım yani dizlerimi büktüm öyle baktı açılma varmı diye iyi bişey yok dedi 2snde bidaha çağırdı yine nst bakcakmış işte bizden haberler böyle şimdi çok acıktım gidiiimde yemek yiim

Şu Nst olayını pek anlamadım. Pazartesi tanıştım Nst ile ve 2 kez çekildi. İlkinde hemşire bana demedi ki sola yat diye. Ben sırt üstü yattım. İlk defa çektirdiğimi de söyledim hatta. Beni uyarmadı. Sonra doktor gördü Nst kağıdını. Şaşırdı. Sancılarım 100e varıyor. Bebeğin kalp atışları da 200e! Tekrar çektirelim dedi. Bu kez doğumhaneye yolladı. Oradaki ebeler çekti. Sola yatmamı söylediler. Siz de sola yatıyorsunuz di mi Nst çekilirken? Sonra sonuç normal çıktı. Hiç sancım çıkmadı ve kalp atışları da 150-160 arası çıktı. Sırt üstü yatınca doğru sonuç vermiyor anladığım kadarıyla. :26:

nst den sonra çıktı vemediler mi orda yazar sancın :26:

anaaaaa ben çektirirken hep bana doğru dön böyle kal dio hemşire ve sağ tarafım oluyo o taraf hep yanlışmı çekildi bana

ben önce sırtüstüydüm.. ekranda kalp atıs görüntüsü cıkmadı.. sağa yatırdı beni sonra o zaman cıktı sola değil ama...

anaaaaa ben çektirirken hep bana doğru dön böyle kal dio hemşire ve sağ tarafım oluyo o taraf hep yanlışmı çekildi bana

Doğrusu nedir bilmiyorum ki aynı gün 2 defa çektirdim. İkisi de farklı çıktı. Birinde doğuruyorum sanırsın, diğerinde tık yok. Amaç sağ veya sol fark etmeden yan yatmak mı acaba? Bilenler bizi aydınlatsa iyi olur yav.:26:

bende 1 kere girdim sadece .. karsılastıramıyorum o yüzden..

ben önce sırtüstüydüm.. ekranda kalp atıs görüntüsü cıkmadı.. sağa yatırdı beni sonra o zaman cıktı sola değil ama...

Benim sırtüstüyken 200lere vardı kalp atışı, hemşire sesini kıstı hatta, yan taraftaki kadının bebeği uyumuş, onun kalp atışını bir türlü bulamadı. Benimki gümgümgüm sanırsın koşturuyor içeride. Korktum tabi ben. Sola yatınca sakinleşti midir nedir? Sağ sol fark etmiyor mu ki bu Nst de şimdi? Her hastanede değişiyor mu makinesine göre acaba? :26: Saçma ama, aynı yöntemle bakılması gerekmez mi ya? Ay doktora bunu da sorayım. Senin nst niye çekilde Fatma erken değil mi daha? Benim kilo kaybı olmasaydı 36da bakılacaktı.

nst de benide hep sol tarafına yat diye uyarıyorlar..

diğer hamilelere bakıyorum onlarda hep sola yatmış oluyorlar..

Pardon canım sen 36 olmuşsun, biz aynıyız sanıyordum. simiramis, sen ben ve birkaç kişi geriden takip ediyoruz diye öyle aklımda kalmış. :)

bilmemki .. erken değil herhalde 35+6 idim ben cumartesi cekildi işte..

1 kasımda bidaha .. sonra 11 kasımda dogumm.. erken sayılmaz sanırım..

bilmemki .. erken değil herhalde 35+6 idim ben cumartesi cekildi işte..

1 kasımda bidaha .. sonra 11 kasımda dogumm.. erken sayılmaz sanırım..

Doğru canım ya ben 35tesin sanıyorum seni. 36dan sonra bakıyolar sanırım. 2 Kasım benim randevum da. Doğum tarihimiz belli değil tabi ki. Normal olursa diye.:26:

Doğru canım ya ben 35tesin sanıyorum seni. 36dan sonra bakıyolar sanırım. 2 Kasım benim randevum da. Doğum tarihimiz belli değil tabi ki. Normal olursa diye.:26:

ya benim belli ama ben cok korkmaya basladım..
hergün artıyor hatta..

nasıl dogurcam ben bu kızı..

sürekli aklımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…