- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.461
hemen söyleyeyim canım yay burçları çok duygusal oluyorlar...
erkek kadın tanıdıklarımın hepsi duygusal, kolay üzülen, başkalarını çok düşünen, başkalarının derdiyle dertlenen insanlardı...
biz ikimizde oğlak burcuyuz...
o yüzden alışık değiliz yay bize zor gelebilir ama nasip tabiii
dimi ya farklı insanlar oluyoruz. insanlar dışardan anlayamıyor bizi karmaşık bulabiliyorlarhalbuki tüm karmaşıklığımız rahatlığımızdan geliyodur
evet canım evlilik yıldönümünde falan yırtıyo bazen ama hiç bi doğumgünümüz boş geçmedi bugüne kadar
offf sorma giriftcim yeni evlendiğimde neler çektim bu dilimden. benim ailem çok rahat bi ailedir her şey çok rahat konuşulur ortalıkta. eşimin ailesi aksine disiplinli herşey belli bi sınırda babaya falan çaktırmadan konuşulur. ne dağlar devirdimde kendime gelemedim uzunca bi süreGollumcum sen bi mantık insanısın,gerçekçisin,kuralcısın:)
Eşim de oğlak 5.yılımız hala anlayamıyorum onu:)
E tabi o da beni.
Anlattığın gibi empati gücü manyaktr yayların.
Aynı evde bi yay bi oğlak:)
Zor bacım zor,ama ben annemden alışığım o da oğlak:)
Zakkumcum delidir ne yapsa yeridir modundayız.
Doğallık ve rahatlık özümüzde var,arada patavatsız olabiliyorum ben,ama hemen toparlıyorum:)
Kendimi seviyorum beee:)
meraba arkadaslar.bugun kontrolum var.pazartesiden beri ara ara nişanım gelio.dr lar bu acılma olayını nasıl anlıo.çatı muaynesi ile mi.bn doguma kadar açmayı planlamıorumda inşallah.oyuzden bi yardım eder misiniz.çok çekiniorum oraya çıkıp açıp bacaklarımı sonuna kadar.yerimde titredim valla
Gollumcum sen bi mantık insanısın,gerçekçisin,kuralcısın:)
Eşim de oğlak 5.yılımız hala anlayamıyorum onu:)
E tabi o da beni.
Anlattığın gibi empati gücü manyaktr yayların.
Aynı evde bi yay bi oğlak:)
Zor bacım zor,ama ben annemden alışığım o da oğlak:)
canım bendede henüz dediğin şeyler gerçekleşmedi. su geldiyse hemen hastaneye gidilmesi ama nişan geldiyse acele etmeye gerek olmadığını nişanın doğumdan 1-2 saat önce olduğu gibi 1-2 hafta öncede gelebileceğini duydum. açılma olayını da söyliim. çatala çıkıcaksın doktor 2-3 parmağıyla kontrol edicek açıklığı. dün bi arkadaş daha sormuştu ona da dalgınlıkla doktor elini sokuyo yazmışımmeraba arkadaslar.bugun kontrolum var.pazartesiden beri ara ara nişanım gelio.dr lar bu acılma olayını nasıl anlıo.çatı muaynesi ile mi.bn doguma kadar açmayı planlamıorumda inşallah.oyuzden bi yardım eder misiniz.çok çekiniorum oraya çıkıp açıp bacaklarımı sonuna kadar.yerimde titredim valla şuanda.saolun şimdiden..
off ardanın odasının perdesi geldi.. benim bu çocuğum her işi ters gidiyo yaa.. storunun ucunu dilimli vermiştim, düz yapmışlar.. geri gönderdim.. tülü kenarlara tutturmak için bağcık yapmamışlar. altı üstü tek camın tülü perdesi, doğru düzgün yapıp göndermemişler.. ama tülü büyük yapmışlar:) ben cam hizasında istemiştimtim fiyatıda ona göre çıkmıştı ama duvarı kapladı tül.. biraz değişik durdu:)
canım Alamanya'da iri bebekleri de normal doğurtuyorlar mı? beni de uyku tutmuyor, oğlumun gelesi yok, ana-oğul ikimizde paso kilo alıyoruz. ben 85 kilo oldum, 18 kilo aldım, oğlum 4100 gr olmuş, ki doktorum 15 dakika boyunca ölçtü, makineyi sıfırlayıp gene ölçtü. bedenimi ölçtük dün eşimle, yukardan aşağı 115 cm. ben de sadece göbeğim büyüyor sanıyordum. güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum. bu arada gebe kalmadan önce iştahım daha açıktı, daha çok yiyordum. tüm gebeliğim mide asitleriyle uğraşmakla geçti, ki sabah sabah uyanmamın nedeni de bu asitler, ona rağmen 18 almayı başardım.
dianatal jel ile alakalı nette kayda değer bir şey bulamadım. ben kullandım çok süperdi diyen bir ,iki yazı o kadar. ingilizcemin yettiği kadar yabancı forum sitelerine de baktım. orada da bir iki yorum, millet genelde birbirine sormuş durmuş, bizim yaptığımız gibi.
doktorum jelin, ultrason için karnımıza sürülen jelden farkı olmadığını söyledi. beni sezaryene hazırlıyor şeklinde düşünüp bu gün başka bir doktora daha görüneyim diyordum ama eşim kafan karışmasın, ben doktorumuza güveniyorum diyor. 9 aydır her muayeneme benimle beraber geldi eşim, doktor anne ve bebek için riskleri sayınca rengi attı. teyzesinin de ilk çocuğu doğumda vefat ettiği için risk almak istemiyor. kafam allak bullak. oğlumun keyfi yerinde 0 sancı.
tmm biz bu bebeği de zor bulduk, bin şükür Allahımıza ama insan 2-3 tane daha doğurmak istiyor. ablamın 3. sezaryeni rahmi alındı. hala hastanede.
olumsuz düşüncelerimle cesaretinizi kırmamışımdır umarım hanımlar. yazasım gelmiş, yazdım. son dönemece güle oynaya girilemiyor, ki memleket bu haldeyken gülecek bir şey bulmak da zor.
derya dogurmus.. 3000 kg 49 cm :)))
azıcık emmiş bebeği uyuyormus şimdi..kan şekeride iyiyimiş.. hersey yolundaymıs..
selamları var..
azıcık emmiş bebeği uyuyormus şimdi..kan şekeride iyiyimiş.. hersey yolundaymıs..
selamları var..
merhaba bayanlar.saatten de belli olduğu gibi uyku tutmadı.bugün dr.gittim 2 cm açılma var..sancım şiddetli çıksaydı heemn doğuma alacaklardı beni..çok ağladım innaılmaz heyecan yaptım bayanlar.
çatı muayenesinde çatım normal ama vajina kemiklerim darmış.doğum esnasında problem olabilrmiş.perşembe sabah 8 de gideceğim dr.nts ye bağlayaklarmış ve dr.tekrar o kemiklerime bakacakmış belki açılma ilerledikçe o da açılırmış.
szeryan istemiyorum.inşallah normal olur.inanılmaz durgunlaştım çok duygusallaştım(((((((((((
herşeyim hazır çok şükür.
sancılarımda arttı.nişan pazar akşamı gelmişti zaten..kendimi çok sıcak tutup ılık duşlar alarak bol yürüyüş yapıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
selamları var..
Kızlar Canım çok sıkkın ya. Çok yakın bir iş arkadaşım, deprmde hem annesini hem babasını kaybetti. İk gün haber alamadık, sonra da enkaz altından sağ çıkamadıkları haberi geldi. Çok üzüldüm. Bugün doktor kontrolüm vardı, hayatımda ilk defa tansiyonum yüksek çıktı. Doktor üzüntü ve stres tetiklemiş olabilir dedi. Bu arada nst sonucum güzel, bebişim de iki haftada 800 gram almış, 2900gr olmuş. Pek tombalak sayılmaz ama doktorum normal dedi. Haftasına uygunmuş gelişimi. Bir de doktorum artık doğum yapacağın yere git ve yolculuktan uzak dur dedi. İzmir'de olacak da doğum. İş yerimle de ekim sonuna kadar anlaşmıştık ama erken bırakmak durumundayım. Yarın bırakıyorum kısmetse. Artık zorlanıyorum. Hamileliğim .çok rahat geçti ama günde 9 saat çalışmayı artık bünye kaldırmıyor. Yürüyüşüm bile yavaşladı. Kasıklarım ağrımaya başladı akşamları. Napalım bebiş için katlanıyoruz. En çok masrafın olacağı zamanlar. Sizlerde ne var ne yok? İkinci bebişimiz geldi, üçüncünün de güzel haberlerini alırız inşallah yakın zamanda.
merhaba bayanlar.saatten de belli olduğu gibi uyku tutmadı.bugün dr.gittim 2 cm açılma var..sancım şiddetli çıksaydı heemn doğuma alacaklardı beni..çok ağladım innaılmaz heyecan yaptım bayanlar.
çatı muayenesinde çatım normal ama vajina kemiklerim darmış.doğum esnasında problem olabilrmiş.perşembe sabah 8 de gideceğim dr.nts ye bağlayaklarmış ve dr.tekrar o kemiklerime bakacakmış belki açılma ilerledikçe o da açılırmış.
szeryan istemiyorum.inşallah normal olur.inanılmaz durgunlaştım çok duygusallaştım(((((((((((
herşeyim hazır çok şükür.
sancılarımda arttı.nişan pazar akşamı gelmişti zaten..kendimi çok sıcak tutup ılık duşlar alarak bol yürüyüş yapıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
selamları var..
storuda gelsinde koyarım resmini cnm, 2 gün içinde gelir dediler.. cam 140 cm, camın olduğu duvar 240 cm, cam tam ortada.. seçtiğim tülün metresi 30 lira filandı, baya tutuyodu 240 yaptırırsam bende cam hizasından 10-15 cm taşsa yeter demiştim ona göre fiyat ödedik ama 240 cm yapmışlar.. yanlışlıkla güzellik yapmışlar bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?