2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Gollumcum sen bi mantık insanısın,gerçekçisin,kuralcısın:)
Eşim de oğlak 5.yılımız hala anlayamıyorum onu:)
E tabi o da beni.
Anlattığın gibi empati gücü manyaktr yayların.
Aynı evde bi yay bi oğlak:)
Zor bacım zor,ama ben annemden alışığım o da oğlak:)

Zakkumcum delidir ne yapsa yeridir modundayız.
Doğallık ve rahatlık özümüzde var,arada patavatsız olabiliyorum ben,ama hemen toparlıyorum:)
Kendimi seviyorum beee:)

offf sorma giriftcim yeni evlendiğimde neler çektim bu dilimden. benim ailem çok rahat bi ailedir her şey çok rahat konuşulur ortalıkta. eşimin ailesi aksine disiplinli herşey belli bi sınırda babaya falan çaktırmadan konuşulur. ne dağlar devirdimde kendime gelemedim uzunca bi süre şükür ki şimdi alıştım çenemi kapayıp oturuyorum yanlarında en iyisi susmak

off ardanın odasının perdesi geldi.. benim bu çocuğum her işi ters gidiyo yaa.. storunun ucunu dilimli vermiştim, düz yapmışlar.. geri gönderdim.. tülü kenarlara tutturmak için bağcık yapmamışlar. altı üstü tek camın tülü perdesi, doğru düzgün yapıp göndermemişler.. ama tülü büyük yapmışlar:) ben cam hizasında istemiştimtim fiyatıda ona göre çıkmıştı ama duvarı kapladı tül.. biraz değişik durdu:)

canım nişanın geliyorsa ultrasondan da rahim ağzına bakabilir benim doktorum her kontrolde açılma varmı diye ölçüyor sende çok çekiniyorsan doktorun aşağıdan bakmak istese bile ultrasondan bakamazmısın diye teklif edersin ama bence kendini rahat bırak çünkü çatılarının darlığına da bakacaktır belki açılmıştır ama çatıların darsa nasıl normal doğum yapabilirsin boşuna acı çekersin rahat ol stres yapıp üzme kendini birtek sen değilsin onu düşün şimdiden hayırlı doğumlar Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin

evet ben tam anlattığın gibiyim...
inan beni duygusal yapan hamilelik oldu...
oğlak erkeği için ideal eş derler...
sadık, sağlam aşık olurlar...
sen özgür ruhlu o geleneksel zor olsa da belli aranızda güzel bir iletişim var....

canım bendede henüz dediğin şeyler gerçekleşmedi. su geldiyse hemen hastaneye gidilmesi ama nişan geldiyse acele etmeye gerek olmadığını nişanın doğumdan 1-2 saat önce olduğu gibi 1-2 hafta öncede gelebileceğini duydum. açılma olayını da söyliim. çatala çıkıcaksın doktor 2-3 parmağıyla kontrol edicek açıklığı. dün bi arkadaş daha sormuştu ona da dalgınlıkla doktor elini sokuyo yazmışım nee falan dedide sonradan düzelttim mesajımı 1 dakka bile sürmeyen bi konu dişini sıkıcaksın yapcak bişi yok ya da doktora söyliceksin ebe yapıcak kontrolü. ebe isteyen arkadaşlarda vardı burda okumuştum ebe yapsın siz yapmayın demişlerdi doktora.

sorun etme canım düzeltirler .. aksilik perdede olsun baska seylerde değil.. ferah tut içini..

duvarı nasıl kapladı tül.. sık olarak tutulamıyormu.. resim koysana bakalım bi..

haklısın havalar kasvetli güneş yok kirli hava birde üstüne can yakan haberler moralleri tamamen düşürüyor sadece sezeryan olmamak için doktorunu değiştirme derim ben olumsuzluk bakarsan her türlü doğumla ilgili birsürü hikaye duyar dinlersin Allah en hayırlısı ne ise bizlere onu versin bu saatten sonra başka doktora gidipte sırf bu yüzden kafanı karıştırma ben başka sebeplerden dolayı değiştirdim ama birçok olumsuz şey duydum o gün tamamen çökmüştüm bir doktor için önemsiz ollan şey diğeri için önmeli oluyor sen herşey yolunda zannederken başka şeyler çıkıyor her doktor bir değil anlayacağın hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah

Günaydınlar.

Nasılsınız? Derya ve mersinli'den haber yok henüz sanırım. Allah kurtarsın. İyi haberlerini tez zamanda alırız inşallah.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah bir daha yaşatmasın, dün çok kötüydüm. Gece içtim ilacı tekrar, midem bulanmadı. Bulansaydı uykudan uyarırdı herhalde diyorum. Sabah yine içtim. Bakalım bir şey olacak mı... İnşallah tekrarı olmaz, hakikaten bu halimle mide bulantısı çekmek istemiyorum. Eğilmek işkence, lavaboya koşturamıyorum zaten, ayrıntıya girmeyeyim ama iğrenç bir durum, özeti bu.

Sağlık ocağına gittim sabah, ben ebeyle görüşürken eşime de ilaçlarımı yazdırmasını istedim. Demir hapıyla vitamini yazdırdı. Ama Vitamini büyük boy yazdırmış. 60 tane var içinde. Doğumdan sonra bu ilaçları kullanacak mıydık? Sanki bu multivitamini kullanacağız diye hatırlıyorum ama inşallah boşuna almamışımdır 60 tane ilacı. Ebeyle görüşmemiz bu sefer güzel geçti. 1 kilo almışım geçen aydan bu yana. 78im halen. Çatlaklarım için doğumdan sonra kırmızıdan beyaza dönmeden iyi bir cilt uzmanıyla görüşüp mezoterapi(yanlış hatılıyor olabilirim adını) yaptırabilirsin, o biraz toparlıyor dedi. İlk defa duydum, araştırayım dedim. Kendisinin de büyük yırtıkları olmuş karnında. Beyazlayınca gitmiş, şimdi bir şey yapamayız, kırmızıyken gelmen lazımdı demişler. Bakalım çare olur mu çatlaklarıma bilmiyorum ama bir araştırıcam.

derya dogurmus.. 3000 kg 49 cm :)))

azıcık emmiş bebeği uyuyormus şimdi..kan şekeride iyiyimiş.. hersey yolundaymıs..

selamları var..

storuda gelsinde koyarım resmini cnm, 2 gün içinde gelir dediler.. cam 140 cm, camın olduğu duvar 240 cm, cam tam ortada.. seçtiğim tülün metresi 30 lira filandı, baya tutuyodu 240 yaptırırsam bende cam hizasından 10-15 cm taşsa yeter demiştim ona göre fiyat ödedik ama 240 cm yapmışlar.. yanlışlıkla güzellik yapmışlar bize:)

nasılsınız kızlar sadece bugünü okuyabildim
mersinli ve derya doguma gitmiş insallah saglıkla kavusmuslardır bebişlerine

dünde kuzenim dogum yaptı İzmir de epidural normal çok rahat oldu diye anlatıyo annem bi oğlusumuz oldu ona sezeryan bana normal yaparsın diyolardı iş tesine döndü biz sezeryan olucaz kısmet işte

zuzuipek nice mutlu senelereeee

burcları konusmussunuz ben pek anlamam ama insallah akrepler cok inatcı değillerdir Gollum benim abim yay ve ben onun kadar bencil yasayan görmedim hep kendini düşünür ve biraz gaddardır yani size zıt heralde yükselene görede değişiklik saglıyo....

kızlar bide biliyosunuz pazartesi dr bana bir daha catı yapmıstı cok ileri ittiğinden mi bilmiyorum o günden beri kasıklarımda ve malum yerlerde agrım var sagdan sola dönerken bile acıyo korkuyorum suyum falan gelecek diye su çatı tezi dogru çıkmasında...

Canım ya Allah hayırlı doğumlar versin inşallah. Açılma olmuş, nişan gelmiş, sancılar artmış duyunca ben bile çok heyecanlandım şimdi. Normal doğum olması elbetteki daha iyi özellikle doğum sonrası daha çabuk ayaklanma açısından ama kendini normale şartlama bence sezeryan da o kadar kötü birşey değil önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı hiç bunlara kafanı takıp kendini üzme. Herşey gönlünce olsun inşallah..

Canım başınız sağolsun, Allah kalanların yardımcısı olsun inşallah. Bugünlerde çok sıkıntılı günler yaşıyoruz terör bir yandan deprem felaketi bir yandan bunları görüp duyup üzülmemek mümkün değil. Ama bizler de şu an çok kritik zamanlardayız kendini çok yıpratmamaya çalış. Bu arada işi de bırakıyormuşsun hayırlısı olsun hamile halde bu kadar uzun süre çalışmak seni çok yoruyordur eminim. Güzel Allahım hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah..

üzme canımkendini aqlama bak bebişinde aqlar sonra içinde üzme yawruşunu nemutlu sana doqumuna az kalmş bak biz hala beklemedeyz allah yardmcın olsun ben kemiklern açılmaylaberaber qenşlediqini okumştum dua et bolbol

Son düzenleme:
derya dogurmus.. 3000 kg 49 cm :)))

azıcık emmiş bebeği uyuyormus şimdi..kan şekeride iyiyimiş.. hersey yolundaymıs..

selamları var..

Maşallahhh allah analı babalı büyütsün darısı başımıza.. Ya sezeryanda süt hemen geliyo mu ya nasıl emzirmiş, ne güzellll .....

:))) güzel oldu diyosun yani .. yanlıslıkla yapsalarda ..

storu ne zaman getireceklermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…