2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu nst bebeğin kalp atışını en iyi şekilxde ne tarafta bulurlarsa genelde o tarafa yatırıyolar.ben 33 hafta 5 günlükten beri haftada 1 giriyorum o gün düşmüştüm şükür ki bişey olmadı.bu arada sizlerde yazılarınızın altında haftanızı gösteren çizelge var ben onu nasıl yapabilirim.

bende hep sırtüstü yattım...doğumhanede bile...

ya benim belli ama ben cok korkmaya basladım..
hergün artıyor hatta..

nasıl dogurcam ben bu kızı..

sürekli aklımda..

Sanırım ben henüz doğum şekli tam belli değil diye korkuyorumu erteliyorum. Ama sezaryen olsa ve gün verseler sanırım o günü düşünüp korkarım, normal deseler o zaman daha çok korkarım, her an gelirse diye. Şuan korkularımı erteliyorum. Ama alttan alttan bir tırsaklık bende de mevcut. Normal olsa gerek, henüz hiç tecrübe etmedik çünkü doğumu. Annemi düşünüyorum, beni evde doğurmuş, zor bir doğum olmuş, kordon dolanmış boynuma ama ona rağmen, hastanede de değilken doğurmuş. Yani bir şekilde çıkıyor bu minikler. :) Bunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum ama etkisi birkaç saniye sürüyor. :26:

gecmiş olsun canım. şükür ki bebeğine bişey olmamıs..

sen sat ve muhtemel d. tarihini bebeğin cinsiyeti söyle ben yapayım sana o çizelgeden..

bende annemin beni 3 günde dogurabildiğini düşündükce daha cok korkuyorum..

hep kötü deneyimler aklıma geliyor..

bugün öğlen yemektede o kötü deneyime sahip iki kişinin dogum hikayesini dinledim.. 2side sezeryan olmus ..

ay ikiside cok zor yaaa..

canım Allah razı olsun sagol Rabbim korudu.bebek erkek sat 5 şubat muhtemel doğum 12 kasım.sagol canım ben hergün sizleri takip ediyorum konuştuklarınızı okuyorum bende katılmak istedim.

canım Allah razı olsun sagol Rabbim korudu.bebek erkek sat 5 şubat muhtemel doğum 12 kasım.sagol canım ben hergün sizleri takip ediyorum konuştuklarınızı okuyorum bende katılmak istedim.

http://lbdf.lilypie.com/Yg7Ip3.png

bu linki profilindeki çizelge kısmına yapstır canım..

Allah sağ salim dogurmak nasip etsin inşallah..az kalmıs seninde..

ya kızlar evde olunca sürekli mutfağa girip bişiler yapasım geliyor tehlikeli hisediyorum kendimi böyle devam edersem 1-2 haftada 10 kilo alırım

ya kızlar evde olunca sürekli mutfağa girip bişiler yapasım geliyor tehlikeli hisediyorum kendimi böyle devam edersem 1-2 haftada 10 kilo alırım

berna laçin so 2 haftada 14 kilo almıs..

olmaz olmaz denmemli..ben tırstım yani.. hala dikkat ediyorum..

meyveye ver kendini canım..

profilde çizelge kısmı nerde onu bulamadım canım

kontrol panelinde sol tarafta profli düzenle kısmı var canım orda çizelge yazoyor..oraya ekleyeceksin..

yenirse alınır canım. evim boş kalmıyor bende bulunsun diye yapıyorum genelde ama akşamları oturup eşimle biz yiyiyoruz:)

elif hoşgeldin aramıza geçmiş olsun

selam arkadaşlar
oğlumun kafası büyük olduğu için doktor sezaryene karar verdi ve ağrı pompası 2 gün boyunca takılı kalacak dedi bu beni korkuttu incecik bişey oldğunu farketmiyeceğimi söledi ama ben bunu ilk defa duydum.bu ağrı pompası nasıl bişey?
akay hastanesinde doğum yapacak olan varmı aranızda?
hepimize kolay ve sağlıklı bir doğum diliyorum
doğum yapanların gözü aydın olsun

hoşbulduk sagol canım.ben nisa hastesi yenibosnaya gidiyorum.doktor geçemn hafta çatı kontrolü yaptı biraz darmış ama yapabilirsin dedi normal olsun dedi ben sana güveniyorum dedi ama ben çok korkuyorum çatı muaynesi benim çok canımı yaktı

konuyla ilgili bilgim yok olan arkadaşlar yazarlar birazdan..

bende pazartesi olucam çatı muayanesini.. riske atmadan doğum yapmaya çalış canım bebek ve sen sağlıklı olunda

ağrı pomposını ilk kez duyuyorum..

cok da arastırmıyorum.. zaten korkuyrum.. herseyi bilip dahada korkutmak istemiyorum kendimi

bence sende doktoruna güven canım..

ben normalden korktugum için 11 kasıma sezeryan için gün aldım.. ama o günden beri sezeryandan da korkuyorum..

cok tuhafım bu günlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…