- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.501
Şu Nst olayını pek anlamadım. Pazartesi tanıştım Nst ile ve 2 kez çekildi. İlkinde hemşire bana demedi ki sola yat diye. Ben sırt üstü yattım. İlk defa çektirdiğimi de söyledim hatta. Beni uyarmadı. Sonra doktor gördü Nst kağıdını. Şaşırdı. Sancılarım 100e varıyor. Bebeğin kalp atışları da 200e! Tekrar çektirelim dedi. Bu kez doğumhaneye yolladı. Oradaki ebeler çekti. Sola yatmamı söylediler. Siz de sola yatıyorsunuz di mi Nst çekilirken? Sonra sonuç normal çıktı. Hiç sancım çıkmadı ve kalp atışları da 150-160 arası çıktı. Sırt üstü yatınca doğru sonuç vermiyor anladığım kadarıyla. :26:
ya benim belli ama ben cok korkmaya basladım..
hergün artıyor hatta..
nasıl dogurcam ben bu kızı..
sürekli aklımda..
bende hep sırtüstü yattım...doğumhanede bile...
bu nst bebeğin kalp atışını en iyi şekilxde ne tarafta bulurlarsa genelde o tarafa yatırıyolar.ben 33 hafta 5 günlükten beri haftada 1 giriyorum o gün düşmüştüm şükür ki bişey olmadı.bu arada sizlerde yazılarınızın altında haftanızı gösteren çizelge var ben onu nasıl yapabilirim.
Sanırım ben henüz doğum şekli tam belli değil diye korkuyorumu erteliyorum. Ama sezaryen olsa ve gün verseler sanırım o günü düşünüp korkarım, normal deseler o zaman daha çok korkarım, her an gelirse diye. Şuan korkularımı erteliyorum. Ama alttan alttan bir tırsaklık bende de mevcut. Normal olsa gerek, henüz hiç tecrübe etmedik çünkü doğumu. Annemi düşünüyorum, beni evde doğurmuş, zor bir doğum olmuş, kordon dolanmış boynuma ama ona rağmen, hastanede de değilken doğurmuş. Yani bir şekilde çıkıyor bu minikler. :) Bunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum ama etkisi birkaç saniye sürüyor. :26:
canım Allah razı olsun sagol Rabbim korudu.bebek erkek sat 5 şubat muhtemel doğum 12 kasım.sagol canım ben hergün sizleri takip ediyorum konuştuklarınızı okuyorum bende katılmak istedim.
ya kızlar evde olunca sürekli mutfağa girip bişiler yapasım geliyor tehlikeli hisediyorum kendimi böyle devam edersem 1-2 haftada 10 kilo alırım
profilde çizelge kısmı nerde onu bulamadım canım
oldu heralde teşekkürler canım
berna laçin so 2 haftada 14 kilo almıs..
olmaz olmaz denmemli..ben tırstım yani.. hala dikkat ediyorum..
meyveye ver kendini canım..
kontrol panelinde sol tarafta profli düzenle kısmı var canım orda çizelge yazoyor..oraya ekleyeceksin..
konuyla ilgili bilgim yok olan arkadaşlar yazarlar birazdan..selam arkadaşlar
oğlumun kafası büyük olduğu için doktor sezaryene karar verdi ve ağrı pompası 2 gün boyunca takılı kalacak dedi bu beni korkuttu incecik bişey oldğunu farketmiyeceğimi söledi ama ben bunu ilk defa duydum.bu ağrı pompası nasıl bişey?
akay hastanesinde doğum yapacak olan varmı aranızda?
hepimize kolay ve sağlıklı bir doğum diliyorum
doğum yapanların gözü aydın olsun
hoşbulduk sagol canım.ben nisa hastesi yenibosnaya gidiyorum.doktor geçemn hafta çatı kontrolü yaptı biraz darmış ama yapabilirsin dedi normal olsun dedi ben sana güveniyorum dedi ama ben çok korkuyorum çatı muaynesi benim çok canımı yaktı
selam arkadaşlar
oğlumun kafası büyük olduğu için doktor sezaryene karar verdi ve ağrı pompası 2 gün boyunca takılı kalacak dedi bu beni korkuttu incecik bişey oldğunu farketmiyeceğimi söledi ama ben bunu ilk defa duydum.bu ağrı pompası nasıl bişey?
akay hastanesinde doğum yapacak olan varmı aranızda?
hepimize kolay ve sağlıklı bir doğum diliyorum
doğum yapanların gözü aydın olsun
hoşbulduk sagol canım.ben nisa hastesi yenibosnaya gidiyorum.doktor geçemn hafta çatı kontrolü yaptı biraz darmış ama yapabilirsin dedi normal olsun dedi ben sana güveniyorum dedi ama ben çok korkuyorum çatı muaynesi benim çok canımı yaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?