- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.961
mrb elfinya yanlış hatırlamıyorsam sende bandırmada doğum yapcaktın değilmi ayrıca doktorunda gürsel kurt tu..banada 14 kasımda gel dedi 38 haftanın içinde olcaz inşallah erken gelmez bebiş bende çok korkuyorum birde nöbetçi dr kim onuda bilmiyorum...
Günaydın.
tubaoz diye bir arkadaşımız vardı, serklajlıydı, bütün gece rüyamda onu gördüm. Doğuma gidiyor filan. Ondan haber alan var mı? Hayır olsun inşallah.
Kızlar az aönce nişanım ve suyu geldi hatta hala geliyor, hazırlıklara devam ediyorum İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur, duanızı bekliyorum. Teşekkürler...
merhaba bayanlar.cepten giriyorum sirf haber vermek icin.dün bebek cok az kipirdadi,gece yakındaki hastaneye kontrole gittik nst'de sanci cikti.kontrollerimin yapildigi yere gönderdiler.orada kalp atisinda bir yerde azalma gördü yatis verdiler.güle oynaya ve hiç agrisiz gece4te geldim buraya,yarim saat sonra sancilarim basladi ufaktan,1parmak açıklık vardi.o saatten beri sancilarim artti,acilma hala ayni hic artmadi,özel oda ve özel dogum odasi tuttuk dogumevinde bu imkan varmis,sancilari ve dogumu bu odada yapacakmisim.esimde yanimda,uyuyakaldi gariban.ama doguma gırmeyecek duşer bayilir,annemlere haber veredik dogum olmayabilir diye.dogum olur mu bilmiyorum takip edecegiz dediler.acilirsa alacagiz ama suni vermeyiz duracaksa dursun kücük dediler (37 deyiz)suan iyi sancim var,anladıgim kadariyla bu daha hicbir sey.Allah yardimcimiz olsun.bana dua edin çok ihtiyacim war.yazinin kusuruna bakmayin telden giriyorum
bende bugun senı gördüm rüyamda. uyandıgımda yazim dedim unutmusum şimdi sen dıyınce hatırladım.dolmusta oluyormusuz sarısın yesıl gözlüymüşsün sen. demekki sevdebilge buymus dıyorum sana uzaktan bakıyorum ama hıc konusmuyoruz. nerden anladıysam uzaktan bakarak sen oldugunu da :)) hayrolsun inşallah. aynı gün mü doğuracaz ne ?
hiç bilmiorum cnm nişandan ne zaman sonra doğum oluyo, dr unu bilgilendirdin değil mi??
hadi güzel haberlerle gel cnm, kolay bi doğum olsun inş
hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler
Smurfie81, doğum hikayeni okudum canım bende gözyaşlarıma engel olmadım çok güzel dile getirmişsin. oğluşunla eşinle bir ömür boyu sağlıklı mutlu olun...
Günaydınlar...
Smurfie81 ve cicili doğum hikayelerinizi okudum ellerinize yüreğinize sağlık.
Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin yeni ailenize...
Bugün kimse yok ya da artık sayılı kişimi kaldık ne?
Artık doğum iznime çıkmış bulunmaktayım.Hiçte matah bişey değilmiş çalışmak gibisi yok diyorum.
Çatı muyenemiz yapıldı.Normal doğum düşündüğümden zor bir doğum olacağını şimdiden söyledi.Şimdi düşünüyorum da smurfie bile normali rahat yaparsın dediği doktoruna karşılık bu kadar zorlandıysa ben ne halt edeceğim.Doktor 40 a kadar bekleme kararı verdi.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin diğer tüm hamilelerle birlikte...
merhaba arkadaşım umarım hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. ben de ocak annesi olucam inş. gürsel kurta gidiyorum ben de topiğe göz gezdirirken yazdıklarınızı gördüm şaşırdım ve sevindim bandırmadan arkadaşların olmasına sonuçta küçük yer kimse çıkmz diyor insan ama denk gelince çok mutlu oldum. hayırlı ve kolay bir doğum olur umarım.
Kızlar az aönce nişanım ve suyu geldi hatta hala geliyor, hazırlıklara devam ediyorum İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur, duanızı bekliyorum. Teşekkürler...
ah bayanlar ahh benim sıpa dalqa qeçiyo benle resmen yaaher akşam yalancı sancılarla uqrasıyorum hemde qerçekten ayırt edilmicek kadar yalancı 10dkkada 1 qelio 1 saat boyunca 10dkkada 1qeliyo belime sonra karnıma sonra hem belime hem karnıma :18: sonra oturduqum yada uzandıqım yerden kalkıyorum yürüyorum ewin içinde sonra dinleniyorum qeçio son kaç qündr hep böyle benm tospam dalqa qeçiyo resmen benle buqn annemle çarşıya çıktık oturdk bişeyler yicekken bi sancı tuttu dedim ben kesin yollarda doqrcam herqün enaz 1-1.5 saat yürüyorum kolay olsun doqum diye bebişimin başıda bayaaa aşaqıya indi afedersinz tam şeyimde:26::26: kafasını hissediyorum inşlh bütn hamilelern doqumu kolay qeçer tek ıkınmada kurtuluruz
kızlar bugün kontrole gittik bebek fazla kilo almamış 2900dedi sizce azmıbirde doktorum bayramda iki gün kendi nöbeti olduğunu diğer günlerde tatile gitmediğini gelebileceğini söyleyerek beni rahatlattı normal doğum dedi yine...ben cesaretim olmadığını söylesemde bence yapabilirsin diyo.nst de sancı yok doktor güününü bekleyecek gibi dedi benden haberler bölee
bu arada ismi emir efe olarak koymaya karar verdik sağlıkla gelir inşallah.dün öğleden sonra tahtaskaleye gittik ordan şeker siparişini verdik çokta güzel ve uyguna geldi 1200 e geldi bir tanmesi.havuzlu handanda süslü arabalı şeker sepetini aldım 35 lira haftaya cumartesi hazır olacak resmini eklerim
ah bayanlar ahh benim sıpa dalqa qeçiyo benle resmen yaaher akşam yalancı sancılarla uqrasıyorum hemde qerçekten ayırt edilmicek kadar yalancı 10dkkada 1 qelio 1 saat boyunca 10dkkada 1qeliyo belime sonra karnıma sonra hem belime hem karnıma :18: sonra oturduqum yada uzandıqım yerden kalkıyorum yürüyorum ewin içinde sonra dinleniyorum qeçio son kaç qündr hep böyle benm tospam dalqa qeçiyo resmen benle buqn annemle çarşıya çıktık oturdk bişeyler yicekken bi sancı tuttu dedim ben kesin yollarda doqrcam herqün enaz 1-1.5 saat yürüyorum kolay olsun doqum diye bebişimin başıda bayaaa aşaqıya indi afedersinz tam şeyimde:26::26: kafasını hissediyorum inşlh bütn hamilelern doqumu kolay qeçer tek ıkınmada kurtuluruz
Senin bebisin baya baya niyetlenmis gelmeye insaallah
slm kızlar 37+4 üz ama ben bebek hareketlerini çok az hissediyorum normalmidir?dün drdaydım nst normaldi..ama bugün doğru dürüst hissetmedim bile..sizce normal mi?? bebişim iyi değil diye moralim bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?