2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

merhaba arkadaşım umarım hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. ben de ocak annesi olucam inş. gürsel kurta gidiyorum ben de topiğe göz gezdirirken yazdıklarınızı gördüm şaşırdım ve sevindim bandırmadan arkadaşların olmasına sonuçta küçük yer kimse çıkmz diyor insan ama denk gelince çok mutlu oldum. hayırlı ve kolay bir doğum olur umarım.

Günaydın.

tubaoz diye bir arkadaşımız vardı, serklajlıydı, bütün gece rüyamda onu gördüm. Doğuma gidiyor filan. Ondan haber alan var mı? Hayır olsun inşallah.

Günaydın.

tubaoz diye bir arkadaşımız vardı, serklajlıydı, bütün gece rüyamda onu gördüm. Doğuma gidiyor filan. Ondan haber alan var mı? Hayır olsun inşallah.

bende bugun senı gördüm rüyamda. uyandıgımda yazim dedim unutmusum şimdi sen dıyınce hatırladım.dolmusta oluyormusuz sarısın yesıl gözlüymüşsün sen. demekki sevdebilge buymus dıyorum sana uzaktan bakıyorum ama hıc konusmuyoruz. nerden anladıysam uzaktan bakarak sen oldugunu da :)) hayrolsun inşallah. aynı gün mü doğuracaz ne ?

Kızlar az aönce nişanım ve suyu geldi hatta hala geliyor, hazırlıklara devam ediyorum İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur, duanızı bekliyorum. Teşekkürler...

Allah yardımcınız olsun.Güzel haberlerle dönün inşallah.Sonra da sıra bize gelsin artık

Bu arada Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.Bebişler bugün gelirse ne güzel olacak.Vatana millete ve tabii kendilerine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

iyi hafta sonları kızlar
bir haftayı daha devirdik şükürler olsun..doğum yapan bütün anneleri kutluyorum allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,
Edayhan allah yardımcın olsun yavrunu kolay bi doğumla kucağına al inşallah canım
herkes teker teker doğuruyo ben hala çamaşır ütü çanta uğraşıp duruyorum yaa 6 gün kaldı artık yapim dimi ama :18:
şimdi smurfi ve cicilinin doğum hikayelerini okuycam çok merak ettim kızlar sütünüz bol olsun innşallahh :)

Hayırdır inşallah. :)) Ben de tubaoz'u tanımıyorum ama gördüğüm kişi oymuş, nasıl eminim ben de bilmiyorum. :))) Doğuma gittiğini haber alıyorum. Çok ilginç bir rüyaydı. Birbirimizi tanımıyoruz ama demek ki burada ne kadar çok şey paylaşıyoruz, rüyalarımıza bile giriyor bu durum. :) Hayır olsun inşallah. Sağlıkla, en hayırlı zamanda doğsun da kuzucuklar...

hiç bilmiorum cnm nişandan ne zaman sonra doğum oluyo, dr unu bilgilendirdin değil mi??

hadi güzel haberlerle gel cnm, kolay bi doğum olsun inş

hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler

ewet doktora anlattım bugun yarın olabilir dedi ama kaç gün geçti bende endişeleniyorum bu sancı nıye gelmedı dıye

Smurfie81, doğum hikayeni okudum canım bende gözyaşlarıma engel olmadım çok güzel dile getirmişsin. oğluşunla eşinle bir ömür boyu sağlıklı mutlu olun...

Güzel dileklerin için teşekkürler canım

Normali rahat yaparsın dediği çatım yeterince geniş ve bebeğin çok iri olmamasından kaynaklanıyordu, ki hakkaten doğumhaneye girdikten çok az bi süre sonra hatta 2 ıkınmayla dünyaya geldi bebeğim, bizi en çok zorlayıp olayı uzatan açılmanın çok yavaş olması ve bebeğin başının kanala girmemesiydi
O yüzden benim yazdıklarım gözünü korkutmasın lütfen canım, herkesin hikayesi farklı gelişir, kıyaslama yapmadan pozitif düşün pozitif olsun

mrb canım bende olmaz diyordum ilk başlarda ama 2_3 kişi var gürsele giden dr umdan da memnunum..güzel dileğin için teşekkür ederim hayırlısıyla bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız...hakkımızda hayırlısı olsun..

ah bayanlar ahh benim sıpa dalqa qeçiyo benle resmen yaa her akşam yalancı sancılarla uqrasıyorum hemde qerçekten ayırt edilmicek kadar yalancı 10dkkada 1 qelio 1 saat boyunca 10dkkada 1qeliyo belime sonra karnıma sonra hem belime hem karnıma :18: sonra oturduqum yada uzandıqım yerden kalkıyorum yürüyorum ewin içinde sonra dinleniyorum qeçio son kaç qündr hep böyle benm tospam dalqa qeçiyo resmen benle buqn annemle çarşıya çıktık oturdk bişeyler yicekken bi sancı tuttu dedim ben kesin yollarda doqrcam herqün enaz 1-1.5 saat yürüyorum kolay olsun doqum diye bebişimin başıda bayaaa aşaqıya indi afedersinz tam şeyimde:26::26: kafasını hissediyorum inşlh bütn hamilelern doqumu kolay qeçer tek ıkınmada kurtuluruz

kızlar bugün kontrole gittik bebek fazla kilo almamış 2900dedi sizce azmı birde doktorum bayramda iki gün kendi nöbeti olduğunu diğer günlerde tatile gitmediğini gelebileceğini söyleyerek beni rahatlattı normal doğum dedi yine...ben cesaretim olmadığını söylesemde bence yapabilirsin diyo.nst de sancı yok doktor güününü bekleyecek gibi dedi benden haberler bölee

bu arada ismi emir efe olarak koymaya karar verdik sağlıkla gelir inşallah.dün öğleden sonra tahtaskaleye gittik ordan şeker siparişini verdik çokta güzel ve uyguna geldi 1200 e geldi bir tanmesi.havuzlu handanda süslü arabalı şeker sepetini aldım 35 lira haftaya cumartesi hazır olacak resmini eklerim

iki haftan kalmış normaldir canım Allah hayırlı sağlıklı kolay doğumlar versin inşallah

Selam herkese.Bende pazartesi kontrole gidecem inş.
Kilosu iyi bence..moralini bozma az değil kilosu.gebelik.org sitesine baktım normal. bayramda benim doktorum da çalışmayacak. Kasım sonuna gün verdi.ama erken gelmesini istemiyorum.annem bayram sonu gelcek en azından o yanımda olsun diyorum.zaten gurbetteyim ailelerimiz yok.hayırlısı artık..

Doğum hikayelerini yazan arkadaşları tebrik ediyorum. Çok beğenerek okudum.Allah sağlıkla huzurla bi ömür nasip etsin hepinize..

slm kızlar 37+4 üz ama ben bebek hareketlerini çok az hissediyorum normalmidir?dün drdaydım nst normaldi..ama bugün doğru dürüst hissetmedim bile..sizce normal mi?? bebişim iyi değil diye moralim bozuluyor.

Senin bebisin baya baya niyetlenmis gelmeye insaallah

Senin bebisin baya baya niyetlenmis gelmeye insaallah

ah canım sorma tospam niyetlendi qelcekte ışıqı bulamıyo heralde kazı çalışmaları yapıp duruyo ama daha çıkışı bulmuş diil ya buarada bişi sorcam bayanlar benm suyum qeliyo olabilirmi :44::44: buqn annemle çarşıdyken vc ye qittm o saatten bu saate sürekli iç çamaşırım ıslak idrar deqil eminim kokusuz we renksiz akıntıda deqil beyaz yoqun deqil kafam karışık :44::44:

slm kızlar 37+4 üz ama ben bebek hareketlerini çok az hissediyorum normalmidir?dün drdaydım nst normaldi..ama bugün doğru dürüst hissetmedim bile..sizce normal mi?? bebişim iyi değil diye moralim bozuluyor.

canım aynı sorun bendede var çok çok hafif arada sırada hissediyorum ve dünde aynıydı dün akşam nst ye girdim herşey normal gözüküyordu facabook sayfasında bazı arkadaşlar yer daraldığı içindir dedi ama bence yakınında hastane varsa git baktır için rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…