2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Canim su gelmis gibi sanki.Ama bildigim kadariyla su gelince doktora bildirmen gerekir,cünkü suyun gelmesi kesenin yirtilmasi yada siyrilmasiyla olur buda bebegin yada annenin mikrop kapma olasiligini arttiriyormus.korkutmak gibi olmasin tabi.Bi doktora yada dogum yapacagin hastaneye sor derim.

kızlar doğuran yok mu hala ses soluk yok allah hepimizin yardımcısı olsunn

kizlar iyi aksamlar nasilsiniz?kimler dogurdu,gecmiste neler oldu ne olursunuz bana birisi ozet gecsin catlayacagim nete fazla giremiyorum siz yazin ben okurum...

yoksa herkes dogurduda bir benmi kaldim en son kahvekolikin dogurdugunu biliyorum...

tebrik ederim kahvekolikcigim hayirli olsun darisi bize olsun insallah.

kizlar iyi aksamlar nasilsiniz?kimler dogurdu,gecmiste neler oldu ne olursunuz bana birisi ozet gecsin catlayacagim nete fazla giremiyorum siz yazin ben okurum...

yoksa herkes dogurduda bir benmi kaldim en son kahvekolikin dogurdugunu biliyorum...

tebrik ederim kahvekolikcigim hayirli olsun darisi bize olsun insallah.

cnlarim yaaa cok tatlisiniz her ikinizde yavrularim benm anne olmuslarda neler anlatiyorlar yaaa sizleri cok cok öpüyorum guzellerim benimmmm

offffff midem fena, karnım çok acıyo artık, yırtılcak gibi sanki, bitaraftan kaşınıyo, hiç çatlamadı göbüşüm nie kaşınıyo bilemedim.. ya bu millet 37 de falan nası doğuruyo ya, benim nie sancım neyim gelmiyo.. bu oğlan beni çok sevecek sanırım bırakası gelmio beni..

ama ben artık onu kucağımda istiyom, karnımda diil kii.. miis gibi koklasam.. off off.. neyse hayırlı zamanda hayırlı doğumlar yapalım inşallaahh..

sevde tesadüf gördüm gezerken TUUBAAOZ doğum yapmış
mesajı aynen kopyalıyorum

kızlar benim dün dikişlerim alındı ve hemen bebeğim geldi bugün evimizdeyiz
ayrıntıları yazarım

kızlar doğuran yok mu hala ses soluk yok allah hepimizin yardımcısı olsunn
Yok galiba kimse dogum yapmamis herhaldeki ses seda yok canim

Walla ya bende anlamadim ilk bebisim 40+0 da gelmisti(Benimki tam gününde sancilandi yoksa direk hastaneye gidecektim).Simdi nasil olacak bilemiyorum.Kiz dua et insaallah 42. haftada filan gelmez gelenler var yaBenim öyle bi zamanda dogurma ihtimalim yok seker oldugu icin 40+0da aliyorlar kesin olarak.

sanırım en iyi bilgiyi sizlerden alabilirim 1 yıllık evliyim malesef bebeğim bi türlü olmuyo 04 ekim adet oldum ovulasyon testi kullandım 17 kasım yumurtlama günüm ve düzenli birlikteliğimiz oldu bat 04 kasım ara ara karnıma ve kasıgıma giren sancım var,gögüslerim dolgunlastı ve akıntım son iki gündür azaldı ve rengi kireç beyazı gibi sizce hamile olabilirmiyim.hamile olup olmadıgımı bilmediğim için hiçbir ilacı kullanmıyorum suanda gribim bagdemciklerim sanırım balon gibi ve ateşim var korkumdan ilaç kullanamıyorum lütfen bna yardımcı olurmusunuz en iyi yardımı sizden alabilirim diye düşünyorum

......pardon ovulasyon günüm 17 ekiiiimmm ............

korkma daha biz varız numuneler:)

gunaydinlar arkadaslar uzun suredir uzaktan uzaktan takip ediyorum sizlri nete girmek hayal oldu bana tr de duzenimiz olmadigi icin boyle rada girebiliyirum. dogum yapan tum arkadaslari cani gonulden tebrik ediyorum. bende hala beklemedeyim topigin en geclerinden olarak. haftaya cuma cati kontrolum var.insallah normal doguma engel birsey cikmaz ama doktorlar bebegin basi buyuk catin dar ise sezeryan olur dediler. hakkimizda hayirlisi olsun. en son gittigimde doktor dogumhaneye cikardi epidural normal dogu yapacak bayanlarla gorustum aklimdajkileri sordum ortami gordum cok iyi oldu. artik heyecanla cuma gununu bekliyorum bakalim doktorumuz be diyecek. badilerim bu arada oglum persembe gunu 2900 gr olmustu.sizde durumlar nasil?

kızlar günaydınn.buraya nolmuş böyle eskıden sayfaların hızına yetişemezdim şimdi bakıyorum bakıyorum hiç ilerleme olmuyor. doğuranları anlıyorum da doğurmayanlar nıye gelmıyor ? bende her lavaboya gıdısımde lekeyle karsılasacakmısım gibi hissediyorum. bakıyorum gelen gıden yok rahatlıyorum biraz.

sevde tesadüf gördüm gezerken TUUBAAOZ doğum yapmış
mesajı aynen kopyalıyorum

kızlar benim dün dikişlerim alındı ve hemen bebeğim geldi bugün evimizdeyiz
ayrıntıları yazarım
Şimdi ben de gördüm tuubaoz'un mesajını. Dün 17:39da yazmış; "kızlar benim dün dikişlerim alındı ve hemen bebeğim geldi bugün evimizdeyiz ayrıntıları yazarım"

Rüyalarım bazen çıkar, şimdi korkmaya başladım 9 Kasım'da doğuracağımla ilgili rüyam da gerçek mi olacak acaba?

Allah sağlıkla büyütmesini nasip etsin bebeğini. Hayırlı uğurlu olur inşallah.

yubacım iyi olmanız güzel, bizim günlerimiz aynı seninle. Bizim kuzu da 35+0da 2700dü. Çarşamba günü bakalım kaç gr olmuş görücez inşallah. :) Çatı muayenesinden korkuyorum ama ne zaman olacağım da belli değil. Doktorum henüz bir şey söylemedi. Hayırlısı bakalım... Sağlıklı doğumlar nasip olsun hepimize...

Güzelim eger hamileysen zaten belli olur testte.bence sen bir test al ve dene.çünkü söylediğin belirtiler hamilelikte olabilir ama insan istediği için kendinede öyle gelior bazen.çünkü ben bikaç aay hep kendimi hamile hissediordum.bence sen eczaneden test al çünkü bikaç günlük bile olsa çıkıor.işallah güzel haberler verrsn.rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin.

......pardon ovulasyon günüm 17 ekiiiimmm ............

canım ben hamileliqimle ilqili belirti faln yaşamadm yada pek düşnmedm acaba belirti warmı die sende düşünme stres yapma streste bebeqin olmamasında etkili etken bende bitek çok yoqun uyku hali we halsizlk wardı die hatrlıyorum yanlş hatrlamıyosam inşlh bebş tutunmuştur rahminede hamilesindr bekle 1 hafta daha test yap allah yardmcın olsun canm ama dediqim qibi çok üstüne düşme strese qirme ilişkiden sonrada belinin altına yastıkkoy bacaklarını karnına çekip sırt üstü yat bisüre bide böyle dene bana arkadaşım demşti onunda olmuyodu bebişi bu şeklde yapınca tutmuştu öpüyorm seni sıkıntı yapma

canım bende aynı belirtiler vardı ve hemen gidip test aldım ama çıkmadı hamile olmama rağmen bence kasım 4 ü geçsin ondan sonra test al. kan testi dışındaki testler adet günü geçmedikçe doğru sonuç vermiyor. inşallah hayırlı bir evlada hamilesindir.

kızlar gece 3 den beri suyum geliyo ama ben doktora gitmedim sancılanmayı bekliyorum ama bir yandan da korkuyorum bebeğe bişey olur mu diye bilgisi olan var mı bu konuda :26: resmen su sızar gibi

kaynanam bişey olmaz dedi ama az az geliyo su kaçıyo resmen sancılanmayı mı beklesem acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…