- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.981
ah canım sorma tospam niyetlendi qelcekte ışıqı bulamıyo heralde kazı çalışmaları yapıp duruyoama daha çıkışı bulmuş diil ya buarada bişi sorcam bayanlar benm suyum qeliyo olabilirmi :44::44: buqn annemle çarşıdyken vc ye qittm o saatten bu saate sürekli iç çamaşırım ıslak idrar deqil eminim kokusuz we renksiz akıntıda deqil beyaz yoqun deqil kafam karışık :44::44:
ah okuyamadım ki bile öle açık kalmış :)
Nil iyi
bugün kontrole gittik 2600 olmuş kilosu düşmüş
olsun şükür
kaka testi ve sarılık testi yapıldı sarılık varemmiyor çünkü inat kızım
Allah'tan yatıracak kadar yüksek değil
Nil ve çevresinde hayat geçiyor
göbeğim ve kasıklarım ağrıyor maalesef
benden haberler bu kadar :)
bir varlığın gözüne kaka yapsın diye bu kadar içten baktığımı bilmem :)
tırnaklarımı ilk defa dibinden kestim acıdı :)
merhabalar
bu gece buraya bir anne olarak yazıyorum...
hiç beklenmedik bi şekilde acil spinal sezeryanla doğum yaptım.
Efe çok şükür küveze girmedi, 3250 gr ve 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.şu an evimizdeyiz.
doğumumla ilgili hiçbişey hayalimdeki gibi değildi, hastaneme bile yetişemedim.
ama çok şükür ikimizde sağlıklıyız, önemli olan bu tabiki.
neyseki hazırlıklarım da tamamdı.
şu an ev curcuna ayrıntıları daha sonra yazıcam.
pamuk gibi beyaz bi oğlum oldu, bakmalara koklamalara doyamıyorum öyle tatlı ki :)
anne olmak dünyanın en güzel şeyiymiş, sanki öncesinde yokmuşum gibi hissediyorum
benden badicanlarıma tavsiye, daha vaktim var demeyin sağda solda çok gezmeyin
hepinizi öpüyorum doğuranları tebrik ediyorum
bekleyenlere ise Allah sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah
vakit buldukça girerim
Hayırdır inşallah. :)) Ben de tubaoz'u tanımıyorum ama gördüğüm kişi oymuş, nasıl eminim ben de bilmiyorum. :))) Doğuma gittiğini haber alıyorum. Çok ilginç bir rüyaydı. Birbirimizi tanımıyoruz ama demek ki burada ne kadar çok şey paylaşıyoruz, rüyalarımıza bile giriyor bu durum. :) Hayır olsun inşallah. Sağlıkla, en hayırlı zamanda doğsun da kuzucuklar...
Yok galiba kimse dogum yapmamis herhaldeki ses seda yok canimkızlar doğuran yok mu hala ses soluk yokallah hepimizin yardımcısı olsunn
offffff midem fena, karnım çok acıyo artık, yırtılcak gibi sanki, bitaraftan kaşınıyo, hiç çatlamadı göbüşüm nie kaşınıyo bilemedim.. ya bu millet 37 de falan nası doğuruyo ya, benim nie sancım neyim gelmiyo.. bu oğlan beni çok sevecek sanırım bırakası gelmio beni..
ama ben artık onu kucağımda istiyom, karnımda diil kii.. miis gibi koklasam.. off off.. neyse hayırlı zamanda hayırlı doğumlar yapalım inşallaahh..
sanırım en iyi bilgiyi sizlerden alabilirim 1 yıllık evliyim malesef bebeğim bi türlü olmuyo 04 ekim adet oldum ovulasyon testi kullandım 17 kasım yumurtlama günüm ve düzenli birlikteliğimiz oldu bat 04 kasım ara ara karnıma ve kasıgıma giren sancım var,gögüslerim dolgunlastı ve akıntım son iki gündür azaldı ve rengi kireç beyazı gibi sizce hamile olabilirmiyim.hamile olup olmadıgımı bilmediğim için hiçbir ilacı kullanmıyorum suanda gribim bagdemciklerim sanırım balon gibi ve ateşim var korkumdan ilaç kullanamıyorum lütfen bna yardımcı olurmusunuz en iyi yardımı sizden alabilirim diye düşünyorum
kizlar iyi aksamlar nasilsiniz?kimler dogurdu,gecmiste neler oldu ne olursunuz bana birisi ozet gecsin catlayacagim nete fazla giremiyorum siz yazin ben okurum...
yoksa herkes dogurduda bir benmi kaldim en son kahvekolikin dogurdugunu biliyorum...
tebrik ederim kahvekolikcigim hayirli olsun darisi bize olsun insallah.
Şimdi ben de gördüm tuubaoz'un mesajını. Dün 17:39da yazmış; "kızlar benim dün dikişlerim alındı ve hemen bebeğim geldi bugün evimizdeyiz ayrıntıları yazarım"sevde tesadüf gördüm gezerken TUUBAAOZ doğum yapmış
mesajı aynen kopyalıyorum
kızlar benim dün dikişlerim alındı ve hemen bebeğim geldi bugün evimizdeyiz
ayrıntıları yazarım
gunaydinlar arkadaslar uzun suredir uzaktan uzaktan takip ediyorum sizlri nete girmek hayal oldu bana tr de duzenimiz olmadigi icin boyle rada girebiliyirum. dogum yapan tum arkadaslari cani gonulden tebrik ediyorum. bende hala beklemedeyim topigin en geclerinden olarak. haftaya cuma cati kontrolum var.insallah normal doguma engel birsey cikmaz ama doktorlar bebegin basi buyuk catin dar ise sezeryan olur dediler. hakkimizda hayirlisi olsun. en son gittigimde doktor dogumhaneye cikardi epidural normal dogu yapacak bayanlarla gorustum aklimdajkileri sordum ortami gordum cok iyi oldu. artik heyecanla cuma gununu bekliyorum bakalim doktorumuz be diyecek. badilerim bu arada oglum persembe gunu 2900 gr olmustu.sizde durumlar nasil?
sanırım en iyi bilgiyi sizlerden alabilirim 1 yıllık evliyim malesef bebeğim bi türlü olmuyo 04 ekim adet oldum ovulasyon testi kullandım 17 kasım yumurtlama günüm ve düzenli birlikteliğimiz oldu bat 04 kasım ara ara karnıma ve kasıgıma giren sancım var,gögüslerim dolgunlastı ve akıntım son iki gündür azaldı ve rengi kireç beyazı gibi sizce hamile olabilirmiyim.hamile olup olmadıgımı bilmediğim için hiçbir ilacı kullanmıyorum suanda gribim bagdemciklerim sanırım balon gibi ve ateşim var korkumdan ilaç kullanamıyorum lütfen bna yardımcı olurmusunuz en iyi yardımı sizden alabilirim diye düşünyorum
......pardon ovulasyon günüm 17 ekiiiimmm ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?