- 18 Ekim 2010
- 622
- 402
- 323
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.001
kızlar günaydınn.buraya nolmuş böyle eskıden sayfaların hızına yetişemezdim şimdi bakıyorum bakıyorum hiç ilerleme olmuyor. doğuranları anlıyorum da doğurmayanlar nıye gelmıyor ? bende her lavaboya gıdısımde lekeyle karsılasacakmısım gibi hissediyorum. bakıyorum gelen gıden yok rahatlıyorum biraz.
ay canım o olay bende de varher lavobaya gidişimde bi süprizle karşılaşçam sanıyorum.psikooolooğumuzz bozulduu
kaynanam bişey olmaz dedi ama az az geliyo su kaçıyo resmensancılanmayı mı beklesem acaba :26:
canım bence doktoruna git bazılarının sancısı hemen gelmiyo.en azından bebği bi kontrol etsinler daha rahat olursun bence
doğum tablosuna baktım daha 39da doğan yok 37-38 dökülmüş herkesbebeklerin eli kulagında ya ondan sanırım :))
kaynanam bişey olmaz dedi ama az az geliyo su kaçıyo resmensancılanmayı mı beklesem acaba :26:
off yaa resmen sızıyo suyuminşallah kötü bişey olmaz rabbim büyük :18::18:
doğum tablosuna baktım daha 39da doğan yok 37-38 dökülmüş herkes
slm kızlar nasılsınız doguran varmı
edayhan vardı bır sanırım.en son onu bılıyorum ben. hurmalar doğurtmamış seni hala :))
ayy sıkıntıdan patlıyorum.resmen ortadan ıkıye yarılıverecem.yapacak hiçbirşey yok.
elfinya bende bu aralar beklıyorum olmadı haftaya kesın gelır dıyorum ya hayırlısı bakalım.keske bayramı cıkarabılsek böyle.
off yaa resmen sızıyo suyuminşallah kötü bişey olmaz rabbim büyük :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?