2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ay canım o olay bende de var her lavobaya gidişimde bi süprizle karşılaşçam sanıyorum.psikooolooğumuzz bozulduu

canım bence doktoruna git bazılarının sancısı hemen gelmiyo.en azından bebği bi kontrol etsinler daha rahat olursun bence

kaynanam bişey olmaz deyince eşimde ciddiye almadı malesef ama bana bırakmışdı eşim gidelim dedi gece bende sancım gelsin öle dedim ve şuan evde tekim kaynanamlar kestane toplamaya gittiler benide götürmediler yolda bişey olur diye bide diyo seninde gelmeni isterdim ama gelemezsin diyo benim bu kaynanadan çekeceğim var çocuk olunca ne olcak bilmem

kaynanam bişey olmaz dedi ama az az geliyo su kaçıyo resmen sancılanmayı mı beklesem acaba :26:

aynı durumdayız kubicm farkettysen senle yaşadklarımz aynı çizqide qidiyo benmde dün çarşıdan buyana sızıntı şeklinde qeliyobi su ama bizmkilerde bişi diildr sancın yok diyp duruyo bende sancı bekliyorum yarn kontrolm war zatn bakalm ne dicek

off yaa resmen sızıyo suyum inşallah kötü bişey olmaz rabbim büyük :18::18:

ohh maşallah subhanallah, sancılananlar, suyu gelenler, açıklığı olanlar... hani bir zıplamadığım kalmıştı diyordum ya onu da yaptım. yok anacım yokk. benim oğlan yerini çok sevdi geleceği yok. artık son adet günümden şüphe etmeye başladım. acaba 3 şubat değilde 3 mart mıydı diye. o ay infertilite uzmanıyla randevumuz olmasa hadi neyse yanılıyorum diyeceğim ama insan yumurtasının peşine düşünce o ihtimal de ortadan kalkıyor.

kızlar ben artık bu doğum şekli konularından boğazıma kadar boğuldum. dün misafirimiz vardı. gelen misafir hiç nefes almadan ve bana tek kelime ettirmeden sürekli doğum üzerine konuştu konuştu. bütün anneler kadın doğum uzmanı walla. gittiğimiz doktorlar varya, boşa gidiyoruz, ultrasına boşa giriyoruz. oğlanın kaç okka çekeceği göbekten, çatının genişliği kalçadan bir bakışta anlaşılıyormuş. ettiğimiz masrafa yazık. sor bu hatunlara öğren. hiç tepki vermeden dinleyip hatta bir saatten sonra sadece göz teması kurup başka alemlere dalmışken, ayy bu kız çok korkuyor ayyyyy diye bir çığlık atınca anam-babam-eşim-kendi eşinin olduğu ortamda, bir çığlıkta ben attım. zaten şişmişim karnım plates topu gibi, üstüne bir o kadar da sen şişirdin yeter, dedim. eşimin akrabası. ayıp ettim mi diye bir baktım ama yok tüm erkeklerde aynı yüz ifadesi. şükür bitti bu mevzu diye.. herşey de herkesin yanında konuşulmaz ki yaa. daha şişkinliğim geçmemişki, kalkıp bir de buraya yazdım.

can_tugba, akıbetimiz ne olacak merak ediyorum. hala aynı gidiyoruz. sancımız falan yok. sanırım seninde muhtemel doğum tarihin 10 kasım ya da 11 kasımdı. aşağı yukarı aynıyız.

kubicim, böyle yorulduğunu okuyunca hem çok üzülüyorum hem de yorulmak normal doğumu kolaylaştırıyormuş diyorlar, haklılarsa belki doğumun rahat olur diye kendimi avutuyorum. camlarımı bile kayınvalidem sildi benim. günde 3 kere yanıma çıkıyor, yapılacak bir şey var mı diye. her gelen misafirime sarma sarıyor, hakkını ödememe imkan yok. Allah herkese bizimki gibi geçim versin. yoksa milletin beklentisini karşılamak gerçekten çok zor.

rumuzyok, kesin sonuç bhcg testinde çıkar. çok basit ve acısız. kolundan kan alıp 1 saat sonra sonucu söylüyorlar. ortalama 20 tl falan. merak etmek güzel, sonuç ne olacak ne olmayacak acaba diye. Ama sabrım yok diyorsan hemen gidip yaptır, kesin sonucu öğrenirsin. dediğin belirtiler her gebede farklı seyrediyor çünkü. ben adetim gecikince, test yaptım daha yeniydi,çift çizgi silik çıktı. 1 hafta daha bekleyemeyip test yaptırdım. hemen doktora gittim, ilk etapta keseyi göremeyebiliyorlar, 1 hafta bekletip öyle gel dedi. her halukarda beklemen gerekebilir yani..

canım bi bence qidip doktoruna görn yada telfn açıp sor için rahat etsn baya yoqun hissediyosan ..sancılar hemen qelmesede 24 saat içinde başlıyomuş hadi inşlh qeliyodur bebiş

Evet yaa iyice sessizlestik ;(
Bende her lavaboya gidişimde bakıyorum
Ama yok gelen giden ))
Kavuşmak istiyorum kızıma hayirlisinla insaallah hepimiz zaten az kisi kaldık
Bize doktorumuz Perşembe gunü gün vericek büyük ihtimal
Hakkımızda hayırlısı

Kubicim ben 597. sayfada yazmistim ama kesin emin olmak icin biraz arastirdim azda olsa sivi gelince doktora bildirmek gerekirmis,cünkü suyun gelmesi ya yirtilma yada siyrilmadan dolayi oluyormus buda hem bebegin sivisinin azalmasina hemde vücutta bulunan mikroorganizmalarin rahmin icine girmesine ve bebegin mikrop kapmasina sebep oluyormus.Benim ilk dogumumda öyle oldu suyun geldigini farkettim sanci yoktu direk hastaneye gittim dogum baslangici dediler,sanciyi bekledik biz acilma filan vardi herhaldeki.Olmasa bile icin rahat eder.Ben doktorunu yada hastaneyi ara sor derim yinede sen bilirsin tabi.

slm kızlar bebişine kavuşan güzel annelerimizi tebrik ediyorum hoşgelmiş minikler benimde 3 gündür sızı şeklinde agrıyan bi bel agrım var dün karnımda agrıdı adet olcakmışım gibi ama dün kocişle temizlik yaptım ondan oldu kesin çarşamba randevumuz var bakalım bizim velet ne durumda döndümü merak ediyorum iç,me dert oldu çocuk dönemedi gitti:2:

ayy sıkıntıdan patlıyorum.resmen ortadan ıkıye yarılıverecem.yapacak hiçbirşey yok.
elfinya bende bu aralar beklıyorum olmadı haftaya kesın gelır dıyorum ya hayırlısı bakalım.keske bayramı cıkarabılsek böyle.

bayramı çıkarsak süper olur canım. ama bende çok sıkıldım patlıycam sanki kendimi dinliyorum artık hava kapalı bide daha da daral geldi.otur otur yapcak bişi yok hayatımızın anlamları gelmeden geçmez bu durum

canım öncelikle kolay gelsin.bişey soracağım bebeğin suyu neye benziyor rengi ne renk.şeffaf mı?kokusu varmı bide sızıyor derken iç çamaşırı ıslatacak kadarmı yoksa bacaklara kadar sızacak kadar fazlamı?

KIZLAR BU BEBEĞİN SUYU NE RENK NEYE BENZİYOR?BENİM SÜTE BENZER AKINTIM VAR SIZIYOR ŞEKİLDE GELİYOR BEN MANTAR ENF DİYE DÜŞÜNDÜM AMA BEBEĞİN SUYU DEĞİLDİR DİMİ.ÇOK FAZLA DEĞİL AMA 1-2 DAMLA GİBİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…