2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

normal canım o kasılmalar dahada artıcak wajinanın esnemesi yumuşamasına açılmasına yardımcısancılar onlar merak etme ama 10 dkkada 1 5dkkada 1 qelr 40-60 saniye sürerse doktoruna danışabilrsin

bizler sabırsızız canım, bende her gittiğimde bişiler der diye umuyorum ama randevumuzu bile 10 gün sonraya veriyor. pazartesi benimde kontrol var hakkımızda hayırlısı olsun inş...

ya benim doktora ne demeli...
doğum başlamazsa 17 gün sonra çağırdı...
yolun uzak istersen gel dedi...

Günaydınlarrr:)
Bugün de doğumlar vaermış hadi bakalım hayırlısı....
Sağlıkla sıhhatle doğsun bebişler

Günaydınlar...

Kahvekolik de doğum yapmış yeni görüyorum.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Tebrik ederim...

Smurfie81 ve cicili doğum hikayelerinizi okudum ellerinize yüreğinize sağlık.
Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin yeni ailenize...

Bugün kimse yok ya da artık sayılı kişimi kaldık ne?
Artık doğum iznime çıkmış bulunmaktayım.Hiçte matah bişey değilmiş çalışmak gibisi yok diyorum.
Çatı muyenemiz yapıldı.Normal doğum düşündüğümden zor bir doğum olacağını şimdiden söyledi.Şimdi düşünüyorum da smurfie bile normali rahat yaparsın dediği doktoruna karşılık bu kadar zorlandıysa ben ne halt edeceğim.Doktor 40 a kadar bekleme kararı verdi.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin diğer tüm hamilelerle birlikte...

hiç bilmiorum cnm nişandan ne zaman sonra doğum oluyo, dr unu bilgilendirdin değil mi??

Kızlar az aönce nişanım ve suyu geldi hatta hala geliyor, hazırlıklara devam ediyorum İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur, duanızı bekliyorum. Teşekkürler...

hadi güzel haberlerle gel cnm, kolay bi doğum olsun inş

hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler

Kızlar az aönce nişanım ve suyu geldi hatta hala geliyor, hazırlıklara devam ediyorum İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur, duanızı bekliyorum. Teşekkürler...

ayyy cnm allah yardımcın olsunn haberdar etmeyi unutma

ayy kızlar dökülmeye başladık ne güzel yaa rabbim bir avazda kurtarmayı nasip etsin seni ve bebişin allaha emanetsiniz

Dualarimiz seninle canim hadi hayirlisi olsun bakalim.:94::94:

ay ne güsel yaaa, bende istiyom.. kırmızı kahve pembe hiç farketmez.. yeterki oğlum ben geliyom desin ve beni bazı kararları vermekten kurtarsa... hadi hayırlısı kubiii.. darısı başımıza..

kızlar ben geldim hala doğurmadım hafifden ağrım var ben bu gidişle daha çok var

Kızlar yine ben!!!tansiyonu sınırda seyreden varmı 14/8 14/9 gibi ölçen varmı???

cnm kendin mi ölçüyosun rahat ol cnm kendine sıkıntı yapma benim hamileliğimden beri 10/6 diyo hep aynı bu konuda hiç bir bilgim yok ama dikkat et yediklerine cnm allah yardımcın olsun

evet canımcım banbanda olcak doğum 14kasım çok var gibi geliyo.nöbetçi doktoru sordum belli değil ya burda ya devlette olur bi tane dedi

ben dr a sordum ya erken gelirse dedim o da sen gel burada dr umuz olur dedi 14 kasımda 38 haftanın içinde oluyor hatta 39 a girmek üzere oluyor inş bir aksilik olmaz kendi dr un gibi de olmaz yani inş hakkımızda hayırlısı olur....aslında benim bildiğim sezeryanı 38 de alması gerek ama tam bayrama geliyor offff

Rabbim hayirlisini nasip etsin insaallah canim,haberlerini bekliyoruz.
Sancinin iyi olmasi bisey degil acilmanin olmasi gerekiyormus canim,gecen hafta benimde öyleydi ya doktoruma gittim sanci cikti ama aciklik yoktu.Ama senin icin hayirlisi olsun insaallah canim.Dualarimiz hep birbirimiz icin.
Ewet canim yalanci dogum sancisi bu,gercek dogum sancisi olabilmesi icin düzenli olarak agri girmesi gerekiyor.
ayy kızlar dökülmeye başladık ne güzel yaa rabbim bir avazda kurtarmayı nasip etsin seni ve bebişin allaha emanetsiniz

Ewet ya artik her haftasonu birileri fena sancilaniyor

kızlar çok işim var mutfağımda offf offff ne yemek yapcam ben yaa neyse mutfağa girim dolabı açım karşım ane çıkarsa sıkıldım artık yaaa bebeğim gelsede birlikde uyusak annem gelcek o bana yardım eder yemeğime olsun evime olsun gerçekden analarımızın kıymetini bilelim annem yarım saatlik uzaklıkda ama ben çok özlüyorum yaaa

Kubicim simdiden kolay gelsin,annen gelecekse kayinvaliden niye geldiki hic anlamadim,tam uyuyup dinlenmen gereken zamanda ugras ugras nereye kadar.Yarim saatlik mesafe neki canim,ben burda yanlizim ne annem ne kayinvalidem ne kardeslerim,alistik artik.

merhaba kızlar.kimler doğum yaptı bilmiyorum ama doğum yapanları tebrik ederim.maceramız yeni başlamış kızlar.sütüm 2.gün gece geldi.kızımın çene kasları gelişmediğinden hepsini ememedi.göğsüm şişti.acayip bir ağzrı.havluyu sıcak suyla ıslatıp göğsüme sardım.sonra sağdım.kızımda emince düzeldi ama düzelinceye kadar çok canım yandı.uykusuz gecelerimizde başladı.gaz berbat bişey.aktardan aldığımız rezene,kimyonu sıcak suda demleyip şekersiz onu veriyorum.ozaman rahatlıyor biraz.bişey yazmayı unuttum.göğüsuçlarım çıkmadığından ilk günden itibaren silikkon meme ucu kullanmaya başladım.onun sayesinde tutunduğunda canım acısada yara olmadı.şimdilik bizden bu kadar.kızım ağlamaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…