- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.941
Kızlar günaydın.34 hafta 1 günlük hamileyim.1 haftadır aykta dolanıp idrara sıkıştığımda yada akşama doğru midem çok dolu olduğunda kasılmamalarım oluyordu.bugün gün içinde fazla aykta kaldım yoruldum temizlik falan yaptım dün gece saat 1 den 5 e kadar saatte 4-5 kere olan KASILMALARIM VE bele vuran ağrım oldu.sağımdan soluma dönemedim.oturamadım bile.ama tuvalete gittikçe ağrım azaldı.sabah 5 buçuk gibi daldım yeni uyandım bel ağrım çok çok azaldı kasılmamada azaldı.başka belirtim yok.sizce hastaneye gitmelimiyim.böyle gidip eve dönen oldumu.tansiyonumda 140/85 gibi biraz yüksek gidiyor bu aralar.bunlar yalancı doğum sancılarımıdır sizce.ne olur yazın.tüp bebekle gebe kaldım başından beri hep tedirginim.ne önerirsiniz
normal canım o kasılmalar dahada artıcak wajinanın esnemesi yumuşamasına açılmasına yardımcısancılar onlar meraketme ama 10 dkkada 1 5dkkada 1 qelr 40-60 saniye sürerse doktoruna danışabilrsin
Kızlar az aönce nişanım ve suyu geldi hatta hala geliyor, hazırlıklara devam ediyorum İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur, duanızı bekliyorum. Teşekkürler...
bizler sabırsızız canım, bende her gittiğimde bişiler der diye umuyorum ama randevumuzu bile 10 gün sonraya veriyor. pazartesi benimde kontrol var hakkımızda hayırlısı olsun inş...
38 haftaya girdim ama 37+4 den beri nişan geliyo yani dört gündür ilk gün renksiz sıvı katı akıntı gibi sarımsı bi renk sonraki gün kahve renk sonraki günde hem pembe hem kahverengi sonraki gun ise normal şeffaf renk oldu yine anlayamadım doktora gittim heran sancın olabilir dedi ama nişan geldiğinden bu yana hiç sancı yok of korkuyorum bende acaba en erken ne zaman geliyo bu nişan kaç gün önceden erken gelen oldumu hiç
Kızlar az aönce nişanım ve suyu geldi hatta hala geliyor, hazırlıklara devam ediyorum İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur, duanızı bekliyorum. Teşekkürler...
Herkese günaydın kızlar :)))
bizde dün akşam doktordaydık gün verir artık umuduyla ;
çünkü benim 10 dakikada gelen sancılarım ve 2 cm açılmam var
dediki perşembe gelin randevuya :)
şaştık kaldık o zaman gün vercem dedi,
bizde hakkımızda hayırlısı kızımla inşaallah dedik geldik eve :)
merhaba bayanlar.cepten giriyorum sirf haber vermek icin.dün bebek cok az kipirdadi,gece yakındaki hastaneye kontrole gittik nst'de sanci cikti.kontrollerimin yapildigi yere gönderdiler.orada kalp atisinda bir yerde azalma gördü yatis verdiler.güle oynaya ve hiç agrisiz gece4te geldim buraya,yarim saat sonra sancilarim basladi ufaktan,1parmak açıklık vardi.o saatten beri sancilarim artti,acilma hala ayni hic artmadi,özel oda ve özel dogum odasi tuttuk dogumevinde bu imkan varmis,sancilari ve dogumu bu odada yapacakmisim.esimde yanimda,uyuyakaldi gariban.ama doguma gırmeyecek duşer bayilir,annemlere haber veredik dogum olmayabilir diye.dogum olur mu bilmiyorum takip edecegiz dediler.acilirsa alacagiz ama suni vermeyiz duracaksa dursun kücük dediler (37 deyiz)suan iyi sancim var,anladıgim kadariyla bu daha hicbir sey.Allah yardimcimiz olsun.bana dua edin çok ihtiyacim war.yazinin kusuruna bakmayin telden giriyorum
Dualarimiz seninle canim hadi hayirlisi olsun bakalim.:94::94:
Allah yardımcın olsun canım.Ay okuyunca ben de heyecanlandım valla.İnşallah iyi haberlerini verirsin bize.
Yavaş yavaş dökülmeye başladık valla.Ben daha çok heyecanlanıyorum doğum yapanları duyunca.Ben daha 35+3teyim ama kasılmalar,sancılar arada bir yokluyor beni de.Biraz da hala çalıştığım için yorgunluktan oluyor galiba.Şu birkaç hafta geçse de ben de kavuşsam artık kızıma.Doğum,sancı falan hiç korkmuyorum ben niyeyse ya.Öyle rahatım ki bu konuda.Epiduralsiz normal doğum istiyorum.Şimdiden büyük konuşmayayım tabi o anda ne olacağı belli olmaz.İnşallah Allah yardım eder de kolay doğum yaparız hepimiz.
sen hiç üzülme tatlım, bebek zayıflamış falan değildir.. suyu azaldığı için daha net bir ölçüm olmuştur.. çünkü bebişler suyun içinde oldukları için biraz fazla çıkabiliyormuş kiloları, senin suyun azaldığı için karnın küçülmüştür. e sana okadar söylendibu kadar yorma kendini azcık dinlen diye.. eskiler anlamıyo malesef, bişey olmaz sanıyolar. ben hamileyken tarla sürmeye gidiyodum diye başlarlar hemen.. sen şimdi bol bol su iç, sürekli dinlen yorma kendini, soluna yat, beslenmenede özen göster, bak gör ondan sonra topaç gibi bi bebişin oluyo mu olmuyo mu.. sonra bizim gibi nası çıkacak diye kara kara düşünürsün.hadi hayırlısı tatlım, kendini hiç sıkma stres yapma.. bak benimki şişkoydu çok büyüyodu ama stresten sanırım, 2 haftada 200 gr ancak alabilmiş.. onun için hayırlısını dile, oluruna bırak.. nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız bebişlerimizle.. hakkımızda hayırlısı..
canım benm de qelmişti ama 2 hafta dan fazla oluyo heycan yapmıştım bende yoqundu baya açık kahwerenqiydi bu nişan olabiliyo kimisinde pembemsi kimisinde kırmızı olabiliyo doqumdan bikaç saat önce qelebiliceqi qibi açılmaya baqlı olarak qünler öncesindende qelebiliyomuş açılman olmuş olabilr açılmayla o tıkaç düşüyomuş çünkü ama inşlh senin sancılarında arkasından hemen qelrde bebişini saqlıcakla alırsın kucaqına
ay ne güsel yaaa, bende istiyom.. kırmızı kahve pembe hiç farketmez.. yeterki oğlum ben geliyom desin ve beni bazı kararları vermekten kurtarsa... hadi hayırlısı kubiii.. darısı başımıza..
Kızlar yine ben!!!tansiyonu sınırda seyreden varmı 14/8 14/9 gibi ölçen varmı???
evet canımcım banbanda olcak doğum 14kasım çok var gibi geliyo.nöbetçi doktoru sordum belli değil ya burda ya devlette olur bi tane dedi
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaallah canim,haberlerini bekliyoruz.Kızlar az aönce nişanım ve suyu geldi hatta hala geliyor, hazırlıklara devam ediyorum İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur, duanızı bekliyorum. Teşekkürler...
Sancinin iyi olmasi bisey degil acilmanin olmasi gerekiyormus canim,gecen hafta benimde öyleydi ya doktoruma gittim sanci cikti ama aciklik yoktu.Ama senin icin hayirlisi olsun insaallah canim.Dualarimiz hep birbirimiz icin.merhaba bayanlar.cepten giriyorum sirf haber vermek icin.dün bebek cok az kipirdadi,gece yakındaki hastaneye kontrole gittik nst'de sanci cikti.kontrollerimin yapildigi yere gönderdiler.orada kalp atisinda bir yerde azalma gördü yatis verdiler.güle oynaya ve hiç agrisiz gece4te geldim buraya,yarim saat sonra sancilarim basladi ufaktan,1parmak açıklık vardi.o saatten beri sancilarim artti,acilma hala ayni hic artmadi,özel oda ve özel dogum odasi tuttuk dogumevinde bu imkan varmis,sancilari ve dogumu bu odada yapacakmisim.esimde yanimda,uyuyakaldi gariban.ama doguma gırmeyecek duşer bayilir,annemlere haber veredik dogum olmayabilir diye.dogum olur mu bilmiyorum takip edecegiz dediler.acilirsa alacagiz ama suni vermeyiz duracaksa dursun kücük dediler (37 deyiz)suan iyi sancim var,anladıgim kadariyla bu daha hicbir sey.Allah yardimcimiz olsun.bana dua edin çok ihtiyacim war.yazinin kusuruna bakmayin telden giriyorum
Ewet canim yalanci dogum sancisi bu,gercek dogum sancisi olabilmesi icin düzenli olarak agri girmesi gerekiyor.Kızlar günaydın.34 hafta 1 günlük hamileyim.1 haftadır aykta dolanıp idrara sıkıştığımda yada akşama doğru midem çok dolu olduğunda kasılmamalarım oluyordu.bugün gün içinde fazla aykta kaldım yoruldum temizlik falan yaptım dün gece saat 1 den 5 e kadar saatte 4-5 kere olan KASILMALARIM VE bele vuran ağrım oldu.sağımdan soluma dönemedim.oturamadım bile.ama tuvalete gittikçe ağrım azaldı.sabah 5 buçuk gibi daldım yeni uyandım bel ağrım çok çok azaldı kasılmamada azaldı.başka belirtim yok.sizce hastaneye gitmelimiyim.böyle gidip eve dönen oldumu.tansiyonumda 140/85 gibi biraz yüksek gidiyor bu aralar.bunlar yalancı doğum sancılarımıdır sizce.ne olur yazın.tüp bebekle gebe kaldım başından beri hep tedirginim.ne önerirsiniz
ayy kızlar dökülmeye başladık ne güzel yaa rabbim bir avazda kurtarmayı nasip etsin seni ve bebişin allaha emanetsiniz
kızlar çok işim var mutfağımda offf offffne yemek yapcam ben yaa neyse mutfağa girim dolabı açım karşım ane çıkarsa sıkıldım artık yaaa bebeğim gelsede birlikde uyusak annem gelcek o bana yardım eder yemeğime olsun evime olsun gerçekden analarımızın kıymetini bilelim annem yarım saatlik uzaklıkda ama ben çok özlüyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?