- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.921
topiğimiz çok sesiz kalmış hakkat doğuran gidiyobiz kaldık oğluşumla doktorumuzda 20gün izne çıktı. ben hafta bir çağırcak artık diye sevinirken beni bayram sonrası 14 kasıma çağırdı.
doğurmazsan görüşürüz dedi resmenbide sekreter randevu verdi sabah 11de doktorumuz 8 de gel sen dedi sezoya alcak ama tamda bişi demiyoki. en sinir olduğumda insan kitleniyo ne sorcaksa hepsini unutuyo yaa. bizi neler bekliyo merak ediyorum açıkçası :)) bayramı bi atlatsak rahatlıycam.nöbetçi doktor falan geriyo beni. hakkımızda hayırlısı artık
merhaba 38+6 haftalık gebeyim bu akşam üzeri benden de aynu şekilde sümüğümsü peltemsi bişiler geldi. Halada geliyo. başka kullanıcı yorumları okudum doğumda önce gelmiş acaba benimkide öylemi sanki ağrılarımda artmaya başladı.Allah'ım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir.
Merhaba kızlar...
Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..
Merak ettiğim birşey oldu..
Ultrasonda bebeklerimizin tahmini kiloları ile doğum yapanların gerçek kiloları aynı mı çıktı yoksa eksik ya da fazlamı çok merak ediyorum
Ben37. haftadayım ve bebişim henüz 2800 gr..
Kızlar az aönce nişanım ve suyu geldi hatta hala geliyor, hazırlıklara devam ediyorum İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur, duanızı bekliyorum. Teşekkürler...
Kızlar iyi akşamlar hepinize, söz verdiğim gibi doğum hikayemi yazmayı tamamladım ve "2011 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri" topiğine ekledim
Uzun olacağını tahmin ediyordum ama hakkaten bu biraz fazla oldu galiba, ben de 4 bölüme ayırmak zorunda kaldım
Hakkaten okuyabilecek misiniz merak ediyorum, okumayı tamamlayanı alnından öpücem heee
Bu arada tekrar belirtmek isterim ki sonlara doğru giderek zorlaşan bir doğum yaşadım ama bu kimsenin gözünü korkutmasın lütfen
Herkesin doğumu kendine özeldir hatta aynı kişinin farklı doğumları bile kendi içinde farklılıklar içerir
Benim hikayem bu şekilde ilerledi ve ben her şeye rağmen hiçbir anından pişmanlık duymuyorum, rahatlığını sonrasında yaşadım normal doğumun
Hepinize kolay doğumlar diliyorum tekrardan
Kızlar az aönce nişanım ve suyu geldi hatta hala geliyor, hazırlıklara devam ediyorum İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur, duanızı bekliyorum. Teşekkürler...
Herkese günaydın kızlar :)))
bizde dün akşam doktordaydık gün verir artık umuduyla ;
çünkü benim 10 dakikada gelen sancılarım ve 2 cm açılmam var
dediki perşembe gelin randevuya :)
şaştık kaldık o zaman gün vercem dedi,
bizde hakkımızda hayırlısı kızımla inşaallah dedik geldik eve :)
kız bizim işimiz ne bütün günhikayenizi okudum ve gözlerimden akan yaşa engel olamadım. uzun ömürlü ve sağlıklı bir hayat sizin olsun. çok güzel sanki kendim yaşıyomuş gibi oldum oğlumda heycanlandı heralde tepikleyip durdu okurken.
Siz yazın biz merakla okuruz. neler yaşadınız, neler hissettiniz? bunları okumak heyecan ve umut veriyor bize..
bi çırpıda okudumm gözlerim dolu doluu , gerçekten bütün ayrıntıları paylaşmışsınn canım sağol,sezeryan olcacak olsamda spinal olacağı için bende hemen göreceğim yavrumu inşş... ..gözün aydınn..oğlunla sana gzl ömürler diliyorumm..
bacıcan öncelikle tekrar Allah hayırlı evlat, hayırlı ana baba olmayı nasip etsin. Amin...
Hikayen çok güzel, burnumu çeke çeke okudum
Darısı başımıza inş...
valla bende okudum gece..
bu günlerde yaptığım tek şey zaten yatarak bişeyler okumak:))
bebeğinle mutlu bi ömür diliyorum..
darısı dördü birarada olmanıza :))
kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.
Allah yardımcın olsun, kolay doğumlar diliyorum sana, dualarımız seninleKızlar az aönce nişanım ve suyu geldi hatta hala geliyor, hazırlıklara devam ediyorum İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur, duanızı bekliyorum. Teşekkürler...
mrb elfinya yanlış hatırlamıyorsam sende bandırmada doğum yapcaktın değilmi ayrıca doktorunda gürsel kurt tu..banada 14 kasımda gel dedi 38 haftanın içinde olcaz inşallah erken gelmez bebiş bende çok korkuyorum birde nöbetçi dr kim onuda bilmiyorum...
merhaba bayanlar.cepten giriyorum sirf haber vermek icin.dün bebek cok az kipirdadi,gece yakındaki hastaneye kontrole gittik nst'de sanci cikti.kontrollerimin yapildigi yere gönderdiler.orada kalp atisinda bir yerde azalma gördü yatis verdiler.güle oynaya ve hiç agrisiz gece4te geldim buraya,yarim saat sonra sancilarim basladi ufaktan,1parmak açıklık vardi.o saatten beri sancilarim artti,acilma hala ayni hic artmadi,özel oda ve özel dogum odasi tuttuk dogumevinde bu imkan varmis,sancilari ve dogumu bu odada yapacakmisim.esimde yanimda,uyuyakaldi gariban.ama doguma gırmeyecek duşer bayilir,annemlere haber veredik dogum olmayabilir diye.dogum olur mu bilmiyorum takip edecegiz dediler.acilirsa alacagiz ama suni vermeyiz duracaksa dursun kücük dediler (37 deyiz)suan iyi sancim var,anladıgim kadariyla bu daha hicbir sey.Allah yardimcimiz olsun.bana dua edin çok ihtiyacim war.yazinin kusuruna bakmayin telden giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?