2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Merhaba Anneler, Anne Adayları

Kasım Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kasım Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

kasimanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Kasım Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Kasım Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

mrb elfinya yanlış hatırlamıyorsam sende bandırmada doğum yapcaktın değilmi ayrıca doktorunda gürsel kurt tu..banada 14 kasımda gel dedi 38 haftanın içinde olcaz inşallah erken gelmez bebiş bende çok korkuyorum birde nöbetçi dr kim onuda bilmiyorum...

Canım benimki si doğum belirtisiymiş akşam 7de geldi o peltemsi sıvı ertesi sabah 7 de oğlum dünyaya geldi.Çok mutuyum .Allah'ım oğluma sağlık sıhhat hayırlı bi ömür nasip eder inşallah. Doğumu bekleyen herkesinde Allah yardımcısı olsun.

Kızlar az aönce nişanım ve suyu geldi hatta hala geliyor, hazırlıklara devam ediyorum İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur, duanızı bekliyorum. Teşekkürler...

Kızlar az aönce nişanım ve suyu geldi hatta hala geliyor, hazırlıklara devam ediyorum İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur, duanızı bekliyorum. Teşekkürler...

Benim son ultrasonum 37+0'da yapıldı oğlumun kilosu 2750, boyu da yaklaşık 47-48cm gözüküyordu
Bundan tam 6 gün sonra 37+6'da doğum yaptım 3200 ve 52 cm doğdu
Arada geçen 6günde bu kadar kilo almasına ve boyunun bu kadar uzamasına imkan yok, çünkü genelde ancak 2 haftada 200-300gr alabiliyordu
Ultrason değerleri kesin değil, yaklaşık, gerçekte fazla da çıkabilir az da yani

valla bende okudum gece..
bu günlerde yaptığım tek şey zaten yatarak bişeyler okumak:))
bebeğinle mutlu bi ömür diliyorum..
darısı dördü birarada olmanıza :))

günaydın kızlar,

çoğu arkadaş doğum yaptığı için pek giremiyorlar çok normal burası ondan iyice sessizleşti..

ALLAH yardımcınız olsun güzel bir doğum olur inş canım....

Herkese günaydın kızlar :)))
bizde dün akşam doktordaydık gün verir artık umuduyla ;
çünkü benim 10 dakikada gelen sancılarım ve 2 cm açılmam var
dediki perşembe gelin randevuya :)
şaştık kaldık o zaman gün vercem dedi,
bizde hakkımızda hayırlısı kızımla inşaallah dedik geldik eve :)

merhaba bayanlar.cepten giriyorum sirf haber vermek icin.dün bebek cok az kipirdadi,gece yakındaki hastaneye kontrole gittik nst'de sanci cikti.kontrollerimin yapildigi yere gönderdiler.orada kalp atisinda bir yerde azalma gördü yatis verdiler.güle oynaya ve hiç agrisiz gece4te geldim buraya,yarim saat sonra sancilarim basladi ufaktan,1parmak açıklık vardi.o saatten beri sancilarim artti,acilma hala ayni hic artmadi,özel oda ve özel dogum odasi tuttuk dogumevinde bu imkan varmis,sancilari ve dogumu bu odada yapacakmisim.esimde yanimda,uyuyakaldi gariban.ama doguma gırmeyecek duşer bayilir,annemlere haber veredik dogum olmayabilir diye.dogum olur mu bilmiyorum takip edecegiz dediler.acilirsa alacagiz ama suni vermeyiz duracaksa dursun kücük dediler (37 deyiz)suan iyi sancim var,anladıgim kadariyla bu daha hicbir sey.Allah yardimcimiz olsun.bana dua edin çok ihtiyacim war.yazinin kusuruna bakmayin telden giriyorum

bizler sabırsızız canım, bende her gittiğimde bişiler der diye umuyorum ama randevumuzu bile 10 gün sonraya veriyor. pazartesi benimde kontrol var hakkımızda hayırlısı olsun inş...

Siz yazın biz merakla okuruz. neler yaşadınız, neler hissettiniz? bunları okumak heyecan ve umut veriyor bize..

bacıcan öncelikle tekrar Allah hayırlı evlat, hayırlı ana baba olmayı nasip etsin. Amin...
Hikayen çok güzel, burnumu çeke çeke okudum
Darısı başımıza inş...

valla bende okudum gece..
bu günlerde yaptığım tek şey zaten yatarak bişeyler okumak:))
bebeğinle mutlu bi ömür diliyorum..
darısı dördü birarada olmanıza :))

Kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, demek hepiniz okudunuz
O zaman size kocamaaan öpüyorum alınlarınızdan
Özellikle tüm yaşadıklarımı hatırlayabildiğim kadar ayrıntısıyla anlatmaya çalıştım ki kafanızda nası birşey olduğu konusunda fikir oluşsun
Ben hamile kalmadan önce çok doğum hikayesi okurdum ki, kim en uzun en ayrıntılı yazdıysa onu okumak daha keyif verirdi bana
Kendim yaşamış gibi olur, hemen heves ederdim hamile kalıp doğurmaya
Tekrar hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum, oğluşum izin verdiği ölçüde topiğe uğramaya devam edicem
Siz de bir doğurun da bebişler uyumuyo, yemiyo, sıçmıyo, ağlıyo daha bunları konuşçaz hep birlikte burada

kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.

Allah bağışlasın minik yavrunu, sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmek nasip olur inşallah
Benim de 3 gün sütüm gelmedi, inatla emzirmeye devam ettim yine de, 2. günden sonra artık o kadar açtı ki yavrum hep ağlıyordu
Azar azar su ve mama verdik o da 3. günden sonra sarılık tehlikesi başladığı için mecburen yani
Ben değil tabi benim kokumla karıştırmasın diye annem veya eşim verdi bunları
4. gün az az süt geldi, ama mamayla takviye etmek zorunda kaldık yine de
5. günden sonraysa bi daha mama vermedik, şu an sütüm çok bol maşşallah ve oğlum da gayet güzel emiyor
Bu arada başka bir arkadaş sormuş; şekerli su kesinlikle vermeyin çok az bir-iki kaşık kadar normal su verebilirsiniz dedi doktor

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun, kolay doğumlar diliyorum sana, dualarımız seninle
Güzel haberlerle dönersin inşallah

evet canımcım banbanda olcak doğum 14kasım çok var gibi geliyo.nöbetçi doktoru sordum belli değil ya burda ya devlette olur bi tane dedi

Smurfie81, doğum hikayeni okudum canım bende gözyaşlarıma engel olmadım çok güzel dile getirmişsin. oğluşunla eşinle bir ömür boyu sağlıklı mutlu olun...

Kızlar günaydın.34 hafta 1 günlük hamileyim.1 haftadır aykta dolanıp idrara sıkıştığımda yada akşama doğru midem çok dolu olduğunda kasılmamalarım oluyordu.bugün gün içinde fazla aykta kaldım yoruldum temizlik falan yaptım dün gece saat 1 den 5 e kadar saatte 4-5 kere olan KASILMALARIM VE bele vuran ağrım oldu.sağımdan soluma dönemedim.oturamadım bile.ama tuvalete gittikçe ağrım azaldı.sabah 5 buçuk gibi daldım yeni uyandım bel ağrım çok çok azaldı kasılmamada azaldı.başka belirtim yok.sizce hastaneye gitmelimiyim.böyle gidip eve dönen oldumu.tansiyonumda 140/85 gibi biraz yüksek gidiyor bu aralar.bunlar yalancı doğum sancılarımıdır sizce.ne olur yazın.tüp bebekle gebe kaldım başından beri hep tedirginim.ne önerirsiniz

Son düzenleme:

nabtın canım doqurdunmu bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…