- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.021
canım öncelikle kolay gelsin.bişey soracağım bebeğin suyu neye benziyor rengi ne renk.şeffaf mı?kokusu varmı bide sızıyor derken iç çamaşırı ıslatacak kadarmı yoksa bacaklara kadar sızacak kadar fazlamı?
bugün itibariyle ben 39 oldum:)
salı 39+2 de oğlum doğcak..umarım daha önce gelmez :)
canım bi bence qidip doktoruna görn yada telfn açıp sor için rahat etsn baya yoqun hissediyosan ..sancılar hemen qelmesede 24 saat içinde başlıyomuş hadi inşlh qeliyodur bebiş
Kubicim ben 597. sayfada yazmistim ama kesin emin olmak icin biraz arastirdim azda olsa sivi gelince doktora bildirmek gerekirmis,cünkü suyun gelmesi ya yirtilma yada siyrilmadan dolayi oluyormus buda hem bebegin sivisinin azalmasina hemde vücutta bulunan mikroorganizmalarin rahmin icine girmesine ve bebegin mikrop kapmasina sebep oluyormus.Benim ilk dogumumda öyle oldu suyun geldigini farkettim sanci yoktu direk hastaneye gittim dogum baslangici dediler,sanciyi bekledik biz acilma filan vardi herhaldeki.Olmasa bile icin rahat eder.Ben doktorunu yada hastaneyi ara sor derim yinede sen bilirsin tabi.
canım öncelikle kolay gelsin.bişey soracağım bebeğin suyu neye benziyor rengi ne renk.şeffaf mı?kokusu varmı bide sızıyor derken iç çamaşırı ıslatacak kadarmı yoksa bacaklara kadar sızacak kadar fazlamı?
bayanlar yrın kontrolümz war tospacıqımı qörücem çok sabrsızlanıyorum özledm oqluşumu bakaalm açılmam faln olmuşmu merak ediyorum yarn haber weririm tekrrdan
evt hurmalar işe yaramadıama karnım çok sert ve hala damanım kafası yukarıda
onun keyfi yerinde yaa.. doğuncada bacaklar havada olursa hiç şaşırma :))))) alıştı uşak öyle durmaya :)))
kesınlıkle öyle cnm bırde bugün içimde zıplıyo resmen kafasını gögüs altına vura vura zıpladı ya öluyodum resmen tatlı yedım kudurdu cocuk
oynaya oynaya çıkacak bücür
yarın sabah dr. a gidiyorum. inş. hayırlı haberlerle gelirim. sürpriz bir gelişme olursa aarım seni :)
kaçta gideceksın cnm hayırlı haberlerını beklıyorum bende persembe zubeydeye gıdıcem doktorum doktor arkadasını tavsıye ettı sezeryan gorunuyo dedı tanısıcam muane olucam 39 haftaya gun vercek ozamana kadar dogurursam normal bır şekılde sevındirik olucam tabı
sabah 9 da orada olacağım. aslında salı gitmem lazımdı ama dayanamadımbir gün önceye aldım. bayramdan öncemi sonramı diyecek diye çok merak ediyorum, çatladım resmen.
Offf şu bayram hepimizin içine dert olmuş yaaa:S:S benim daha zamanım var, bayramda 37. haftamda olucam ama yine de korkuyorum, hele de doğuranların hepsinin 36-37 de olduğunu görünce. benim de inceden sızı şeklinde sancılarım var dün geceden beri.. Ama düzenli değil.
hareketlerim iyice zorlaştı, çok yorulmaya başladım, evi toparlamak bile zor geliyo iyice... Bir an önce de oğlumu kucağıma almak istiyorum. doğuran birilerini, taze bebişleri görünce çok duygulanıyorum.. Özeniyorum.. Az kaldııı..
Bugün esra erol vardı magazin programında. Oğlu 3-4 aylık ya. ay bi hoşuma gitti, ağladım hep izlerken.. Biz de görelim o günleriii artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?