2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ya ben çok heyecanlanıyorum siz böyle sulardan açılmalardan bahsettikçe.Siz nasıl sakince oturup bekliyorsunuz hayret ediyorum.Koşun hastaneye de doğurverip gelin,bize haber verin istiyorum Çok mutlu oluyorum doğum haberlerini duyunca çünkü.İnşallah Allah yardımcınız olur da sağ salim kolayca kavuşursunuz yavrularınıza.
Ben de artık geceleri hiç uyuyamaz oldum.Kasılmalarım oluyor,karnım taş kesiliyor.Nefes alamıyorum sanki.Hatta bu gece resmen yastığımı arkaya dayayıp oturur vaziyette uyumuşum rahat nefes alabilmek için.Sıkıştım sanıp wc ye koşmaları saymıyorum bile.Daha bir ayım var ama kızım beni iyice hazırlayacak galiba doğuma çünkü sadece geceleri değil gündüz de kasılmam,sancım oluyor.Allah sonumuzu hayır etsin.

Canim bu su renksiz, kokusuz bir sivi.akinti sekliyse degisir, camasirini islatacak kadarda olabilir bacagina sizacak kadarda olabilir bu degiskenlik gosterir.

Selam son doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.ne zamandır yazmamıştım.epey yavaş gidiyor sayfalar artık.eskiden yetişemiyorduk okumaya..hayırlısı bakalım..
Dün eşim evi süpürdü ben toz aldım.evi temizledik.artık temizlik yaparken bile doğum öncesi son temizliğim mi diye içimden geçiyor.evi düzenlemeyi ertelemiyorum.bana bişey olursa diye.yarın doktor kontrolüm var saat 4 de.çatı muayenesi yapacak mı bilmiyorum.11 gün sonra bakalım kilo almış mı merak ediyorum.düzenli beslenemedim pek.gece hiç uyuyamadım.çok rahatsızdım.wc ye git gel yoruldum.ezanı duydum sonunda.namaz kıldım ve sonunda uyumuşum.rüyamda doğum yaptığımı görüyorum artık.. 38 inci haftada doğum yaparım inş. annem de yanıma gelmiş olur.şu bayramı bi atlatsak iyi olacak..

Merhaba arkadaşlar acıll yardımınıza ıhtıyacım var!!! bende kasım ayında doğum yapacagım hayırlısıyla bu hafta farklı bır doktora gıttım ve ıkı doktor arasında kaldım( bu haftaya kadar medıpol has. Bahar çaglara gıdıyordum ama bu hafta yunus emre has.Selma nihan karakayaya gıttım aslında memnun kaldım dogumuda yunus emrede yapmak ıstıyorum sızce nasıl bır hastahane?? orada kontrol olan varmı ılk gebelıgım oldugu ıcın bıraz tedırgınım..
Şimdiden teşekkür ediyorum ii akşamlar:))

bayanlar yrın kontrolümz war tospacıqımı qörücem çok sabrsızlanıyorum özledm oqluşumu bakaalm açılmam faln olmuşmu merak ediyorum yarn haber weririm tekrrdan

Offf şu bayram hepimizin içine dert olmuş yaaa:S:S benim daha zamanım var, bayramda 37. haftamda olucam ama yine de korkuyorum, hele de doğuranların hepsinin 36-37 de olduğunu görünce. benim de inceden sızı şeklinde sancılarım var dün geceden beri.. Ama düzenli değil.
hareketlerim iyice zorlaştı, çok yorulmaya başladım, evi toparlamak bile zor geliyo iyice... Bir an önce de oğlumu kucağıma almak istiyorum. doğuran birilerini, taze bebişleri görünce çok duygulanıyorum.. Özeniyorum.. Az kaldııı..

Bugün esra erol vardı magazin programında. Oğlu 3-4 aylık ya. ay bi hoşuma gitti, ağladım hep izlerken.. Biz de görelim o günleriii artık

canım bi bence qidip doktoruna görn yada telfn açıp sor için rahat etsn baya yoqun hissediyosan ..sancılar hemen qelmesede 24 saat içinde başlıyomuş hadi inşlh qeliyodur bebiş

kızlar yarın sabah kontrolüm var diye pek gitmek istemedim inşallah yarın sabah erkenden gidicem a önce yürüyüşden geldik 1 saat yürüdüm sanırım suyum çok az gelmeye başladı çok geliyodu inşallah bişey olmaz rabbim büyük

kzcm06 cnm benim ilk gece 3 de geldi bu biraz sümüksü ve sarı gibiydi ama kokusuz ve çamaşırımı değiştirdim 6 da yine bakdım o da su gibiydi ama kokusu yine de yoktu bende pek emin değilim suyum mu geliyo diye ama resmen kendiliğinden gidiyo yarın belli olcak gerçekden su mu diye

bayanlar yrın kontrolümz war tospacıqımı qörücem çok sabrsızlanıyorum özledm oqluşumu bakaalm açılmam faln olmuşmu merak ediyorum yarn haber weririm tekrrdan

cnm ben 1 cm açılma olduğunda açıldığını hissetmiştim ogün :18: bıçak batmaları oldu ve yüzüm bir alıp bir veriyodu lavaboya gidip geliyodum anlamışdı ama daha sonra dahada olmadı sadece dün gece çok kıvrandım hem suyum geldi hemde belim ağrıyodu 10 dkkada bir kıvranmışım eşim öle dedi ama geçti yarın bakalım ne dicek birbirimize haber verelim inaşşalh habersiz bırakmayalım :13::13::13:

kızlar bugün çok ağladım sizlerle paylaşayım rahatlıyorum kime sölicem başka bizim doğalgaz yeni yapıldı ve sadece misafir odası kaldı peteksiz bende eşimle konuşuyodum orda petek olsa ben oraya yatağımı hazırladım diye çünkü akrabalarımız hemen yanı başımızda giden gelen çok oluyo bende kayın babamdan çekiniyorum yanında yatamam ve kaynanam tutturdu oturma odasında yat diye biz köyde doğurduk yok biz hep kayın babamızın yanında yattık yaa o eskide kalmış ben kendimi övmüyorum ama ben abimin yanında bile uzanamam birde kayın babamın yanında emzircekmişim bana gösteriyo birde dönceksin şöle böle diyo ya tmm bu doğru olabilir ama benim normal sezeryan olacağım belli değil dikişlerim olcak kanamam ben bu adamın yanında nasıl rahat yatım uzanım emzireyim allahım yardım et bana birde adam siyasetçi son ses tv açıyo ben seçtim bu evliliği tmm eşimle hiç bir sorunum yok çok şükür ama işte kaynanamlarla oturmayı ben istedim daha 17 yaşındaydım cahildim şimdiki aklım olsa asla birlik istemezdim kaynanamla aram iyi bişey demiyorum ama habire yok doğumunu delette yap biz ot taşıyoduk sonra doğuma gittim köyde doğurdum doktora gitmedim sıkıldım her akşam geziyorum eşimle ama asla da şikayet etmiyorum aramız bozulur diye çok korkuyorum ne olur dua edin bana sizleri çok seviyorum sizlerle paylaşdım allah hepinizden razı olsun

onun keyfi yerinde yaa.. doğuncada bacaklar havada olursa hiç şaşırma :))))) alıştı uşak öyle durmaya :)))

kesınlıkle öyle cnm bırde bugün içimde zıplıyo resmen kafasını gögüs altına vura vura zıpladı ya öluyodum resmen tatlı yedım kudurdu cocuk

kızlar sölemiştim kaynanam gözünden ameliyat oldu diye çok şükür iyi oldu ve masrafı 5 milyar çıktı ödedik bilezik bozdurdum gözü iyi oldu bişey demiyorum ama bana gelipde devlette yap siğortada yap demesi çok zoruma gidiyo ama hiç cevp vermiyorum nasip diyorum iyi olmaya çalışıyorum ama bir yandan içim içimi yiyo çok şükür eşim bu konuda bana bırakıyo nerde istersem oda öle düşünüyo şükürler olsun kiii

kesınlıkle öyle cnm bırde bugün içimde zıplıyo resmen kafasını gögüs altına vura vura zıpladı ya öluyodum resmen tatlı yedım kudurdu cocuk

oynaya oynaya çıkacak bücür
yarın sabah dr. a gidiyorum. inş. hayırlı haberlerle gelirim. sürpriz bir gelişme olursa aarım seni :)

oynaya oynaya çıkacak bücür
yarın sabah dr. a gidiyorum. inş. hayırlı haberlerle gelirim. sürpriz bir gelişme olursa aarım seni :)

kaçta gideceksın cnm hayırlı haberlerını beklıyorum bende persembe zubeydeye gıdıcem doktorum doktor arkadasını tavsıye ettı sezeryan gorunuyo dedı tanısıcam muane olucam 39 haftaya gun vercek ozamana kadar dogurursam normal bır şekılde sevındirik olucam tabı

sabah 9 da orada olacağım. aslında salı gitmem lazımdı ama dayanamadım bir gün önceye aldım. bayramdan öncemi sonramı diyecek diye çok merak ediyorum, çatladım resmen.

sabah 9 da orada olacağım. aslında salı gitmem lazımdı ama dayanamadım bir gün önceye aldım. bayramdan öncemi sonramı diyecek diye çok merak ediyorum, çatladım resmen.

hangımız doguracak bakalım zübeyde 39 önce sezeryan yapmıyomuş acil bır durum olmadıkca senın 38demı alcak acaba bayrama denk gelıyo bakalım yarın haber ver cnm heyecan yaptım

haftalarımız aynı. inan bende bir an önce şu zaman geçsin istiyorum. eğilemiyorum, oturamıyorum, yatamıyorum.... herşey çok zorlaştı. bugün esra erolu bende gördüm öyle imrendim ki... allahım sağlıcakla, hayırlısıyla küçük erkeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…