2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

inş. bacıcan.. ben tv izlemiyorum. izlesemde kumanda bende olmuyor. antin kuntin şeyler izletiyolar. o yüzden göremedim esra erolu.

hangımız doguracak bakalım zübeyde 39 önce sezeryan yapmıyomuş acil bır durum olmadıkca senın 38demı alcak acaba bayrama denk gelıyo bakalım yarın haber ver cnm heyecan yaptım

güzelim sen hurma tezini çürütmeseydin ben bu akşam bi kova yerdim ama çürüttün onu. hayallerim yıkıldı :))

bayanlar yrın kontrolümz war tospacıqımı qörücem çok sabrsızlanıyorum özledm oqluşumu bakaalm açılmam faln olmuşmu merak ediyorum yarn haber weririm tekrrdan
Güzel haberlerini bekliyoruz canim benim.
Canim o sümügümsü dedigin nisandir,digeri su,hayirlisi olsun artik canim benim güzel haberlerini bekliyoz insaallah.
Insaallah canim cok cok güzel haberlerle dönersin doktordan.
Canim benim esimle aram bozulur diye düsünme,lönemli olan anlatma tarzi güzel bir dille anlatirsan derdini bence esin anesiyle halletsin aradaki meseleleri,sen hic bisey deme bence.Sen kayinvalidene bisey demeden esine söylet yani sen esini ikna edebilirsen konusu gelince esin senin fikirlerini konusur merak etme.Eski düsünce sistemindekilere bende cok sinir oluyorum,eskiden cok aci cekmis gelinler kayinvalidelerden, bugün onlarin ayninimi yapmaya calisiyor bunlar anlamiyorum.Benim kayinvalidemle cok seyler cekmis ama her zaman sen nasil istersen kizim,sen daha iyi bilirsin filan der,hayirlisiyla kasimin 17sinde gelecek insaallah.Birde kayinpederinle ayni ortamda yatip emzirmek diye bisey düsünemiyorum ben,sen rahat edeceksinki bebisinde emerken rahat olsun,sen kendini rahat hissetmezsen bebisinde hircin olur dikkat et,esine anlat düsünceni uygun bir dille bence,siz peteginizi alin misafir odasinda yatin insaallah,onu gectim son ses tv aciyomus o bebis nasil uyuycak sonra.

Sen yinede bisey deme diyorum,esin madem sana birakiyor,istedigin yerde yap canim yarin birgün keske söyle yapsaydim böyle etseydim deme aklinda bisey kalmasin üzülürsün.Birde bu saglik isi hangisi en iyisiyse onu tercih etmek gerekir,hc üzme kendini esinle hallet meseleyi.bosver son demlerde kendinide bebisinide üzme insaallah dualarimiz seninle canim.

kubi valla sana içim yanıyo, kendimi unuttum gitti.. canım ya, gerçekten haklısın ne desem bilmiyom.. ben kayınvalidemin yanında bile emziremem bide kayınpederin yanında emzircekmişin sen öle mi? ya bana ayıp gibi geliyo, yetiştirilmeyle ve rahatlıkla alakalı bi durum sanırım.. kayınpederine rice etseniz dışarı çıkmazmı canım yarım saat, gitsin mutfakta otursun azcık, yapmayacak bi adam mı ki?
ama sen bu sorunları eşinle konuş bence tatlım, ben utanırım, yapamam, nasıl emzircem mememi çıkarıp babanın yanında, ayıp değilmi yapamam falan de.. ben kasıldıkça sütüm gelmez rahat ememez çocuk de, anlat işte durumu eşine.. kayınvaliden şöle dönersin emzirirsin babanın yanında da bişi olmaz falan diyince de eşin olmaz öle şey anne desin.. yani sen eşine bırak o halletsin.. ben utanırım yapamam dediğinde de emin ol eşinle aran bozulmaz yani, bunda kötü bişe yok çünkü, senin onun babasına duyduğun saygıyı gösterir bu durum ki hoşuna gidecektir.. Allah yardımcın olsun canım ya, gönlüne göre versin inşallah Allah..

gulcy, valla nolcaz bilmiyom bende.. bende heeeeeeççç bi tık yok.. bayramda 40. haftam olacak.. 11 kasım benim haklısın, inşaallah bekler o günü.. ya bu hafta doğsun yada bayramdan sonra inşallaahh.. çünkü ben sezeryandan vazgeçtim.. cumaya gün vermişti doktor aslında ama istemiyorum, kesinlikle normal istiyom, son kararım diyecem çarşamba kontrole gidip doktoruma.. sonrada bekliyecez işte. Hayırlısıyla inşallaaah vakitlice sağlıklıca gelir oğluşum.. çok heyecanlıyım ama vakit ben fiziksel olarak daha rahatlamış hissediyom kendimi.. hele de şu doğum olayına karar verdim ya çok şüküür o stres bitti ya, bi rahatım bi rahatım deymeyin keyfime.. oğluşum hala kıpır kıpır bi rahat durmuyo, bütün güün yaramazlık yapıyo, şımarıyo bana sıpam..

öle işte, herkese kolaylık versin Allah.. hayırlı doğumlar olsun inşallaaah hepimiz için..

merhba kizlar,bilgi vermek icin girdim.benim dogum hala olmadi.ilk gun gece4ten aksam 7ye sanci çektim, sonra birden geçti,acilm 2cm ve artmiyor,bebegim yukarida,kafasini bassa acilcak ama yapmiyor.duzensiz olarak gelip giden sancilarim var ama siddeti cok az.ilk dogumda acilma bole uzun surebilirmis,bekliyorum,taburcu olamiyorum sanci oldugu icin,bana dua edinkurtulayim artik,gecmise bakamiorum iyisinizdir umarim,yazinin kusuruna bakmayin cepten zr oluyor dokunmatik.

Canim hayirlisi olsun insaallah son kararin.Insaallah rabbim hakkinda en hayirlisini verir.Dedigin gibi en azindan karar vermissin ya sürüncemeden ciktigi icin rahatlamissin.Insaallah vakitlice kavusursun bebisine.

Canim benim insaallah en yakin zamanda bebisine kavusursun.Dualarimiz seninle.Dedigin gibi ilk gebeligin dezavantaji zor acilmasi,insaallah kolaylikla,saglikla dogumun gerceklesir.

merhaba kızlar
bizde oğlumla cuma günü kavuştuk..
cuma günü 13,30da kontrolümüz vardı benm serklajım vardı
dikişlerim alındı ve hemen 5cm açılmam oldu doktor doğum başlıyor dedi ve yatırdı
epiduralim takıldı, doktor suyumu patlattı 5cm açılmam olmasına rağmen hiç sancım yoktu bu nedenle suni sancı verilmeye başlandı
saat 16.00da başlayan sancılar 18.00de dayanılmaz oldu epidural verildi ve biraz hafifledi
18.30da açılmam 9cm olmuş ve doğumhaneye aldılar
eşimde girdi doğuma yanımdaydı ve bana hep destek oldu
ilk ıkınmayı başaramadım yarım kaldı ikinci ıkınmada oğlum dünyaya geldi 18.45de
doktorumun desteğiyle çok kolay bi doğum yaşadım
2kişi çıktığımız eve ertesi gün 3.kişi olarak girdik
hemen sütüm geldi oğlumunda maşşallahı var çok güzel emiyor 2günde göğüslerim acımaya başladı
37+5de doğum yaptım.. oğlumun adıda eşimin isteğiyle Kıvanç oldu...

hayırlısı olsun tubacım Allah analı babalı büyütsün gözünü seviyim normal doğumun senin adına çok sevindim canım sütlerin yarasın oğluşuna. Ben de kavuşmak istiyorum oğluma artık ama nasip kısmet bakalım ne zaman olacak

kızlar uyuyamıyorum kasılma oluyr her yanım ağrıyor artık gelse oğluşum da o uyandırsa beni ağlayarak. bugün dr kontrolümüz var 15.30 da inşallah gün verir de ben de bilirim artık oğluma ne zaman kavuşacağımı

Gözün aydın canım, Allah bağışlasın oğlunu analı babalı sağlıklı büyütmek nasip olur inşallah
2gündür sana bakınıyordum ben de, diğer bir gruba doğum yaptığını yazmışsın okuyunca çok merak ettim
Senin doğumunda gayet sıralı ve benimkine göre de kolay olmuş sanki, maşşallah, ayrıntılarda bazı farklılıklar olsa da akış sırası benzemiş hikayelerimizin
Ben de doğum hikayemi yazdım ve doğum hikayeleri topiğine ekledim, amma biraz ayrıntılı anlatmışım, okuması çok zor oluyor
Demek göbek adı Orçun oldu oğlunun bak benim aklıma gelmemişti doktoruma jest yapmak, ama anlaşılan senin üzerinde çok emeği var çok zorluklar atlatmışsın bundan öncesinde, yukarıda yazdıklarını da bu sabah yeni gördüm, ama şükür ki hepsi geride kalmış, şu an kucağındaki minik kuzucuk eminim hepsini unutturmuş, kederini hafifletmiştir.
Tam da istediğin gibi bayram öncesi gelmiş Kıvanç bebek, 3'ünüz bir arada çok mutlu bir bayram geçirirsiniz inşallah

Ay benim Canım ya, düşünme hiç bunları şimdi. Az kaldı bak dünyanın en güzel muizelerinden birini yaratacaksın. Eskiler her şey, der. Sen takma. Dün babaannemdeydik, komşusu var yaşlı bir teyze. Emzirecek misin bebeğini dedi. Tabi dedim. Ama kızlar bir buçuk yaşından sonra emzirilmez, haram onlara süt o yaştan sonra dedi. Neden dedim. Öyle buyurulmuş dedi. Ama oğlan olsaydı emzirebilirdin dedi. Anlamadım bişey ama "hımmmm aklımda olsun, anne sen de hatırlat da fazla süt vermeyeyim kıza" dedim Ya mantığını bilen varsa söylesin, ben ilk defa duydum. Böyle işte. Sen miniğine odaklan. Duyma olan biteni. Eşine dersen ben çekiniyorum diye o seni anlar. Ya daha masum bi istek olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…