2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ayy çok sevindim canm. hamilellğin çok zor geçti ama doğum da yormamış kuzucuk seni.. allahım sağlıklı uzun ömür versin inşallah..

ne güzel hemen kavuşmuşsun kuzuna valla kıskandım ne güzel bir doğum olmuş öyle.Allah bebeğine uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inş.darısı bana daha doğusu kalanlara olsun.

anneler günaydınn. tugbaoz bebegın hayırlı olsun sağlıkla büyütmeyi Allah nasip etsin
çok şükür bir kaç gecedir uyanmıyorum.uyanıyorum da yatakta iki dönünce tekrardan dalıyorum.bu arada gece belim o kadar agrıdı ki adet agrıs gibi sureklı lavaboda lekeye baktım gıdıp gelip.şeyimin kemikleride nasıl agrıyor anlatamam.esnıyor mu ne.eger öyleyse resmen hissediyorum.babamız yanımızda değil.bebegımız bayramdan sonra olsa çok süper olcak 10 gunluk babalık ıznı o zaman başlar bızımle daha çok vakıt gecırır.dün gece ciddi ciddi korktum ama gelıyor herhlde bu dedim.yarın kontrol var çatı matı işte. bakalım ne dıcek.

Herkese günaydın kızlar :)))
tuba hayırlı olsun gözün aydın güle güle büyütün bebeişinizi
diğer kontrolu olan arkadaşlarda hayırlı haberlerle dönün inşaallah ...
bizimde bgn vardı kontrolumuz ama cuma akşamı gittik
haftaya perşembe gelin dedi
geçmez bu hafta artık bana :)

ya ben bu kadınların anne olduktan sonra memelerinin nasıl kamu malına dönüştüğüne cidden çok şaşıyorum. alışveriş merkezlerinde, yok kenarlarında, en olmadık yerlerde kadınlar çıkarıp göğüslerini emzirmeye başlıyor. ya belki bebek çok ağladı, hadi başka alternatifin yok, uzun yola çıktın, toplu taşıttasın, istanbulun trafiği malum,çocuk yırtılacak değil yaa. ama her zaman öyle değil, alış veriş merkezinde emzirme odası var, kadın ilk bulduğu boş banka oturmuş emziriyor. 2 kat üste çıkacaksın altı üstü atla deve değil ya. hoş böyle konuşuyorum ama büyük konuşmak da istemem. şahsen göğüslerim benim özel mülküm çıkarıp da millete sergileyemem diye düşünüyorum. her ne kadar örtülse bile yine de hoş değil. aile ya da arkadaş meclislerinde de bir rahatlık geliyor zaten. oda değiştireyim, arkamı döneyim yok, hooopp memeler fora, bebişlerin ağzına tıkılıyor.

kayınpederin yanında emzirme olayını ise aklım hiiiiiç almıyor. öyle saçmalık mı olur yahuu. adam el, na mahrem. şimdi siz yatak odasını onlara verip misafir odasında mı kalacaksınız. onlar kalsın misafir odasında, olmaz mı? hem tv de ordaymış. istedikleri gibi izlerler,istedikleri volümde. tabi ben de diğer kızların dediği gibi eşine havale et, sen kötü olma derim. onun dediğini hem dikkate alırlar hem severek yaparlar. senin dediğin batar, inatlaşabilirler.

Allah büyük sabır versin canım. altta kalanın canı çıkıyor malesef. ömür billah böyle gidecek değil ya, yanlarında kalacağım diye karar aldın diye, geri dönülmez büyük yemin etmedin ya. Allah'ın izniyle gün gelir, kendinizi toparlarsınız, eşin ve çocuğunla yeni bir dünya kurarsınız inşallah. o gün gelene kadar sinirlerini yıpratma sakın.

Canim bu süt emzirmeyle ilgili benim bildigim kiz yada erkek fark etmeden 2 yil emzirilmesi gerektigi,halk arasinda dedigin gibi kiz icin farkli erekek bebegi icin farkli söylüyorlar ama ayet yada hadislerde böyle bir ayrim yok.

kılzarrr günaydın cumartesi 37+3 düm iki ayrı doktora gittim biri kızımın kilosunu 3,600 dedi diğer doktor 3800-4000 arası dedi çatı muanesi oldum 4000 diyen doğurammsın dedi bebeğin omuzları çok geniş dedi diğeride kesin bişey sölemedi ikilemde kaldımm artık sancım gelsede doğursammm karnım aşağı falan inmediii allahımmm ne olurr sancımm gelsindee doğuruyummmm lütfennnnnnn kızımm iridime kızlarr boyuda 49,50 muşş sağlıklı gelsinn inşallahhh tüm herkesinki

ya canım ne kadar doğru bilmiyorum, içim dışım milletin tavsiyesi doldu, işe yarar mı bilmem ama hurma açılmayı kolaylaştırıyormuş diyorlar. ara ara atıştır istersen. ben hem sevmediğim, hem midemi yakıp dişimi sızlattığı için yemiyorum gerçi. hoş bu şekil envai çeşit tavsiyede bulunuyorlardır sana şunu ye bunu iç şunu okuu
Allah sana kolaylıklar versin, bal kaymak tereyağı sürtünmesizliğiyle geliversin bebişin. kolayca doğur, hemencecik toparla kendini.aminn

benim kontrol de salı günü. eşim doktor ne derse o diyor. bakalım ne diyecek. akşam hafif bir sancı vardı ben de, sevindim. yattım kalktım sancının eseri yok ikimizin hali komik walla.
sevdalinka arkadaşımın nasıl gidiyor acaba gebelik. yeni bir gelişme var mı onun tarafında? onun bebişi de tombikti sanırım.
hakkımızda hayırlısı.

doğuranlar yok ama hamilelerde yok..

nerde topiğin 1 kasım anneleri..

son 24 saatimiz kaldı....:))

doğuranlar yok ama hamilelerde yok..

nerde topiğin 1 kasım anneleri..

son 24 saatimiz kaldı....:))

Bi tanesi burda :)
Heyecan tavan durumda, geceden beri evin içinde dolaşıyorum. Kızımın odasına bakıp gülümsüyorum :) Yarın benimle olacağı fikrine (tabi inşallah, Allah nasip ederse) hala inanamıyorum.

Bugünden yatış verdi bize dr.umuz. Öğleden sonra anestezi görecekmiş. Sonra izinli çıkabiliyormuşuz. Bakalım inşallah her işimiz rast gider.
Geçmişi okuyamadım pek, bi gözattım malum hazırlıklar, yoğunluk var, son gün..

Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Bol sütleri olsun, kuzularına yarasın inşallah :)
Ve tabi darısı başımıza :)

Yarın doğum yapacak kaderdaşlarıma, tüm 1 Kasım annelerine de şimdiden hayırlı, kolay doğumlar diliyorum.
Doğumdan sonra cepten girip haberdar etmeye çalışırım sizleri...

Dualarınızı eksik etmeyin siz de lütfen...

gözün aydın canım..hızlı ve güzel bir doğum olmuş maşallah...

hayırlı olsun cnm,,,,darısı başımıza inşallah

kızlar doğuranları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün.1 kasım anneleri Allahın izniyle herşey çok güzel olacak.Sizlere güveniyorum.Bende dr geldim 3 kasım perşembe saat 17.30 da spinal.Zeynep im 3kg 300 gr 51 cm.
38 . hafta dolunca alacak çünkü dr 11 gün yok bende başka dr güvenemiyorum.Tek korkum 3 aydır panik atak tedavisi gördüm 1 haftadır ilaçları bıraktım.Spinal doğumda masada durabilecek miyim? Lütfen tecrübeli arkadaşlar
bana birkaç kelam yazsın.

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, hayırlı evlat olsun. O gece ben seni rüyamda gördüm, foruma da yazdım hatta, çok ilginç bir rüyaydı, senin doğuma gittiğini haber alıyorum filan sonra uyanıyorum. Tekrar uyudum ama yine seninle ilgili bir şeyler gördüm. Hayırdır inşallah dedim. Bütün gece seni gördüm yani rüyamda. :)) Yavruna kavuşmuş olmana çok sevindim. Allah huzurlu, mutlu, sağlıklı ömürler versin size. Darısı başımıza inşallah.

masterbully, 1 Kasım için şimdiden dua edelim, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin yarın doğumu olacak herkese. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bizleri unutmayın, bize de o anlarda dua edin. :) Allah kurtarsın sağlıcakla. :)

SLM Herkese gün gelip çattı yarın 08:30 da hastanede olucaz..Vuslatımız var Heyecan doruktaa..Çağanımız gelecek..

Dünyamızı aydınlatan minik oğlumu sarıp sarmalayacağız Allahın izniyle..Tek İstediğim sağlıklı ve hayırlı evlat olması..

Ne çabuk geçti diyesim var ama dilim varmıyor..Birbirimizin bütün duygularına tanık olduk sizlerle..Hepinizi çokk öpüyoruz..

Temiz kalplerinizle ettiğiniz dualarınızdan istiyoruz gene..Güzel haberlerle gelelim inş..

1 kasımda doğuracak tüm annelere şimdidedn kolaylıklar diliyorum Allah yardımcınız olsun benim gibi normal deyipte bekleyenlerede sabır diliyorum günler geçmiyooooo oğluma kavuşmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

kafayı yicem ya zaman geçmiyo ne zaman doğacak kızım?bide kız çocuğu erken doğar diyolar ben ekim bitmeden doğar diyordum ama nerdeee.kızımın yeri çok rahat anlaşılan koca kız oldu korkarım dişli falan uzun saçlı doğacak bu gidişle.genelde kaçıncı haftada doğar kız çocukları aceba fikri olan var mı?40tan sonraya kalmasın ne olur psikolojim bozuldu.evde öyle beklemekten.temizlik yap yap nereye kadar.her seferinde bu son temizlik mi aceba diyorum ama hiç son olmuyo.benim gibi çok bekleyenler var mı?ekim annelerine mi baksam çok bekleyen var mı aceba.

mrb kızlar tubada kavuşmuş yavrusuna demek tebrik ederim,Allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ailenize..yarın doğuma giricek olanlarında Allah yar ve yardımcısı olsun dualarımız sizinle kızlar..10u ve 11ndede baya bi gün alan vardı sanırım,bakalım benim gibi belirsizlerinki ne zaman gelicek bu arada kız bebek erken doğar muabbetinede inanmıyorum ben artık hoş benimki erkek ama benim arkadaşım geçen hafta 42ye gidiyodu artık kız suni sancıyla mecburi doğurttular artık bana dert olmuştu kızın doğuramaması yani ama Allaha şükür sağ salim kavuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…