2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hayırlısıyla gelecek annesi kasımı bekliyodur 0 :)sağlıkla alırsın kucağına inşallah

kızlarr yorumlarınızı bekliyorumm

Herkese tünaydın kızlar...

Tubaa gözün aydın canım.Allahtan sağlıklı sıhhatlı mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim...

Helenn dualarım seninle ve tüm 1 kasımda doğum yapacak annelerle.Allah hayırlısıyla kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin...Herşey gönlünüzce olsun.

Trawma güzel haberlerini bekliyoruz...

Biz bekliyoruz bakalım bebeğim ne zaman gelecek.

Fatmakoca yı gören var mı nerelerde?

esrahayal bebeğine kocaman bir maşallah. Normal doğum zor diyorsa doktorlar, onları dinle bence. Kilosu maşallah yerinde bebeğin ve zor olabilir, sen ne için kararsız kaldın onu anlamadım? Normal doğum mu denemek istiyorsun?

Firuzya fatmakoca'nın bilgisayarı yokmuş sanırım şuan, foruma giremiyormuş.

hayırlı günler arkadaşlar
1 kasım analarına şimdiden sağlıkla acısız sancısız doğumlar diliyorum...
benden haberler hiçte masum değil kontrolden geldik az önce oğlum 3 kilo 100 gr.olmuş tek sevinebildiğim şey buydu suyumda ani bir artış olmuş kasılmamda çok dün gece hiç uyuyamadım sürekli bir ağrım vardı ama su veya nişan yoktu bugün kontrol var diye gece gitmedim bende doktor acil almam lazım cumaya kadar bekletemem suyun çok fazla sızma yapmaz patlar ve kordon sarkması olur dedi yarın için alacaktı sabah fakat ameliyathanede yer bulamadı evim hastaneye çok yakın azıcık sabır et ben yanındayım korkma yarın yatışını yapayım evinde dinlen çarşamba sabah ilk seni alıcam dedi anestezi testlerimi tekrarlattı bugün yarın anesteziciyle görüştürecek çarşambayada alacak bebeğimi inşallah sorunsuz olur tek duam bu oğlumu kollarıma sağlıkla almaktan başka düşüncem yok oğlum içinde dua bekliyorum sizden allaha emanet olun

duygularıma tercüman olmuşsun
aynı benim durumumda seninki gibi. dişi falan çıkıcak benim kızın, doğana kadar yaşını doldurmasaydı bari
hıh diyorum bu hafta gelir evi hemen derleyip toparlamam lazım her şey yerli yerinde olmalı... hafta bitiyor ev dağılıyor bizim kızdan ses yok...
kaç kere yaşadım bu çıkmazı... kilosu falanda epey oldu nasıl doğurcam ben onu düşünmeye başladım artık tombiş bi bebek olcak galiba
en son doğum yapan arkadaşım kızını 41 de doğurmuştu onu hatırladıkça içim daralıyor... hele hele hem ben hem eşimin vaktimizden epeeeeey geç doğmuş olduğumuz gerçeğini hatırlayınca neyse hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli gelsin kızım yanıma da gerisi hikaye

Tubaa çok güzel doğum yapmışsın.tüm doğum yapanları tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
1 kasımda doğuma giden tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar..inş. kolay bi doğum yaşarsınız.
Çoğumuzun bayramı atlatalım doğum sonra olsun düşüncesi var sanırım.Hepimiz için dua ediyorum.Allahım bayram sonrası 38-39 uncu haftalarda hayırlısı ile doğum yapmayı nasip eyle:) AMİNN

kızlar faceye yazdım burayada yazayımm..doktorum normal doğuramazsın dedi bana malum çatım problemli.ya bu cuma ya diğer cuma sezeryanla alalım dedi.kafam çok karışık ne kadar durarsa o kadar iyi düşüncesindeyim ama bayramda herhangi bir sorun olursa doktorum yok malesefff.bu arada oğluşum 2.750 gr olmuş şükürler olsun

canım benim çok üzülüyorum sen böyle yazdıkça sen çok iyi bir kızsın çok ince düşünüyorsun yaşına göre çok olgunsun tatlı dille olmayacak şey yok eşinle güzelce paylaş bunları ne hissettiğini anlat eminim anlayacaktır yaşlılar çocuk gibidir ne söylersen söyle yine kendi bildikleridir doğru olan sen bunu eşinle konuş misafir odasına petek koymak çokta maliyetli birşey değil. bende senin gibi düşünüyorum eltim doğum yaptığında kayınpederim hep yanındaydı kadının beli kopuyordu arkasını dönüp emzireceğim diye bir Allahın kuluda uyarmıyordu çık azda kadın rahat etsin diye çok kızıyordum o zaman daha nişanlıydım sesimi çıkaramadım ama geçen gün eşimle açık açık konuştum ben öyle sürekli gelip yanımda olmasını istemem haberin olsun diye sen merak etme rahat ol ben herşeyi ayarlarım dedi. Sende imkansızı istemiyorsun sonuçta eşin seni anlıcaktır içine atıp üzülme sakın tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış olmasın seninki de

off yaa resmen sızıyo suyum inşallah kötü bişey olmaz rabbim büyük :18::18:

geçen gün internette her 10 gebeden 1 inde doğumdan önce su gelmesi olumuş ve 24 saat içersinde de doğum sancıları başlarmış sancılarına dikkat et canım Allahın izniyle birşey olmaz prensesinin hareketlerine de dikkat et doğacağı gün hareketsiz olurmuş bebişler. birde çoğu kişi suyum geldi diye gidermiş doktora akıntısının çok sıvı gelmesinden dolayı yanılır geri gelirmiş nette ki doktor bunun içinde uyarmış belkide seninde öyledir

of ya bende daha tık yok gaz sancısından başka daha var gerçi ama benim spa kasımın sonunu bekleyecek heralde yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor dün gece eşim karnıma gel babası of gel artık kucağıma alayım öpüp koklayım diye söylendi 8 ayı geçirdik şurdaa son ay bitmek bilmiyor

Kizlar kizlarrrrrr!!!
Doguran analar doguracak analar!
Hepinize selam olsun..

O kadar kisi dogurmus ki su anda herkesi sayamayacagim ama inanin hepinizi ayri ayri heyecanla takip ettim okudum bebislerinize saglik diliyorum guzellerim benim Allah nazarlardan saklasin Allah bagislasin

Luna kulunuz ise 2 haftadir evde ve esinin gozetimi altinda bilgisayar anca aksamlari evde oluyor ona da esim sadece okudugumu dusundugu icin bi sey yazamiyorum..ama ziyaretci olarak hep okuyorum.. Asagidaki hep benim yani isimsi ziyaretci

Biz de cok sukur iyiyiz arkadaslar bebisim en son gecen hafta 2800 gr di
Yarin yine kontrolumuz var hicbir sikayetim yok sadece aksamlari kizim cok kipirdak..nst de sancim 30 larda yani yok gibi bir sey
Tek sıkıntım kabiz olmamama ragmen hemoroidimin hortlamasi maalesef dehset bir sisme yasadim ve bu gidisle nasil normal dogum yapacagim bilmioyrum yarin hemen dr uma soracagim bunu... Proctolog kullaniyorum zeytinyagi da koydum pamukla ama nafile..Ck ilginc Allah dusmanima vermesin kabiz degilim ama hemoroidim zortladi kusura bakmayin biraz ozel oldu ama paylasasim geldi..Artik 37 deyim acaba dr cati muayenesi yapar mi sizce?

Bu arada yarin topic imizi meshur 1 kasim nufus patlama gunu ben de cok heyecanlandi sizin adiniza..

Cani gonulden duacinizim kizlar Allah yardimcniz olsun bir avazda kurtulursunuz insallah bebislerinize kavusursunuz simdiden hepinizi tebrik ediyorum

aynı duyguları paylaşıyoruz seninle bu gece nasıl geçecek bilmiyorum 9 ayımızın hatta 1 yılımızın hasreti bitecek kime benzicek nasıl olacak sağlıklı mı olacak güzel mi olacak çirkin mi olacak çirkef mi olacak kafam karmakarışık tek isteğim sağsalim kucağımda görmek artık. Şafağımız doğan güneş:) Hepimiz birbirimizedua edelim...

evet ama bayram gelecek herkeste bizimle beraber rezil olacak bu hafta içi olsa ne güzel olurdu.artık cumartesiye bile razıyım.ne bayram kutlayabileceğiz ne bebek sevebileceğiz evde kös kös kalacağız böyle giderse.ayın 21inde 3300dü.günde 30 gram alıyor olsa cumartesiye 3750olacak hayır doğumda zorlaşacak.bakalım çarşambaya kadar doğmazsa muayenemiz var tekrar.dr ne dicek çatı muayenesi de yapmadı hiç.hadi ya bosuna bekliyorsam.zaten bebek hareketleride azaldı resmen tek tek sayıyorum artık.bazen uzun süre durunca çikolata falan yiyorum.korkuyorum çocuk sıkışır diye.sağ salim alsaydık kucağımıza kızlarımızı.rüyalarımda karışıyor sürekli nişan gelecek gibi suyum gelecek gibi sancım olacak gibi tetikteyim.

Canim bu süt emzirmeyle ilgili benim bildigim kiz yada erkek fark etmeden 2 yil emzirilmesi gerektigi,halk arasinda dedigin gibi kiz icin farkli erekek bebegi icin farkli söylüyorlar ama ayet yada hadislerde böyle bir ayrim yok.
Sağol Canım ya. Dinimizde mantıksız hiçbir buyruk yok, bu teyzeler sağolsunlar nereden çıkarıyorlarsa... Sağlık ocağında bana da iki sene emzirmeni öneriyoruz dediler. Şakaya verdim bu kız çocuk az emzirilir olayını da ama dinimizde öyle buyurulmuş diye ısrar edince açıkçası merak da ettim. Sanırım eski dönemlerdeki erkek çocuk merakının bir yansıması. Haram falan deyince sinirlendim de doğrusu. Minicik bebeğe annesinin sütü haram mı olurmuş? Tekrar teşekkürler aydınlattığın için.

çok sabırlısın maşşallahhhhhhh.vallahi allah sana peygamber sabrı vermişgaz vermek istemem ama kimsede kusura bakmasın.neyse canım sen yinede bildiğini yap işallah kıymetini anlarlar..

çok sabırlısın maşşallahhhhhhh.vallahi allah sana peygamber sabrı vermişgaz vermek istemem ama kimsede kusura bakmasın.neyse canım sen yinede bildiğini yap işallah kıymetini anlarlar..

maşşallah rabbim sana peygamber sabrı vermişişallah bu sabrının karşılığını alırsın.valla bende öyle sabır yoktur.tabi sen yinede bildiğini yap canım ama bencede eşinle konuşman en doğrusu neticede evden atalım demiosun ya.anlayışla karşılayacaktır.

Bisey degil canim,biz burda bilgilerimizi paylasmak icin variz birbirimiz icin.Yanlis bilgileri dogrulariyla degistirmek icin.

Walla Serap45 cigim kimse kiymetini anlamiyor özellikle sesini cikarmadikca ben sürekli cevap versin demiyorum ama esine derdini anlatabilmeli en azindan oda tatli dille güzel bir sekilde anlatirsa esinin onun yaninda olmamasi cok zor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…