- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.081
kafayı yicem ya zaman geçmiyo ne zaman doğacak kızım?bide kız çocuğu erken doğar diyolar ben ekim bitmeden doğar diyordum ama nerdeee.kızımın yeri çok rahat anlaşılan koca kız oldu korkarım dişli falan uzun saçlı doğacak bu gidişle.genelde kaçıncı haftada doğar kız çocukları aceba fikri olan var mı?40tan sonraya kalmasın ne olur psikolojim bozuldu.evde öyle beklemekten.temizlik yap yap nereye kadar.her seferinde bu son temizlik mi aceba diyorum ama hiç son olmuyo.benim gibi çok bekleyenler var mı?ekim annelerine mi baksam çok bekleyen var mı aceba.
kılzarrr günaydın cumartesi 37+3 düm iki ayrı doktora gittim biri kızımın kilosunu 3,600 dedi diğer doktor 3800-4000 arası dedi çatı muanesi oldum 4000 diyen doğurammsın dedi bebeğin omuzları çok geniş dedi diğeride kesin bişey sölemedi ikilemde kaldımm artık sancım gelsede doğursammm karnım aşağı falan inmediii allahımmm ne olurr sancımm gelsindee doğuruyummmm lütfennnnnnn kızımm iridime kızlarr boyuda 49,50 muşş sağlıklı gelsinn inşallahhh tüm herkesinki
duygularıma tercüman olmuşsunkafayı yicem ya zaman geçmiyo ne zaman doğacak kızım?bide kız çocuğu erken doğar diyolar ben ekim bitmeden doğar diyordum ama nerdeee.kızımın yeri çok rahat anlaşılan koca kız oldu korkarım dişli falan uzun saçlı doğacak bu gidişle.genelde kaçıncı haftada doğar kız çocukları aceba fikri olan var mı?40tan sonraya kalmasın ne olur psikolojim bozuldu.evde öyle beklemekten.temizlik yap yap nereye kadar.her seferinde bu son temizlik mi aceba diyorum ama hiç son olmuyo.benim gibi çok bekleyenler var mı?ekim annelerine mi baksam çok bekleyen var mı aceba.
kızlar bugün çok ağladım sizlerle paylaşayım rahatlıyorum kime sölicem başkabizim doğalgaz yeni yapıldı ve sadece misafir odası kaldı peteksiz bende eşimle konuşuyodum orda petek olsa ben oraya yatağımı hazırladım diye çünkü akrabalarımız hemen yanı başımızda giden gelen çok oluyo bende kayın babamdan çekiniyorum yanında yatamam ve kaynanam tutturdu oturma odasında yat diye biz köyde doğurduk yok biz hep kayın babamızın yanında yattık yaa o eskide kalmış ben kendimi övmüyorum ama ben abimin yanında bile uzanamam birde kayın babamın yanında emzircekmişim bana gösteriyo birde dönceksin şöle böle diyo ya tmm bu doğru olabilir ama benim normal sezeryan olacağım belli değil dikişlerim olcak kanamam ben bu adamın yanında nasıl rahat yatım uzanım emzireyim allahım yardım et bana birde adam siyasetçi son ses tv açıyo ben seçtim bu evliliği tmm eşimle hiç bir sorunum yok çok şükür ama işte kaynanamlarla oturmayı ben istedim daha 17 yaşındaydım cahildim şimdiki aklım olsa asla birlik istemezdim kaynanamla aram iyi bişey demiyorum ama habire yok doğumunu delette yap biz ot taşıyoduk sonra doğuma gittim köyde doğurdum doktora gitmedim sıkıldım her akşam geziyorum eşimle ama asla da şikayet etmiyorum aramız bozulur diye çok korkuyorum ne olur dua edin bana sizleri çok seviyorum sizlerle paylaşdım allah hepinizden razı olsun
off yaa resmen sızıyo suyuminşallah kötü bişey olmaz rabbim büyük :18::18:
SLM Herkese gün gelip çattı yarın 08:30 da hastanede olucaz..Vuslatımız var Heyecan doruktaa..Çağanımız gelecek..
Dünyamızı aydınlatan minik oğlumu sarıp sarmalayacağız Allahın izniyle..Tek İstediğim sağlıklı ve hayırlı evlat olması..
Ne çabuk geçti diyesim var ama dilim varmıyor..Birbirimizin bütün duygularına tanık olduk sizlerle..Hepinizi çokk öpüyoruz..
Temiz kalplerinizle ettiğiniz dualarınızdan istiyoruz gene..Güzel haberlerle gelelim inş..
duygularıma tercüman olmuşsun
aynı benim durumumda seninki gibi. dişi falan çıkıcak benim kızın, doğana kadar yaşını doldurmasaydı bari
hıh diyorum bu hafta gelir evi hemen derleyip toparlamam lazım her şey yerli yerinde olmalı... hafta bitiyor ev dağılıyor bizim kızdan ses yok...
kaç kere yaşadım bu çıkmazı... kilosu falanda epey oldu nasıl doğurcam ben onu düşünmeye başladım artık tombiş bi bebek olcak galiba
en son doğum yapan arkadaşım kızını 41 de doğurmuştu onu hatırladıkça içim daralıyor... hele hele hem ben hem eşimin vaktimizden epeeeeey geç doğmuş olduğumuz gerçeğini hatırlayıncaneyse hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli gelsin kızım yanıma da gerisi hikaye
hayırlısıyla gelecek annesi kasımı bekliyodur 0 :)sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Sağol Canım ya. Dinimizde mantıksız hiçbir buyruk yok, bu teyzeler sağolsunlar nereden çıkarıyorlarsa... Sağlık ocağında bana da iki sene emzirmeni öneriyoruz dediler. Şakaya verdim bu kız çocuk az emzirilir olayını da ama dinimizde öyle buyurulmuş diye ısrar edince açıkçası merak da ettim. Sanırım eski dönemlerdeki erkek çocuk merakının bir yansıması. Haram falan deyince sinirlendim de doğrusu. Minicik bebeğe annesinin sütü haram mı olurmuş? Tekrar teşekkürler aydınlattığın için.Canim bu süt emzirmeyle ilgili benim bildigim kiz yada erkek fark etmeden 2 yil emzirilmesi gerektigi,halk arasinda dedigin gibi kiz icin farkli erekek bebegi icin farkli söylüyorlar ama ayet yada hadislerde böyle bir ayrim yok.
kızlar sölemiştim kaynanam gözünden ameliyat oldu diye çok şükür iyi oldu ve masrafı 5 milyar çıktı ödedik bilezik bozdurdumgözü iyi oldu bişey demiyorum ama bana gelipde devlette yap siğortada yap demesi çok zoruma gidiyo ama hiç cevp vermiyorum nasip diyorum iyi olmaya çalışıyorum ama bir yandan içim içimi yiyo çok şükür eşim bu konuda bana bırakıyo nerde istersem oda öle düşünüyo şükürler olsun kiii
kızlar sölemiştim kaynanam gözünden ameliyat oldu diye çok şükür iyi oldu ve masrafı 5 milyar çıktı ödedik bilezik bozdurdumgözü iyi oldu bişey demiyorum ama bana gelipde devlette yap siğortada yap demesi çok zoruma gidiyo ama hiç cevp vermiyorum nasip diyorum iyi olmaya çalışıyorum ama bir yandan içim içimi yiyo çok şükür eşim bu konuda bana bırakıyo nerde istersem oda öle düşünüyo şükürler olsun kiii
Bisey degil canim,biz burda bilgilerimizi paylasmak icin variz birbirimiz icin.Yanlis bilgileri dogrulariyla degistirmek icin.Sağol Canım ya. Dinimizde mantıksız hiçbir buyruk yok, bu teyzeler sağolsunlar nereden çıkarıyorlarsa... Sağlık ocağında bana da iki sene emzirmeni öneriyoruz dediler. Şakaya verdim bu kız çocuk az emzirilir olayını da ama dinimizde öyle buyurulmuş diye ısrar edince açıkçası merak da ettim. Sanırım eski dönemlerdeki erkek çocuk merakının bir yansıması. Haram falan deyince sinirlendim de doğrusu. Minicik bebeğe annesinin sütü haram mı olurmuş? Tekrar teşekkürler aydınlattığın için.
çok sabırlısın maşşallahhhhhhh.vallahi allah sana peygamber sabrı vermişgaz vermek istemem ama kimsede kusura bakmasın.neyse canım sen yinede bildiğini yap işallah kıymetini anlarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?